New York Jets

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 785 — Jó ötletnek tűnt!
Mora LOL, őt inkább hagyjukWester
mi bajod vele? szerintem csak jót tett neki az a pár év LA-ben és tehetséggondozásban biztos valamennyire ő is hozzátett, hogy így felvirágzott a UCLA.

látom, hogy nem jön, de akkor is, szerintem ő korrekt jelölt akárhova.Höri
valamiért a másik morara asszociáltam hirtelen, és én nagyon ellene vagyok annak, hogy rég visszavonult edzőket hozzunk vissza.
A másik Mora meg tényleg nem lol kategória, de véleményem szerint neki kell még pár év mire visszajöhet

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mora LOL, őt inkább hagyjukWester
mi bajod vele? szerintem csak jót tett neki az a pár év LA-ben és tehetséggondozásban biztos valamennyire ő is hozzátett, hogy így felvirágzott a UCLA.

látom, hogy nem jön, de akkor is, szerintem ő korrekt jelölt akárhova.

több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 214
elkezdődött az offseason 😒

Kimberley A. Martin @KMart_LI · 2h 2 hours ago

#Jets backup LB Jermaine Cunningham arrested, charged w/ spreading sexual images, gun offensesWester
Akkor ez aktuális:  tdmagazin.hu/hirek/rekordideig-nem-tartoztattak-le-senkit

GO JETS!!!
több mint 10 éve
elkezdődött az offseason 😒

Kimberley A. Martin @KMart_LI · 2h 2 hours ago

#Jets backup LB Jermaine Cunningham arrested, charged w/ spreading sexual images, gun offenses

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Frissítettem a kiemelt hsz-t (kivettem azon GM jelölteket, akik tutira nem jönnek h ne legyen olyan hosszú a lista).
GM jelöltek közül hatan maradtak, ma jön az 1. interjúra közülük az utolsó candidate, Chris Grier személyében.
Holnap Bowles és Reich is átesik az interjún, így csak Kubiak marad egyedül a listáról, aki nem volt még.
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
49ers topicban feldobták Mike Shanahan nevét. Ő most milyen státuszban van? Nem érdeklődünk iránta? Hátha tudna csinálni egy jó QB-t nekünk?! Nagy hülyeség?Lucifer
Az öreg nevét bedobták néhány csapatnál, a legfrissebb pletykák szerint a Bills GM-je lesz, míg Kyle Shanahan lesz a HC mellette. Hogy ez jó-e? Döntse el mindenki maga.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah öcsém itt asszem már senki sem tud semmit. 😀

Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora 6 ó6 órával ezelőtt
Jets still have more candidates to speak to, but I hear Doug Marrone's interview with them did not go well. Dan Quinn well positioned now.

Kimberley A. Martin ‏@KMart_LI 3 ó3 órával ezelőtt

Contrary to what's out there, I was told by a reliable source that Doug Marrone's interview w/ the #Jets went well on Saturday #nfl

Valamint Jim Mora hírek pletykák voltak, nincs tervezett interjú vele.
több mint 10 éve
49ers topicban feldobták Mike Shanahan nevét. Ő most milyen státuszban van? Nem érdeklődünk iránta? Hátha tudna csinálni egy jó QB-t nekünk?! Nagy hülyeség?

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Lassan már úszni lehet a jelöltekben 😀

GO JETS!!!
több mint 10 éve
No, Jim Mora is felkerült a HC jelöltek listájára:

Bruin Report Online ‏@BruinReport 47 min47 perccel ezelőtt
Jim Mora will be in New York either today or tomorrow to interview for the Jets job, according to sources.

Bruin Report Online ‏@BruinReport 45 min45 perccel ezelőtt
We've heard it's unlikely that Mora would take an NFL job right now, even if one were offered, and he's not No. 1 on the Jets' list. #UCLABeki
Mora LOL, őt inkább hagyjuk

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hundley elérhető is lesz, ha még nincs elég fekete mozgékony irányítótok 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
No, Jim Mora is felkerült a HC jelöltek listájára:

Bruin Report Online ‏@BruinReport 47 min47 perccel ezelőtt
Jim Mora will be in New York either today or tomorrow to interview for the Jets job, according to sources.

Bruin Report Online ‏@BruinReport 45 min45 perccel ezelőtt
We've heard it's unlikely that Mora would take an NFL job right now, even if one were offered, and he's not No. 1 on the Jets' list. #UCLA
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Grier GM posztért kedden, Bowles HC posztért szerdán interjúzik.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hmm...

On SportsCenter this morning, @mortreport said he considered #Seahawks DC Dan Quinn to be the favorite for the #Jets head coaching job. #nyj

Chris Mortensen szerint Marrone-nak alig van esélye h Jets HC legyen. Még jó h La Canfora meg ennek ellenkezőjét írta tegnap. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Chris Ballard is visszautasított minket, így ő sem jön interjúra.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kiemelt hsz frissítve.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 16 p16 perccel ezelőtt

Hearing it’s unlikely #Saints exec Ryan Pace accepts #Jets GM interview. More likely: He gets promoted as Mickey Loomis does more #PelicansBeki
Pace-t már tavaly is hívta GM-interjúra a Phins, csak akk a PO-részvétel miatt ezt Loomis megtagadta.empty taxi
Hát most Pace gondolja másképpen. 😊
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Hearing it’s unlikely #Saints exec Ryan Pace accepts #Jets GM interview. More likely: He gets promoted as Mickey Loomis does more #PelicansBeki
Pace-t már tavaly is hívta GM-interjúra a Phins, csak akk a PO-részvétel miatt ezt Loomis megtagadta.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

Hearing it’s unlikely #Saints exec Ryan Pace accepts #Jets GM interview. More likely: He gets promoted as Mickey Loomis does more #Pelicans
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24934962/all-signs-pointing-to-doug-marrone-as-next-jets-coach

La Canfora jelenti, hogy minden jel szerint Marrone lesz a HC (mondjuk sztem next week akart lenni this week helyett) és elég hamar kinevezhetjük és Maccagnan a GM posztra legesélyesebb.Beki
És ez mit vetít előre a jövőre nézve, ha így lesz?Lucifer
Térjünk vissza rá, ha a kinevezés megtörtént GM és HC téren és én személy szerint az OC és DC kilétét is szeretném ismerni, mielőtt konklúziót levonnánk.
több mint 10 éve
 www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24934962/all-signs-pointing-to-doug-marrone-as-next-jets-coach

La Canfora jelenti, hogy minden jel szerint Marrone lesz a HC (mondjuk sztem next week akart lenni this week helyett) és elég hamar kinevezhetjük és Maccagnan a GM posztra legesélyesebb.Beki
És ez mit vetít előre a jövőre nézve, ha így lesz?

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

La Canfora jelenti, hogy minden jel szerint Marrone lesz a HC (mondjuk sztem next week akart lenni this week helyett) és elég hamar kinevezhetjük és Maccagnan a GM posztra legesélyesebb.
több mint 10 éve
Doug Marrone's interview with the #Jets is over

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Marrone dolgozott Ryan Pace-el is New Orleans-ban.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
"@KristianRDyer: Per source, #Jets have requested to interview Saints Director of Player Personnel Ryan Pace for open GM position."