New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jets scheduled to have have a league-high 9 of the 156 picks today. Browns have just 2, the fewest of any franchise.Wester
Sok jó prospect van benn, főleg CB. Sokat érhet ez a 9 pick, még feltrade is bőven belefér 2szer is.
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Jets scheduled to have have a league-high 9 of the 156 picks today. Browns have just 2, the fewest of any franchise.

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ma a 4/3-as valasztottunk Martavis Bryant WR vagy Dakota Dozier OG lesz es ne mondjatok, hogy en nem szoltam. 😛Beki
én is úgy gondolkozok ha bryantet visszük a tampa pickjével akkor meg van bocsátva mcdougle

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ma a 4/3-as valasztottunk Martavis Bryant WR vagy Dakota Dozier OG lesz es ne mondjatok, hogy en nem szoltam. 😛
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Ezkiez ? XDWester
+: gyors, man coverben jó volt egyetemen
-: kicsi, sérülékeny, nyers

holnap még tovább keresek, ma már 1 üveg IPA meg kis vörösbor után inkább nem 😀 jóéjt!
több mint 10 éve
Ezkiez ? XD

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Bódottá van! Ha egy olyan játékost húzunk 2. közepén, akit pár hete még 1. közepére írtak nekünk, az rossz nem lehet. Még egy WR a sok közül és jól alszom.
több mint 10 éve
Eddig nagyon is jók vagyunk 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Azt nézem, hogy value chart alapján a 3. körünk + 4/3 feltrade-del visszavinne minket a 2. kör végére, erre számítok ma.
több mint 10 éve
david52 New York Jets 115
Húh de lemaradtam az elmúlt pár napban. 😊
Pryor számomra hatamas meglepetés pick lett de azt hiszem jól fog elsülni. Ma végre tudom követni rendesen az eseményeket ha nem alszok be... 😊
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nah jó amúgy nem Brady-nak van aggódnivalója, hanem Gronknak egyértelműen.Beki
brady az intjei után vág majd ilyen képetWester
Brady vagy Gronk még akkor sem kellett hogy ilyen képet vágjon, amikor Revis is nálatok játszott. 😊 Jó a srác, jó a választás is, de sztem kevés lesz Gronk vagy másik hasonló magasságú TE ellen. 180 cm körül van, Gronk 2 méter, Priyor 207 font - nincs 100 kg, majd meglátjuk, hogy az NFL-ben mennyire tud hard hitter lenni.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 2 ó

Today is the day for the Jets to package on of their 2 tradeable fourth-round picks to move up in 2nd and/or 3rd round. #nyj
több mint 10 éve
Nah jó amúgy nem Brady-nak van aggódnivalója, hanem Gronknak egyértelműen.Beki
brady az intjei után vág majd ilyen képet

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah jó amúgy nem Brady-nak van aggódnivalója, hanem Gronknak egyértelműen.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

😀Beki

😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
5-től sajtótájékoztató?Wester
Igen, Pryor beszél majd.
több mint 10 éve
5-től sajtótájékoztató?

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Pryor in da house

Beki
nem kellett messzire mennie 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pryor in da house

több mint 10 éve
Úgy érzem, amúgy az idei draft is úgy lesz, hogy a 2-3. napon sokkal több offense playert választunk és ma MM napja jön és kap játékszereket.Beki
én is, rex megkapta az emberét, jöhet az O

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Úgy érzem, amúgy az idei draft is úgy lesz, hogy a 2-3. napon sokkal több offense playert választunk és ma MM napja jön és kap játékszereket.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
én inkább a 2.kör végére mennék felWester
Az tényleg benne van a pakliban, kérdés, hogy hogy a WR-CB-TE hármasból melyik maradna ki azzal.
WR biztos kell.

Csak az ASJ fan beszélt belőlem. 😕Beki
Ne is mondd, én is így vagyok Nix-szel. 8 helyet ment fel csak egy negyedik körössel a Vikings Bridgewaterért, pedig lehetett konkurencia. Nem olyan drága.
Ha valaki nagyon tetszik a felsoroltakból, akkor azért jöhet a tréd. Viszont jók azok a 4. körösök, kb egy átlagos draft 3. körösének felelnek meg (a Steelers GM szerint), én ezért mondtam, h nagyon nem dobálóznék velük, ha nem muszáj.Robilluma
WR persze, hogy kell, mert Decker túloldalára Ford, Hill és Nelson sem lenne az igazi.
A 4. körösök közül az utolsót tuti megtartjuk, mert komo pick. 😀
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
én inkább a 2.kör végére mennék felWester
Az tényleg benne van a pakliban, kérdés, hogy hogy a WR-CB-TE hármasból melyik maradna ki azzal.
WR biztos kell.

Csak az ASJ fan beszélt belőlem. 😕Beki
Ne is mondd, én is így vagyok Nix-szel. 8 helyet ment fel csak egy negyedik körössel a Vikings Bridgewaterért, pedig lehetett konkurencia. Nem olyan drága.
Ha valaki nagyon tetszik a felsoroltakból, akkor azért jöhet a tréd. Viszont jók azok a 4. körösök, kb egy átlagos draft 3. körösének felelnek meg (a Steelers GM szerint), én ezért mondtam, h nagyon nem dobálóznék velük, ha nem muszáj.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Top targets left for #nyj in second round: WRs Lee, Latimer, Adams; CB Jean-Baptiste; OLBs Attaochu, Lawrence; TEs Amaro, Seferian-Jenkins.
A few people pointed out WRs Jordan Matthews and Allen Robinson still on the board as well as possible Jets targets. #nyjBeki
WR vagy TE? ez itt a kérdésWester
Nos, a fenti úriemberek közül Lee, Lawrence, Amaro és ASJ volt private workouton, míg Lee-vel nagyon sokat találkoztunk. Azt hiszem, hogy megérett a helyzet egy feltrade-re, ha TE-t szeretnénk.Beki
Szerintem pont jó helyen vannak WR és TE pickhez is. 16 csapat húz Idzik előtt, de a nagyjából egy szinten lévő Lee, Robinson, Latimer, Adams, Matthews, Amaro, Niklas, ASJ számszerűleg nyolcan vannak. Csakhogy lesz még DT pick, hiszen eddig nagyítóval kell keresni a kihúzottakat, lesz pass rusher is, legalább 1 QB, vannak szép számmal OT needesek is a Jets előtt. Még válogatni is lehet majd sztem. Remélem nem mennek fel.
És ha még Martavis Bryantet vagy Moncrieft is beleveszem ebbe a csoportba 😊. Terített asztal lesz.Robilluma
Csak az ASJ fan beszélt belőlem. 😕