New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Jets scheduled to have have a league-high 9 of the 156 picks today. Browns have just 2, the fewest of any franchise.WesterSok jó prospect van benn, főleg CB. Sokat érhet ez a 9 pick, még feltrade is bőven belefér 2szer is.
több mint 10 éve
Jets scheduled to have have a league-high 9 of the 156 picks today. Browns have just 2, the fewest of any franchise.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ma a 4/3-as valasztottunk Martavis Bryant WR vagy Dakota Dozier OG lesz es ne mondjatok, hogy en nem szoltam. 😛Bekién is úgy gondolkozok ha bryantet visszük a tampa pickjével akkor meg van bocsátva mcdougle
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ma a 4/3-as valasztottunk Martavis Bryant WR vagy Dakota Dozier OG lesz es ne mondjatok, hogy en nem szoltam. 😛
több mint 10 éve
Ezkiez ? XDWester+: gyors, man coverben jó volt egyetemen
-: kicsi, sérülékeny, nyers
holnap még tovább keresek, ma már 1 üveg IPA meg kis vörösbor után inkább nem 😀 jóéjt!
több mint 10 éve
Bódottá van! Ha egy olyan játékost húzunk 2. közepén, akit pár hete még 1. közepére írtak nekünk, az rossz nem lehet. Még egy WR a sok közül és jól alszom.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Azt nézem, hogy value chart alapján a 3. körünk + 4/3 feltrade-del visszavinne minket a 2. kör végére, erre számítok ma.
több mint 10 éve
david52
115
Húh de lemaradtam az elmúlt pár napban. 😊Pryor számomra hatamas meglepetés pick lett de azt hiszem jól fog elsülni. Ma végre tudom követni rendesen az eseményeket ha nem alszok be... 😊
több mint 10 éve
Brady vagy Gronk még akkor sem kellett hogy ilyen képet vágjon, amikor Revis is nálatok játszott. 😊 Jó a srác, jó a választás is, de sztem kevés lesz Gronk vagy másik hasonló magasságú TE ellen. 180 cm körül van, Gronk 2 méter, Priyor 207 font - nincs 100 kg, majd meglátjuk, hogy az NFL-ben mennyire tud hard hitter lenni.Nah jó amúgy nem Brady-nak van aggódnivalója, hanem Gronknak egyértelműen.Bekibrady az intjei után vág majd ilyen képetWester
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 2 óToday is the day for the Jets to package on of their 2 tradeable fourth-round picks to move up in 2nd and/or 3rd round. #nyj
több mint 10 éve
Nah jó amúgy nem Brady-nak van aggódnivalója, hanem Gronknak egyértelműen.Bekibrady az intjei után vág majd ilyen képet
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah jó amúgy nem Brady-nak van aggódnivalója, hanem Gronknak egyértelműen.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
5-től sajtótájékoztató?WesterIgen, Pryor beszél majd.
több mint 10 éve
Pryor in da housenem kellett messzire mennie 😀
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pryor in da housetöbb mint 10 éve
Úgy érzem, amúgy az idei draft is úgy lesz, hogy a 2-3. napon sokkal több offense playert választunk és ma MM napja jön és kap játékszereket.Bekién is, rex megkapta az emberét, jöhet az O
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Úgy érzem, amúgy az idei draft is úgy lesz, hogy a 2-3. napon sokkal több offense playert választunk és ma MM napja jön és kap játékszereket.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
WR persze, hogy kell, mert Decker túloldalára Ford, Hill és Nelson sem lenne az igazi.én inkább a 2.kör végére mennék felWesterAz tényleg benne van a pakliban, kérdés, hogy hogy a WR-CB-TE hármasból melyik maradna ki azzal.
WR biztos kell.
Csak az ASJ fan beszélt belőlem. 😕BekiNe is mondd, én is így vagyok Nix-szel. 8 helyet ment fel csak egy negyedik körössel a Vikings Bridgewaterért, pedig lehetett konkurencia. Nem olyan drága.
Ha valaki nagyon tetszik a felsoroltakból, akkor azért jöhet a tréd. Viszont jók azok a 4. körösök, kb egy átlagos draft 3. körösének felelnek meg (a Steelers GM szerint), én ezért mondtam, h nagyon nem dobálóznék velük, ha nem muszáj.Robilluma
A 4. körösök közül az utolsót tuti megtartjuk, mert komo pick. 😀
több mint 10 éve
én inkább a 2.kör végére mennék felWesterAz tényleg benne van a pakliban, kérdés, hogy hogy a WR-CB-TE hármasból melyik maradna ki azzal.
WR biztos kell.
Csak az ASJ fan beszélt belőlem. 😕BekiNe is mondd, én is így vagyok Nix-szel. 8 helyet ment fel csak egy negyedik körössel a Vikings Bridgewaterért, pedig lehetett konkurencia. Nem olyan drága.
Ha valaki nagyon tetszik a felsoroltakból, akkor azért jöhet a tréd. Viszont jók azok a 4. körösök, kb egy átlagos draft 3. körösének felelnek meg (a Steelers GM szerint), én ezért mondtam, h nagyon nem dobálóznék velük, ha nem muszáj.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csak az ASJ fan beszélt belőlem. 😕Szerintem pont jó helyen vannak WR és TE pickhez is. 16 csapat húz Idzik előtt, de a nagyjából egy szinten lévő Lee, Robinson, Latimer, Adams, Matthews, Amaro, Niklas, ASJ számszerűleg nyolcan vannak. Csakhogy lesz még DT pick, hiszen eddig nagyítóval kell keresni a kihúzottakat, lesz pass rusher is, legalább 1 QB, vannak szép számmal OT needesek is a Jets előtt. Még válogatni is lehet majd sztem. Remélem nem mennek fel.Nos, a fenti úriemberek közül Lee, Lawrence, Amaro és ASJ volt private workouton, míg Lee-vel nagyon sokat találkoztunk. Azt hiszem, hogy megérett a helyzet egy feltrade-re, ha TE-t szeretnénk.BekiTop targets left for #nyj in second round: WRs Lee, Latimer, Adams; CB Jean-Baptiste; OLBs Attaochu, Lawrence; TEs Amaro, Seferian-Jenkins.WR vagy TE? ez itt a kérdésWester
A few people pointed out WRs Jordan Matthews and Allen Robinson still on the board as well as possible Jets targets. #nyjBeki
És ha még Martavis Bryantet vagy Moncrieft is beleveszem ebbe a csoportba 😊. Terített asztal lesz.Robilluma