New York Jets
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
2015-ös ellenfelek:Home: Buffalo Bills, Miami Dolphins, New England Patriots, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Cleveland Browns, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Away: Buffalo Bills, Miami Dolphins, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Oakland Raiders, Dallas Cowboys, New York Giants
Hát mit mondjak, sok minden történik még az új szezon kezdetéig, de ez a sorsolás már sokkal inkább jobban fest, mintha a Packers, Broncos, Lions, Bears, Steelers, Chargers brigád érkezne, mint idén.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nfl.com-on rangsorolták, hogy melyik csapat HC posztja mennyire vonzó.Nem találjátok ki hányadik hely lett a mienk? 😀
Persze, hogy az utolsó. 😀
több mint 10 éve
Woody varhatoan 1 ora mulva all a new york-i media ele.nah ez a totális rebuild
Hirek szerint Rex mellett a teljes coaching staff is repult.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Engedelyt kertunk a Seahawkstol h DCjuket, Dan Quinn interjura hivjuk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Woody annyit elarult h ma mar fel ettek a kapcsolatot minden GM jelolttel. Rapoport egy konkret nevet emlitett eddig: Vikings ass. GM George Patton.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Woody varhatoan 1 ora mulva all a new york-i media ele.Hirek szerint Rex mellett a teljes coaching staff is repult.
több mint 10 éve
És tessék:"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."Ti kezdtétek, remélem jövünk mi is...peach
Vege.Beki
Around The NFL @AroundTheNFL 10 p10 perccel ezelőtt
Atlanta Falcons fire coach Mike Smith www.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Csak Pats cimert tettem volna ki a jelenlegi helyere. 😀 ha Rex marad"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."Pedig megnéztelek volna Pats szurkolóként 😀ervinator
Vege.Beki
több mint 10 éve
"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."Pedig megnéztelek volna Pats szurkolóként 😀
Vege.Beki
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.newyorkjets.com/news/article-7/Johnson-Official-Statement-on-Idzik-and-Ryan/78026ba5-0eb2-40bd-9362-f072e9938429?campaign=twWoody kozlemenye a menesztesekrol. Hivatalos h Casserly es Wolf segit GM es HC keresesben.
több mint 10 éve
"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."End of an era
Vege.Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Idziknél rosszabb GM-et nem találtok úgysem, ez már pozitívum. 😊
több mint 10 éve
"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."Ti kezdtétek, remélem jövünk mi is...
Vege.Beki
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
"@nyjets: This morning Woody Johnson informed John Idzik and Rex Ryan that they will not be returning to the team in 2015."Vege.
több mint 10 éve
Ha jól bejönne a draft és a FA, a 2015-ös sorsolás alapján még sokra is vihetnénk 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amugy hivatalosan a 6. pick a mienk a drafton.Buccs, Titans, Jax, Raiders, Redskins, Jets a sorrend.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tudom, h most nem e a téma, de a Dolphins megint megszívta ellenünk az utolsó meccsen 😀Dolphinsnal kicsit gondolkoznak majd jo esellyel azon kijelentesen h Philbin valoban jo iranyba viszi-e a csapatot, ahogy azt a tulajuk mondta, nalunk pedig Decker csendre intett ezzel legalabb par karogot es a jatekosok szepen tudtak elbucsuzni Ryantol.
Bár mondjuk nem tudom ki járt rosszabbul draft szempontjából...Lucifer
több mint 10 éve
Tudom, h most nem e a téma, de a Dolphins megint megszívta ellenünk az utolsó meccsen 😀Bár mondjuk nem tudom ki járt rosszabbul draft szempontjából...
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
m.espn.go.com/nfl/story?storyId=12090676Chris Mortensen jelenti, hogy Rex es Idzik egyarant tavozik a csapattol. Forrasok szerint mas kirugasan is gondolkozik Woody (sztem Bradway-re utalhatnak).
Mihelyst a kirugasok hivatalossa valnak Ron Wolf csatlakozik Casserlyhez, mint consultant.
több mint 10 éve
már amaro és purdum is kitweetelt, egy afféle búcsúüzenetet rexnek
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Így jobbGeno Smith records a perfect passer rating of 158.3. Believe it, or not, he’s the only @nfl QB to do it all season.Frencsájz bekáp QB!ThundersNFL
Ez azért odabasz 😀Wester
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Geno Smith records a perfect passer rating of 158.3. Believe it, or not, he’s the only @nfl QB to do it all season.Frencsájz QB!
Ez azért odabasz 😀Wester
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Geno Smith records a perfect passer rating of 158.3. Believe it, or not, he’s the only @nfl QB to do it all season.Ez azért odabasz 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Schefter szerint Woody holnap reggel kozli majd donteset Ryannel es Idzikkel, de varhatoan mindketten repulnek.Woody meccs utan a riportereknek annyit mondott csak h a mai nap a jatekosokrol szol, amely elorevetitheti h Ryan is megy holnap.
több mint 10 éve
Geno sztem mindenképpen marad, backupnak jó lesz ráadásul olcsó isJohn Idzik is expected to be firedWesterLegalább szépen búcsúztatjuk őt is, Rexyt is (Geno Perfectrating Smitht is? 😊 )toam
Lesz ez még így se!