New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Én ajánlgattam Sanchezt a Broncosnak az SB döntő alatt? 😀Ez majdnem olyan jó poén volt, mint amikor tegnap Sanchitát ajánlgattad a Broncosnak a meccs alatt. Azon még ma is röhögtem 😊BurkusJets are 50 to 1 to win next Super Bowl, per Bovada sports book. Only teams with greater odds-- Browns, Bills, Vikings, Raiders, Jags.Pats szurkolók sem fognak, mikor jövőre végre mi nyerjük a csoportot.Beki
Nem szeretnek minketWester
Személy szerint meglepne révén, hogy aludtam az SB helyett. xD
több mint 10 éve
Ez majdnem olyan jó poén volt, mint amikor tegnap Sanchitát ajánlgattad a Broncosnak a meccs alatt. Azon még ma is röhögtem 😊Jets are 50 to 1 to win next Super Bowl, per Bovada sports book. Only teams with greater odds-- Browns, Bills, Vikings, Raiders, Jags.Pats szurkolók sem fognak, mikor jövőre végre mi nyerjük a csoportot.Beki
több mint 10 éve
Jövőre SB-t nyerünk mit akarsz 😀S ez megy már tizenegynéhány éve minden offseason-ban.😊Jets are 50 to 1 to win next Super Bowl, per Bovada sports book. Only teams with greater odds-- Browns, Bills, Vikings, Raiders, Jags.Pats szurkolók sem fognak, mikor jövőre végre mi nyerjük a csoportot.Beki
Két változat képzelhető el. Az értelmező szótárban az optimizmus szócikkhez elég annyit írni, hogy ld. Jets fan. Vagy a vadász és a medve sztorijában nektek a vadász szerepe tetszett meg.😛 😉tomi-tomi
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
S ez megy már tizenegynéhány éve minden offseason-ban.😊Jets are 50 to 1 to win next Super Bowl, per Bovada sports book. Only teams with greater odds-- Browns, Bills, Vikings, Raiders, Jags.Pats szurkolók sem fognak, mikor jövőre végre mi nyerjük a csoportot.Beki
Két változat képzelhető el. Az értelmező szótárban az optimizmus szócikkhez elég annyit írni, hogy ld. Jets fan. Vagy a vadász és a medve sztorijában nektek a vadász szerepe tetszett meg.😛 😉
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.newyorkjets.com/videos/videos/John-Idzik-We-Want-to-be-More-Productive/ed093f59-f98b-48c6-9bb7-352b64ece475Sok újdonság nincs benne, csak talán a draftnál Idzik azt említi, hogy az elérhető legjobb játékosokat fogjuk húzni, tehát BPA. Mondom én h DL lesz megint. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jets are 50 to 1 to win next Super Bowl, per Bovada sports book. Only teams with greater odds-- Browns, Bills, Vikings, Raiders, Jags.Pats szurkolók sem fognak, mikor jövőre végre mi nyerjük a csoportot.
több mint 10 éve
Jets are 50 to 1 to win next Super Bowl, per Bovada sports book. Only teams with greater odds-- Browns, Bills, Vikings, Raiders, Jags. Nem szeretnek minket
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Meg kell adni a módját mindennek. 😀Adam Caplan @caplannfl 9 pAtyaúristen milyen népünnepély lesz itt, már váromWester
Today marks the first day all #NFL teams can begin to release or waive players. Players with 4 seasons of credit are not subject to waivers.
Whiskey behűtve, már csak a feliratra várok: New York Jets cut Mark Sanchez&Santonio Holmes.Beki
több mint 10 éve
Adam Caplan @caplannfl 9 pAtyaúristen milyen népünnepély lesz itt, már várom
Today marks the first day all #NFL teams can begin to release or waive players. Players with 4 seasons of credit are not subject to waivers.
Whiskey behűtve, már csak a feliratra várok: New York Jets cut Mark Sanchez&Santonio Holmes.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannfl 9 pToday marks the first day all #NFL teams can begin to release or waive players. Players with 4 seasons of credit are not subject to waivers.
Whiskey behűtve, már csak a feliratra várok: New York Jets cut Mark Sanchez&Santonio Holmes.
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
No és akkor a mai naptól márc. 11-ig bármely nap várhatjuk, hogy Sanchez elhúzza a belét innen. 😀BekiMiért, megy vissza kezdőbe... Ez mindannyiunk érdeke 😀
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
No és akkor a mai naptól márc. 11-ig bármely nap várhatjuk, hogy Sanchez elhúzza a belét innen. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Grat Sheldonnak, de en biztos, ami biztos iden draft 1. koreben DLt huznek. xD
több mint 10 éve
Grat sheldonnak, nagyon is megérdemelte
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Nyilván nem, de engem akkor is bosszant.Ezzel a szerződéssel sztem kizárt, hogy maradna, láthattuk tavaly, hogy még alapembereket is hogy rugdosott ki Idzik, ha úgy ítélte meg, hogy túl vannak fizetve. Cromartiera sztem is van esély, hogy marad, de én inkább alkudoznék vele, ha nem tetszik, akkor meg lehet tesztelni a piacot.
Simms resign után már csak az a kérdés mexikói barátunkkal mit kezdünk, mert ha marad QB már nem jön.Beki
Sheldonnak hatalmas gratula, megérdemelte! Jövőre pedig jöhet a JJ Watt-féle másodéves szezon 😊
több mint 10 éve
Danny
1 726
Sheldon Richardson DROY!!
több mint 10 éve
Cromartie szerződésében 5M, Sanchez 2M, Holmes 1M roster bonust kapna, ha márciusban még rosteren lesznek.Cro a legesélyesebb, neki adok 30%-ot, de jelentős paycuttal, a többiek menni fognak
Kérném a tippeket, melyikük marad addig?Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cromartie szerződésében 5M, Sanchez 2M, Holmes 1M roster bonust kapna, ha márciusban még rosteren lesznek.Kérném a tippeket, melyikük marad addig?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nyilván nem, de engem akkor is bosszant.Rich Cimini @RichCimini 2 óez várható volt, és sztem nem is szabad még egyértelműen kijelenteni azt hogy Geno a kezdőWester
Ryan praises Geno Smith, but won't commit to him as starter going into camp: "We’ll see who’s on our roster before we make that decision."
:#Beki
Simms resign után már csak az a kérdés mexikói barátunkkal mit kezdünk, mert ha marad QB már nem jön.
több mint 10 éve
Rich Cimini @RichCimini 2 óez várható volt, és sztem nem is szabad még egyértelműen kijelenteni azt hogy Geno a kezdő
Ryan praises Geno Smith, but won't commit to him as starter going into camp: "We’ll see who’s on our roster before we make that decision."
:#Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini 2 óRyan praises Geno Smith, but won't commit to him as starter going into camp: "We’ll see who’s on our roster before we make that decision."
:#
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson valószínűleg nem fog új szerződést kapni, hanem lehívjuk majd az 5.éves opciótTeljesen logikus lépésnek gondolom és a cikkben is benne van, hogy miért érünk rá még a hosszabbításával.
espn.go.com/blog/new-york-jets/post/_/id/34964/jets-notes-wilkersons-big-score-on-holdWester
több mint 10 éve
Wilkerson valószínűleg nem fog új szerződést kapni, hanem lehívjuk majd az 5.éves opciótespn.go.com/blog/new-york-jets/post/_/id/34964/jets-notes-wilkersons-big-score-on-hold
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pete Roussel @coachingsearchPer source, LSU special teams coord. Thomas McGaughey has emerged as a strong candidate to join the NY Jets staff. bit.ly/1berjMn