New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Stylee
480
Mennyire örülnek a Jets szurklók 😀 Mindenki csak rázza a fejét 😀
több mint 11 éve
Stylee
480
Nesze ott Geno 😀
több mint 11 éve
Nesztek 😀
több mint 11 éve
szurkolok Warfordnak
több mint 11 éve
Csak úgy záporoznak a QB-k, ahogy megmondták a szakik!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rohadtul érik a QB pick, de remélem h Ryanék meglepnek minket.
több mint 11 éve
Most nem igazán látom, hogyan kerülhetnénk el a Geno picket 😉leeon83Nem szólok semmit, legutóbb is drukkoltam nagyon Austin ellen, aztán húztunk 2 szarabbat 😀 Szóval ha nagyon muszáj, legyen Jenő.
több mint 11 éve
Most nem igazán látom, hogyan kerülhetnénk el a Geno picket 😉
több mint 11 éve
Stylee
480
Tegnap annyira nem izgultam de a mai napra nagyon nagyon kiváncsi vagyok.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 26 percJets have USC QB Matt Barkley rated higher than Syracuse QB Ryan Nassib. #nyj
Hmm, érdekes.
több mint 11 éve
Stylee
480
Apropó ki lesz itt a draft alattt, hogy ne csak egyedül keljen fognom a fejem a pickjeinknél? 😀BekiNyugi lesz itt rajtad kívül is egy-két elvetemült 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Há' mondjuk ha tradelünk és ugrik ne adj Isten a 3. kör, akkor kell is pénz ahhoz, hogy néhány FA-vel betömjük a depthen tátongó lyukakat, mert nem valószínű, hogy 6., 7. körökben csiszolatlan gyémántokra lelnénk!leeon83Ezért üljünk meg a hátsónkon és ne most jöjjünk rá h hopsz nekünk QB kell és ugrálunk a 2. körben, ez az amit most nem tehetünk meg.
több mint 11 éve
Há' mondjuk ha tradelünk és ugrik ne adj Isten a 3. kör, akkor kell is pénz ahhoz, hogy néhány FA-vel betömjük a depthen tátongó lyukakat, mert nem valószínű, hogy 6., 7. körökben csiszolatlan gyémántokra lelnénk!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az hogy mit várnak, meg hogy mi lesz 2 külön dolog, majd meglátjuk. Akkor maradjon inkább Nassib ha már mindenképp QB kell itt, de még ez sem biztos! Én leszek 😊leeon83Zsír, remélem nem big LOL-t kell majd írnunk a 2. körös pickünk után. 😀
Amúgy azt is felvetették h azért szabadítottunk fel 5M-et a capben, mert vmire készülünk.
több mint 11 éve
Az hogy mit várnak, meg hogy mi lesz 2 külön dolog, majd meglátjuk. Akkor maradjon inkább Nassib ha már mindenképp QB kell itt, de még ez sem biztos! Én leszek 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Apropó ki lesz itt a draft alattt, hogy ne csak egyedül keljen fognom a fejem a pickjeinknél? 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Semmiképp nem adnám én sem a 3. kört, ez szerintem csak vetítés, hogy mennyi csapat szeretne felmenni. De nekem még mindig az a legnagyobb poén az egészben, hogy az a csapat akar kitradelni a QB draftból, aki a leginkább rászorulna 😊leeon83Azt várják, hogy Barkley, Geno és Nassib elég korán kimegy a 2. körben.
több mint 11 éve
Semmiképp nem adnám én sem a 3. kört, ez szerintem csak vetítés, hogy mennyi csapat szeretne felmenni. De nekem még mindig az a legnagyobb poén az egészben, hogy az a csapat akar kitradelni a QB draftból, aki a leginkább rászorulna 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Utálok ilyet írni, de ha kiadunk egy 3. köröst 2. körben 6 helyes feltrade-ért, aki QB lesz úgy kell nekünk és remélem h 1/1-en leszünk szezon végén.Ha esetleg több jelentkező van, ki lehet dobni a value chartot.iktriadMeg mondjuk az is érdekelne, hogy egy ilyen mozgásért milyen árat kellene fizetni. A 2/7 mellé tuti adni kéne legalább a 4. kört, de a 3. azért már erős túlzás lenne a mi helyzetünkben!leeon83Nos a value chart szerint a 2/1 pick értéke 0,580, míg a 2/7-é 0,510 szóval egy 4. kör lenne a reális a feltrade-ért.Beki
több mint 11 éve
Ha esetleg több jelentkező van, ki lehet dobni a value chartot.Meg mondjuk az is érdekelne, hogy egy ilyen mozgásért milyen árat kellene fizetni. A 2/7 mellé tuti adni kéne legalább a 4. kört, de a 3. azért már erős túlzás lenne a mi helyzetünkben!leeon83Nos a value chart szerint a 2/1 pick értéke 0,580, míg a 2/7-é 0,510 szóval egy 4. kör lenne a reális a feltrade-ért.Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Meg mondjuk az is érdekelne, hogy egy ilyen mozgásért milyen árat kellene fizetni. A 2/7 mellé tuti adni kéne legalább a 4. kört, de a 3. azért már erős túlzás lenne a mi helyzetünkben!leeon83Nos a value chart szerint a 2/1 pick értéke 0,580, míg a 2/7-é 0,510 szóval egy 4. kör lenne a reális a feltrade-ért.
több mint 11 éve
Meg mondjuk az is érdekelne, hogy egy ilyen mozgásért milyen árat kellene fizetni. A 2/7 mellé tuti adni kéne legalább a 4. kört, de a 3. azért már erős túlzás lenne a mi helyzetünkben!leeon83Passzoljátok csak nekünk a 3. köröstöket a 2/1 pickért, ha annyira kell Geno. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igazából nem értem a szerződésátalakítást ... Ismered a pontos részleteket? Nem állunk már rosszul cap szempontból, nincs igazából szükség arra, hogy a következő évre tologassunk nagyobb pénzeket.Pontos részlet egyelőre nincs, fogalmam sincs miért volt szükség 5M-et felszabadítani, elvileg van elég cap a draftolandó playerekre.
Ezt a Geno trade-et sem értem annyira. Nem a személyét, hanem hogy miért kell felmenni érte? Esetleg az Eagles-től tartunk?leeon83
Nem tudom Jake Steinberg szerint smokescreen az egész. Számomra is érdekes mikor ugye Geno és Nassib is volt private workouton nálunk, valamelyikük tuti benn lenne, kiderül.
több mint 11 éve
Geno nagyon könnyen a Nagy Almnában köthet ki 2/1es pickként. Based on what we now know, I wouldn't be surprised if #Jets trade all the up to 33 (Jax) and pick Geno Smith there.Rich Cimini (ESPN New York)
több mint 11 éve
Meg mondjuk az is érdekelne, hogy egy ilyen mozgásért milyen árat kellene fizetni. A 2/7 mellé tuti adni kéne legalább a 4. kört, de a 3. azért már erős túlzás lenne a mi helyzetünkben!