NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 783 — Jó ötletnek tűnt!
Egy hely kiadó és inkább Mark, mint ne adja az ég Vick.Beki
Én sztem akkor már Vick, Sanchot nem akarom itt látni, ráadásul ha azt nézzünk ki a jobb QB, akkor sztem Vicket választanák a legtöbben

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
PFT: Per a league source, the Jets soon will be cutting Holmes, who is due to earn a base salary of $8.25 million in 2014.

Ahogy sejtettem. FA kezdése előtt egyedül Holmes repül, mert 30M feletti cap space bőven elég lesz Idziknek.Beki
Sanchonak mikor is van a bónusza?Wester
Márc. vége, de ő már 2 misit nyerne azzal.Beki
Csak azért hogy meddig húzhatjuk a kivágását 😀Wester
Sanchez hamarosan New Yorkba jön a rehab miatt dokival konzultálni és Idzikék látni akarják az eredményt, valamint ha belemegy paycutba marad.Beki
Sanchez maradása senkinek se lenne jó sztemWester
Egy hely kiadó és inkább Mark, mint ne adja az ég Vick.
több mint 11 éve
PFT: Per a league source, the Jets soon will be cutting Holmes, who is due to earn a base salary of $8.25 million in 2014.

Ahogy sejtettem. FA kezdése előtt egyedül Holmes repül, mert 30M feletti cap space bőven elég lesz Idziknek.Beki
Sanchez hamarosan New Yorkba jön a rehab miatt dokival konzultálni és Idzikék látni akarják az eredményt, valamint ha belemegy paycutba marad.Beki
Sanchez maradása senkinek se lenne jó sztem

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Sanchez hamarosan New Yorkba jön a rehab miatt dokival konzultálni és Idzikék látni akarják az eredményt, valamint ha belemegy paycutba marad.
több mint 11 éve

Csak azért hogy meddig húzhatjuk a kivágását 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Márc. vége, de ő már 2 misit nyerne azzal.
több mint 11 éve

Sanchonak mikor is van a bónusza?

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Ahogy sejtettem. FA kezdése előtt egyedül Holmes repül, mert 30M feletti cap space bőven elég lesz Idziknek.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk valóban marha nagy a merítési lehetőség drafton, de Mehta szerint 1 WR érkezik várhatóan FA-ról.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hát így tényleg csak a draft marad, szerencsére ott most nagy a merítésWester
@AdamSchefter Riley Cooper's deal done but Eagles WR Jeremy Maclin's is not. Sides talking but not close to deal, according to sources.

Még van remény.
több mint 11 éve
Hát így tényleg csak a draft marad, szerencsére ott most nagy a merítés

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 1 min

As of last night, the #Eagles and WR Jeremy Maclin were hoping for big progress over the next 2 days. He’s next. Lot of optimism here.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rossz hír:
Az Eagles FA kezdése előtt újraigazolja majd Maclin-t, így gyakorlatilag Sanders lesz az egyetlen célpont, akit megkörnyékezünk majd.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
No, szabadság draftra kivéve, semmi nem jöhet közbe, hogy a legfontosabb draftubónkat kihagyjam. :cool:Beki
Nekem tartogatnom kell az ilyesmit a Magyar bajnokságra sajnos, de a mobilos GamePass nagyon hasznos lesz. 😀david52
Ha jól számoltam délutános leszek azon a héten, de nem szórakozunk ilyennel. Betankolok kajával+piával rendesen az már tuti. 😊
több mint 11 éve
david52 New York Jets 115
No, szabadság draftra kivéve, semmi nem jöhet közbe, hogy a legfontosabb draftubónkat kihagyjam. :cool:Beki
Nekem tartogatnom kell az ilyesmit a Magyar bajnokságra sajnos, de a mobilos GamePass nagyon hasznos lesz. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
No, szabadság draftra kivéve, semmi nem jöhet közbe, hogy a legfontosabb draftubónkat kihagyjam. :cool:
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan ‏@caplannfl 29 p
If the #Jets aren't able to secure RT Austin Howard by 3/11, he's looking at the potential of $7 M+ a season elsewhere. Supply/demand.Beki
Ha ennyi hellyel Idzik nem tudja visszaigazolni, akkor igazán balfaszWester
Tegyük hozzá, hogy az idei volt az első igazán jó szezonja, szóval 7M+ elég vaskos és pofátlan lenne részéről.Beki
Ekkora cap emelkedéssel annyira nem, mert tényleg megkapná ezt a pénzt FA-n isWester
Mondjuk igen...amennyit emelkedik a cap várhatóan az előzetesen bejelentetthez képest, majdnem meglesz belőle Howard fizuja. 😀
több mint 11 éve
If the #Jets aren't able to secure RT Austin Howard by 3/11, he's looking at the potential of $7 M+ a season elsewhere. Supply/demand.Beki
Tegyük hozzá, hogy az idei volt az első igazán jó szezonja, szóval 7M+ elég vaskos és pofátlan lenne részéről.Beki
Ekkora cap emelkedéssel annyira nem, mert tényleg megkapná ezt a pénzt FA-n is

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tegyük hozzá, hogy az idei volt az első igazán jó szezonja, szóval 7M+ elég vaskos és pofátlan lenne részéről.
több mint 11 éve
Ha ennyi hellyel Idzik nem tudja visszaigazolni, akkor igazán balfasz

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
If the #Jets aren't able to secure RT Austin Howard by 3/11, he's looking at the potential of $7 M+ a season elsewhere. Supply/demand.
több mint 11 éve
david52 New York Jets 115
Ian Rapoport ‏@RapSheet 4 p
Based on conversations this week, it’s clear the #Jets are viewed as a legitimate possible landing spot for #Eagles QB Michael Vick. With #Jets is Vick’s former offensive coordinator, Marty Mornhinweg. From what I understand, there is mutual respect. Vick could help Geno.Beki
neki én nem örülnékWester
Backupnak jöhetne, de túl sok pénzt vinne el. jobban örültem volna ennek a hírnek olyan 8 éve 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 m.metro.us/newyork/sports/nfl/2014/02/23/jets-may-keep-mark-sanchez-at-reduced-rate-to-provide-competition/
több mint 11 éve
Based on conversations this week, it’s clear the #Jets are viewed as a legitimate possible landing spot for #Eagles QB Michael Vick. With #Jets is Vick’s former offensive coordinator, Marty Mornhinweg. From what I understand, there is mutual respect. Vick could help Geno.Beki
neki én nem örülnék

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Based on conversations this week, it’s clear the #Jets are viewed as a legitimate possible landing spot for #Eagles QB Michael Vick. With #Jets is Vick’s former offensive coordinator, Marty Mornhinweg. From what I understand, there is mutual respect. Vick could help Geno.