New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
5 misis backup sem mindenhol akad a ligaban. 😀BekiSanchez is csak 4 millás, szóval mondjuk csak ki, Vick pofátlanul túl van fizetve 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
5 misis backup sem mindenhol akad a ligaban. 😀
több mint 12 éve
Na szerencsére Vick is tudja mi a dolgaLesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN máj. 1.Prominent NY radio personality just said he believes that offensive tackle is one of two positions that Jets will target in first round #nyj
😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Immáron két napja volt Idzik, Bradway és Bauer draft előtti sajtótájékoztatója, de most értem ide, hogy rövid összefoglalót írjak:- Idzik kezdésként megköszönte az összes scout és a stáb munkáját.
- Bradway 29. draftja lesz a jövő heti és ugyanúgy élvezte a felkészülést, mint a többire.
- Bradway adatai alapján 263 iskolánál voltunk, 1372 játékosról készült jelentés, 3500 játékos került kiértékelésre, 115 pro day-en voltunk jelen, 120 college gamet tekintettek meg élőben a stáb tagjai.
- Idzik: jó néhány késő áprilisi workout volt, amely eltér a korábbiaktól, de a felkészülés menetét nem érintette.
- Bradway: néhány poszton igen mély a draft class és sokkal több draftolandó játékos került fel a boardunkra, mint a korábbi években. 12 draft pick jelentős erősítést jelent számunkra.
- Idzik arról, hogy felhasználjuk-e mind a 12 pickünket (4 kötelező lesz): Mindenre nyitottak leszünk. A 12 draft nagy mozgásteret biztosít számunkra a draft során és nem mondanám biztosra, hogy mindegyiket fel is fogjuk használni.
- Bradway: 1998 óta nem volt ennyi draft pickünk.
- Idzik: Igyekeztünk minél több pro day-en jelen lenni és szétosztani ezen viziteket úgy, hogy minél több helyre, minél több emberünk jusson el. Volt néhány prospect, akiket személyesen is látni szeretett volna. Nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani annak, hogy mely pro day-eken jelent meg Idzik és Rex.
- Bradway szerint a draft végén is lehet kitűnő elkapókat draftolni.
- Idzik szerint nem garancia, hogy húzunk WR-t a drafton.
- Hétvégéig elkészül a végleges draftt board.
több mint 12 éve
A második körös választásunkat(/ainkat) Chad Pennington mondja be. Az utolsó franchise QB-nk, egyben az egyik ember, aki miatt Jet fan lettem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igazabol nem baj, mert WR, TE, CB es S egyarant elfogadhato az 1. korben reszemrol, persze ebben a fontossagi sorrendben. 😊
több mint 12 éve
Mit olvasok megint...hogy elenk szeretnenek megint betradelni a hatrebb levo csapatok, a liga talan legnagyobb WR needes csapata ele... 😀Egy hét van a draftig, ilyenkor már nagy a smokescreen veszély 😀
Bradway tegnap azt mondta, hogy valszeg maradunk 1/18-on.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mit olvasok megint...hogy elenk szeretnenek megint betradelni a hatrebb levo csapatok, a liga talan legnagyobb WR needes csapata ele... 😀Bradway tegnap azt mondta, hogy valszeg maradunk 1/18-on.
több mint 12 éve
Következő a szituáció:Nagy Ebron fan vagyok, needre is jönne, meg két legyet is üthetnénk egy csapásra (mélységi elkapó). Kérdés, hogy Marty hajlandó-e csak az ő kedvéért egy ilyen Jimmy Graham féle hibrid pozíciót létrehozni. Ha igen, nálam ő lenne a tuti (vagy letrade és Amaro), ha nem, akkor az egyik corner. WR-t nem húznék 1. körben, főleg, mert 2.-3. körben is találhatunk alig rosszabbakat. Szóval ez a véleményem, de a combine óta alig követem a szakértőket + fórumot, szóval oltsatok csak nyugodtan 😊
18. picknél Ebron, Gilbert, Dennard, Cooks és Beckham Jr. is benn van, trade nem jön össze, Ryan-t kizavarják a draft war roomból, mert DL picket akarna ( 😀 ), kire esik a választásunk?Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini 29 s#Jets will hold pre-draft news conf today, when the always revealing John Idzik is sure to provide clues on their 1st-R targets. #YeahRight
Igazából értelmetlen lesz meghallgatni a bullshit dumát Idzik és Rex részéről, de hát ha... 😀
több mint 12 éve
Következő a szituáció:Amarora, mer szeretitek a keserűt 😉
18. picknél Ebron, Gilbert, Dennard, Cooks és Beckham Jr. is benn van, trade nem jön össze, Ryan-t kizavarják a draft war roomból, mert DL picket akarna ( 😀 ), kire esik a választásunk?Beki

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Következő a szituáció:18. picknél Ebron, Gilbert, Dennard, Cooks és Beckham Jr. is benn van, trade nem jön össze, Ryan-t kizavarják a draft war roomból, mert DL picket akarna ( 😀 ), kire esik a választásunk?
több mint 12 éve
Jól van remélem nem ketten fogjuk majd egyszerre a fejünket, mikor 1. körben DL picket jelent majd be Goodell. 😀Beki1. hárman
2. jaja, majd jön Jernigan, és kiderül, hogy Coplest már tavalyelőtt is tight endnek szántuk
3. teszt kitöltve 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg listája a 30 non-local pre-draft vizitről:Quarterback: Jimmy Garoppolo (Eastern Illinois), Logan Thomas (Virginia Tech), Tom Savage (Pittsburgh).
Running Back: Dri Archer (Kent State)
Wide receiver: Odell Beckham Jr. (LSU), Kelvin Benjamin (Florida State), John Brown (Pittsburg State), Brandin Cooks (Oregon State), Mike Evans (Texas A&M), Jarvis Landry (LSU), Marqise Lee (USC), Walt Powell (Murray State), Paul Richardson (Colorado).
Tight end: Jace Amaro (Texas Tech), Eric Ebron (North Carolina), C.J. Fiedorowicz (Iowa), Troy Niklas (Notre Dame), Austin Seferian-Jenkins (Washington).
Linebacker: Kevin Pierre-Louis (Boston College).
Cornerback: Darqueze Dennard (Michigan State), Kyle Fuller (Virginia Tech), Justin Gilbert (Oklahoma State), Dexter Mcdougle (Maryland), Keith McGill (Utah), Bradley Roby (Ohio State), Jason Verrett (TCU).
Outside linebacker/defensive end: Demarcus Lawrence (Boise State).
Safety: Deone Bucannon (Washington State), Ha Ha Clinton-Dix (Alabama), Calvin Pryor (Louisville).
Úgy gondolom, hogy Idzik-ék nem szaroztak és az első 3 körben választandő játékosaink neve mind itt van, főleg TE posztra gondolok, de a CB is nagy eséllyel igaz lesz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csak ahhoz Ronteznek játékidő is kellene. :/Seth Walder @SethWalderNYDN 1 hrTavaly se jött, és sztem idén se fog. Landry az egyik S, Jarrett/Bush/Allen a másik. Fű alatt pedig elit S-t csinálunk Rontezből.Wester
Dennis Thurman says Antonio Allen will be in competition with Jarrett and Bush for starting spot. #nyj
Úgy vélem, hogy safety pickre korán nem kell számítani.Beki
több mint 12 éve
Seth Walder @SethWalderNYDN 1 hrTavaly se jött, és sztem idén se fog. Landry az egyik S, Jarrett/Bush/Allen a másik. Fű alatt pedig elit S-t csinálunk Rontezből.
Dennis Thurman says Antonio Allen will be in competition with Jarrett and Bush for starting spot. #nyj
Úgy vélem, hogy safety pickre korán nem kell számítani.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Seth Walder @SethWalderNYDN 1 hrDennis Thurman says Antonio Allen will be in competition with Jarrett and Bush for starting spot. #nyj
Úgy vélem, hogy safety pickre korán nem kell számítani.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
amúgy tudja valaki, hogy a facebook-oldal miért szűnt meg?WesterNem tudom, jómagam is kerestem nemrégiben, de nem találtam. 😐
több mint 12 éve
amúgy tudja valaki, hogy a facebook-oldal miért szűnt meg?
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jól van remélem nem ketten fogjuk majd egyszerre a fejünket, mikor 1. körben DL picket jelent majd be Goodell. 😀Összedobtam egy kis kérdőívet a draftra, ha van kedvetek válaszoljátok meg. 😉én biztosanWester
docs.google.com/forms/d/1iIjyCzvpjuikTpTBpn8uOtMx3MxJCQ__noFan6GvosU/viewform?usp=send_form
Draftot ki tekinti meg még rajtam kívül jövő héten hajnalban élőben?Beki
több mint 12 éve
Összedobtam egy kis kérdőívet a draftra, ha van kedvetek válaszoljátok meg. 😉én biztosan
docs.google.com/forms/d/1iIjyCzvpjuikTpTBpn8uOtMx3MxJCQ__noFan6GvosU/viewform?usp=send_form
Draftot ki tekinti meg még rajtam kívül jövő héten hajnalban élőben?Beki
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Összedobtam egy kis kérdőívet a draftra, ha van kedvetek válaszoljátok meg. 😉docs.google.com/forms/d/1iIjyCzvpjuikTpTBpn8uOtMx3MxJCQ__noFan6GvosU/viewform?usp=send_form
Draftot ki tekinti meg még rajtam kívül jövő héten hajnalban élőben?
több mint 12 éve
Kegyetlen durva a sorsolásunk, van ennél erősebb a ligában?BekiVan 😊
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/115715/2014-nfl-strength-of-schedule
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom kit dühítettünk fel, hogy ilyen nehéz sorsolást kaptunk. De tény, ezeket a csapatokat meg kell vernünk, ha playoffba akarunk menni ennyi kell.david52Én igazából azt is el tudom majd fogadni, ha pozitív mérleggel is zárunk, de nem jutunk be a PO-ba, csak az offense szép dolgokat mutasson, ne csak futásban legyünk az élen.