Bowldog Hálaadást!

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 6 óra
GM John Idzik doesn't definitively say that Mark Sanchez will be on the Jets when OTAs begin. "One step at a time," he says. #nyj
több mint 11 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Sztem jó draft eddig. Geno kezd, Sanchez pad, Garrard az öreg tanító, McElroy és Tebow elmegy, O falba már van ember, a védőfal meg rejtély, remélem az ellenfelek megzavarása a cél 😊 Secondary ok, RB mélység is van, WR/TE sztem kellene.

Go Jets!
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Aláírt Stephen Peterman G is hozzátok.
 www.prideofdetroit.com/2013/4/27/4273660/stephen-peterman-jets-free-agency

Nagyon azért nem örülnék a helyetekben. Mondjuk kezdő rutinja bőven van, ennyi az előnye leginkább.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az idei 4. korunkert cserebe megszereztuk a Saintstol Chris Ivory RBt.
Ez sok erte, az 5. rendben lett volna, de ez sok sztem.
több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Teljesen értelmes húzás, azonnal is bevethető, Brandon Moore hasonmás, gondolom az ő helyére. Így annyira nem is gázos a draft, de még mindig komoly hiányérzetem van, kb. mint tavaly. Jóéjt!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Brian Winters OG-t húztuk.
több mint 11 éve
Az értékelhető TE-k közül még Jordan Reed van bent, de nem lepődnék meg egy WR húzáson.leeon83
Akár, én WR mellett még safetynek is örülnék nagyon, de nem látom, hogy érdekelnének bárkit a needjeink.
több mint 11 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Az értékelhető TE-k közül még Jordan Reed van bent, de nem lepődnék meg egy WR húzáson.
több mint 11 éve
Megkockáztatom, hogy eddig az egyik legerősebb draft a miénk, remélem a 3. kör is alátámasztja ezt!
több mint 11 éve
Tony Pauline ‏@TonyPauline 10 perc
The New York Jets have agreed to terms with free agent offensive lineman Stephen Peterman.

OL húzás kilőve asszem.Beki
Szódával elmegy még 1-2 évig.

Közben kezdek rájönni, talán az van, hogy a FO tudja, hogy 1 évig borzasztóak leszünk, ezért nincsenek needek, és a táblán legfelül lévő játékost húzzuk, poszttól függetlenül. Nem rossz, de legalább jósolni nem szabad már 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tony Pauline ‏@TonyPauline 10 perc
The New York Jets have agreed to terms with free agent offensive lineman Stephen Peterman.

OL húzás kilőve asszem.
több mint 11 éve
Escobar kiment, Michael kiment ... ennyit arról, hogy én mit szeretnék 😀 Amúgy azokon a helyeken mindketten reachnek tűnnek!

Jó, Kelce is kiment, ahogy korábban McDonald is. Honnan szerzünk TE-t?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 1 perc
With 2nd-round selection of Geno Smith, Jets now have surplus of QBs, leading some sources to say team will consider releasing Mark Sanchez.
több mint 11 éve
Hozzunk neki a 3. körben egy TE-t (Escobar, Kelce) 4-ben egy G-t, meg később mellé egy RB-t (Michael) és egy szavunk nem lehet az O-ra.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem olyan rossz pick ez lássuk be. Geno tud passzolni és kimozogni a zsebből és futni erősen. Célpontjai mondhatni lesznek csak meg kell találnia őket.
több mint 11 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Szerintem valahogy le kell ültetni Sanchezt a kispadra és Smith képes rá. Azért nem olyan rossz pick, látszik a srácon, hogy bizonyítani akar, ráadásul jót tett neki, hogy nem az első körben vitték el, így rájött, hogy nem egy isten! Persze ez csak az én szerény véleményem.

több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Kíváncsian várom Ryanék mit mondanak Geno érkezéséről.Beki
Competition for Sanchez, may the best one win.
több mint 11 éve
Ugyan már, ki a faszom hagyta volna bent a helyünkben?leeon83
Ok, nézzük az offenset, ami körülötte lesz, kb. egy ementáli sajt. Sanchez vagy beég vagy nem, Geno vagy kezdő lesz vagy nem, ha bedobják a mélyvízbe, nem találja a ritmust, mert szar a backfield, esetleg agyonverik mert nincs előtte O-line, és máris jönnek a fújoló szurkolók, a "still better QB than Geno" mémek, és a közröhej. Ne legyen igazam, sok sikert Jenci!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsian várom Ryanék mit mondanak Geno érkezéséről.
több mint 11 éve
Tebowról tudtuk, hogy nem terveznek vele, Sanchezrő tudtuk, hogy jövőre ki lesz baszva, Garrardról tudtuk, hogy öreg ... Nem nagyon van okunk fanyalogni, olyan prospectet húztunk, akit hónapokig 1/1-ként emlegettek! Reménykedjünk, hogy nem véletlenül.
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Tebow kuka. Sanchez kispad. Ha PO-ba visz minket meghívom 1-2 sörre ha véletlen erre jár 😀😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Geno készen áll megvívni Sanchezzel a kezdő QB posztért és PO-ba vinni a csapatot. Barátom, ha ezt megcsinálod...
több mint 11 éve
F- eddig a draft, nulla koncepció eddig az egész offseason. Gyere vissza Tannenbaum!toam
Ugyan már, ki a faszom hagyta volna bent a helyünkben?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szevaaaa Sanchez.
több mint 11 éve
F- eddig a draft, nulla koncepció eddig az egész offseason. Gyere vissza Tannenbaum!