NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
TJ Ward is off a marketről. 40 misivel szépen mozizunk.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ezzel a Vontae Davis szerződéssel lesz fejvakarás rendesen. 😊Jake Steinberg @Steiny31 28 mpEZEZEZEZEZEZEZEZZZZZZZZZZZZz KELLL!!!!!
#Jets are interested in DeMarcus Ware. #nyjBeki
Hú de nagyot ütne.
Plusz egy CB a Kapitány-Talib-Verner egy Ryan védelembe és lehet próbálkozni 8-) .
Célpontok + OL draftról vagy egy hét múlva olcsón valami rutinos csóka. Howard rossz hír, sztem megy a Phins-be.Robilluma
több mint 11 éve
Kétségkívül tudna aratni a DL mögött 😀Jake Steinberg @Steiny31 28 mpEZEZEZEZEZEZEZEZZZZZZZZZZZZz KELLL!!!!!
Hú de nagyot ütne.
Plusz egy CB a Kapitány-Talib-Verner egy Ryan védelembe és lehet próbálkozni 8-) .
Célpontok + OL draftról vagy egy hét múlva olcsón valami rutinos csóka. Howard rossz hír, sztem megy a Phins-be.Robilluma
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Jake Steinberg @Steiny31 28 mpEZEZEZEZEZEZEZEZZZZZZZZZZZZz KELLL!!!!!
Hú de nagyot ütne.
Plusz egy CB a Kapitány-Talib-Verner hármasból egy Ryan védelembe és lehet próbálkozni 8-) .
Célpontok + OL draftról vagy egy hét múlva olcsón valami rutinos csóka. Howard rossz hír, sztem megy a Phins-be.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Jake Steinberg @Steiny31 5 mpmax jön majd revis XD
Colts are expected to resign Vontae Davis, per Schefter. All eyes on you Alterraun Verner. #nyj
Rohadtul remélem Idzikék tudták mit csinálnak.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31 5 mpColts are expected to resign Vontae Davis, per Schefter. All eyes on you Alterraun Verner. #nyj
Rohadtul remélem Idzikék tudták mit csinálnak.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kristian Dyer @KristianRDyer 8 mpHuge shock I know, team source also said that "Winslow not expected to be a Jet in 2014." Stop the presses. #nyjets
OMG. 😀
több mint 11 éve
Alterraun Vernerrel mi a helyzet? Nem ment még ki?Lucifernem, róla még nem volt hír
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Egyébként MoJo-ról van valami friss infó? Olvastam tegnap, hogy érdeklődtünk iránta.david52Felesleges lenne Ivory és Powell mellé. Ráadásul az OL-unk komplett jobb oldala hiányos.
több mint 11 éve
Remélem, hogy ezt Idzikék is így gondolják 😀Egyébként MoJo-ról van valami friss infó? Olvastam tegnap, hogy érdeklődtünk iránta.david52nincs, de nem is hiszem hogy szükségünk lenne ráWester
több mint 11 éve
Egyébként MoJo-ról van valami friss infó? Olvastam tegnap, hogy érdeklődtünk iránta.david52nincs, de nem is hiszem hogy szükségünk lenne rá
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Egyébként MoJo-ról van valami friss infó? Olvastam tegnap, hogy érdeklődtünk iránta.
több mint 11 éve
Nick Folk has signed a multiyear deal with the New York Jets.
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.newyorkjets.com/news/article-randylangefb/Nick-Folk-Signs-Multiyear-Agreement-with-Jets/fc6430ea-7c99-4c1a-bf80-3ac8511a5390Folk hosszú távra lekötve.
több mint 11 éve
Eddig nyugodt napjaim voltak. Most megint elkezdődött az idegeskedés 😥
több mint 11 éve
Mi lesz itt még ma, előre félek. 😀Mondjátok, hogy csak képzelődök. Mit akarunk mi a QB-tól?? 😀 Katasztrófa eddig ez a nap, remélem hamarosan bejelentik, hogy sikerült leigazolni egy top cornert.david52nyugi még csak 40 perc telt el 😀Wester
több mint 11 éve
Mondjátok, hogy csak képzelődök. Mit akarunk mi a QB-tól?? 😀 Katasztrófa eddig ez a nap, remélem hamarosan bejelentik, hogy sikerült leigazolni egy top cornert.david52nyugi még csak 40 perc telt el 😀
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Mondjátok, hogy csak képzelődök. Mit akarunk mi a QB-tól?? 😀 Katasztrófa eddig ez a nap, remélem hamarosan bejelentik, hogy sikerült leigazolni egy top cornert.
több mint 11 éve
Sikerült már betömni valamelyik needet? 😊LuciferNemhogy betömni nem sikerült, eggyel több lett 😀
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sikerült már betömni valamelyik needet? 😊LuciferPerszeee...McCown vizit eddig és Vicket kergetjük. A legnagyobb needünk. 😀
több mint 11 éve
Jake Steinberg @Steiny31 28 mpEzen gondolkoztam pont, hogy érdemes lenne-e leigazolni
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Although QB Josh McCown is indeed scheduled to visit Jets, I'm told it'd be a surprise if he ever makes it to NJ. Visiting TB & Texans first
Lesz ez még így se!