New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Egy kis írás a QB helyzetről.Azt azért megemlítik, hogy a WR állomány akiknek dobálnak nem a legfényesebb, de akkor is nem ártana jobban vigyázni a labdára 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
az egyik Sancho picket Damon Harrison "big snack" fogta 😀Wilforknak is jöhet pár 😀
FYI 350 font az emberHöri
több mint 11 éve
az egyik Sancho picket Damon Harrison "big snack" fogta 😀FYI 350 font az ember
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az offense meg majd röhög az egész liga. 😀Hát rosszabb már aligha 😀Lesz ez még jobb is! Nyugalom 😊StyleeGeno beilleszkedett akkor elég hamar a rendszerbe.HöriNa jah, nem is tudom melyik a jobb: a szokásos Sanchez INT parádé, vagy h Geno ilyen fasza completed pass arányt hozott. 😀Beki
De nézzétek úgy, hogy kibaszott jó a passz elleni védekezésetek, és retteghetünk 😊)Wyatt
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Hát rosszabb már aligha 😀Lesz ez még jobb is! Nyugalom 😊StyleeGeno beilleszkedett akkor elég hamar a rendszerbe.HöriNa jah, nem is tudom melyik a jobb: a szokásos Sanchez INT parádé, vagy h Geno ilyen fasza completed pass arányt hozott. 😀Beki
De nézzétek úgy, hogy kibaszott jó a passz elleni védekezésetek, és retteghetünk 😊)
több mint 11 éve
Stylee
480
Lesz ez még jobb is! Nyugalom 😊Geno beilleszkedett akkor elég hamar a rendszerbe.HöriNa jah, nem is tudom melyik a jobb: a szokásos Sanchez INT parádé, vagy h Geno ilyen fasza completed pass arányt hozott. 😀Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Geno beilleszkedett akkor elég hamar a rendszerbe.HöriNa jah, nem is tudom melyik a jobb: a szokásos Sanchez INT parádé, vagy h Geno ilyen fasza completed pass arányt hozott. 😀
több mint 11 éve
Van annak azért valami diszkrét bája, amikor egy Jags szurkoló élcelődik más csapat QB helyzetével!leeon83Ha csak a saját QBinkon élcelődnek állandóan, az túl unalmas lenne. 😀
több mint 11 éve
Van annak azért valami diszkrét bája, amikor egy Jags szurkoló élcelődik más csapat QB helyzetével!leeon83még mindig autentikusabb egy jags drukker mint egy jags játékos!
több mint 11 éve
Van annak azért valami diszkrét bája, amikor egy Jags szurkoló élcelődik más csapat QB helyzetével!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Íme az eddigi teljes statok:Early thought on #Jets QB comp: Ugh. Sanchez 6-for-11, 3 INTs, 1 sack. (1 INT may have been a sack.) Geno Smith 3-for-10, 1 INT, 1 sack
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 1pSecond team period: Sanchez goes 3 for 6, 2 INTs (one could have been viewed as sack b4 INT) in 9 snaps. Geno goes 3 for 6, 1 sack/8 snaps
Első periódusban Sanchez és Geno is 1-1 INT-et dobott, előbbi egy sacket is jegyzett.
több mint 11 éve
Eddig fél szemmel követem Twitteren a mai média előtti nyílt edzést. Sanchez eddig 3 INT, míg Geno 0 for 4, INT. 😀Beki😀 csempiönsíp
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Eddig fél szemmel követem Twitteren a mai média előtti nyílt edzést. Sanchez eddig 3 INT, míg Geno 0 for 4, INT. 😀
több mint 11 éve
Én csak annyit mondok, hogy kövi évben PO lesz... Max nem jön be 😀
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Csak ironizáltam.Olyan érzése van az embernek, h a tavalyi QB tragikomédia után az összes szurkoló a lábát törölni jár a Jets topikba. A tavaly az tavaly volt. Most meg új év van és új OC.Az égvilágon semmi. Van egy olyan érzésem, hogy azért nevezik meg hamar a kezdő QB-t, hogy ne legyen teher szegény Sancho vállán 😀StyleeMornhinweg szerint a TC kezdete előtt megnevezésre kerülhet a starter QB-nk.Bekiés annak mi értelme hogy nincs verseny? 😀Höri
Höri kérdésére válaszolva: annyi értelme van, hogy a kijelölt kezdő QB kapja a TCben az összes snapet a kezdő O-ben, ő játszik és szokik össze a kezdő (és megújuló) OL-lel és a skill playerekkel, ami új feature futónál és egy teljesen új, elsősorban időzített passzokra épülő O-ben sztem nem lényegtelen...
Valamint ő készül az éles meccseket legjobban modellező kezdő D ellen. Ez pedig egy vélhetően rookie kezdő esetében aranyat ér.
Csak ennyi értelme van.
Mióta van bárminek is értelme a Jetsnél QB ügyben?iktriadMi volt értelmetlen egy második körös Geno Smith draftban? És Mornhinweg kinevezésében?Robilluma
több mint 11 éve
Olyan érzése van az embernek, h a tavalyi QB tragikomédia után az összes szurkoló a lábát törölni jár a Jets topikba. A tavaly az tavaly volt. Most meg új év van és új OC.Az égvilágon semmi. Van egy olyan érzésem, hogy azért nevezik meg hamar a kezdő QB-t, hogy ne legyen teher szegény Sancho vállán 😀StyleeMornhinweg szerint a TC kezdete előtt megnevezésre kerülhet a starter QB-nk.Bekiés annak mi értelme hogy nincs verseny? 😀Höri
Höri kérdésére válaszolva: annyi értelme van, hogy a kijelölt kezdő QB kapja a TCben az összes snapet a kezdő O-ben, ő játszik és szokik össze a kezdő (és megújuló) OL-lel és a skill playerekkel, ami új feature futónál és egy teljesen új, elsősorban időzített passzokra épülő O-ben sztem nem lényegtelen...
Valamint ő készül az éles meccseket legjobban modellező kezdő D ellen. Ez pedig egy vélhetően rookie kezdő esetében aranyat ér.
Csak ennyi értelme van.
Mióta van bárminek is értelme a Jetsnél QB ügyben?iktriadMi volt értelmetlen egy második körös Geno Smith draftban? És Mornhinweg kinevezésében?
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Látod, hogy annak sem volt, amikor voltMornhinweg szerint a TC kezdete előtt megnevezésre kerülhet a starter QB-nk.Bekiés annak mi értelme hogy nincs verseny? 😀Höri
több mint 11 éve
Mióta van bárminek is értelme a Jetsnél QB ügyben?Mornhinweg szerint a TC kezdete előtt megnevezésre kerülhet a starter QB-nk.Bekiés annak mi értelme hogy nincs verseny? 😀Höri
több mint 11 éve
Stylee
480
Az égvilágon semmi. Van egy olyan érzésem, hogy azért nevezik meg hamar a kezdő QB-t, hogy ne legyen teher szegény Sancho vállán 😀Mornhinweg szerint a TC kezdete előtt megnevezésre kerülhet a starter QB-nk.Bekiés annak mi értelme hogy nincs verseny? 😀Höri
több mint 11 éve
Mornhinweg szerint a TC kezdete előtt megnevezésre kerülhet a starter QB-nk.Bekiés annak mi értelme hogy nincs verseny? 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mornhinweg szerint a TC kezdete előtt megnevezésre kerülhet a starter QB-nk.
több mint 11 éve
Van egy palesztín szabadságharcosunk is, Oday Aboushi kissé ellenségesen tvittelt Izraellel kapcsolatban 😊
Go Jets!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mennyibe fájna Goodson kivágása? Mert sztem nem maradWester333k-t szabadítana fel a capből.