New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Összefoglalót megnéztem és látom h Pattersont szívatták becsületesen. 😀Délután remélhetőleg teljes meccsre is sor kerül.
több mint 11 éve
na toam, a végén Idenemkellpali sack, forced fumble lezárva a meccset, jöhet a mez!
több mint 11 éve
A sorsolás nem annyira brutál sztem, mint elsőre tűnik, de jól mondtátok, a bye week előtt nagyon tesztelve lesz ez a rutintalan secondary. Furán hangzik, de 2007 óta először aggaszt ez jobban, mint az offense (=> Jenő jó lesz, mert csak 😊 meg mert körbe van véve tehetséges célpontokkal)Az a baj hogy a tavalyi 8-8 után már a kinti szurkolók nagy részénél a PO minimális elvárás. Természetesen én is PO-ban bizakodok, de jelen állás szerint egy újabb 8-8-cal is totál elégedett lennék. Nagyon kritikus lesz hogy Millinerék mit alkotnak, mert sztem rajtuk áll vagy bukik az idei szezon.Tegyük hozzá, hogy a sorsolásunk elég durva és még így sem messze a legrosszabb.
Az irány jó amiben elindultunk, a draft általi építés nagyon is járható út, de ahhoz hogy a contenderek közé kerüljünk sztem még min 2 év kell, ha geno-t nem kell leváltani.Wester
Valóban fontos lesz, hogy Millinerék mit alkotnak, mert a secondary becsületesen tesztelve lesz, de ha egyszerre pályán lesz Rontez és Pryor tudjuk mi fog következni. 😀
Nem tudom, hogy jövőre mennyire lesz minőségi az FA, de alkotnia kell Idziknek már ott is.
Geno ha nem válna be ezt hagyjuk is, megint lenne a kapaszkodás h mi a vihart lehet tenni.Beki
több mint 11 éve
Teher alatt nő a pálma, szokták mondani 😀 Én 9-7 es szezont vizionáltam, bár a szemlélet nagyon optimista.Tegyük hozzá, hogy a sorsolásunk elég durva és még így sem messze a legrosszabb.newyork.cbslocal.com/2014/08/07/dyer-jets-are-now-idziks-team-and-the-gm-will-be-judged-accordingly/#.U-OgDIdGmd0.twitterAz a baj hogy a tavalyi 8-8 után már a kinti szurkolók nagy részénél a PO minimális elvárás. Természetesen én is PO-ban bizakodok, de jelen állás szerint egy újabb 8-8-cal is totál elégedett lennék. Nagyon kritikus lesz hogy Millinerék mit alkotnak, mert sztem rajtuk áll vagy bukik az idei szezon.
Hát nem tudom...ezzel a cikkel valahogyan nem tudok most azonosulni. Tény, hogy kritikus a közönségünk, de 2 év után ha rosszul szerepelünk még nem kellene, hogy Idzik felé ez bármiféle negatívumot jelentsen.
Beki
Az irány jó amiben elindultunk, a draft általi építés nagyon is járható út, de ahhoz hogy a contenderek közé kerüljünk sztem még min 2 év kell, ha geno-t nem kell leváltani.Wester
Valóban fontos lesz, hogy Millinerék mit alkotnak, mert a secondary becsületesen tesztelve lesz, de ha egyszerre pályán lesz Rontez és Pryor tudjuk mi fog következni. 😀
Nem tudom, hogy jövőre mennyire lesz minőségi az FA, de alkotnia kell Idziknek már ott is.
Geno ha nem válna be ezt hagyjuk is, megint lenne a kapaszkodás h mi a vihart lehet tenni.Beki
Geno meg hát... szerintem van értelme bízni benne, Sancheznek sem volt jobb kezdő éve, aztán mégis volt 1-2 évünk PO-ban. Ma talán tisztább képet kapunk a csapat állapotárol.
GO JETS!!!
GO JETS!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tegyük hozzá, hogy a sorsolásunk elég durva és még így sem messze a legrosszabb.newyork.cbslocal.com/2014/08/07/dyer-jets-are-now-idziks-team-and-the-gm-will-be-judged-accordingly/#.U-OgDIdGmd0.twitterAz a baj hogy a tavalyi 8-8 után már a kinti szurkolók nagy részénél a PO minimális elvárás. Természetesen én is PO-ban bizakodok, de jelen állás szerint egy újabb 8-8-cal is totál elégedett lennék. Nagyon kritikus lesz hogy Millinerék mit alkotnak, mert sztem rajtuk áll vagy bukik az idei szezon.
Hát nem tudom...ezzel a cikkel valahogyan nem tudok most azonosulni. Tény, hogy kritikus a közönségünk, de 2 év után ha rosszul szerepelünk még nem kellene, hogy Idzik felé ez bármiféle negatívumot jelentsen.
Beki
Geno ha nem válna be ezt hagyjuk is, megint lenne a kapaszkodás h mi a vihart lehet tenni.
több mint 11 éve
newyork.cbslocal.com/2014/08/07/dyer-jets-are-now-idziks-team-and-the-gm-will-be-judged-accordingly/#.U-OgDIdGmd0.twitterAz a baj hogy a tavalyi 8-8 után már a kinti szurkolók nagy részénél a PO minimális elvárás. Természetesen én is PO-ban bizakodok, de jelen állás szerint egy újabb 8-8-cal is totál elégedett lennék. Nagyon kritikus lesz hogy Millinerék mit alkotnak, mert sztem rajtuk áll vagy bukik az idei szezon.
Beki
Az irány jó amiben elindultunk, a draft általi építés nagyon is járható út, de ahhoz hogy a contenderek közé kerüljünk sztem még min 2 év kell, ha geno-t nem kell leváltani.
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
newyork.cbslocal.com/2014/08/07/dyer-jets-are-now-idziks-team-and-the-gm-will-be-judged-accordingly/#.U-OgDIdGmd0.twitterHát nem tudom...ezzel a cikkel valahogyan nem tudok most azonosulni. Tény, hogy kritikus a közönségünk, de 2 év után ha rosszul szerepelünk még nem kellene, hogy Idzik felé ez bármiféle negatívumot jelentsen.
Lássuk csak: 1. évében jó ha a draft classra volt cap space-ünk, így csak draftról tudtunk építkezni. 2. évre értünk oda, hogy a Sanchez, Holmes bandát ki tudtuk vágni és 12 pickünk volt, de Tannenbaum tevékenykedése után annyi need-ünk volt, hogy 2. év végére is lehetetlen volt mindegyiket befoltozni.
Pénzügyileg szépen rendbe hozta a csapatot.
Van egy 1 éves tapasztalattal rendelkező QB-nk akiről idén dől el, hogy mennyire számíthatunk rá a jövőben.
OL szépen rendbe lett téve, de Ferguson és Mangold sem mai gyerekek már.
TE poszton nincs No. 1 emberünk, Cumberland és Sudfeld sokadik embernek jó rosterekre, előbbi másodiknak is, míg Amaro rookie ugye,
WR téren van egy Decker-ünk, slot WR Kerley személyében és a nagy talány h ki hogyan szerepel majd.
OLB: Pace nem mai csirke, 1-2 év van még benne, de kérdés h a tavalyi szezonját tudja-e hozni, de másik oldalon Coplest hagyjuk egyelőre.
ILB: Harris szerződése lejár, helyettes?
CB: Dee boom or bust szezon előtt áll, Patterson reméljük h végig bírja az évet, Wilson utolsó éve az idei nálunk ez fix, de korrekt slot CB és kérdés h McDougle mennyire tud előre lépni.
Free agentek jövőre:
David Harris, Kyle Wilson, Bilal Powell, Colon, Kerley, Damon Harrison
Közülük Harrison és Kerley resign nálam kötelező.
Nem akartam megint a köv. szezonnal foglalkozni, de Idziknek még nagyon sok munkája van mire ezt a roster gatyába rázza Mike T után.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ejj, hogy korábbra nem tudták tenni az 1. preseason meccsünket. :/5-kor kelnem kell, erre 1-kor kezdődik a meccs. 😕
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
The first person to text Rex Ryan after his son Seth was injured? Mark Sanchez. #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Laza...Rex azzal kezdte, hogy Shaq Evans sérülése elég komoly.Rich Cimini @RichCimini 2 p
Shaq Evans shoulder injury is "pretty bad," per Ryan. Kerley out with illness. Fine. Pryor won't play. #nyj
Erre később:
Rex says Shaq Evans' shoulder injury is serious. Could even be an IR situation
Kezdők max 1 negyedet játszanak, Vick lehetőséget kap a kezdő offense-el.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mai edzés nem volt túl izgalmas. Kerley-t nem látták edzésen a beatwriterek, Pryor edzhetett teljesen.Cunningham ment IR-re, vmi Campbell nevű figurát igazoltunk helyette (2010-es OAK 4. körös pick asszem).
Röviden ennyi:
Rich Cimini @RichCimini
Game plan-oriented practice today, much like the regular season. No QB stats.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mai lesz az utolsó publikum számára is megtekinthető edzés a Colts elleni preseason meccs előtt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ryan: Geno kezd a Colts ellen, Decker rendben lesz addigra, Pryor-t dokik még nem engedik ütközésközeli helyzetekbe concussion miatt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Aboushi és Colon a két kezdő OG ma.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Pryor (immáron 9. napja), Powell, Patrick és Zusevics nem edz.Edit közben Hill sem.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ő edzett a kezdőkkel valóban.Kijött az első hivatalos depth chart, sok meglepetés nélkül.Aboushira leszek kíváncsi, nagyon dicsérték őt eddig, ráadásul colon sérülése miatt a kezdőkkel gyakorolhatott egy jó ideigWester
QB: Genyó, Vick, Simms, Boyd
RB: Ivory, CJK, Powell
TE: Cumberland, Amaro, Sudfeld
LG: Winters, Aboushi
RG: Colon, Dozier
WR: Decker, Kerley, Hill, Nelson, Gates, Salas (újoncok mind az other kategóriában vannak)
DL-ben Kerry Hydernek lehet esélye h rosterre kerüljön.
OLB: Pace és Coples a két kezdő, ami érdekes: Babin Coples, míg McIntyre Pace cseréje, ami meglepő h Troy Davis Barnes előtt van a charton.
CB: Milliner-Patterson kezdő, mögöttük Wilson és McDougle
S: Allen-Landry kezdő, Pryor és Jarrett cserék, Rontez még hátul
Saunder punt returner, Jacoby Ford kick returner
Csak érdekesebb posztokat vettem figyelembe. Érdemes Dozier-t figyelni, jövőre már kezdő lesz.Beki
több mint 11 éve
Kijött az első hivatalos depth chart, sok meglepetés nélkül.Aboushira leszek kíváncsi, nagyon dicsérték őt eddig, ráadásul colon sérülése miatt a kezdőkkel gyakorolhatott egy jó ideig
QB: Genyó, Vick, Simms, Boyd
WR: Decker, Kerley, Hill, Nelson, Gates, Salas (újoncok mind az other kategóriában vannak)
OLB: Pace és Coples a két kezdő, ami érdekes: Babin Coples, míg McIntyre Pace cseréje, ami meglepő h Troy Davis Barnes előtt van a charton.
Csak érdekesebb posztokat vettem figyelembe. Érdemes Dozier-t figyelni, jövőre már kezdő lesz.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kijött az első hivatalos depth chart, sok meglepetés nélkül.QB: Genyó, Vick, Simms, Boyd
Csak érdekesebb posztokat vettem figyelembe. Érdemes Dozier-t figyelni, jövőre már kezdő lesz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Péntek hajnalban Colts ellen kezdjük meg a preseason-t.
több mint 11 éve
Jó, hát ebben a ligában mindenki azt hiszi magáról, hogy ő a posztja legjobbja. Máshogy aligha lehet ezt csinálni, szal ezen annyira talán már nem kell meglepődni 😊Az NFC North elkapói ellen (Megatron, Marshall, Nelson, Jeffery, Patterson, Jennings, Tate, Cobb stb) lesz egy pár alkalma megbánni ezt a mondatot szerintem. 😊BazzaniHill 2x szopórollerre ültette Millinert, de nagyonBeki"I'm the best CB of the NFL". 😀😀iktriad
Btw, pár éve emlékszem én Revistől is egy hasonlóra zöldfülűként, aztán elég jó lett utána

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetHát igen, így marad Barnes, Babin és Reilly az OLB depth.
#Jets believe LB Jermaine Cunningham has torn his Achilles, likely ending his season, source says. They'd hoped he'd offer pass-rush helpempty taxi
több mint 11 éve
Ian Rapoport @RapSheet#Jets believe LB Jermaine Cunningham has torn his Achilles, likely ending his season, source says. They'd hoped he'd offer pass-rush help

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Dereng nekem vmi Charles nevű ürge Kansasben, de remélem a meccs napján sem fog eszembe jutni, ki is ő. 😛A Raiders és a Chiefs WR sora miatt nem aggódom csak...BekiÉn viszont mindkettő miatt aggódom. Egyébként is a legtöbb elkapást mindenhol a HB kapja, mi az a WR? 😀ulpianus
több mint 11 éve
A Raiders és a Chiefs WR sora miatt nem aggódom csak...BekiÉn viszont mindkettő miatt aggódom. Egyébként is a legtöbb elkapást mindenhol a HB kapja, mi az a WR? 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.newyorkjets.com/schedule/season-schedule.htmlAz NFC North elkapói ellen (Megatron, Marshall, Nelson, Jeffery, Patterson, Jennings, Tate, Cobb stb) lesz egy pár alkalma megbánni ezt a mondatot szerintem. 😊BazzaniHill 2x szopórollerre ültette Millinert, de nagyonBeki"I'm the best CB of the NFL". 😀😀iktriad
Nézz rá 12. hétig a sorsolásunkra és rájössz miért kerülget a sírás a CB sorunk miatt. 😀
A Raiders és a Chiefs WR sora miatt nem aggódom csak, de 15. héten még Pats is.