NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 10 min

Broncos fee-agent CB Dominique Rodgers-Cromartie is scheduled to fly to New York tonight to meet with the Jets, per team source.Beki
Cromartie helyére Cromartie? 😀Lucifer
Ha fele annyiért jön és jobban játszik már megérte. 😀Beki
Úgy legyen 😀 Cro és Milliner mellé még egy Revis kellett volna és akkor sok gond nem lenne a poszton 😀

GO JETS!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Broncos fee-agent CB Dominique Rodgers-Cromartie is scheduled to fly to New York tonight to meet with the Jets, per team source.Beki
Ha fele annyiért jön és jobban játszik már megérte. 😀
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480

Jetsnél rossz a névmemória biztos 😀
több mint 11 éve

Cromartie helyére Cromartie? 😀

GO JETS!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
[quote=Robilluma]DRC-t meg kellene szerezni kb 7 millióért (elszúrta de nagyon, hogy a Broncos 9M-ós ajánlatára nemet mondott) vagy Tarrell Brownt 4 millióért, esetleg Chris Cook is megtenné olcsón, hátha összerakja Ryan. Clemons is piacon van még, passz ellen jó safety.

Még miekőtt elfelejtem, 3:49-től Marquese Lee a nagy erőkkel megfigyelt USC pro day-en:
USC Pro Day 2014
Nem lehet azt mondani, h rosszul mozgott 😊.[/quote]Hogy a próféta szóljon belőled már ma este érkezik vizitre. 😀
Ami Lee-t illeti Mornhinweg személyesen volt ott a USC pro day-én, ami elég sokat elmond.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Broncos fee-agent CB Dominique Rodgers-Cromartie is scheduled to fly to New York tonight to meet with the Jets, per team source.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tom Pelissero ‏@TomPelissero 33 p

OT Breno Giacomini's deal with #Jets is 4 years, $18M, with $7M fully gtd. Gets $4.5M this year. Has playtime/Pro Bowl escalators in 2016/17
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 783 — Jó ötletnek tűnt!
Decker on practicing at Jets' facility before Super Bowl: "It didn't hurt." Changed perception of NJ. Helped him understand area a lot btr.

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kimberley A. Martin ‏@KMart_LI 2 ó

#Jets have quite a few needs, but I'm told they're "definitely in the safety market" still. ...So far, they've lost out on some big names.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 40 p

Jets have had several discussions with WR Brandon LaFell's camp. However, #NYJ didn't have him on schedule to come in as of last night.
több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Úgy gondolom, hogy elég nagy veszteség mindkettejük, de magas, fizikális cornert, akit rá lehet zavarni a QB-ra is még FA-ról is tudunk vadászni, viszont OLB-t nem hiszem és ezt draftról tudjuk már szvsz orvosolni.Beki
Vagy húzunk még egy 3-4 DE-t drafton és még valakit átmozgatunk, problem? :cool:
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szép dolog ez a 34M, csak nem lesz tőle erősebb a roster. Jött eddig egy Decker, bravó. "Aggressive" (N)
Közben pedig az AFC konfdöntősei lerabolták a piacot. Hányingerem van az idei FA-től. Én azt hittem, hogy a cap space miatt az nfl nem spanyol bajnokság, a hű de változatos Barca-Real Madriddal, erre pont ez történik, elviszik a hiányposztjuk legjobbjait... AFC-t nem sok értelme lesz nézni jövőre. Mindössze 9 csapatnak van 10M alatt a cap space-e(!!!), mi a búbánatra vártak? Miért nem kellett senkinek Revis vagy Ware vagy Talib? Még a végén erősebb lett volna a csapat. Ja, persze, majd a draft.

Én örülök, hogy Pettigrew nem jött ennyiért. Inkább blokkolásban jó, a drafton is lehet találni ugyanilyet olcsóbban, de sokkal inkább egy elkapásban is jó TE kellene. Én Amaróra szavazok az elsőben, a másodikban egy WR-re, a harmadikban egy guardra.
DRC-t meg kellene szerezni kb 7 millióért (elszúrta de nagyon, hogy a Broncos 9M-ós ajánlatára nemet mondott) vagy Tarrell Brownt 4 millióért, esetleg Chris Cook is megtenné olcsón, hátha összerakja Ryan. Clemons is piacon van még, passz ellen jó safety.

Még miekőtt elfelejtem, 3:49-től Marquese Lee a nagy erőkkel megfigyelt USC pro day-en:
USC Pro Day 2014
Nem lehet azt mondani, h rosszul mozgott 😊.Robilluma
DRC ennyiért valóban beférne, csak tudnám mire várunk CB ügyben, majd a Milliner-Wilson kettős megoldja?
Ryan védelméből távozott Cromartie és a 10 sackes Pace. Úgy gondolom, hogy elég nagy veszteség mindkettejük, de magas, fizikális cornert, akit rá lehet zavarni a QB-ra is még FA-ról is tudunk vadászni, viszont OLB-t nem hiszem és ezt draftról tudjuk már szvsz orvosolni.
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Szép dolog ez a 34M, csak nem lesz tőle erősebb a roster. Jött eddig egy Decker, bravó. "Aggressive" (N)
Közben pedig az AFC konfdöntősei lerabolták a piacot. Hányingerem van az idei FA-től. Én azt hittem, hogy a cap space miatt az nfl nem spanyol bajnokság, a hű de változatos Barca-Real Madriddal, erre pont ez történik, elviszik a hiányposztjuk legjobbjait... AFC-t nem sok értelme lesz nézni jövőre. Mindössze 9 csapatnak van 10M alatt a cap space-e(!!!), mi a búbánatra vártak? Miért nem kellett senkinek Revis vagy Ware vagy Talib? Még a végén erősebb lett volna a csapat. Ja, persze, majd a draft.

Én örülök, hogy Pettigrew nem jött ennyiért. Inkább blokkolásban jó, a drafton is lehet találni ugyanilyet olcsóbban, de sokkal inkább egy elkapásban is jó TE kellene. Én Amaróra szavazok az elsőben, a másodikban egy WR-re, a harmadikban egy guardra.
DRC-t meg kellene szerezni kb 7 millióért (elszúrta de nagyon, hogy a Broncos 9M-ós ajánlatára nemet mondott) vagy Tarrell Brownt 4 millióért, esetleg Chris Cook is megtenné olcsón, hátha összerakja Ryan. Clemons is piacon van még, passz ellen jó safety.

USC Pro Day 2014
Nem lehet azt mondani, h rosszul mozgott 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Decker idén 4M-et foglal a capből, míg Cumberland 1.9M-et.
Giacomini szerződéséről semmi infó nincs, csak annyit tudunk h 4 évre írt alá.

Cap space, innen hivatalosan:
 nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51
$34,189,282
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Pettigrew is aláírt Detroitba.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Emannuel Sanders ma jött volna vizitre, de az FO elcseszett valamit, így ma a Chiefshez látogat.
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
szerintem legalább két draft picket kell adnotok hogy elvigyék ...😀
több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Az idei FA már csak ilyen. Am Sanchez után érdeklődik a Rams 😀Lucifer
Mire várnak, mit adjunk nekik, csak hogy vigyék innen? 😀
több mint 11 éve
Ian Rapoport ‏@RapSheet 28 mp
Captain Munnerlyn is signing a three-year deal with the #Vikings, per source.

Munnerlyn sem lesz a játékosunk 😀Beki
Az idei FA már csak ilyen. Am Sanchez után érdeklődik a Rams 😀

GO JETS!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet 28 mp
Captain Munnerlyn is signing a three-year deal with the #Vikings, per source.

Munnerlyn sem lesz a játékosunk 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
JetsInsider.com ‏@JetsInsider 1 min

Multiple sources are now saying TE Brandon Pettigrew is close to a deal with Jets. Also Antonio Cromartie visiting Cards. #jets #nyj #nfl
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 783 — Jó ötletnek tűnt!
Garrett McIntyre didn't receive RFA tender. Now a FA. A little surprising. #Jets thin at OLB.

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.newyorkjets.com/news/article-randylangeblogfb/REPORT-Jets-Talking-with-TE-Brandon-Pettigrew/f301ed68-b6c1-40f7-bb87-20503acdb4ec

Jets honlapján is megjelent, hogy tárgyalunk Pettigrew-al, tehát igaz a hír. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Marqise Lee:

The Daily News has learned that Lee, the 2012 Biletnikoff Award winner, met privately with some high-level Jets personnel before and after his Pro Day in Los Angeles Wednesday, a good indication that the team will seriously consider him with the No. 18 overall pick.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini ‏@RichCimini 20 mp

The Jets still hope to land TE Brandon Pettigrew. Was one of their first calls in free agency. Envision him as complement to Cumberland.