New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini 29 s#Jets will hold pre-draft news conf today, when the always revealing John Idzik is sure to provide clues on their 1st-R targets. #YeahRight
Igazából értelmetlen lesz meghallgatni a bullshit dumát Idzik és Rex részéről, de hát ha... 😀
több mint 11 éve
Következő a szituáció:Amarora, mer szeretitek a keserűt 😉
18. picknél Ebron, Gilbert, Dennard, Cooks és Beckham Jr. is benn van, trade nem jön össze, Ryan-t kizavarják a draft war roomból, mert DL picket akarna ( 😀 ), kire esik a választásunk?Beki

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Következő a szituáció:18. picknél Ebron, Gilbert, Dennard, Cooks és Beckham Jr. is benn van, trade nem jön össze, Ryan-t kizavarják a draft war roomból, mert DL picket akarna ( 😀 ), kire esik a választásunk?
több mint 11 éve
Jól van remélem nem ketten fogjuk majd egyszerre a fejünket, mikor 1. körben DL picket jelent majd be Goodell. 😀Beki1. hárman
2. jaja, majd jön Jernigan, és kiderül, hogy Coplest már tavalyelőtt is tight endnek szántuk
3. teszt kitöltve 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg listája a 30 non-local pre-draft vizitről:Quarterback: Jimmy Garoppolo (Eastern Illinois), Logan Thomas (Virginia Tech), Tom Savage (Pittsburgh).
Running Back: Dri Archer (Kent State)
Wide receiver: Odell Beckham Jr. (LSU), Kelvin Benjamin (Florida State), John Brown (Pittsburg State), Brandin Cooks (Oregon State), Mike Evans (Texas A&M), Jarvis Landry (LSU), Marqise Lee (USC), Walt Powell (Murray State), Paul Richardson (Colorado).
Tight end: Jace Amaro (Texas Tech), Eric Ebron (North Carolina), C.J. Fiedorowicz (Iowa), Troy Niklas (Notre Dame), Austin Seferian-Jenkins (Washington).
Linebacker: Kevin Pierre-Louis (Boston College).
Cornerback: Darqueze Dennard (Michigan State), Kyle Fuller (Virginia Tech), Justin Gilbert (Oklahoma State), Dexter Mcdougle (Maryland), Keith McGill (Utah), Bradley Roby (Ohio State), Jason Verrett (TCU).
Outside linebacker/defensive end: Demarcus Lawrence (Boise State).
Safety: Deone Bucannon (Washington State), Ha Ha Clinton-Dix (Alabama), Calvin Pryor (Louisville).
Úgy gondolom, hogy Idzik-ék nem szaroztak és az első 3 körben választandő játékosaink neve mind itt van, főleg TE posztra gondolok, de a CB is nagy eséllyel igaz lesz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Csak ahhoz Ronteznek játékidő is kellene. :/Seth Walder @SethWalderNYDN 1 hrTavaly se jött, és sztem idén se fog. Landry az egyik S, Jarrett/Bush/Allen a másik. Fű alatt pedig elit S-t csinálunk Rontezből.Wester
Dennis Thurman says Antonio Allen will be in competition with Jarrett and Bush for starting spot. #nyj
Úgy vélem, hogy safety pickre korán nem kell számítani.Beki
több mint 11 éve
Seth Walder @SethWalderNYDN 1 hrTavaly se jött, és sztem idén se fog. Landry az egyik S, Jarrett/Bush/Allen a másik. Fű alatt pedig elit S-t csinálunk Rontezből.
Dennis Thurman says Antonio Allen will be in competition with Jarrett and Bush for starting spot. #nyj
Úgy vélem, hogy safety pickre korán nem kell számítani.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Seth Walder @SethWalderNYDN 1 hrDennis Thurman says Antonio Allen will be in competition with Jarrett and Bush for starting spot. #nyj
Úgy vélem, hogy safety pickre korán nem kell számítani.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
amúgy tudja valaki, hogy a facebook-oldal miért szűnt meg?WesterNem tudom, jómagam is kerestem nemrégiben, de nem találtam. 😐
több mint 11 éve
amúgy tudja valaki, hogy a facebook-oldal miért szűnt meg?
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jól van remélem nem ketten fogjuk majd egyszerre a fejünket, mikor 1. körben DL picket jelent majd be Goodell. 😀Összedobtam egy kis kérdőívet a draftra, ha van kedvetek válaszoljátok meg. 😉én biztosanWester
docs.google.com/forms/d/1iIjyCzvpjuikTpTBpn8uOtMx3MxJCQ__noFan6GvosU/viewform?usp=send_form
Draftot ki tekinti meg még rajtam kívül jövő héten hajnalban élőben?Beki
több mint 11 éve
Összedobtam egy kis kérdőívet a draftra, ha van kedvetek válaszoljátok meg. 😉én biztosan
docs.google.com/forms/d/1iIjyCzvpjuikTpTBpn8uOtMx3MxJCQ__noFan6GvosU/viewform?usp=send_form
Draftot ki tekinti meg még rajtam kívül jövő héten hajnalban élőben?Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Összedobtam egy kis kérdőívet a draftra, ha van kedvetek válaszoljátok meg. 😉docs.google.com/forms/d/1iIjyCzvpjuikTpTBpn8uOtMx3MxJCQ__noFan6GvosU/viewform?usp=send_form
Draftot ki tekinti meg még rajtam kívül jövő héten hajnalban élőben?
több mint 11 éve
Kegyetlen durva a sorsolásunk, van ennél erősebb a ligában?BekiVan 😊
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/115715/2014-nfl-strength-of-schedule
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom kit dühítettünk fel, hogy ilyen nehéz sorsolást kaptunk. De tény, ezeket a csapatokat meg kell vernünk, ha playoffba akarunk menni ennyi kell.david52Én igazából azt is el tudom majd fogadni, ha pozitív mérleggel is zárunk, de nem jutunk be a PO-ba, csak az offense szép dolgokat mutasson, ne csak futásban legyünk az élen.
több mint 11 éve
Nem tudom kit dühítettünk fel, hogy ilyen nehéz sorsolást kaptunk. De tény, ezeket a csapatokat meg kell vernünk, ha playoffba akarunk menni ennyi kell.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 7 minPair of intriguing names visiting Jets today: Florida State WR Kelvin Benjamin & University of Washington TE Austin Seferian-Jenkins #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Draft előtti depth chart (csak azon játékosokat írom ide, akik rosterre kerülnek nagy eséllyel köv. szezonban):QB: Geno, Vick, Simms
RB: Johnson, Ivory, Powell (Goodson cut)
TE: Cumberland, Sudfeld
WR: Decker, Hill, Kerley, Ford, Nelson
LT: Ferguson, Ijalana
LG: Winters, Campbell
C: Mangold, Schlauderaff
RG: Colon
RT: Giacomini, Aboushi
DL: Wilkerson, Richardson, Harrison, Ellis, Douzable
OLB: Barnes, Pace, Coples, McIntyre
ILB: Davis, Harris, Bellore
CB: Milliner, Wilson, Walls, Lankster, Patterson
S: Allen, Landry, Bush, Rontez
Annyit leszűrhetünk, hogy TE poszton minőségben és létszámban sem vagyunk igazán meg, WR sorba Decker túloldalára kell valaki (Hill-t felejtsük el), OLB-ben Pace mögé valaki tanulni, ILB Harris helyére jövőre ha úgy alakulnának a dolgok, míg CB poszton is mennyiség > minőség.
Első 3 körben WR-TE-CB pickeket várok, persze a sorrend mindegy, bár a Pryor + Bucannon vizit érdekes azért. Mondjuk a 3 db 4. körös pickkel lehet foltozni az OLB + S corpot bőven.
Vélemények?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
2-7 hét között a secondary becsületesen tesztelve lesz passz ellen az tuti.Kegyetlen durva a sorsolásunk, van ennél erősebb a ligában?BekiHát kétségtelen nem könnyű, de ha PO-t akarunk ezeket a csapatokat kell megverni.Wester
több mint 11 éve
Kegyetlen durva a sorsolásunk, van ennél erősebb a ligában?BekiHát kétségtelen nem könnyű, de ha PO-t akarunk ezeket a csapatokat kell megverni.
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kegyetlen durva a sorsolásunk, van ennél erősebb a ligában?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igazából azon vakarom a fejemet, hogy az OAK elleni nyitómeccs után a Bills elleni 8. heti meccsig akár laza 1-6-os eredménnyel is állhatunk.Idei menetrend - kezdés a Raiders ellen otthon (és ha minden igaz Shanwkával a helyszínen jelen lévők között 😀), majd prime time meccs a 3. héten a Bears, és még egy a 13 héten a Dolphins ellen, mindkettő otthon.Azért aki azt kitalálta hogy a broncos után 4 nap múlva pats, annak csak gratulálni tudokWester
iktriad
Zseniális lesz Megatron+Tate és Marshall+Jeffery párost egy rookie párossal őriztetni.
több mint 11 éve
Idei menetrend - kezdés a Raiders ellen otthon (és ha minden igaz Shanwkával a helyszínen jelen lévők között 😀), majd prime time meccs a 3. héten a Bears, és még egy a 13 héten a Dolphins ellen, mindkettő otthon.Azért aki azt kitalálta hogy a broncos után 4 nap múlva pats, annak csak gratulálni tudok
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 9 óConfirmed that University of Washington TE Austin Seferian-Jenkins is visiting Jets tomorrow, (as draftinsider.net said). #nyj
Na végre.
több mint 11 éve
Idei menetrend - kezdés a Raiders ellen otthon (és ha minden igaz Shanwkával a helyszínen jelen lévők között 😀), majd prime time meccs a 3. héten a Bears, és még egy a 13 héten a Dolphins ellen, mindkettő otthon. 1 szept. 07 OAK @ NYJ MetLife Stadium 1:00 PM CBS
2 szept. 14 NYJ @ GB Lambeau Field 4:25 PM CBS
3 szept. 22 CHI @ NYJ MetLife Stadium 8:30 PM ESPN
4 szept. 28 DET @ NYJ MetLife Stadium 1:00 PM FOX
5 okt. 05 NYJ @ SD Qualcomm Stadium 4:25 PM CBS
6 okt. 12 DEN @ NYJ MetLife Stadium 1:00 PM CBS
7 okt. 16 NYJ @ NE Gillette Stadium 8:25 PM CBS
8 okt. 26 BUF @ NYJ MetLife Stadium 1:00 PM CBS
9 nov. 02 NYJ @ KC Arrowhead Stadium 1:00 PM CBS
10 nov. 09 PIT @ NYJ MetLife Stadium 1:00 PM CBS
11 Bye
12 nov. 23 NYJ @ BUF Ralph Wilson Stadium 1:00 PM CBS
13 dec. 01 MIA @ NYJ MetLife Stadium 8:30 PM ESPN