NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Szép kezdés
több mint 12 éve
Végre úgy néz ki, hogy tudom nézni a meccset és remélem Stylee igazad is lesz, mert reggel 5kor kelek és csak Jets győzelem tudatában akarok nyugovóra térni. 😀BekiKemény lesz, jó ez a Titans, de mi jobbak vagyunk 😀
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Végre úgy néz ki, hogy tudom nézni a meccset és remélem Stylee igazad is lesz, mert reggel 5kor kelek és csak Jets győzelem tudatában akarok nyugovóra térni. 😀
több mint 12 éve
Úgy lesz, már nagyon fel vagyok pörögve. Reggel óta Jets mezbe vagyok itthon 😀Srácok, nagyon érzem, hogy ez a mai meccs meglesz!!! 😊Styleeúgy legyenWester
több mint 12 éve
Srácok, nagyon érzem, hogy ez a mai meccs meglesz!!! 😊Styleeúgy legyen
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Srácok, nagyon érzem, hogy ez a mai meccs meglesz!!! 😊
több mint 12 éve
Ivory, Milliner és Aboushi kihagyja a holnapi meccsetWesterLeglább powell sok pontot hoz fantasyba 😀
több mint 12 éve
Ivory, Milliner és Aboushi kihagyja a holnapi meccset
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
hol lehet megnézni a meccseket utólag ?
több mint 12 éve
6 nap után végre megtudtam, hogy mit játszottunk a Bills ellen.Front7 iszonyat nagyott játszott, pár nagy playt beszoptak, azon kívül shutdown. Geno inkonzisztens, de javul. Az O-line erőn felül jászott, 0 sack, és ment a futójáték is. Sok volt az egyéni hiba. Kyle Wilson egy pöcs. Így röviden. Szívesen 😊
Vki dobna vmi összefoglalót a meccsről? Geno? 8 sacket h hozott össze a D#? 😀Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Éppen az a bibi, hogy tuti nem lesz időm. 😛6 nap után végre megtudtam, hogy mit játszottunk a Bills ellen.Szerintem ha van időd nézd meg a meccset. Én izgultam na 😀Stylee
Vki dobna vmi összefoglalót a meccsről? Geno? 8 sacket h hozott össze a D#? 😀Beki
több mint 12 éve
6 nap után végre megtudtam, hogy mit játszottunk a Bills ellen.Szerintem ha van időd nézd meg a meccset. Én izgultam na 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
6 nap után végre megtudtam, hogy mit játszottunk a Bills ellen.Vki dobna vmi összefoglalót a meccsről? Geno? 8 sacket h hozott össze a D#? 😀
több mint 12 éve
Szerintem ezt ne JETS-es fórumon hirdesd, nagyobb rá az esély hogy mondjuk egy patriots fan lecsap rá.
több mint 12 éve
Sziasztok. Van egy eladó Rebook, New York Jets, Mark Sanchez #6 mezem. Érdeklődni itt lehet: bogos.csabi@gmail.comcsekaReebok....helyesbítek.... 😀
több mint 12 éve
Sziasztok. Van egy eladó Rebook, New York Jets, Mark Sanchez #6 mezem. Érdeklődni itt lehet: bogos.csabi@gmail.com
több mint 12 éve
Elnézést, éppen a Puskásban mondtam meg, hogy a Fradi simán nyer a Dózsa ellen 😊De így is összejött, csak kevés rossz teljesítménnyel:
Rex Ryan, a sok szabálytalanság miatt (magára is vette a sajtótájékoztatón, Kyle Wilsont le kellett volna hozni abban a drive-ban, amikor sorozatosan elcseszte)
Kyle Wilson - hamar rájött a Bills, hogy bénázik, és kihasználták
Calvin Pace - inkább legyen kevesebb tackle-je, de azok pontosak. Meg lehet nézni a Seahawks védelmet, lehet, hogy vesztenek pár yardot, de a szerelés az tökéletes és megállít mindenkit.
Go Jets!
több mint 12 éve
Rekord bünti, 2 vesztett, 0 szerzett labda, nagyon inkonzisztens támadójáték. Az igazán jó csapatok szar játékkal is nyernek 😊
több mint 12 éve
már én is hiányoltam 😀Simán nyerünk!Mert csak. Meg mert ez nem mardhat ki 😀toam
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Simán nyerünk!Mert csak. Meg mert ez nem mardhat ki 😀
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
több mint 12 éve
JetsProbable: G Willie Colon (knee), DE Quinton Coples (ankle), CB Antonio Cromartie (hip), DT Kenrick Ellis (back), WR Clyde Gates (knee), WR Stephen Hill (knee), WR Santonio Holmes (foot), T Austin Howard (ribs), WR Jeremy Kerley (concussion), LB Garrett McIntyre (knee), RB Bilal Powell (illness, shoulder), DT Sheldon Richardson (shoulder), QB Geno Smith (ankle), DE Muhammad Wilkerson (ankle), TE Kellen Winslow (knee).
Out: OL Oday Aboushi (knee).
Bills
Questionable: S Jairus Byrd (foot), G Doug Legursky (knee)
Out: CB Ron Brooks (foot), CB Stephon Gilmore (wrist), WR Marquise Goodwin (hand), K Dustin Hopkins (right groin).
Rexy azt mondta Coplesnak limitált szerepet szán most még, de azért meglepő, milyen hamar játékra jelentkezett a műtéte után. Kerley elvileg teljesen rendben van.
több mint 12 éve
Azóta már összes Jets-közeli forrás cáfol mindent, szóval nem kell minden lófasz tweetet komolyan venni 😊