NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
No igen, milyen meglepő lenne a helyzet, ha QB ügyben a Jets esetében nyugodtan ülhetnénk le meccsek előtt, hogy igen XY franchise QB-ja a csapatnak.The New York Jets don't have to worry about any quarterback controversy following injured former starter Mark Sanchez declaring he won the quarterback competition with rookie Geno Smith.empty taxiMost a Jetsről beszélünk:
Adam Schefter ✔ @AdamSchefterDoM
Within Jets organization, QB Matt Simms has some real support to play. Should Geno Smith struggle, worth watching.
több mint 12 éve
The New York Jets don't have to worry about any quarterback controversy following injured former starter Mark Sanchez declaring he won the quarterback competition with rookie Geno Smith.empty taxiMost a Jetsről beszélünk:
Adam Schefter ✔ @AdamSchefter
Within Jets organization, QB Matt Simms has some real support to play. Should Geno Smith struggle, worth watching.
több mint 12 éve
Remélem erre nem kerül sor. Ezért is drukkolok Genonak mint az állat 😀Na ha már puntereket cserélgettek és nem QB-t lehet látszik valami fény pontocska az alagút végén 😛dandeVárjunk még Sanchez idén még visszatér. 😀😀😀Beki
Nekem nagyon tetszett amikor a kamera a pálya szélén mutatta Jets polóba.
Próbálta osztani az észt 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na ha már puntereket cserélgettek és nem QB-t lehet látszik valami fény pontocska az alagút végén 😛dandeVárjunk még Sanchez idén még visszatér. 😀😀😀
több mint 12 éve
Na ha már puntereket cserélgettek és nem QB-t lehet látszik valami fény pontocska az alagút végén 😛
több mint 12 éve
Puntercsere történt: www.nationalfootballpost.com/Jets-cut-Robert-Malone-sign-Ryan-Quigley.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxiHát igen voltak érdekes dolgai a pats ellen
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Puntercsere történt: www.nationalfootballpost.com/Jets-cut-Robert-Malone-sign-Ryan-Quigley.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
The New York Jets don't have to worry about any quarterback controversy following injured former starter Mark Sanchez declaring he won the quarterback competition with rookie Geno Smith.They just placed Sanchez on the injured reserve-designated to return list, meaning he's out for at least eight weeks.
That means Smith won't have Sanchez looking over his shoulder.
Sanchez has a shoulder injury that doesn't require surgery immediately where he could potentially rehab the injury and return this season.
He got hurt playing at the end of a meaningless preseason game.
During the preseason, Sanchez completed 28 of 42 passes for 366 yards, two touchdowns, and two interceptions and had a 90.0 passer rating.
Sanchez isn't expected to return after this season.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
"Ahol pedig HoF irányító van ott szinte mindig ő miatta fognak a legtöbben a csapatnak szurkolni.Mint írtam, nem pats fanokat akartam piszkálni, a Jets fanokat akartam biztatni. És azt is leszögeztem hogy, ez az én véleményem -ami nem feltétlenül igaz- de én úgy látom hogy egy emberes a Pats. Ettől még jó "csapat" csak nekem ez nem szimpatikus. Ennyi.
(Ha reagálni akarsz valamit akkor a Pats topicba tedd, hogy ne offoljunk itt)"
Ezzel szemben a Jets csapatként sokkal jobban tetszik, és még nem tudhatjuk előre mi lesz Genyóból.
Mindent bele Jets.
több mint 12 éve
Ulpi: hasonlóan látom én is az offense helyzetét, nem vagyunk jobbak, mintha Sanchez irányítana, de hosszútávon jobb lehetőségünk nincs, mint megpróbálni Genoból kezdőjátékost nevelni. Erre gondoltál?Erre gondoltam. Egyszerűen Sancho zsákutca, kár még egy évet kidobni rá. Geno vagy tovább fejlődik, vagy nem, de legalább kiderül valami. Jó a kezdet, nem egy világszám, de sokkal értelmesebb mint volt. Sokat kell még fejlődnie.
toam

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Ulpi: hasonlóan látom én is az offense helyzetét, nem vagyunk jobbak, mintha Sanchez irányítana, de hosszútávon jobb lehetőségünk nincs, mint megpróbálni Genoból kezdőjátékost nevelni. Erre gondoltál?Robi: OC-ként Sparanonál jobbnak lenni nem nagy szám 😊 bár láttunk tegnap is faszságokat playcall szinten, de 2 éve először valahogy látom a fényt az alagút végén. A faltól a két guard távozása miatt visszaesést vártam, ehhez képest nem rosszak, főleg a Ducasse-Wilfork párharcon lepődtem meg.
Ja, és meccs előtt mindenki Amendoláról meg a TE-ekről beszélt, hogy mennyire fognak hiányozni, Kerley sztem majdnem ugyanaz volt nálunk. Aki a tavalyi borzalom alatt elkap 800 yardot, annak a hiányát tuti megérzi a csapata, főleg, hogy Holmes még mindig nem 100-as, Hill még mindig Hill 😊, Gates-et inkább hagyjuk.
több mint 12 éve
Itt ez OFF: De ritka nagy hülyeség amit leírsz. Mióta itt van Brady kb. ez az első év, hogy nincs igazi nagy nevű v. szerethető klasszis rajta kívül a csapatban fontosabb pozíciókban. Ez is csak azért van, mert Welkert cserélték Amendolára a jövő miatt, illetve Hörnit lesittelték. (Hopp Gronkról megfeledkeztem szóval mégis van ilyen)Ahol pedig HoF irányító van ott szinte mindig ő miatta fognak a legtöbben a csapatnak szurkolni.
(Ha reagálni akarsz valamit akkor a Pats topicba tedd, hogy ne offoljunk itt)
több mint 12 éve
Nekem tetszett a JETs játéka, azt hozta vissza amikor még Tomlinsonnal ment az offense és Sanchonak 10 passza volt egy mecsen. Én ezt a játékot szerettem meg akkor: brutális védelem, és nem egy olyan offense ahol van egy irányító és kb ennyi. Most is azt láttam Genoban, hogy ő nem lesz egy világmegváltó TB vagy PM irányító, de jó futójáték mellett el tudja majd vezetgetni az offenset. Lehet hogy velem van a baj, de már tele van a puttonyom hogy azzal, hogy az a király csapat ahol van egy hypolt irányító és ennyi. Nem akarom én a Patset túlzottan piszkálni de az a csapat egy emberből áll aki tényleg iszonyatosan jó játékos és az TB. Ha valakit megkérdeznek miért szereted a Patset, nem azt modja hogy mert Wilfork milyen király vagy Talib mekkora ász hanem mert ott van TB ennyi. Ehhez képest pl. Baltimoreban nem Flaccoról szól a csapat hanem legalább akkora király Rice vagy Suggs is. Ugyanez igaz a NY Giantsre is. Na mindegy ..
több mint 12 éve
DoMnem a futóteljesítményre gondoltam;
hanem a konkrét párharcokra a Los-on, amit nagy százalékkal nyertek meg, akár csak a tackle-DE küzdelmeket
(de elfogadom, ha azt mondjátok, hogy Wilfork teljesítménye esett vissza)
de biztosan számít a Mornhinweg-rendszer is, csak nem erre gondoltam 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
sapkaColon érkezése biztos számít, de az igazi pluszt tényleg az OC jelenti, amit Robi is említett. Sparano félelmetes, hogy mennyire inkompetens volt. Plusz itt Ivoryt emelték ki, de nekem Powell játéka még mindig jobban tetszik, tehát futó poszton is történt minőségi váltás.
több mint 12 éve
Robi,Én már próbáltam átvinni az eszme-cserét az AFC east csevegőbe válaszommal. Oda talán még jobban illik, mint a Pats topikba. Ez mégis komplexebb kérdés, nem csapatspecifikus.
inkább a Pats-topic-ban válaszolok majd a hétvégén, mert (túl) sok olyan gondolat lenne benne, ami itt OFF.tomi-tomi
több mint 12 éve
vicces, de szerintem a fal ami igazán erősödött, tavaly nem tudtak ekkora dominanciát kiépíteni, persze lehet a Pats D fal romlott, de oda-vissza mozgásban meg volt a dominancia...Én például úgy látom, hogy a Jets offensetől előzetesen senki nem tartott, és nem véletlen. Nem lettek ők jobbak, mert Genyó dobál. Mégis jobbak lettek.ulpianusJobbak lettek, és nem is csak Genótól. Jobb lett az OC is, sokkal! Jobb lett a RB corps Ivoryval, aki sokkal jobb, mint Green. A TE sor ugyanolyan, Keller helyett Winslow. A WR sor tavaly nem létezett a slot Kerley mellett. Most visszatért Holmes és Hill a Georgia Tech után második évére óriásit fejlődött. A fal kb ugyanolyan. De a lényeg a QB és az OC váltás.Robilluma
tavaly ilyen nem igazán volt, pedig elment Moore (aki inkább öreg volt, mint jó), és elment belülről a Bearsbe Slauson, és igazából nem jött senki a helyükre, illetve, de az egy szem Winters
és mégis, szerintem a Tampa ellen sem voltak 'nagyon' rosszak; viszont a tavalyi év nem igazán ment nekik
pedig Genonak tényleg 0 pocket presence-e van, Sancheznek is végülis, esetleg akkor Geno -1, ha Sanchopanza 0
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Robi,inkább a Pats-topic-ban válaszolok majd a hétvégén, mert (túl) sok olyan gondolat lenne benne, ami itt OFF.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ez a lényeg, én is ezt írtam. A meccs viszont most volt, ilyen körülmények között....RobillumaVan-e gáz a Patsnél? Van. 10-ből 5-öt nyerne a Jets? Max ugyanilyen körülmények között, egészséges skill playerekkel talán 10-ből kettőt. Jelenleg.zinedine5
Amúgy kész csoda, hogy egy Pats fan is így látja. Mondjuk te mindig is a kritikusabbak közé tartoztál 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
...RobillumaSzerintem az egyik oldalt nagyon lefelé húzod a másiknál meg a bab is hús. A Pats iszonyú szar játékkal, három fontos kezdő nélkül, persze szerencsével (ami minden győzelemhez, meccshez kell) megverte azt a Jetset, ami szerinted majd' minden O poszton jobb mint tavaly volt.
Van-e gáz a Patsnél? Van. 10-ből 5-öt nyerne a Jets? Max ugyanilyen körülmények között, egészséges skill playerekkel talán 10-ből kettőt. Jelenleg.
több mint 12 éve
Egy kis könyörületességet kérek a Pats irányába Tőled, nem kell minket annyira utálni.😊 😉tomi-tomiÉn nem szeretek sokmindent a Patriots franchise működését vagy a csapat felépítését, játékstílusát illetően, de az utálat erős szó. Nem szeretem a Pats-et. Így jobban hanzgzik.
Persze unom a győzelmeiket is. Vagy inkább máshogy fogalmazok: unom, hogy a csoport többi tagján szopóálarc van. Nem erről kellene szólni az nfl-nek. (Engem pl nem zavar, hogy az utóbbi 4 évből 2x nem volt PO-ban a Steelers és a Browns-nak is kifejezetten szurkolok, hogy jobb legyen, akár a MI 😀 kárunkra. A lényeg, hogy a Vasas identitása maradjon meg, abból nem engedek egyedül.) Az elmúlt 12 év Pats eredményeihez valahol kell egy divízió, ami asszisztál. Nem volt olyan erős mindig ez a csapat az utóbbi években, mint az alapszakasz mérlege mutatta. Az utóbi évek PO bukásai sem véletlenek valahol, a divízió megnyerése ellenére jópárszor nem volt világverő a csapat. Többször is az volt, de nem mindig.
Most sem az. Lehet rózsaszín szemüvegen át mást látni, de ez a Pats roster valami eszméletlen gyenge pár kulcsposztot leszámítva. A DT páros közepes (huhh, mi van Wilforkkal?), cseréjük nincs. NINCS! A két DE mögött sincs senki. De ők legalább jók, főleg Ninkovich.
A LB sor baromi gyenge, nem ragozom, nem akarok megbántani senkit. A secondary meg olyan mint tavaly, mondjuk Dennard meg Talib egy offseasonnel többet készült a csapattal (Dennardnál persze ez erős túlzás 😊 ). Ezt a védelmet az ellenfelek tartják életben az abnormális mennyiségű eladott labdákkal. Nehéz eldönteni, hogy mi az ami ki nem kényszerített hiba és mi az ami nem, de a mostani meccsen a fumble és az utolsó int (ezeket láttam) nem a D érdeme volt.
Az offense egy slot WR-t, egy TE-et és egy RB-t vesztett sérülés miatt és látjuk az eredményét. Mi ez??? 3 skill playeren múlik a Pats offense? Are you kiddin'?
A vak is látja, hogy gáz van. Ez a két meccs megmutatta. Engem ez húz fel, hogy amikor meg lehet verni a Pats-et, mert meccsben van az ellenfél ilyen-olyan okok miatt és szoros a legvége, akkor is vereség a vége. És ezek után nem az van, hogy a Pats de jól csinálta a végén, hanem, hogy Sparano már megint mit hívott? Hill miért nem kapta el, miért nézte már védőt (tavaly) vagy Sancho mit balfaszkodott? Azt a meccset is be kellett volna húzni. A Bills miért nem lassította a játékot a múlt héten előnyben? Miért nem futottak többet? Vagy mindenki emlékszik a korábbi Bills elleni nyitómeccsre mi volt ott a végén. Az AFC East Pats-en kívüli része az nfl mazo-klubja. Ez idegesít engem igazán, nem a Pats. A Pats egy csapat, akiket meg lehet verni, mint bárki mást. Csak itt mintha direkt nem akarnák.
Emiatt vagyok most elkeseredve, ráadásul úgy érzem, hogy a szezon előtti lehúzások ellenére ez a Jets erősebb, mint gondolják, sztem egyáltalán nem volt gyengébb játékerőben ennél a mai, skill posztokon nulla Pats-nél. 10 meccsből ötöt sztem elvinne a Jets.
Na mindegy, legalább most úgy néz ki, hogy az irányító poszton komoly előrelépés volt mindhárom rivális csapatnál. A jövő fényesebbnek néz ki egy fokkal.
Én például úgy látom, hogy a Jets offensetől előzetesen senki nem tartott, és nem véletlen. Nem lettek ők jobbak, mert Genyó dobál. Mégis jobbak lettek.ulpianusJobbak lettek, és nem is csak Genótól. Jobb lett az OC is, sokkal! Jobb lett a RB corps Ivoryval, aki sokkal jobb, mint Green. A TE sor ugyanolyan, Keller helyett Winslow. A WR sor tavaly nem létezett a slot Kerley mellett. Most visszatért Holmes és Hill a Georgia Tech után második évére óriásit fejlődött. A fal kb ugyanolyan. De a lényeg a QB és az OC váltás.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Kevered, ulpi. "Csak" az első INT volt felpattanó labdából. Annál a play-nél azért hibáztatják Geno-t, mert FG távon erőltette a passzt és dobta be double coverage-be a WR számára nehezen megszerezhetően/szinte elkaphatatlanul.(Robi, ez a Jets-topic, hogy van ez a rengeteg többes szám első személy?!?😊 )
A lúzer csoporthoz. Egyrészt: Én vezettem? Most mondd meg, én vezettem?
Másrészt a North-on kívül mondj még egy csoportot az AFC-ben, ahol ez elmúlt nyolc évben a legjobb három csapatnak összesen négy kezdő (franchise) irányítója volt. Hasonlóan komikus csoport volt hosszabb-rövidebb ideig a South Colts dominanciával és a West Chargers fölénnyel.
A Jets-nek megvolt az esélye a PO győzelmük után, hogy lenullázzák a különbséget, kiegyenlítetté tegyék a párharcot. A Ryan-Sanchez páros csődölt be.
Persze, a Pats mindent elkövet, hogy megmaradjon egyeduralkodónak a csoportban és 10-12 év több, mint amit "illik" ilyen helyzetben eltölteni. De ez nem ilyen sorsszerű, hogy a Pats a csoporttársak bizonyosan bekövetkező hibázásai miatt nyerni fog.
A tegnapi meccsről majdnem ugyanennyi kihagyott lehetőséget lehetne felsorolni a mi oldalunkról is. (Ganggreen-en írta valaki, hogy ha az 1. félidőben bejön TB három hosszú passza, akkor már 30 perc után becsukhatták volna a boltot. szerk. Az sem véletlen talán, hogy Milliner-t Ryan leültette az 1. félidő után. Tudta ő szerintem, hogy nem sok közük volt, hogy csak 13 pontot kaptak.) Amit Te az első Pats FG előtt remek Jets RZ védekezésnek látsz, azt én rookie mistake (Thompkins rossz route-ot futott, TB majdnem a pályán tépte cafatokra) miatt kihagyott easy TD-nek.
Egy kis könyörületességet kérek a Pats irányába Tőled, nem kell minket annyira utálni.😊 😉
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Lassította volna a pass rusht mondja DoM.Lassú volt a pass rush, mondja Wyatt (legalábbis csak így értelmezhető a "bevárta a sacket négyszer Geno").
Minden nézőpont kérdése. A 3 IT is. Mert ahogy emlékszem (bár szinte minden meccset látok, lehet keverem), de kettő ebből felpattant. Ettől védőérdem, de árnyalja a QB felelősségét.
Én például úgy látom, hogy a Jets offensetől előzetesen senki nem tartott, és nem véletlen. Nem lettek ők jobbak, mert Genyó dobál. Mégis jobbak lettek. Hosszútávon van értelme ezt a szezont nézni QB fronton, akkor viszont nekem jó ez kezdetnek. Lehet jövőre az edzők mennek, a rendszer is megy, Sancho is, a fél csapat is. De Geno marad leginkább. Főleg ha fejlődik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Nem is kell 😊 , csak szimplán gonoszkodtam egy kicsit hirtelen, meccs utáni felindulásból. Bocsi.egy újabb bevállalós 27 yardos passz sikeresen eljuttatva Holmes-nak, miközben tudja Smith, hogy a dobás pillanatában ketten verik telibe (remélem Brady figyeli a playt, amikor legközelebb zászlót reklamál, ha 2 yardos körzetén belülre kerül valaki):RobillumaEzt nehéz értelmezni.DoM

WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Nem kellett volna feladni a futójátékot. Fizikálisan felőrölték volna a Pats védőfalát, lassította volna a későbbi pass rusht és még a korábbinál is jobb playaction szituk lehettek volna tök üres célpontokkal.egy újabb bevállalós 27 yardos passz sikeresen eljuttatva Holmes-nak, miközben tudja Smith, hogy a dobás pillanatában ketten verik telibe (remélem Brady figyeli a playt, amikor legközelebb zászlót reklamál, ha 2 yardos körzetén belülre kerül valaki):RobillumaEzt nehéz értelmezni. Mintha Brady nem szokott volna beleállni a dobásokba a pass rush ellenébe és nem marad a zsebben, hogy benyelje az ütést a dobást követően. Itt meg Geno azonnal kapta is zászlót.
Geno számomra leglátványosabb hibája Powell túldobásán kívül, "amikor nem vette észre Hillt az endzone-ban":
Q1 2-7-NE 9 (4:25) (Shotgun) G.Smith pass incomplete short right to K.Winslow.

A Pats safetyk egymásra vártak, a linebacker sorból sem követték a motion után a Jets játékost zónázba. Nyitott volt az út egyenesen a gólterület közepére.

Smith túl korán reagált a fantom inside pushra a DT-től, ha a helyén marad tiszta passzsávja lett volna a gólterületre és TD-je van a Jetsnek. Visszautalva a roughing the passer zászlóra, itt is ott kellett volna maradnia: bevárni az ütést és útjára indítani a dobást. Szerintem nem is látta, hogy senki se vált be a safetyk közül a pálya közepére. Presnap readje volt és azt követte, hogy Winslowt meg tudja játszani, miután a snap előtti motionnal kiürítették a pályának azt a felét.
Én arra tippelnék, hogy egyelőre one read passzjáték üzemel itt, ami Air Raid offense-ből érkezett újonc irányító esetében egyáltalán nem meglepő, de ez a jövőben még több ehhez hasonló elvesztegetett lehetőséget fog szülni.