Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 207 — Jó ötletnek tűnt!
Ti milyen mezt vennétek jelenleg? david52

Én is mo-ra gondoltam egyből, ivory és richardson még aki így egyből eszembe jut

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
david52 New York Jets 115
Ti milyen mezt vennétek jelenleg? Tervezem, hogy meglepem magam a közelgő születésnapom alkalmából, de anno Penningtonnal nagyon benéztem mert a következő évben eligazolt, nem számít annyira ki van a hátán de azért nem ártana ha pár évig időtálló lenne. Pl. Wilkre gondoltam. : )
több mint 12 éve
Beki's Offseason Mock Draft 1.0
Beki
Nem rossz, nem rossz 😊.
Én Bohanon miatt nem húznék 3. TE-et és a két OLB közül Bradford helyett talán egy safety-t (és akkor Loston helyén egy LB-t). A Barnes-klón Dee Ford frankó lenne.
Az Asamoah és Shields igazolás nagyon jól néz ki. Maclin kicsit kérdőjelesebb a sérülése miatt, de legalább ismeri a rendszert, Sanders sztem is talán most jobb opció lenne.Robilluma
Maclint pont azért igazolnám le, mert tökéletesen ismeri MM rendszerét. Sanders is opció lehet. Nicksben annyira nem bízok ő lutri, Decker szvsz marad Denverben, még Brandon LaFell jöhetne szóba.Beki
Maclinel csak a sérülés a gond szerintem. Akár egy Holmes effektus is lehet belőle, kifizetjük a jó pénzt érte aztán a sérülékénysége miatt visszafelé sül el. De ezen kívül tényleg sok minden szól mellette!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"@RapSheet: More from @KimJonesSports & me: Rex is resigned to being extended only thru 2015. Will use it as motivation, believing team will win in ’14."
több mint 12 éve
Rex kapott egy egyéves hosszabítást, helyes döntés

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 907
Király, hogy marad Rex. Idén eléggé megkedveltem.
több mint 12 éve
Folk arról hogy olyan szerződést szeretne-e, mint Gouldé. Sztem reálisan látja a helyzetet.

“A lot of it depends on what the team value is and what the team needs, so they obviously value that position quite a bit,” Folk said. “But they also feel, I think, that they’ve got a bunch of young guys who can play for them coming up. There’s a lot that goes into all that stuff. I’m not worried right now, it’s Day 1.”

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sándor Gaál ‏@pfbusiness 54 mp
Mától van lehetőség a 2011-es drafton elkelt játékosok, és 2012 UDFA-inak esetében a szerződések újratárgyalására, hosszabbítására..

Idzik indíts Wilkkel tárgyalni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Beki! Shaun Hill csak akkor megy el a Lionstól ha kezdő lehet máshol. Pont ma nyilatkozta.Bazzani
Fene vigye el, akkor egyszerűbb, ha megtartjuk Simms-et és Garrardot. 😕
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 253 — Axel Foley
Beki! Shaun Hill csak akkor megy el a Lionstól ha kezdő lehet máshol. Pont ma nyilatkozta.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tampában kimeszelték a GM-et és a HC-t is. Remélem Revis márc. 12-én rosteren lesz még és 3. kört kapunk, nem 4. kört.Beki
Mivel meg mindig a liga top cb-i kozott van ezert ez eleg valoszinuWester
Azért az alábbi érdekes mindenesetre:
Rick Stroud ‏@NFLSTROUD 1 perc
The #Bucs decision to fire Schiano and Dominik came down to 2 main things: No return on a huge investment in free agents and Darrelle RevisBeki
az mi lenne ha kivagnak es mi igazolnank le 😀 egyeves kitero + 1.kor es 4.kor, de nem tartom valoszinunek pont bealdozott 1. kor miatt hogy elengedjekWester
Idzik lehet ezért nem akart vele hosszabbítani. 😀Beki
mondjuk most helyünk lenne rá XDWester
Akadna valóban. 😊
több mint 12 éve
Tampában kimeszelték a GM-et és a HC-t is. Remélem Revis márc. 12-én rosteren lesz még és 3. kört kapunk, nem 4. kört.Beki
The #Bucs decision to fire Schiano and Dominik came down to 2 main things: No return on a huge investment in free agents and Darrelle RevisBeki
az mi lenne ha kivagnak es mi igazolnank le 😀 egyeves kitero + 1.kor es 4.kor, de nem tartom valoszinunek pont bealdozott 1. kor miatt hogy elengedjekWester
Idzik lehet ezért nem akart vele hosszabbítani. 😀Beki
mondjuk most helyünk lenne rá XD

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Idzik lehet ezért nem akart vele hosszabbítani. 😀
több mint 12 éve
az mi lenne ha kivagnak es mi igazolnank le 😀 egyeves kitero + 1.kor es 4.kor, de nem tartom valoszinunek pont bealdozott 1. kor miatt hogy elengedjek

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
The #Bucs decision to fire Schiano and Dominik came down to 2 main things: No return on a huge investment in free agents and Darrelle Revis
több mint 12 éve
Mivel meg mindig a liga top cb-i kozott van ezert ez eleg valoszinu

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tampában kimeszelték a GM-et és a HC-t is. Remélem Revis márc. 12-én rosteren lesz még és 3. kört kapunk, nem 4. kört.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Holnap magyar idő szerint 18 órakor lesz Rex és Idzik szezonzáró sajtótájékoztatója.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Beki
Nem rossz, nem rossz 😊.
Én Bohanon miatt nem húznék 3. TE-et és a két OLB közül Bradford helyett talán egy safety-t (és akkor Loston helyén egy LB-t). A Barnes-klón Dee Ford frankó lenne.
Az Asamoah és Shields igazolás nagyon jól néz ki. Maclin kicsit kérdőjelesebb a sérülése miatt, de legalább ismeri a rendszert, Sanders sztem is talán most jobb opció lenne.Robilluma
Maclint pont azért igazolnám le, mert tökéletesen ismeri MM rendszerét. Sanders is opció lehet. Nicksben annyira nem bízok ő lutri, Decker szvsz marad Denverben, még Brandon LaFell jöhetne szóba.
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Beki
Nem rossz, nem rossz 😊.
Az Asamoah és Shields igazolás nagyon jól néz ki. Maclin kicsit kérdőjelesebb a sérülése miatt, de legalább ismeri a rendszert, Sanders sztem is talán most jobb opció lenne.

www.newyorkjets.com/videos/videos/Jets-Locker-Room-Exclusive---Rex-Retained-as-Coach/ac9d869a-d78d-410a-b819-055f06ccf75c
Érdemes megnézniWester
(Y)

Mivel a szezon véget ért, úgy gondoltam ideje egy részletesebb rosterelemzésnek és jövőbetekintésnek:
Az első részben az offense kerül terítékre, a másodikban pedig a defense és a speciális egység.
Wester
Geno lesz a kulcs. Tényleg jól működtek a futásai a szezon végén, de a lényeg az lesz, hogy egy korrekt passzjátékot le tudjon menedzselni. Még mindig nehezen találja meg a 2., 3. WR-eit, mert nem áll át lábbal túl jól a többi célpontra és nem is reagál gyorsan a játék snap utáni alakulására. Emiatt valahogy nincs ritmusa sztem a játékának. Olyan, mintha az első elkapó levédekezése után kezdődne nála a teljesen kiszámíthatatlan improvizációs rész, ami a látványos és a szezon végén sikeres futójátékában merül ki egyelőre. A Dolphins ellen is végig ez ment. Ez hosszútávon nem lesz elég. Ennél én többet várok.
Sokat kell még fejlődnie, de én egyáltalán nem vagyok nyugodt. Egy jó kezű pass first QB ellen nem tiltakoznék a középső körökben. Mint pl Cousins vagy Foles volt anno. Egy Mettenberger a 3. körben, ha csúszik odáig, kifejzetten jó döntés lenne sztem.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
 www.newyorkjets.com/videos/videos/Jets-Locker-Room-Exclusive---Rex-Retained-as-Coach/ac9d869a-d78d-410a-b819-055f06ccf75c
Érdemes megnézniWester
Pont most akartam belinkelni! Sokat mondó videó, ez a nem mindegy, ha egy edzőért ilyen fanatikusan ragaszkodik a csapata.
több mint 12 éve
Beki
Folkot sajnos nem ússzuk meg ilyen olcsónWester
Akkor lapát részemről. 😊 Kickert túlfizetni én nem nagyon nem szeretnék.Beki
Cimini írta a múltkor hogy Gould-féle számokat hoz, és ő ugye 4 éves 15 milliós szerződést kötött, sztem folk biztos nem fog ennyit kapni, de 1,5 milka biztos kevés lesz neki

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Beszarok😀
RESPECT ezért az összeállításért.
Mikor Sáncsó lesérült rápillantottam a cap helyzetetekre és írtam a pats.hu-n, hogy a Jets ha kirakja Sáncsót és elrendezi Cro fizúját egész komoly erősítéseket tervezhet.
Küld el ezt Idzik-nek😀gordon
Egyelőre mi is csak reménykedünk, mert Ryan-nek nehéz lesz szakítania egy olyan játékossal, akibe "beleszeretett" korábban és nehéz elismerni a hibákat (ezt Tannenbaum h szakadna meg nem teszi meg).
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Érdemes megnézniWester
Majdnem jött a bőgés Rex részéről a végén. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Beki
Folkot sajnos nem ússzuk meg ilyen olcsónWester
Akkor lapát részemről. 😊 Kickert túlfizetni én nem nagyon nem szeretnék.