Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Háhh, egy nap alatt szóba hoztak minket Alex Smithtel és Vickkel is QB ügyben. :/Beki
Smithnek személy szerint örülnék
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Háhh, egy nap alatt szóba hoztak minket Alex Smithtel és Vickkel is QB ügyben. :/
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
A kirakós következő lépcsőfoka:

Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN
Next domino in Jets QB situation: Tim Tebow will request to be traded/released after season assuming McElroy starts last 2 games, per sourceBeki
muszáj mennie, ha még akar karriert.Amadeus91
Természetesen és ezt a lépést már jósoltam korábban is, hiába jártatták Ryanék a szájukat, hogy Tebow kitölti a szerződését, hülye lenne maradni és meg is értem és várható döntés volt részéről.Beki
Várható volt és teljesen igaza is van. Azt nem értem minek kellett idehozni? Az idén nem sokat fejlődött, vagy ez volt a cél? Komolyan az idei évet nem értem Jets részről....
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tegnap esti adásban ismét a Jets bukásának okait keresték és az alábbiakat bökték ki ott is:

-Mike Tannenbaum GM-ünk nem tudja felmérni igazán egy játékos megfelelő értékét, sokkal inkább a számok híve és a legnagyobb részben ő felelős azért, hogy ide jutottunk, nem tudunk megszabadulni Sancheztől és a cap helyzet is olyan amilyen

-Rexről azt mondták, hogy nem tudja igazán menedzselni a csapatot legalább is az offense-el nem tud mit kezdeni, nem tudja kezelni a QB kérdést.
Említették, hogy a hétvégi kezdő az MNF-en inactive volt most meg kezdő lesz, erről a véleményük: "That's all Rex Ryan."Beki
Ryan kapkod, de ez azóta látszik mióta a Pre-t lehoztátok 1 TD-vel. Lehet érik egy mindent érintő Tabula Rasa.Amadeus91
Nem láttam azt az esetet, amikor Woody Johnson a Titans elleni meccset követően mondta a média követőinek, hogy majd a szezon után beszél velük és azt sem, hogy mennyire lesz tökös és gondolja úgyh a csapatnak teljes megújulásra van szüksége, én igazából a védő egység coaching staffját hagynám a többiek mehetnek, de a GM váltás kötelező ez elég világos, ami magával viheti Ryant is simán.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Tegnap esti adásban ismét a Jets bukásának okait keresték és az alábbiakat bökték ki ott is:

-Mike Tannenbaum GM-ünk nem tudja felmérni igazán egy játékos megfelelő értékét, sokkal inkább a számok híve és a legnagyobb részben ő felelős azért, hogy ide jutottunk, nem tudunk megszabadulni Sancheztől és a cap helyzet is olyan amilyen

-Rexről azt mondták, hogy nem tudja igazán menedzselni a csapatot legalább is az offense-el nem tud mit kezdeni, nem tudja kezelni a QB kérdést.
Említették, hogy a hétvégi kezdő az MNF-en inactive volt most meg kezdő lesz, erről a véleményük: "That's all Rex Ryan."Beki
Ryan kapkod, de ez azóta látszik mióta a Pre-t lehoztátok 1 TD-vel. Lehet érik egy mindent érintő Tabula Rasa.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Említették, hogy a hétvégi kezdő az MNF-en inactive volt most meg kezdő lesz, erről a véleményük: "That's all Rex Ryan."
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Next domino in Jets QB situation: Tim Tebow will request to be traded/released after season assuming McElroy starts last 2 games, per sourceBeki
muszáj mennie, ha még akar karriert.Amadeus91
Természetesen és ezt a lépést már jósoltam korábban is, hiába jártatták Ryanék a szájukat, hogy Tebow kitölti a szerződését, hülye lenne maradni és meg is értem és várható döntés volt részéről.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

muszáj mennie, ha még akar karriert.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Next domino in Jets QB situation: Tim Tebow will request to be traded/released after season assuming McElroy starts last 2 games, per source
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Háhhhh, megtaláltam miért merte Rex lecserélni Sanchezt:

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
…There's no off-set in (Sanchez's) contract, meaning the Jets are on the hook for the entire salary regardless of how much he receives from another team. They could designate him as a June 1 cut. That would spread the cap charge over two seasons -- $12.35 million in '13 and $4.8 million in '14. Bottom line: He's uncuttable.

Itt jön a lényeg: He has non-guaranteed base salaries from 2014-16.
Tehát a köv. szezon végén ingyen elküldhetjük úgy érzem ez fog történni, viszont a cap miatt még új QB-ra sem lehet számítani, így akár ez Timmy maradásához is vezethet.Beki
Mi az, hogy új QB-ra sem lehet számítani? Egy rookie QB-n nem fog bedőlni a cap... Szépen draftolnak az első körben egy Barkley-Geno Smith-t vagy a másodikban a Dysert-Glennon-Wilson hármasból valakit, aki jövőre kezd, mögötte meg végigpadozza a szezont Sancho. Ennyi. Kellemetlen, h tizenx millió cap space megy a levesbe, de Sancheztől nem kell sajnálni, kell neki a zsozsó, hogy Longoria asszonyság tudjon shoppingolni 😊.
Fel lehet fogni egyfajta cap büntinek. Ha a tabellára nézel, látod, h a Redskins-Cowboys páros is elkaristol a maga büntetésével.
A probléma azonban nem csak a mexikóival van, persze könnyű rákenni, és hát az ő mostani 4 pickje meg a Pats elleni homoerotikus akciója beleég az agyba 😊. Egyrész nincs pályán a top3 célpontja (Santonio-Keller-Hill), másrészt ahogy Gruden is finoman rávilágított, az egész O úgy ahogy van egy tragikomédia. A QB helyzetet nem tudják kezelni (két gyönyörű passz után lehozták a 4. negyedben :o), Tebow csak egy Brad Smith-klón, most sem véletlenül McElroy lesz a kezdő. (De akkor miért nem volt a szezon alatt "igazi" backup QB nevezve a meccsekre?) A fal futáshoz nagyon jól blokkol, de passzblokkolásban elég gyenge, ráadásul sokszor nevetséges a passzjátéknál a play-design (még nekünk, fotelszurkolóknak is!). Pl a második félidőben egy Tebow playnél - a meccsen már megszokott módon - a Titans ráeresztett egy komoly blitzcsomagot, mondván úgyis a legkevésbé akkurátus QB az egész ligában, ha meg tud futni, fusson, erre Sparano az összes WR-rel mélységi route-ot futtatott. Bravo.
Szóval az tény, hogy Sanchót nem kellene többször Jets mezben pályán látni, de nem biztos, h minden egy karikacsapásra megoldódik, ha jön egy jó képességű QB helyette. Persze az is elég lenne, ha meccsenként nem lenne benne 4-5 turnoverben a QB, mert ez a D elég lenne, tegnap is elég lett volna egy szoros W-hez...
Robilluma
Teljesen helytálló, amit írtál csak ugye elvakult vagyok teljesen és nem látom tisztán a dolgokat.
Hiába vagyunk ugye 20M-el a cap felett, de leírtam, hogy gyorsan 17M-el alá tudunk menni.
Most a csapatrészek elemzésére nem térnék ki majd szezon végén, viszont ami nem vetít túl szép fényt a jövőre ugye, hogy a kezdő OG-k, Keller, Greene, DeVito, Thomas, Landry és Bell szerződése lejár (nem tudom vkit kihagytam-e) és 7 játékos visz el kb. 45-50M-et a capből. Landry és Keller újraigazolása fontos lenne és az egyik OG-é, hiszen Ducasse ott van bevetésre készen. Greene pótlását meg tudjuk oldani (mert Powell kezdő is lehet) egy késői körös pickkel, DE poszt miatt sem aggódom, de a secondary ha megy Landry sokat gyengül.

Ami fontos, hogy 1. körben vagy meg kell húznunk végre azt a várva várt pass rusher OLB-t 1/10 környékén és 2. körben amolyan Seahawks módra megtalálni a magunk Wilsonját, simán benne van a pakliban, hogy belehúzunk és rá felépíteni a playbookot.
Természetesen sok múlik azon, hogy lesz-e új HC meg staff, mert GM-et remélem cserélünk.
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
…There's no off-set in (Sanchez's) contract, meaning the Jets are on the hook for the entire salary regardless of how much he receives from another team. They could designate him as a June 1 cut. That would spread the cap charge over two seasons -- $12.35 million in '13 and $4.8 million in '14. Bottom line: He's uncuttable.

Itt jön a lényeg: He has non-guaranteed base salaries from 2014-16.
Tehát a köv. szezon végén ingyen elküldhetjük úgy érzem ez fog történni, viszont a cap miatt még új QB-ra sem lehet számítani, így akár ez Timmy maradásához is vezethet.Beki
Mi az, hogy új QB-ra sem lehet számítani? Egy rookie QB-n nem fog bedőlni a cap... Szépen draftolnak az első körben egy Barkley-Geno Smith-t vagy a másodikban a Dysert-Glennon-Wilson hármasból valakit, aki jövőre kezd, mögötte meg végigpadozza a szezont Sancho. Ennyi. Kellemetlen, h tizenx millió cap space megy a levesbe, de Sancheztől nem kell sajnálni, kell neki a zsozsó, hogy Longoria asszonyság tudjon shoppingolni 😊.
Fel lehet fogni egyfajta cap büntinek. Ha a tabellára nézel, látod, h a Redskins-Cowboys páros is elkaristol a maga büntetésével.
A probléma azonban nem csak a mexikóival van, persze könnyű rákenni, és hát az ő mostani 4 pickje meg a Pats elleni homoerotikus akciója beleég az agyba 😊. Egyrész nincs pályán a top3 célpontja (Santonio-Keller-Hill), másrészt ahogy Gruden is finoman rávilágított, az egész O úgy ahogy van egy tragikomédia. A QB helyzetet nem tudják kezelni (két gyönyörű passz után lehozták a 4. negyedben :o), Tebow csak egy Brad Smith-klón, most sem véletlenül McElroy lesz a kezdő. (De akkor miért nem volt a szezon alatt "igazi" backup QB nevezve a meccsekre?) A fal futáshoz nagyon jól blokkol, de passzblokkolásban elég gyenge, ráadásul sokszor nevetséges a passzjátéknál a play-design (még nekünk, fotelszurkolóknak is!). Pl a második félidőben egy Tebow playnél - a meccsen már megszokott módon - a Titans ráeresztett egy komoly blitzcsomagot, mondván úgyis a legkevésbé akkurátus QB az egész ligában, ha meg tud futni, fusson, erre Sparano az összes WR-rel mélységi route-ot futtatott. Bravo.
Szóval az tény, hogy Sanchót nem kellene többször Jets mezben pályán látni, de nem biztos, h minden egy karikacsapásra megoldódik, ha jön egy jó képességű QB helyette. Persze az is elég lenne, ha meccsenként nem lenne benne 4-5 turnoverben a QB, mert ez a D elég lenne, tegnap is elég lett volna egy szoros W-hez...

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
nem vagyok annyira otthon Jetses témában ,de ha Ryan ennyire nem bízik Timmyben akkor miért hozták ide ? Vagy erre még ti sem találtatok választ ? 😀 😀 Drip
Az NFL örök nagy kérdése marad ez. 😀Beki
Nem fogytak elég jól a Jets mezek...apeszos
Vagy csak az ima ment, a munka nem. 😀
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
nem vagyok annyira otthon Jetses témában ,de ha Ryan ennyire nem bízik Timmyben akkor miért hozták ide ? Vagy erre még ti sem találtatok választ ? 😀 😀 Drip
Az a vicc, hogy ha tudom hogy Tebowt úgyse fogom berakni, akkor minek nevezem őt backupnak, ezzel ryan azt a lehetőséget vette el magától hogy lecserélje sanchezt

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nem fogytak elég jól a Jets mezek...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az NFL örök nagy kérdése marad ez. 😀
több mint 11 éve
Most adódik a kérdés azonban, ha Ryan eddig azt hangoztatta, hogy Tebow a backup QB és McElroy nem öltözött be vagy alig, akkor most ki is a backup QB és a 3. QB? 😀Beki
Senki 😀 Csak McE lesz benezve 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
nem vagyok annyira otthon Jetses témában ,de ha Ryan ennyire nem bízik Timmyben akkor miért hozták ide ? Vagy erre még ti sem találtatok választ ? 😀 😀

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most adódik a kérdés azonban, ha Ryan eddig azt hangoztatta, hogy Tebow a backup QB és McElroy nem öltözött be vagy alig, akkor most ki is a backup QB és a 3. QB? 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
C'mon man, megint jöhetnek a Sanchez-es képek, ahogy jegyzetel. 😀
több mint 11 éve
Most már hivatalos, a játékosokat is tájékoztatták, hogy McE lesz a kezdő.vassadi
Fuck YEaHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Most már hivatalos, a játékosokat is tájékoztatták, hogy McE lesz a kezdő.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini ‏@RichCimini
McElroy is expected to be the guy, but organization is concerned with potential fallout for passing over Tebow. Never a dull moment. #Jets
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
I'm told that Greg McElroy will start at QB for Jets on Sunday #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Prominent member of organization on Sanchez: "Home or away... I don't care where game is being played. There's no way he starts" vs Chargers