New York Jets
30 feliratkozó
több mint 12 éve
A teljes lista :QB (1) — Greg McElroy
RB (1) — Mossis Madu
WR (4) — Michael Campbell, Mohamed Massaquoi, Ben Obomanu, Zach Rogers
TE (1) — Chris Pantale
OL (3) — Erik Cook, J.B. Shugarts, Jason Smith
DL (4) — Junior Aumavae, Lanier Coleman, Tevita Finau, Antonio Garay
LB (3) — Troy Davis, JoJo Dickson, Jacquies Smith
DB (3) — Royce Adams, Mike Edwards, Rontez Miles
K (1) — Dan Carpenter
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Harrell nem lett kivágva, 4QB van rosteren, az kemény 😀
több mint 12 éve
Hivatalos lista a kirúgottakról hajnali 2 és fél 3 körül lesz
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
WR Mohamed Massaquoi released
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
és sajnos Rontez Miles se érte meg az 53-at 😕szerk.: elvileg PS-be beférhet még ha túljut a waiveren
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Tevita Finau DL a következő áldozat
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Manish Mehta @MMehtaNYDN 2 perc
Let the Geno Smith era begin. Sources: Rex Ryan & key Jets brass agree it's time to move on from Mark Sanchez: nydn.us/16Z8hHx
Kicsit nehéz elhinni h végre ezt is megéltük. 😀Beki
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
McE-nek az ESPN már fel is ajánlott egy munkát a College Gamedaynél 😊
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Manish Mehta @MMehtaNYDN 2 percHALLLELUJJAH
Let the Geno Smith era begin. Sources: Rex Ryan & key Jets brass agree it's time to move on from Mark Sanchez: nydn.us/16Z8hHx
Kicsit nehéz elhinni h végre ezt is megéltük. 😀Beki
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Geno, Sancho, Simms - valszeg ők maradnakRepült McE is, őt azért sajnálomWesterNa Őt én is. 😕 Hogy néz ki most a depth?Greengo
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Repült McE is, őt azért sajnálomWesterNa Őt én is. 😕 Hogy néz ki most a depth?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 2 percLet the Geno Smith era begin. Sources: Rex Ryan & key Jets brass agree it's time to move on from Mark Sanchez: nydn.us/16Z8hHx
Kicsit nehéz elhinni h végre ezt is megéltük. 😀
több mint 12 éve
Repült McE is, őt azért sajnálom
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sajnos nalunk hiabavalo ha Morny Genot prefaralja, mert Ryane a vegso szo. Szerencsere Sanchez nem epul fel addigra igy no problem.
több mint 12 éve
Mornhinweg Geno-t preferálja a QB versenyben:és valószínűleg ő is kezdi a táncot:
www.nfl.com/news/story/0ap1000000236803/article/geno-smith-over-mark-sanchez-is-jets-ocs-preference
www.ganggreennation.com/2013/8/30/4677648/marty-mornhinweg-prefers-geno-smithRataxes
espn.go.com/new-york/nfl/story/_/id/9616790/new-york-jets-geno-smith-likely-start-week-1-mark-sanchez-rehabs-sources-say
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Mornhinweg Geno-t preferálja a QB versenyben:www.ganggreennation.com/2013/8/30/4677648/marty-mornhinweg-prefers-geno-smith
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Fogunk szerintem meglepetést okozni, de 50%-nál többet várni most sci-fi kategóriának tűnik 😉leeon83Mondjuk kikaptok a Billstől. (Jó ez szemétség volt, de nem bírtam kihagyni. Bocs.)
több mint 12 éve
Fogunk szerintem meglepetést okozni, de 50%-nál többet várni most sci-fi kategóriának tűnik 😉
több mint 12 éve
Mondjuk a védelem az több mint pöpec, a North annyira nem erős, de onnan egy úgyis bejut WC-n, a Colts szerintem masszívan vissza fog esni (Titans mögé 😛), a Chargers és a Chiefs nem biztos, hogy elég, így, ha csak a WC-kérdést nézzük, van esélye a Jetsnek, ha lesz egy elfogadható támadójáték.Az kimaradt hogy Geno lesz az MVP 😀
Mondjuk nem bánom, ha nem 😊)Wyatt
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Mondjuk a védelem az több mint pöpec, a North annyira nem erős, de onnan egy úgyis bejut WC-n, a Colts szerintem masszívan vissza fog esni (Titans mögé 😛), a Chargers és a Chiefs nem biztos, hogy elég, így, ha csak a WC-kérdést nézzük, van esélye a Jetsnek, ha lesz egy elfogadható támadójáték.Mondjuk nem bánom, ha nem 😊)

több mint 12 éve
Biztos? Azt mondtad viccet félre téve 😉 😛Kezdődik lassan a szezon. Házi tippverseny? Ki hanyadik helyet vár a csapattól?StyleeSB
Viccet félretéve, sztem a PO megleszWester
több mint 12 éve
Kezdődik lassan a szezon. Házi tippverseny? Ki hanyadik helyet vár a csapattól?StyleeSB
Viccet félretéve, sztem a PO meglesz
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Kezdődik lassan a szezon. Házi tippverseny? Ki hanyadik helyet vár a csapattól?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
MARK SANCHEZ UNLIKELY TO PLAY IN WEEK 1Ennél jobb hír nem is kell, így reggelre. Remélem Geno így is játszik majd, bár Revis-el szemben...
Ian Rapoport reports there is a growing understanding rookie Geno Smith likely will be Jets' starting QBbraxa88