New York Jets

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Stylee New York Jets 480
Tegnap annyira nem izgultam de a mai napra nagyon nagyon kiváncsi vagyok.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 26 perc
Jets have USC QB Matt Barkley rated higher than Syracuse QB Ryan Nassib. #nyj

Hmm, érdekes.
több mint 12 éve
Stylee New York Jets 480
Apropó ki lesz itt a draft alattt, hogy ne csak egyedül keljen fognom a fejem a pickjeinknél? 😀Beki
Nyugi lesz itt rajtad kívül is egy-két elvetemült 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Há' mondjuk ha tradelünk és ugrik ne adj Isten a 3. kör, akkor kell is pénz ahhoz, hogy néhány FA-vel betömjük a depthen tátongó lyukakat, mert nem valószínű, hogy 6., 7. körökben csiszolatlan gyémántokra lelnénk!leeon83
Ezért üljünk meg a hátsónkon és ne most jöjjünk rá h hopsz nekünk QB kell és ugrálunk a 2. körben, ez az amit most nem tehetünk meg.
több mint 12 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Há' mondjuk ha tradelünk és ugrik ne adj Isten a 3. kör, akkor kell is pénz ahhoz, hogy néhány FA-vel betömjük a depthen tátongó lyukakat, mert nem valószínű, hogy 6., 7. körökben csiszolatlan gyémántokra lelnénk!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az hogy mit várnak, meg hogy mi lesz 2 külön dolog, majd meglátjuk. Akkor maradjon inkább Nassib ha már mindenképp QB kell itt, de még ez sem biztos! Én leszek 😊leeon83
Zsír, remélem nem big LOL-t kell majd írnunk a 2. körös pickünk után. 😀
Amúgy azt is felvetették h azért szabadítottunk fel 5M-et a capben, mert vmire készülünk.
több mint 12 éve
Az hogy mit várnak, meg hogy mi lesz 2 külön dolog, majd meglátjuk. Akkor maradjon inkább Nassib ha már mindenképp QB kell itt, de még ez sem biztos! Én leszek 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Apropó ki lesz itt a draft alattt, hogy ne csak egyedül keljen fognom a fejem a pickjeinknél? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Semmiképp nem adnám én sem a 3. kört, ez szerintem csak vetítés, hogy mennyi csapat szeretne felmenni. De nekem még mindig az a legnagyobb poén az egészben, hogy az a csapat akar kitradelni a QB draftból, aki a leginkább rászorulna 😊leeon83
Azt várják, hogy Barkley, Geno és Nassib elég korán kimegy a 2. körben.
több mint 12 éve
Semmiképp nem adnám én sem a 3. kört, ez szerintem csak vetítés, hogy mennyi csapat szeretne felmenni. De nekem még mindig az a legnagyobb poén az egészben, hogy az a csapat akar kitradelni a QB draftból, aki a leginkább rászorulna 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Meg mondjuk az is érdekelne, hogy egy ilyen mozgásért milyen árat kellene fizetni. A 2/7 mellé tuti adni kéne legalább a 4. kört, de a 3. azért már erős túlzás lenne a mi helyzetünkben!leeon83
Nos a value chart szerint a 2/1 pick értéke 0,580, míg a 2/7-é 0,510 szóval egy 4. kör lenne a reális a feltrade-ért.Beki
Ha esetleg több jelentkező van, ki lehet dobni a value chartot.iktriad
Utálok ilyet írni, de ha kiadunk egy 3. köröst 2. körben 6 helyes feltrade-ért, aki QB lesz úgy kell nekünk és remélem h 1/1-en leszünk szezon végén.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Meg mondjuk az is érdekelne, hogy egy ilyen mozgásért milyen árat kellene fizetni. A 2/7 mellé tuti adni kéne legalább a 4. kört, de a 3. azért már erős túlzás lenne a mi helyzetünkben!leeon83
Nos a value chart szerint a 2/1 pick értéke 0,580, míg a 2/7-é 0,510 szóval egy 4. kör lenne a reális a feltrade-ért.Beki
Ha esetleg több jelentkező van, ki lehet dobni a value chartot.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nos a value chart szerint a 2/1 pick értéke 0,580, míg a 2/7-é 0,510 szóval egy 4. kör lenne a reális a feltrade-ért.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Passzoljátok csak nekünk a 3. köröstöket a 2/1 pickért, ha annyira kell Geno. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igazából nem értem a szerződésátalakítást ... Ismered a pontos részleteket? Nem állunk már rosszul cap szempontból, nincs igazából szükség arra, hogy a következő évre tologassunk nagyobb pénzeket.
Ezt a Geno trade-et sem értem annyira. Nem a személyét, hanem hogy miért kell felmenni érte? Esetleg az Eagles-től tartunk?leeon83
Pontos részlet egyelőre nincs, fogalmam sincs miért volt szükség 5M-et felszabadítani, elvileg van elég cap a draftolandó playerekre.
Nem tudom Jake Steinberg szerint smokescreen az egész. Számomra is érdekes mikor ugye Geno és Nassib is volt private workouton nálunk, valamelyikük tuti benn lenne, kiderül.
több mint 12 éve
Geno nagyon könnyen a Nagy Almnában köthet ki 2/1es pickként.

Based on what we now know, I wouldn't be surprised if #Jets trade all the up to 33 (Jax) and pick Geno Smith there.Rich Cimini (ESPN New York)
több mint 12 éve
Meg mondjuk az is érdekelne, hogy egy ilyen mozgásért milyen árat kellene fizetni. A 2/7 mellé tuti adni kéne legalább a 4. kört, de a 3. azért már erős túlzás lenne a mi helyzetünkben!
több mint 12 éve
Igazából nem értem a szerződésátalakítást ... Ismered a pontos részleteket? Nem állunk már rosszul cap szempontból, nincs igazából szükség arra, hogy a következő évre tologassunk nagyobb pénzeket.
Ezt a Geno trade-et sem értem annyira. Nem a személyét, hanem hogy miért kell felmenni érte? Esetleg az Eagles-től tartunk?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
No, rövid hírek:
Átalakítottuk D'Brickashaw Ferguson szerződését, így 5.128M cap spacet szabadítottunk fel.
Több csapatot is felhívtunk és fel akarunk tradelni Genoért.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
No igen pont a lenyeg maradt le, ahogy leeon83 is irja tud OGt is jatszani. 😉
több mint 12 éve
Mehta szerint masik ket nev akire figyelni kell Geno mellett:

Barrett Jones C, Alabama
Letrade 2/7 eseten

Travis Kelce TE 3. korBeki
Mi a loszarnak kell C?Wester
Guard-nak jönne!
több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 781 — Jó ötletnek tűnt!

Barrett Jones C, Alabama
Letrade 2/7 eseten

Travis Kelce TE 3. korBeki
Mi a loszarnak kell C?

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Barrett Jones C, Alabama
Letrade 2/7 eseten

Travis Kelce TE 3. kor
több mint 12 éve
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 12 perc
Jets will take a good, hard look at Geno Smith today. #NYJ has seventh pick of the 2nd round (No. 39 overall)

:/Beki
Abszolút benne van a pakliban, mert a Jax nagyon nem akar QB-t húzni, pedig nekik még nálunk is nagyobb szükségük lenne rá. Nem nagyon látom, hogy bárki feljönne érte elénk, így könnyen előfordulhat, hogy bent lesz még mire mi jövünk. Nem mondom, hogy ez lenne az álmom, de különösebben letörve sem lennék.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 12 perc
Jets will take a good, hard look at Geno Smith today. #NYJ has seventh pick of the 2nd round (No. 39 overall)

:/