NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Meglátjuk lehet vmelyik másik WR játssza majd élete meccsét. 😊Blackmont múlt héten a rookie Stephan Gilmore 1 elkapáson és 9 yardon tartotta. Mondjuk előtte volt 2 nagyon jó meccse. A Texans elleni a 3.legjobb rookie WR produkció volt elkapott yardokban (200+) a liga történetében. iktriadValóban veretes és még én aggódtam, hogy nekünk van gyenge WR corpunk, de Blackmon ha szuperál akkor...iktriad (utálok ilyen kérni), de remélem megaláztok minket.BekiMi olyat idén nem tudunk...
Plusz íme a mai WReink listája. Veretes névsor, gondolom Cromartie és tsai már beszartak. A röhögéstől.
14 Justin Blackmon (39 catches-557 yards-3 TDs) -rookie
87 Kevin Elliott (7-70-0) - rookie UDFA
16 Jordan Shipley (4-43-0) -3 hete a csapatnál
13 Quan Cosby (Zip) -2 hete a csapatnál
17 Toney Clemons (Zip) -2 hete a csapatnál, még soha nem játszott az NFLben.
Ja és az RBnk sohasem kezdett még a posztján. 2× Pro Bowl játékos, de mint ST ász. És Mike DeVito jól ismeri, hisz csapattársak voltak a Maineben anno. iktriad
Nálunk a Schilens, Hill és Kerley trió sem atomdurva, de ma elég lehet, de ne legyen...Beki
több mint 11 éve
Blackmont múlt héten a rookie Stephan Gilmore 1 elkapáson és 9 yardon tartotta. Mondjuk előtte volt 2 nagyon jó meccse. A Texans elleni a 3.legjobb rookie WR produkció volt elkapott yardokban (200+) a liga történetében.Valóban veretes és még én aggódtam, hogy nekünk van gyenge WR corpunk, de Blackmon ha szuperál akkor...iktriad (utálok ilyen kérni), de remélem megaláztok minket.BekiMi olyat idén nem tudunk...
Plusz íme a mai WReink listája. Veretes névsor, gondolom Cromartie és tsai már beszartak. A röhögéstől.
Ja és az RBnk sohasem kezdett még a posztján. 2× Pro Bowl játékos, de mint ST ász. És Mike DeVito jól ismeri, hisz csapattársak voltak a Maineben anno. iktriad
Nálunk a Schilens, Hill és Kerley trió sem atomdurva, de ma elég lehet, de ne legyen...Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Valóban veretes és még én aggódtam, hogy nekünk van gyenge WR corpunk, de Blackmon ha szuperál akkor...iktriad (utálok ilyen kérni), de remélem megaláztok minket.BekiMi olyat idén nem tudunk...
Nálunk a Schilens, Hill és Kerley trió sem atomdurva, de ma elég lehet, de ne legyen...
több mint 11 éve
iktriad (utálok ilyen kérni), de remélem megaláztok minket.BekiMi olyat idén nem tudunk...
Ja és az RBnk sohasem kezdett még a posztján. 2× Pro Bowl játékos, de mint ST ász. És Mike DeVito jól ismeri, hisz csapattársak voltak a Maineben anno.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az agyam elszáll ettől a sok kretén baromtól, beleértve Ryant, húzzon ahova gondolom és remélem lebőgünk alaposan.Tebow nincs 100%-os állapotban a palival passzoltatni nem mernek és McElroy-t inaktívvá teszi.
iktriad (utálok ilyen kérni), de remélem megaláztok minket.
több mint 11 éve
Nagyon nagyon nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ma este..StyleeRemélem nem lesz Tebow time vagy ha igen, akkor a Jets megszívja (bocsi, de különben nálunk is kitörhet a diliház).
Ja és esik.
több mint 11 éve
Stylee
480
Nagyon nagyon nagyon kiváncsi vagyok mi lesz ma este..
több mint 11 éve
McElroy inaktív, Tebow aktív. Simán nyerünk!Ez ne vedd azért biztosra...
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ugye mikor a vetélytársat kell célozni milyen pontos=headshoot. 😀Amadeus91Amíg Sanchez a 3. opció arra, hogy labdát kapjon, jöhetnek!toamRexy Boy megálmodta a győztes taktikát és mindhárom QB-nk aktív lesz a Jags ellen.Bekijönnek a 3 Qb-s felállások.Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
Amíg Sanchez a 3. opció arra, hogy labdát kapjon, jöhetnek!toamRexy Boy megálmodta a győztes taktikát és mindhárom QB-nk aktív lesz a Jags ellen.Bekijönnek a 3 Qb-s felállások.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Amíg Sanchez a 3. opció arra, hogy labdát kapjon, jöhetnek!Rexy Boy megálmodta a győztes taktikát és mindhárom QB-nk aktív lesz a Jags ellen.Bekijönnek a 3 Qb-s felállások.Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 915
Rexy Boy megálmodta a győztes taktikát és mindhárom QB-nk aktív lesz a Jags ellen.Bekijönnek a 3 Qb-s felállások.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rexy Boy megálmodta a győztes taktikát és mindhárom QB-nk aktív lesz a Jags ellen.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nyugi Colts tőlünk is kikapott. 😀Miért? Idén a Colts is kikapott tőlünk és idegenben OTt játszottunk a Texansal (is). 😀iktriadSzerintem az, h lehet h Invincible-lel se lennének előrébb mint Buttfumble-lel, többé már nem érv a csere ellen.Ha kikapnánk a Jags ellen, akkor van még szint ahova süllyedhetünk. 😉Beki
Sikerült olyan mélyre zuhanni, ahonnan nincs lejjebb, lehet h McElroy-jal se lesznek jobbak, lehet h Tebow-val se, de valamikor ki kéne próbálni, hátha mégis...Black_Adder
több mint 11 éve
Miért? Idén a Colts is kikapott tőlünk és idegenben OTt játszottunk a Texansal (is). 😀Szerintem az, h lehet h Invincible-lel se lennének előrébb mint Buttfumble-lel, többé már nem érv a csere ellen.Ha kikapnánk a Jags ellen, akkor van még szint ahova süllyedhetünk. 😉Beki
Sikerült olyan mélyre zuhanni, ahonnan nincs lejjebb, lehet h McElroy-jal se lesznek jobbak, lehet h Tebow-val se, de valamikor ki kéne próbálni, hátha mégis...Black_Adder
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szerintem az, h lehet h Invincible-lel se lennének előrébb mint Buttfumble-lel, többé már nem érv a csere ellen.Ha kikapnánk a Jags ellen, akkor van még szint ahova süllyedhetünk. 😉
több mint 11 éve
Szerintem az, h lehet h Invincible-lel se lennének előrébb mint Buttfumble-lel, többé már nem érv a csere ellen.Sikerült olyan mélyre zuhanni, ahonnan nincs lejjebb, lehet h McElroy-jal se lesznek jobbak, lehet h Tebow-val se, de valamikor ki kéne próbálni, hátha mégis...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
A sorsolás a rossz. Hazai meccs jönne, Ryan nem merte volna visszaküldeni Sanchezt kezdőként a pályára, mert a nézők ráborították volna a stadiont. 😛
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Egyik szúrkolótársunk olyan szerencsés volt, hogy a Hálaadás napi Jets - Patriots mecscen ott lehetett a Metlife stadionban. Az élményeiről a FlyEagles.hu-n számolt be: philly.blog.hu/2012/12/04/kalandok_amerikaban
több mint 11 éve
Ez hülyeség. McElroy sokkal jobb, mint Tom Brady. Vesztett már el Superbowl-t? Nem. Brady kettőt is. Hány PO meccset vesztett 2007-óta? Egyet sem. Brady már 3-at. Volt, hogy nem tudta megcsinálni a GW drive-ot? Na ugye. Bezzeg Brady...Ebből látszik, hogy nem olvasod a szaksajtót és szakemberek véleményét 😊Privát véleményem, hogy McElroyjal se lesztek egy centivel se előrébb. Tebow-nál legalább ott volt az x-faktor. 😉DoMMég van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoMNah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/Beki
"Greg McElroy like Tom Brady, ex-New York Jet says" legalábbis Marty Lyons korábbi Jets DL így gondolja. Megjegyzem, tudom, hogy a 'Bama sikerei nem a passzjátékon alapulnak, de azért ott irányítónak lenni 24-3-as egyetemi karrierrel nem rossz. (TB 20-5 volt a Rozsomákoknál.)Burkus
(Aki nem érti, elnézést, insider Pats joke...)
több mint 11 éve
Ebből látszik, hogy nem olvasod a szaksajtót és szakemberek véleményét 😊Privát véleményem, hogy McElroyjal se lesztek egy centivel se előrébb. Tebow-nál legalább ott volt az x-faktor. 😉DoMMég van esély a rájátszásra, ezért Ryan azt fogja választani, akivel a legnagyobb esély van nyerni, mert jelenleg még nincs ok a váltásra.DoMNah, de döntse el az ember, hogy Sanchez lehetetlen teljesítménye, vagy McElroy egyelőre ismeretlen produktuma a nyerő. :/Beki
"Greg McElroy like Tom Brady, ex-New York Jet says" legalábbis Marty Lyons korábbi Jets DL így gondolja. Megjegyzem, tudom, hogy a 'Bama sikerei nem a passzjátékon alapulnak, de azért ott irányítónak lenni 24-3-as egyetemi karrierrel nem rossz. (TB 20-5 volt a Rozsomákoknál.)
több mint 11 éve
Gondolom Sanchot kezded woodoozni 😛 😉 kérj tanácsot Jimmytől (nem Zámbótól 😀)dandeDerrick Harveynál nagyobb voodoo mágus nincs.😀 Bár egy ideje nem lehet tudni merre van.