New York Jets
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Floyd és Loutulelei smafú? Amúgy sejthető volt.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sheldon Richardson
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Húzunk 1/13-ra.
több mint 12 éve
Nem jön a trade, ebből DT lesz szerintem
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
15 perc és kiderül.
több mint 12 éve
Én is Trade-et húznám, ha lehetne választani. Ami aggasztó, hogy Geno innen már csúszik a Billsig + tele lesznek pickkel, lehet tőlük is tartani!
több mint 12 éve
Remélem h feljön, mert Warmack most ment ki. Maradt jarvis, Vaccaro és Eifert aki esetleg szóba jöhet, vagy Lotu.BekiEifertet ne itt. Vaccaroval kiegyeznék
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Remélem h feljön, mert Warmack most ment ki. Maradt jarvis, Vaccaro és Eifert aki esetleg szóba jöhet, vagy Lotu.
több mint 12 éve
San fran valszeg feljön még egy csomó DT benn van
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Milliner az.
több mint 12 éve
A CB letudva!
több mint 12 éve
neeeeeeeeeeNa akkor WArmackWesterGeno??? 😀leeon83
Milliner lehet még
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Fuck! A Bills meg húzhat még a 2. meg a 3. körben is, nekünk se ártana ...
több mint 12 éve
Na, most jött fel elénk a Rams Austin-ért???leeon83valószínű
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Na, most jött fel elénk a Rams Austin-ért???
több mint 12 éve
Ohh igaz róla megfeledkeztem...:SBekiKiment Jordan, Mingo és Ansah is, tehát nincs pass rusher, egyből izgalmasabb.BekiKiment Jordan, Mingo és Ansah is, tehát nincs pass rusher, egyből izgalmasabb.BekiJarvis JOnes?Wester
Sztem Warmack lesz 1/9 aztán letradeOhh igaz róla megfeledkeztem...:SBekiKiment Jordan, Mingo és Ansah is, tehát nincs pass rusher, egyből izgalmasabb.BekiKiment Jordan, Mingo és Ansah is, tehát nincs pass rusher, egyből izgalmasabb.BekiJarvis JOnes?Wester
OLB-t sztem hanyagoljuk ezért hoztuk vissza pace-t
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ohh igaz róla megfeledkeztem...:SKiment Jordan, Mingo és Ansah is, tehát nincs pass rusher, egyből izgalmasabb.BekiKiment Jordan, Mingo és Ansah is, tehát nincs pass rusher, egyből izgalmasabb.BekiJarvis JOnes?Wester
több mint 12 éve
Kiment Jordan, Mingo és Ansah is, tehát nincs pass rusher, egyből izgalmasabb.Beki
Kiment Jordan, Mingo és Ansah is, tehát nincs pass rusher, egyből izgalmasabb.BekiJarvis JOnes?
Lesz ez még így se!