New York Jets
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát igazad van, csak ne felejtsük el hogy a vezetöedzö jelöli ki az edzöi stábot (remélem igy van). Szoval azzal hogy azt mondja valakire hogy alkalmatlan azzal egy kicsit mágarol is véleményt mond. Szoval nem egyszerü, ráadásul Ryan a deffense re koncentrál értelemszerüen, csak hiába van klasszis védelem, kéne egy megbizhato jo teljesitmény az O-tol is különben idén nem terem sok babér a csapatnak! Persze én bizom a javulásban, de egy kicsit hervaszto hogy elvileg kéne látni a javulást, de ez nagyon nem jött le!! Söt!! Nem tudom mit lehetne lépni, nyilván az elsö fordulo után nem kell még levonni következtetést de ez most annyira gyenge volt az O-tol!Az ok egyértelmű, csak hát ő mégsem újságárus Brooklynban, hanem a vezetőedző, szép fejhallgatóval, és meccs közben csak rászólhatott volna Schottyra, hogy beverted a fejed vagy csak alapból ilyen hülye vagy? Nem a sajtó előtt sajnálkozik, mert egyből kapná a kérdést, hogy te vagy főnöke, és nem tudod mi történik meccs közben a csapatoddal?DoMCoach Rex Ryan revealed that he's still trying to figure out why Shonn Greene never touched the ball again after a second-quarter fumble Monday night. Ryan said he hasn't had a chance to talk to offensive coordinator Brian Schottenheimer or running back coach Anthony Lynn to find out their reasoning for benching Greene. "Shonn is a huge part of what we do and who we are," Ryan assured.Lehet hogy nem tetszett neki amit látott az offense-töl? Ha igy van akkor meg tudom érteni, nem mintha ezen mulott volna. LT egész jol nyomta. Nem tudom mit hoz a jövö, de valoszinü még egyszer ilyen erös deffense ellen nem fog támadni a Jets, azt hiszem ebben lehet reménykedni. Ajaj még lesz Pittsburgh, Minnesota, Green Bay szoval nem tudom. Nagyon nehéz a sorsolás, gondolom ezt már a többség tudta én most csekkoltam le. Nehéz szezon elé nézünk.Inter101
Ez egyre mulatságosabb.DoM
több mint 14 éve
Kösz a javítást, bulváremlékezetem nem az igazi. Ines - Ines ki tudja ezt már követni.... 😀egyébként ki ez a picsa?A nő a TV Azteca "riportere". Sztem elég róla annyi, hogy asszem ő volt, aki a SB XLII előtt a sajtótájékoztatón menyasszonyi ruhába öltözve "megkérte" Brady kezét...szerintem ez mindent elmond.
valami meccs előtti felszopó? mondjuk nem is vágom mi a botrány.
annyit leszűrtem eddig hogy tömném, de a többi nem világos és lusta vagyok visszaolvasniharomt
BleedingGreen
Ines Gomes volt a kérő amúgydd
több mint 14 éve
Az ok egyértelmű, csak hát ő mégsem újságárus Brooklynban, hanem a vezetőedző, szép fejhallgatóval, és meccs közben csak rászólhatott volna Schottyra, hogy beverted a fejed vagy csak alapból ilyen hülye vagy? Nem a sajtó előtt sajnálkozik, mert egyből kapná a kérdést, hogy te vagy főnöke, és nem tudod mi történik meccs közben a csapatoddal?Lehet hogy nem tetszett neki amit látott az offense-töl? Ha igy van akkor meg tudom érteni, nem mintha ezen mulott volna. LT egész jol nyomta. Nem tudom mit hoz a jövö, de valoszinü még egyszer ilyen erös deffense ellen nem fog támadni a Jets, azt hiszem ebben lehet reménykedni. Ajaj még lesz Pittsburgh, Minnesota, Green Bay szoval nem tudom. Nagyon nehéz a sorsolás, gondolom ezt már a többség tudta én most csekkoltam le. Nehéz szezon elé nézünk.Inter101érdekes pletyka:Coach Rex Ryan revealed that he's still trying to figure out why Shonn Greene never touched the ball again after a second-quarter fumble Monday night. Ryan said he hasn't had a chance to talk to offensive coordinator Brian Schottenheimer or running back coach Anthony Lynn to find out their reasoning for benching Greene. "Shonn is a huge part of what we do and who we are," Ryan assured.
Reports are circulating that Rex and Schotty had a shoving match at the end of the game. I have to wonder if Schotty connected on a body blow, how far his forearm sunk in to Rex's abdomen. My money is to the elbow.
😂 😂
részletek:
Incarcerated Bob Reported on his Twitter account that there was a "shoving match" after the game between Rex Ryan and offensive coordinator Brian Schottenheimer because of the benching of RB Shawn Green and play calling.
a srác eléggé képben van a Jets-el kapcsolatban, nem nagyon szokott hülyeségeket írnibriareos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lehet hogy nem tetszett neki amit látott az offense-töl? Ha igy van akkor meg tudom érteni, nem mintha ezen mulott volna. LT egész jol nyomta. Nem tudom mit hoz a jövö, de valoszinü még egyszer ilyen erös deffense ellen nem fog támadni a Jets, azt hiszem ebben lehet reménykedni. Ajaj még lesz Pittsburgh, Minnesota, Green Bay szoval nem tudom. Nagyon nehéz a sorsolás, gondolom ezt már a többség tudta én most csekkoltam le. Nehéz szezon elé nézünk.érdekes pletyka:Coach Rex Ryan revealed that he's still trying to figure out why Shonn Greene never touched the ball again after a second-quarter fumble Monday night. Ryan said he hasn't had a chance to talk to offensive coordinator Brian Schottenheimer or running back coach Anthony Lynn to find out their reasoning for benching Greene. "Shonn is a huge part of what we do and who we are," Ryan assured.
Reports are circulating that Rex and Schotty had a shoving match at the end of the game. I have to wonder if Schotty connected on a body blow, how far his forearm sunk in to Rex's abdomen. My money is to the elbow.
😂 😂
részletek:
Incarcerated Bob Reported on his Twitter account that there was a "shoving match" after the game between Rex Ryan and offensive coordinator Brian Schottenheimer because of the benching of RB Shawn Green and play calling.
a srác eléggé képben van a Jets-el kapcsolatban, nem nagyon szokott hülyeségeket írnibriareos
több mint 14 éve
érdekes pletyka:Coach Rex Ryan revealed that he's still trying to figure out why Shonn Greene never touched the ball again after a second-quarter fumble Monday night. Ryan said he hasn't had a chance to talk to offensive coordinator Brian Schottenheimer or running back coach Anthony Lynn to find out their reasoning for benching Greene. "Shonn is a huge part of what we do and who we are," Ryan assured.
😂 😂
részletek:
Ez egyre mulatságosabb.
több mint 14 éve
Legfeljebb az utolsó negyedekben fogja ez érinteni a Jets futás elleni védelmét, mert nem lesz megfelelő rotáció. Ez távolról sem akkora (350 fontos) probléma, mint aminek be van állítva a médiában.Jenkins IR megint. kemény kezdésNoda10Pats szurkolóként is mielőbbi és teljes felépülést neki.Nagyon sajnálom,iszonyú pechje van 😕kolok1972
több mint 14 éve
Ezt honnan tudod. Szerintem egyáltalán nem kizárt....sőt lehet azért igazít nadrágot, mert már meg is volt.......érthetetlen ez az egész :rolleyes:inkább hálát kellene adni a jó istennek, hogy nem húzta gerincre az öltözőben pár nagyfarkú feka. 😀Mad
JayB
több mint 14 éve
De szó mi szó, iszonyat jó segge van
több mint 14 éve
érthetetlen ez az egész :rolleyes:inkább hálát kellene adni a jó istennek, hogy nem húzta gerincre az öltözőben pár nagyfarkú feka. 😀
JayB
@KJuraszik
több mint 14 éve
Íme egy összeállítás nektek a szexy riporternőkről.ÉS valóban az Gomes kisasszony volt.
http://fannation.sportsillustrated.cnn.com/blogs/post/479981
több mint 14 éve
egyébként ki ez a picsa?
annyit leszűrtem eddig hogy tömném, de a többi nem világos és lusta vagyok visszaolvasniharomt
Hát Ő lenne az, aki ugyebár jujjuj de nagyon szemérmes mert "meghűházták" 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
dd
52
egyébként ki ez a picsa?A nő a TV Azteca "riportere". Sztem elég róla annyi, hogy asszem ő volt, aki a SB XLII előtt a sajtótájékoztatón menyasszonyi ruhába öltözve "megkérte" Brady kezét...szerintem ez mindent elmond.
BleedingGreen
Ines Gomes volt a kérő amúgy
több mint 14 éve
Jenkins IR megint. kemény kezdésNoda10Pats szurkolóként is mielőbbi és teljes felépülést neki.Nagyon sajnálom,iszonyú pechje van 😕
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
JéBé
7 021
Van olyan bárhol a világon hogy 5nél több férfi egy helyen nem húúzik egy Ines kaliberű csaj láttán? Mégse a New York Gays..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jenkins IR megint. kemény kezdés
több mint 14 éve
egyébként ki ez a picsa?A nő a TV Azteca "riportere". Sztem elég róla annyi, hogy asszem ő volt, aki a SB XLII előtt a sajtótájékoztatón menyasszonyi ruhába öltözve "megkérte" Brady kezét...szerintem ez mindent elmond.
A botrány kb annyi, hogy a csapat edzése után bement az öltözőbe a picsa (Sanchezzel akart interjút), amikor a játékosok még zuhanyoztak, öltözködtek. Nagyon kényelmetlenül érezte magát amiatt, hogy a játékosok előtte erősen hiányos öltözékben vagy anélkül mutatkoztak + egyes játékosok megbámulták és "Whooo-weee!" felkiáltással illették. Kb ennyi. Ahogy az lenni szokott élményeit azonnal tweetelte és ha jól emlékszem a Női Sportújságírók Szövetsége (már önmagában is vicces szervezet + a nőknek minden szarra van egy szövetségük? komolyan..) a csajjal együtt az NFL-hez fordult akik most vizsgálódnak. + volt vmi olyasmi is hogy az edzésen direkt a nő felé dobálták a labdákat.. de ezt már én sem értem. De ahogy Bástya elvtárs is mondta a telefonba: Azonnal ki kell vizsgálni!
több mint 14 éve
Mexikói riportergáré brutál seggel. Kiment valami edzésre riporterkedni, nyilván bokáig érő bő szoknyában. A Jets DB edző direkt oda irányította a drilleket ahol ő állt, Jason Taylor is beállt hozzájuk, és többen huhogtak neki, meg ami ilyenkor szokásos... Ezen felháborodott.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyébként ki ez a picsa?valami meccs előtti felszopó? mondjuk nem is vágom mi a botrány.
annyit leszűrtem eddig hogy tömném, de a többi nem világos és lusta vagyok visszaolvasni
több mint 14 éve
a név elírás teljesen normális kinnt, én már rég nem idegesítem magam ezenérdekes pletyka:Mondjuk Shonn Greene nevét nagyon nem sikerült eltalálnia.
😂 😂
részletek:
Ines Sainzra csak annyit, hogy rá tökéletesen igaz a mondás: aki kurvának áll, ne csodálkozzon ha dugják.Döme
több mint 14 éve
érdekes pletyka:Mondjuk Shonn Greene nevét nagyon nem sikerült eltalálnia.
😂 😂
részletek:
Ines Sainzra csak annyit, hogy rá tökéletesen igaz a mondás: aki kurvának áll, ne csodálkozzon ha dugják.
több mint 14 éve
Természetesen a rendkívül disztingvált és bölcs nyilatkozatairól híres C. Portis is megszólalt az ügyben (hogy amúgy mi köze hozzá azt senki sem tudja...):Tehát a hölgy adja alájuk a lovat... Én sem tettem volna mást, mint bármelyik focista. Talán nem annyira hangosan. De maradjunk annyiban, hogy a hölgy egy kis reklámot akart magának...ToomyEgy kis off téma az Ines Sainz botránnyal kapcsolatban.és hát mindig hülyéskedik a srácokkal, lovagol a vállukon, meg fogdossa a bicepszüket, de ezt akkor sem illik.briareos
Tökéletesen megértem a srácaitokat... Érdemes rákeresni a hölgyre. Nem kicsit provokatív, ahogy öltözik.Toomy
"You put a woman and you give her a choice of 53 athletes, somebody got to be appealing to her," Portis said. "You know, somebody got to spark her interest, or she's going to want somebody. I don't know what kind of woman won't, if you get to go and look at 53 men's (bodies). ... I know you're doing a job, but at the same time, the same way I'm going to cut my eye if I see somebody worth talking to, I'm sure they do the same thing." 😂
Természetesen azóta már kijött a bocsánatkérése is 😀 😀 , amit már biztonság kedvéért a Skins sajtósai fogalmaztak, nehogy újabb sértéseket tartalmazzon.
több mint 14 éve
érdekes pletyka:Reports are circulating that Rex and Schotty had a shoving match at the end of the game. I have to wonder if Schotty connected on a body blow, how far his forearm sunk in to Rex's abdomen. My money is to the elbow.
😂 😂
részletek:
a srác eléggé képben van a Jets-el kapcsolatban, nem nagyon szokott hülyeségeket írni
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tehát a hölgy adja alájuk a lovat... Én sem tettem volna mást, mint bármelyik focista. Talán nem annyira hangosan. De maradjunk annyiban, hogy a hölgy egy kis reklámot akart magának...Egy kis off téma az Ines Sainz botránnyal kapcsolatban.és hát mindig hülyéskedik a srácokkal, lovagol a vállukon, meg fogdossa a bicepszüket, de ezt akkor sem illik.briareos
Tökéletesen megértem a srácaitokat... Érdemes rákeresni a hölgyre. Nem kicsit provokatív, ahogy öltözik.Toomy
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ilyen teljesitménnyel nem is lehet SB-röl beszélni!! Ennyi büntetést nem lehet csinálni! Szerintem is a play callinggal volt komoly baj.