New York Jets
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagy gratula a csapatnak. 14-0 ig szinte tökéletes volt a csapat. Jo volt nézni komolyan mondom elégedett voltam, aztán magára talált a Dolphins, ök is nagyszerüen játszottak, de csak sikerült behuzni a meccset ami nagyon fontos volt. Ez a Miami szerintem igen erös csapat! Nem tudom miért nem támadták jobban Henne-t, a mérközés közepe táján olyan nyugodtan dobált nem volt rajta nyomás. Az O ismét jo volt, LT meg zseniális, az elmult pár évben nagyon nem jött össze neki (tudom sérült volt), remélem folytatja ezt a játékot, sérülés nélkül!! Bizony ez a csoport nagyon kiegyensulyozott (kivéve Buffalo Bills), még jo hogy eddig 2 gyözelem van a csoporton belül, remélem meglesz a köv. is a Bills ellen!! Hajrá Jets!!!
több mint 14 éve
JéBé
7 021
6 TD 0 INT 105. QB rating - Mark Sanchez 5.6 avg - LaDainian Tomlinson
😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát ha nem csinál hülyeséget akkor esetleg még jól is játszhat 😀 Preseasonben szerintem jól nyomta 😊3 hetet adok neki utána 😀FViktor93Edwards ittasan vezetett.Nagyon várom már Holmes eltiltásának leteltét. 😊Jet95
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ab6e87/article/jets-edwards-arrested-charged-with-dwi-after-early-am-stop?module=HP_headlinesSzesze
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
3 hetet adok neki utána 😀Edwards ittasan vezetett.Nagyon várom már Holmes eltiltásának leteltét. 😊Jet95
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ab6e87/article/jets-edwards-arrested-charged-with-dwi-after-early-am-stop?module=HP_headlinesSzesze
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Edwards ittasan vezetett.Nagyon várom már Holmes eltiltásának leteltét. 😊
több mint 14 éve
Edwards amúgy úgy nézz ki azzal a szakállal mint Ahmed the dead terrorist 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
F@sznak kell rögtön bepiálni és vezetni, ha kicsit jobban megy az embernek... Ráadásul a csapatnak van sofőrszolgálata direkt ilyen esetekre...
Go Jets!
több mint 14 éve
(mekkora kocsi az 😀 )Dömper, vagy nyerges vontató... éppen van rá pénze 😊
Szesze
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
richvar
38
Ekkora formajavulást egy meccsen belül rég láttam. Remélem Sanchez állandósítja ezt a formáját!
több mint 14 éve
Edwards ittasan vezetett.utasa volt Gholston és D'Brickashaw is.
(mekkora kocsi az 😀 )
Tannenbaum azt nyilatkozta, hogy a történtek miatt házon belül nem kap Edwards eltiltást, de a Miami ellen csak csere lesz.
több mint 14 éve
szaba
10 530
The big-talking Jets can still learn something from the quiet demeanor of LaDainian Tomlinson. nfl.com 😀
több mint 14 éve
Ha Edwards-nak jön a várható eltiltás,...akkor jöhet Cotchery, mint steal.
több mint 14 éve
Edwards ittasan vezetett.http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ab6e87/article/jets-edwards-arrested-charged-with-dwi-after-early-am-stop?module=HP_headlines
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sziasztok,Kris Jenkinsről van valami hír?
több mint 14 éve
Ezért kellett temetni mindenkinek a mexikóit? 😊Ja és Sanchezt megenné Polamalu reggelire 😀
Play action-ok jól működnek főleg rövid szituációknál, Sanchez meg nagyszerűen játszott és ami legjobban tetszik benne (tavaly is)hogy igazi vezérként viselkedik. Amég egy Rivers vagy egy Eli Manning-et sose látok körbe menni a csapattal beszélni-dícsérni, vagy a spec team-hez amikor jönnek le végig pacsizik, igazi vezérként viselkedik ez a legnagyszerűbb benne szerintem és talán ezért is szeretem annyira. Remélem a teljesítménye hasonló lesz a jövőben is és jó lesz ez 😊 Egy Steelers-Jets AFC döntőt elfogadnék.laby
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Ezért kellett temetni mindenkinek a mexikóit? 😊Play action-ok jól működnek főleg rövid szituációknál, Sanchez meg nagyszerűen játszott és ami legjobban tetszik benne (tavaly is)hogy igazi vezérként viselkedik. Amég egy Rivers vagy egy Eli Manning-et sose látok körbe menni a csapattal beszélni-dícsérni, vagy a spec team-hez amikor jönnek le végig pacsizik, igazi vezérként viselkedik ez a legnagyszerűbb benne szerintem és talán ezért is szeretem annyira. Remélem a teljesítménye hasonló lesz a jövőben is és jó lesz ez 😊 Egy Steelers-Jets AFC döntőt elfogadnék.
több mint 14 éve
Hat igen, iden en is szoritok nektek egy picit LT miatt, bebizonyosodott, hogy meg mindig tud valamit 😊 Cromartie meg felemas teljesitmenyt nyujt eddig, buntetesek es missed tackle-ök, viszont eddig 2 INT es Mosst is eleg szepen leszedte a palyarol a masodik felidoben.
több mint 14 éve
Ami nekem nagyon tetszik, hogy Tomlinson régi önmagát idézi. Nagyon szeretem a csókát, szal örülök neki, pedig nem bíztam benne.De továbbra is úgy gondolom, hogy jó védelem lenyeli keresztbe ezt az offense-t. Az más kérdés, hogy a tietek is a másik offense-t. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szép volt, és én nagyon örültem a győzelemnek.az melyik? a hard knocks star jets? 😊
Főleg azért, mert a már isteni magaslatokba emelt csapattal tették mindezt. (nem bántásnak szántam)Darth
több mint 14 éve
JéBé
7 021
Lám normális playcallinggal Sanchez is tud jól játszani. Tomlinson pedig régi önmagát idézi, imádom nézni amit csinál 😊
több mint 14 éve
Nagy gratula a szép győzelemért és az O feltámasztásáért!ez a Pats és a Ravens védelmét minősíti.
Ez nagyon kijárt az egész heti Jets-temetés és a folyamatos offense és Sanchez fikázás után.
A rivális topikjában már szinte mindenki kötelező elvárásnak vette a 2 W-t ellenetek...
Szépen visszatettétek őket a földre Revis és Holmes nélkül is.
RobillumaBrian Schottenheimer playcalling. Semmi más nem történt.DoMaz ifjú zseni.
leghosszabb passz 13 yard...briareos
Grat a Jets szurkolóknak a szép, sokpontos győzelemért!
több mint 14 éve
Szép volt, és én nagyon örültem a győzelemnek. Főleg azért, mert a már isteni magaslatokba emelt csapattal tették mindezt. (nem bántásnak szántam)