New York Jets

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem vagyok annyira otthon Jetses témában ,de ha Ryan ennyire nem bízik Timmyben akkor miért hozták ide ? Vagy erre még ti sem találtatok választ ? 😀 😀 Drip
Az NFL örök nagy kérdése marad ez. 😀Beki
Nem fogytak elég jól a Jets mezek...apeszos
Vagy csak az ima ment, a munka nem. 😀
több mint 13 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 073 — Jó ötletnek tűnt!
nem vagyok annyira otthon Jetses témában ,de ha Ryan ennyire nem bízik Timmyben akkor miért hozták ide ? Vagy erre még ti sem találtatok választ ? 😀 😀 Drip
Az a vicc, hogy ha tudom hogy Tebowt úgyse fogom berakni, akkor minek nevezem őt backupnak, ezzel ryan azt a lehetőséget vette el magától hogy lecserélje sanchezt

Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nem fogytak elég jól a Jets mezek...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az NFL örök nagy kérdése marad ez. 😀
több mint 13 éve
Most adódik a kérdés azonban, ha Ryan eddig azt hangoztatta, hogy Tebow a backup QB és McElroy nem öltözött be vagy alig, akkor most ki is a backup QB és a 3. QB? 😀Beki
Senki 😀 Csak McE lesz benezve 😀

Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 559 — Undertaker of the Cleveland graveyard
nem vagyok annyira otthon Jetses témában ,de ha Ryan ennyire nem bízik Timmyben akkor miért hozták ide ? Vagy erre még ti sem találtatok választ ? 😀 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most adódik a kérdés azonban, ha Ryan eddig azt hangoztatta, hogy Tebow a backup QB és McElroy nem öltözött be vagy alig, akkor most ki is a backup QB és a 3. QB? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
C'mon man, megint jöhetnek a Sanchez-es képek, ahogy jegyzetel. 😀
több mint 13 éve
Most már hivatalos, a játékosokat is tájékoztatták, hogy McE lesz a kezdő.vassadi
Fuck YEaHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh

Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 858
Most már hivatalos, a játékosokat is tájékoztatták, hogy McE lesz a kezdő.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini ‏@RichCimini
McElroy is expected to be the guy, but organization is concerned with potential fallout for passing over Tebow. Never a dull moment. #Jets
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN
I'm told that Greg McElroy will start at QB for Jets on Sunday #nyj
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Prominent member of organization on Sanchez: "Home or away... I don't care where game is being played. There's no way he starts" vs Chargers
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 657

Child Pls 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Expect the Jets to make a starting QB change this week vs the Chargers. #nyj

Könyörgöm, legyen így.Beki
Hazai pályán nem mernek Sanchezzel kezdeni. Ez teljesen evidens. Ha az elmúlt két héten is otthon lett volna a meccs, már nem Sanchez lenne az irányító.

Már régen túljutott azon a stádiumon az ügy, amiről tomi-tomi beszélt. Itt legfeljebb arról van szó hetek óta, hogy Ryan, Sparano biztos teljesen alkalmatlan, hogy bármilyen támadójátékot le tudjon tenni az asztalra. Ha utóbbi bárhol koordinátornak alkalmazzák az NFL-ben nagyon beülnék arra az interjúra, ahol állást tud kapni. Vagy Ryan esetében, hogy HC legyen.DoM
Woody mondata is a média felé, hogy majd szezon után beszél a sajtóval.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

Hazai pályán nem mernek Sanchezzel kezdeni. Ez teljesen evidens. Ha az elmúlt két héten is otthon lett volna a meccs, már nem Sanchez lenne az irányító.

Már régen túljutott azon a stádiumon az ügy, amiről tomi-tomi beszélt. Itt legfeljebb arról van szó hetek óta, hogy Ryan, Sparano biztos teljesen alkalmatlan, hogy bármilyen támadójátékot le tudjon tenni az asztalra. Ha utóbbi bárhol koordinátornak alkalmazzák az NFL-ben nagyon beülnék arra az interjúra, ahol állást tud kapni. Vagy Ryan esetében, hogy HC legyen.
több mint 13 éve

MCELROYT!!!MCELROYT!!!MCELROYT!!!MCELROYT!!!MCELROYT!!!

A meccs meg no comment

Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Könyörgöm, legyen így.
több mint 13 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
Megérte fennmaradnom megnézni a meccset 😊 Még fogadtam is rátok, beteg mi? 😂 No persze, nem vittem túlzásba. Gondoltam haraptok és szétkapjátok a titans-t 😊 Ez a Sanchez számomra egy csoda, csoda, hogy még él 😂 Az a szerencséje, hogy nem vehemensek a szurkolók arrafelé 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Brandon Moore azért kemény:empty taxi
Engedte volna át őket, hogy elintézzék azt a szerencsétlent, de minden tiszteletem az övé...
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Brandon Moore azért kemény:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem már kiderült hogy alkalmatlan. A hátralévő 2 meccsen nem hiszem hogy 400 yardot és 4 TD-t átlagol, bár össz szezont nézve még az is kevés...

El kell dönteni pl ha még gondolkodnak Tebow jövő évi maradásán akkor kapja meg a 2 meccset teljes vállszélességgel és kiderül megéri e rááldozni a holt szezont 1 neki való playbook kidolgozására. Bizonyítsa be hogy megfelelő ember a csapat vezetésére. Ha nem akarják megtartani akkor Mc kapjon 2 meccset és rajta is láthatják hogy mire lesz jó jövőre.

Ha mindhárom Qb cut ami azért durva lenne akkor is Tebowt játszatnám akkor meg azért hogy legalább a nép megkapja amit akar.

De az is jó megoldás ha marad Sanchez. Csak javul a draft pozíció... 😀beresrobi
A kiemelt rész a fontos, mert Sanchezzel biztos, hogy tankolunk a minél jobb draft helyért, remélem Rivers-ék nem erre játszanak. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Beki, hadd ismételjem önmagam. Sanchez-ről végérvényesen és ezer százalékig ki kell derülnie, hogy alkalmatlan a Jets irányítására a pályán. Csak ekkor lehet kirúgni most év végén, csak ekkor érdemes bevállalni az elküldése miatt a jövő évi cap borzalmat. A helyedben inkább szenvednék még két meccset vele, miatta, mint az egész 2013-as idényt.tomi-tomi
Tudom, hogy ezen az állásponton vagy, de sajnos Sanchez új szerződése bebetonozta őt 2013-ra is a rosterbe:

…There's no off-set in (Sanchez's) contract, meaning the Jets are on the hook for the entire salary regardless of how much he receives from another team. They could designate him as a June 1 cut. That would spread the cap charge over two seasons -- $12.35 million in '13 and $4.8 million in '14. Bottom line: He's uncuttable.

Itt jön a lényeg: He has non-guaranteed base salaries from 2014-16.
Tehát a köv. szezon végén ingyen elküldhetjük úgy érzem ez fog történni, viszont a cap miatt még új QB-ra sem lehet számítani, így akár ez Timmy maradásához is vezethet.
több mint 13 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Szerintem már kiderült hogy alkalmatlan. A hátralévő 2 meccsen nem hiszem hogy 400 yardot és 4 TD-t átlagol, bár össz szezont nézve még az is kevés...

El kell dönteni pl ha még gondolkodnak Tebow jövő évi maradásán akkor kapja meg a 2 meccset teljes vállszélességgel és kiderül megéri e rááldozni a holt szezont 1 neki való playbook kidolgozására. Bizonyítsa be hogy megfelelő ember a csapat vezetésére. Ha nem akarják megtartani akkor Mc kapjon 2 meccset és rajta is láthatják hogy mire lesz jó jövőre.

Ha mindhárom Qb cut ami azért durva lenne akkor is Tebowt játszatnám akkor meg azért hogy legalább a nép megkapja amit akar.

De az is jó megoldás ha marad Sanchez. Csak javul a draft pozíció... 😀
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Beki, hadd ismételjem önmagam. Sanchez-ről végérvényesen és ezer százalékig ki kell derülnie, hogy alkalmatlan a Jets irányítására a pályán. Csak ekkor lehet kirúgni most év végén, csak ekkor érdemes bevállalni az elküldése miatt a jövő évi cap borzalmat. A helyedben inkább szenvednék még két meccset vele, miatta, mint az egész 2013-as idényt.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
  Felkapott fórum témák