Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Detroit elleni ha jól emlékszem a dátumra 2013 12 09dande
Köszönöm, utánanézek.Minitron
1:00 PM ET, December 8, 2013 vs Lions

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszönöm, utánanézek.Minitron
Bocs pontosítok 2013. 12. 13. szívesen 😀
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Köszönöm, utánanézek.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 192 — Így remélem megfelelek nektek.....
Detroit elleni ha jól emlékszem a dátumra 2013 12 09
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Valaki írja már meg, melyik volt az a tavalyi zúzós havas meccsetek, mert "beszerezném"...
Előre is köszönöm.

több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 405 — Beware the Slim Reaper!
Sproles lenyilatkozta, hogy úgy érzi fog tudni játszani vasárnap.

Cary Williams meg arról beszélt nagy megelégedéssel, hogy változott az edzések struktúrája, azaz most már szerdán és csütörtökön rövidebbek a tréningek, és hogy ez mennyire meglátszott a Giants elleni teljesítményen is meg, hogy milyen jól érzi magát. Mondtam én, hogy jót fog tenni neki a bye week. 😀😀Highlander
na én neki már semmit nem hiszek el. majd ha netán kegyeskedik jól is játszani végre. A secondary teljesítménye egyedül a front sevennek köszönhetően javult. Ha 8szor sackeled az ellen és mindig odaérsz akkor könnyebb a passzok ellen védekezni ez alap. Williams ugyan úgy késve szerel mint ahogy eddig is. Nekem idén nagy gondjaim vannak a secondaryval. Egy kezdő jó CB meg safety nagyon kéne ide.Shawn84
Viszont most a secondary is jelentősen hozzájárult a shutouthoz, jó pár coverage sack is volt a sackek között, amikor a szoros védekezés biztosította az időt a passrushnak, hogy odaérhessen (nem csak az a jó játék egy DB-től, ha leüti a passzt, hanem az is, ha a Qb nem is dob az emberére a jó cover miatt). Itt ezt jó lehet követni:  www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-Anatomy-Of-A-Shutout/6e23942b-1130-4a45-b76d-2133f591e304
Szóval szerintem most kijár a dícséret nekik is. Ez nem jelenti azt, hogy Palmer ellen majd nem lesznek lámák, de az előző meccsen ők is igencsak odatették magukat.

több mint 11 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Jön a megszokott bye week utáni közhely 😊

Az elmúlt 15 idényben bye week utáni meccseken 14-1 a mutatónk.picksix
Igen Andy Reid-el.. Ebben nagyon jó volt az öreg rozmár.korodiati
Kár volt azért a Falcons elleni zakóért utolsó évében. Mindenesetre Kellyvel 100%-osak vagyunk bye week utáni meccseken és most megint az Arizona következik, mint legutóbb.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers

Cary Williams meg arról beszélt nagy megelégedéssel, hogy változott az edzések struktúrája, azaz most már szerdán és csütörtökön rövidebbek a tréningek, és hogy ez mennyire meglátszott a Giants elleni teljesítményen is meg, hogy milyen jól érzi magát. Mondtam én, hogy jót fog tenni neki a bye week. 😀😀Highlander
na én neki már semmit nem hiszek el. majd ha netán kegyeskedik jól is játszani végre. A secondary teljesítménye egyedül a front sevennek köszönhetően javult. Ha 8szor sackeled az ellen és mindig odaérsz akkor könnyebb a passzok ellen védekezni ez alap. Williams ugyan úgy késve szerel mint ahogy eddig is. Nekem idén nagy gondjaim vannak a secondaryval. Egy kezdő jó CB meg safety nagyon kéne ide.Shawn84
Az ilyen nyilatkozatok után, pláne nála törvényszerű lesz a kritikán aluli játék 😀
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com

Az elmúlt 15 idényben bye week utáni meccseken 14-1 a mutatónk.picksix
Igen Andy Reid-el.. Ebben nagyon jó volt az öreg rozmár.
több mint 11 éve

Az elmúlt 15 idényben bye week utáni meccseken 14-1 a mutatónk.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

na én neki már semmit nem hiszek el. majd ha netán kegyeskedik jól is játszani végre. A secondary teljesítménye egyedül a front sevennek köszönhetően javult. Ha 8szor sackeled az ellen és mindig odaérsz akkor könnyebb a passzok ellen védekezni ez alap. Williams ugyan úgy késve szerel mint ahogy eddig is. Nekem idén nagy gondjaim vannak a secondaryval. Egy kezdő jó CB meg safety nagyon kéne ide.
több mint 11 éve

Cary Williams meg arról beszélt nagy megelégedéssel, hogy változott az edzések struktúrája, azaz most már szerdán és csütörtökön rövidebbek a tréningek, és hogy ez mennyire meglátszott a Giants elleni teljesítményen is meg, hogy milyen jól érzi magát. Mondtam én, hogy jót fog tenni neki a bye week. 😀😀

több mint 11 éve
Sproles, Kendricks, Kelce all back at practice todayShawn84
Ez mondjuk meglep, talán mégsem akkora a gond nála mint azt előzetesen várták? Mindenesetre nagyot néznék, ha mégis játszana vasárnap, viszont akkor ez azt vetíti előre, hogy a Texans ellen már valószínűleg 100-as lesz. Viszont abban az esetben, ha kimarad az Arizona ellen, McCoy-ra extra felelősség fog hárulni, kíváncsi leszek, mire lesz képes Sproles nélkül. Akkor lesz meleg a szitu, ha őt is leveszi majd a Cardinals runD#.Highlander
Akkor jöhetnek screenek, meg 6-8 yardos passzok TE-eknek, és az elkapóink fizikai fölényben vannak a secondaryjükkel szemben. Na és itt van még egy faktor, nevezetesen Josh Huff, akiről nem hogy mi de a Cards se tud semmit kb. Na és még egy dolog, hogy nekünk 2 hetünk is van rákészülni a meccsre. A kulcs továbbra is a védekezésünk lesz, amiben meg a passrush fog sokat számítani. A Frisconak majdnem bejött folyamatos blitzelés, most nekünk is sokat kell támadnunk Palmert vagy aki éppen lesz.Shawn84
Tényleg, el is felejtettem, hogy nekünk van egy ilyenünk, hogy Huff 😊 Nem láttam idén Cards meccset amúgy, de az Arizonás kolléga elmondása alapján, na meg PFF rangsor szerint simán benne van, hogy Barwin meg Cole megint villogni fog, ezen a ponton meg is nyerhetjük a meccset.

több mint 11 éve
Ez mondjuk meglep, talán mégsem akkora a gond nála mint azt előzetesen várták? Mindenesetre nagyot néznék, ha mégis játszana vasárnap, viszont akkor ez azt vetíti előre, hogy a Texans ellen már valószínűleg 100-as lesz. Viszont abban az esetben, ha kimarad az Arizona ellen, McCoy-ra extra felelősség fog hárulni, kíváncsi leszek, mire lesz képes Sproles nélkül. Akkor lesz meleg a szitu, ha őt is leveszi majd a Cardinals runD#.Highlander
Akkor jöhetnek screenek, meg 6-8 yardos passzok TE-eknek, és az elkapóink fizikai fölényben vannak a secondaryjükkel szemben. Na és itt van még egy faktor, nevezetesen Josh Huff, akiről nem hogy mi de a Cards se tud semmit kb. Na és még egy dolog, hogy nekünk 2 hetünk is van rákészülni a meccsre. A kulcs továbbra is a védekezésünk lesz, amiben meg a passrush fog sokat számítani. A Frisconak majdnem bejött folyamatos blitzelés, most nekünk is sokat kell támadnunk Palmert vagy aki éppen lesz.
több mint 11 éve
Ez mondjuk meglep, talán mégsem akkora a gond nála mint azt előzetesen várták? Mindenesetre nagyot néznék, ha mégis játszana vasárnap, viszont akkor ez azt vetíti előre, hogy a Texans ellen már valószínűleg 100-as lesz. Viszont abban az esetben, ha kimarad az Arizona ellen, McCoy-ra extra felelősség fog hárulni, kíváncsi leszek, mire lesz képes Sproles nélkül. Akkor lesz meleg a szitu, ha őt is leveszi majd a Cardinals runD#.

több mint 11 éve
Ha elvakult lennék akkor azt mondanám ez a mágia,hogy mindig máshogy nyerünk...
De ez inkább máknak tűnt sokszor.

Igaz 5x nem nyerhetsz mákkalJanek
Máknak én sem nevezném, inkább úgy mondanám, hogy van egy stabilan elit minőséget hozó egység, ami tavalyhoz képest szinteket lépett előre, a többiben meg ott a potenciál, amit idén még nem sikerült maximálisan kihozni különböző okok miatt. Hozott itt már meccset szerintem az összes csapatrész:

vs Jags: végül csak belendült az O# a második félidőre (kötelező is volt) és még Cole meg Cox is összehozott egy TD-t. Ezen a meccsen még működött is vmennyire a pass rush, meg futójáték is volt, hála az egészséges falnak, plusz volt egy blokkolt FG és 2-3 hosszabb visszahordása Sproles-nak, bármennyire is a szezon leggyengébb első félidejét szállítottuk, azért ez igazi csapatmunka volt

@ Colts: Itt a secondary-t tudnám kiemelni, noha nyilván jól ment nekik a futás, ami levette Luck-ról a terhet egy bizonyos szinten, de azért mégiscsak az Eagles az egyetlen csapat eddig a szezonban, aki nemhogy 300 de 200 yard alatt tartotta Luck-ot ráadásul a mindent eldöntő momentum is Jenkins nevéhez fűződik, és noha nem működött se a pass rush se a run D, de egy fumble-t csak kierőszakolt a D-Line, ami aztán nagyban befolyásolta az eredményt.

vs Skins A sec itt pl csak piknikezett, aztán a végén mégis Boykin volt az, aki megmentette a meccset nekünk, Foles meg az első két heti akadozás után remek meccset hozott, annak ellenére, hogy folyamatosan estek ki előle az elit falemberek

@ 49ers: Ezen a meccsen minden klappolt volna, ha csak egy közepes O# játékot tudtunk volna produkálni, de sajnos a falemberek sérülése olyan szintre leszűkítette a játékhívást, hogy könnyen kitalálhatta a védelem a szándékainkat és persze a futásblokkolás is elmaradt a kívánt minőségtől. (Tegyük hozzá, hogy Foles is lehetett volna pontosabb a hosszú átadásoknál, az előző heti játékának nyoma sem volt) A ST hatalmasat játszott, volt passrush, és még a sec-re sem lehetett nagy panasz a hülye flageket leszámítva.

vs Rams: Egy szót nem szólhattunk volna (mivel volt támadójátékunk meg a védelem is hozott nagy játékokat) ha nem esünk vissza rejtélyes módon a 4. negyedre (főleg a secondary), talán a védelem elfáradt, vagy alábbhagyott a koncentráció, nem tudni, de itt megint egy Boykin szerelés kellett a végére, hogy ne anyázva zárjuk be a streamet. És legalább kiderült, hogy Kellynek még mindig nem megy a meccs lezárása nagy előny birtokában.

vs Giants: Majd eljött a 6. hét, amikor végre mindenért kárpótoltak minket a srácok, olyan volt ez, mintha az előző 5 meccs kiemelkedő teljesítményeit összegyúrták volna egybe.Talán a pass rush emelkedett ki legjobban a 8 sack-kel, de a futásblokkolás is pazarul működött. Foles két bután eladott labdáján kívül nem lehetett panasz, talán a RZ O# klappolhatott volna jobban egy kicsit, de ez legyen a legnagyobb gond.

Szóval mindig valamelyik csapatrész villogott, ami egyáltalán nem szerencse kérdése, mert csupán tudásuk legjavát nyújtották, amit inkább fortuna számlájára lehet írni, az talán az, hogy szinte az összes meccsen volt egy-egy olyan kiegyensúlyozatlanság következtében kialakult gyenge pontunk, amit képtelen volt kihasználni az ellenfél, és ez nem mindig a mi érdemünk volt, hogy nem sikerült nekik. Persze csak kevés csapatnál nincs ilyen, és ez nem negatív kritika, csupán elmélkedés a szerencse-nem szerencse témával kapcsolatban, mielőtt még bárki betámadna 😀 Legjobb példa erre egyébként a 49ers meccs, ahol még úgy is a mi kezünkben volt a győzelem, hogy 1 azaz egyetlen egy értelmes drive-ot tudtunk vezetni az egész meccsen.

Na, picit hosszú lett, remélem nem volt túl fárasztó és félreérthető, én maximálisan örülök az 5-1-nek és további fejlődést várok a csapattól, már csak azért is, mert a kulcsemberek visszatérnek hamarosan, és mert tudom, hogy vannak olyan jók, hogy képesek legyenek rá minden téren. 😊 😉

több mint 11 éve
Sproles, Kendricks, Kelce all back at practice today
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 644 — Apu ökölbeszorított keze
Ha elvakult lennék akkor azt mondanám ez a mágia,hogy mindig máshogy nyerünk...
De ez inkább máknak tűnt sokszor.

Igaz 5x nem nyerhetsz mákkal

több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Szerk.: | Most nézem, hogy a Colts ellen csak a 16. héten játszanak amikor már valszeg teljesen mindegy lesz Luck-éknak a dolog, fasza... | Highlander
Home field adv. szempontjából egyáltalán nem lefutott dolog.gyeek
Ez mondjuk jogos.

Az viszont tény, hogy a Boys hátralévő sorsolása jóval könnyebbnek néz ki a miénknél, ezért is lesz különösen fontos a két egymás elleni meccs. Számunkra az igazi erőmérő a Packers, a két Cowboys meg a Hawks meccs lesz, már ha addigra összekapják magukat, mert perpill bőven verhetőek lennének de addig még van két hónap, és az rengeteg idő. A Cardinals meccs miatt sem vagyok nyugodt.

Ami viszont biztató:

- Szép lassan visszatérnek a sérültek
- Meccsről meccsre jobb a passrush
- Fokozatosan javul az összetoldozott O-Line teljesítménye

Egyedül Sproles esetleges vasárnapi hiánya aggaszt, kíváncsi vagyok mit fog kitalálni Kelly, mert nálam eddig az ex-new orleans-i a legveszélyesebb játékosunk ebben a szezonban.Highlander
Sprolsy eddig a szezon játékosa, nem játszik nem is nézem a meccset...
több mint 11 éve
Cards topicból hozom, elgondolkodtató 😀

dande
Elgondolkodtam rajta és csak azért nem fogok megijedni, mert 2011-ben a 8. héten jött hozzánk a Dallas, ligaelső futás elleni védelemmel (69,7 yds/game), erre 239 yardot futottunk ellenük. Ez csak nosztalgia, jó csapat a Cards már korábban is dicsértem emellett az Eagles után őket szeretem a ligából legjobban, jó kis meccs lesz. 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
Cards topicból hozom, elgondolkodtató 😀

több mint 11 éve
WOW, ez a jó hírek estéje. Mathis szerdától újra edz, Kelce pedig már a Texans ellen játszhat ha minden jól megy 😊)Hulkeinstein
AZ IGEN!! o_o o_o o_o Na erre aztán nem számítottam, így aztán tényleg csúcsformában lehetünk a szezon döntő szakaszára 😀 🏈Highlander
Ha újra összeáll a fal + Shady + Sproles...atom lesz 😊 😀 XD

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 11 éve
WOW, ez a jó hírek estéje. Mathis szerdától újra edz, Kelce pedig már a Texans ellen játszhat ha minden jól megy 😊)Hulkeinstein
AZ IGEN!! o_o o_o o_o Na erre aztán nem számítottam, így aztán tényleg csúcsformában lehetünk a szezon döntő szakaszára 😀 🏈Highlander
Így volt kitalálva 😉 Obi Van Kelly
több mint 11 éve
AZ IGEN!! o_o o_o o_o Na erre aztán nem számítottam, így aztán tényleg csúcsformában lehetünk a szezon döntő szakaszára 😀 🏈

több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
WOW, ez a jó hírek estéje. Mathis szerdától újra edz, Kelce pedig már a Texans ellen játszhat ha minden jól megy 😊)