Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 618 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak megtöröm az "öncsendet "😛 szóval jó öreg Ront DCnek, talán mèg ahhoz èrt. 😏

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 285 — No one likes us, cause no one like us
Nálam kuka mindenki, ilyen összeomlás nincs ennyire tehetséges kerettel.
Egyetlen kivétel Stoutland természetesen.
Sirianni csak azért is, mert ha semmiért nem felelős play call-ban, akkor a csapategységért és a csapat coaching-ért igen. Neki talán adnék még egy év esélyt, csak lassan indul a rebuild...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan
Sydney Brownért kár, mert így a következő szezon nagy részéről is ki fog maradni, pedig mutatott ígéretes dolgokat.

Részemről Desai, Patricia, Johnson és az összes DB edző mehet. Ha Sirianni nem szeretné őket elküldeni, ő is mehet velük együtt.

több mint 2 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 331 — Eagles fan
Sydney Brown tore his ACL.

Még egy hét szenvedés .
Milyen változásokat vártok?
Nálam az OC-DC kettős alapból repülne, de a többi segédedzők közül is kibasznék jó párat.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 728 — Grady Judd fan
 twitter.com/emmanuelacho/status/1744134395202793512?s=46&t=KFpHA4JqP_qLqP1cImcdYw&fbclid=IwAR3ZgCR3BBX-YdLC5f2cla31L9qNK2F6FngyxQK-GxX1mbZJYL3mQ1V9INA

Remekül coacholt csapat. Az offense számomra ennél is nagyobb okádék.
mustaine
Ilyenkor felmerül a kérdésem, hogy nem tudom ki ez a faszi twitteren, de ha ilyet tud elemezni, akkor azok akiknek ez a főállásuk és kurvasokat keresnek let it be játékos és edző, mi a retkes nagytalpú szőrös nem folytatomot csinálnak amúgy? Mert ennyi a feladat ezeket gyakorolni meg elemezni és újragyakorolni.
Eazzy
A játékosunk volt 2015 körül, special teamer, linebacker
mustaine
És ami a legszörnyűbb: Associated Press NFL szavazó.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
 twitter.com/emmanuelacho/status/1744134395202793512?s=46&t=KFpHA4JqP_qLqP1cImcdYw&fbclid=IwAR3ZgCR3BBX-YdLC5f2cla31L9qNK2F6FngyxQK-GxX1mbZJYL3mQ1V9INA

mustaine
Ilyenkor felmerül a kérdésem, hogy nem tudom ki ez a faszi twitteren, de ha ilyet tud elemezni, akkor azok akiknek ez a főállásuk és kurvasokat keresnek let it be játékos és edző, mi a retkes nagytalpú szőrös nem folytatomot csinálnak amúgy? Mert ennyi a feladat ezeket gyakorolni meg elemezni és újragyakorolni.
Eazzy
mustaine
bazki olyan mérges vagyok hogy észre se vettem, hogy ez Achoooo bazkii hahahaaa, mekkora fail tőlem...mondjuk korántsem akkora ciki, mint az elmúlt 6 hét 😀

több mint 2 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 266 — Big Dick Nick

mustaine
Eazzy
mustaine
Most megnéztem, jó kis LB sor volt.

DeMeco Ryans: ő játékosként is jó volt, Texans HC
Acho: szar volt, engem most tv-s megmondóemberként is idegesít
Kendricks: közepesen szar volt, törpe, de gyors. Bennfentes kereskedelmért elítélték. 😀

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 335 — Chalk Dawk fan

mustaine
Eazzy

több mint 2 éve

mustaine

több mint 2 éve

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Micsoda mutatvány lenne po-meccs előtt beszállni a fekete hétfőbe. Gyorsan új stáb, kezdhetnének Tampában 😀
Ez az utolsó 6 meccs büntetett ezzel a kerettel.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 618 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok a sikeres leolvadáshoz Sirianni első èvènek kb inverzèhez. Csoda lesz ha tudunk is bármi èrdemlegeset alkotni a POba. Szerintem èn erre a hètre elraktam magam takarèba 😏
több mint 2 éve
Mindenesetre Swift sem játstik....nem tudom Kenny Gben mit látunk mèg mindig illetve Pennyt mièrt meg se próbáltuk...ezèrt is morcos vagyok a stábra 😔
több mint 2 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
G A M E D A Y hátha csoda történik ès meglesz a csoport címvèdès de nem biztos hogy jobban járnánk vele 😛
dande2
Csak az a baj,nem ahhoz kell a csoda, hogy a Washington nyerjen...🙂
több mint 2 éve
G A M E D A Y hátha csoda történik ès meglesz a csoport címvèdès de nem biztos hogy jobban járnánk vele 😛
több mint 2 éve
Smitty sajnos nem játszik bokasérülés miatt. Slay is out, ez lehet a kisebb gond.

több mint 2 éve
Nagyon jóóó kèt zseni ☺️

több mint 2 éve
Mèg egy kis AJ, aki egyébként mèdiát tanult nem véletlenül igyekszik ilyen profin kezelni őket:

több mint 2 éve
Nem mintha jelentősège lenne 😛

Èrdekes milyen csendbe nyomták a szavazást,számomra legalábbis:

Illetve az O fal dúúúrva, nem is tudom volt e ilyen valaha 😁

több mint 2 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 430 — Beware the Slim Reaper!
 www.bleedinggreennation.com/2024/1/3/24021663/eagles-film-review-worst-game-defense-cardinals-philadelphia-matt-patricia-shaq-leonard

Nem kell végignézni az összeset, aki nem bírja, de három kedvencem:

Sweat mi a túrót csinál? Fogalma nincsen, hogy kinél van a labda. Maddox olyan keményen ráharap a playaction-re, hogy 15 yardra kerül attól a területtől, ahol lennie kellene, mire rájön, hogy mi folyik ...

Morrow éppen háttal van labdának, és hátrafelé mutogat, így nem is veszi észre, hogy elindult a játék. Szenzációs. Utána meg ketten mozognak a flat zónába az emberrel. Még mindig remekül kezeljük a pre-snap mozgásokat ... Nem derül ki igazán ki hibázott, hogy Maddox-nak kellett volna-e átadni az embert és maradni a hook zónában, vagy Morrow mozgott tévesen az emberrel.

Benny Hill szint. Még nincs is semmi mozgás az offense részéről, de már 3 három védő rohangál össze-vissza, fejetlenül a backfield-en. Aztán, amikor elindul egy mozgás, akkor újra kezdik ...

több mint 2 éve
Ja ès ha 105 labdát dobnak felèje ő 106-t akar de ez WRkènt természet 🙂
több mint 2 éve
AJ Brown max max max max respect!!! Èn elhiszem neki amit mond.

Azt mondta azért nem akart a meccsek után beszèlni mert a kudarc okozta frusztráció miatt olyan jön ki belőle ami aztán mèg több negatívumot szül. Illetve a mèdia kihasználja ès felnagyítja. Vajon miért gondolja így khm 🤔😏Higgadtan akart beszélni. Nem haragszik Nickre a hívásokra nem az edzők vannak a pályán hanem ők játèkosok.

Illetve nyilván DS sèrülèse bosszantotta, szerencsére nem komoly.

Ha van pr is benne abszolút profi!!!

több mint 2 éve

KeyG
Ja ezt a képet már láttam...csak hát a körülmények teljesen mások. Kurvára nem mind1 , hogy jön az L. Jól játszol és becsúszik vagy eleve szarul mész ki a meccsre.
Greengo
Meg be kellene mondani egy-kèt veterannak a good byet ès az adna mentális erőt. Ez mèg nálunk nem törtènt meg. Szerintem ott akkor a SBwinben jó néhány %t szerepet játszott, hogy bemondták a last dancet. Arról nem is beszélve hogy itt a legtöbbnek már van SB win, nekik akkor mèg talán??? nem volt (Ray bácsinak esetleg pont🤔 volt) .

Kellene egy underdoghoz hasonló story vagy valahonnan előkaparni a tavalyi fun hangulatot, ami vitte a SB-ig a csapatot.
dande2
Akkor jobb lenne a play call? 😀
Greengo
Tojnának bele az "öregek", Hurts is kezèbe vennè a gyeplőt (lassan van annyi rutinja) ès az edzők ellenére megnyernèk 😁🎉🥳
több mint 2 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 331 — Eagles fan

KeyG
Ja ezt a képet már láttam...csak hát a körülmények teljesen mások. Kurvára nem mind1 , hogy jön az L. Jól játszol és becsúszik vagy eleve szarul mész ki a meccsre.
Greengo
Meg be kellene mondani egy-kèt veterannak a good byet ès az adna mentális erőt. Ez mèg nálunk nem törtènt meg. Szerintem ott akkor a SBwinben jó néhány %t szerepet játszott, hogy bemondták a last dancet. Arról nem is beszélve hogy itt a legtöbbnek már van SB win, nekik akkor mèg talán??? nem volt (Ray bácsinak esetleg pont🤔 volt) .

Kellene egy underdoghoz hasonló story vagy valahonnan előkaparni a tavalyi fun hangulatot, ami vitte a SB-ig a csapatot.
dande2
Akkor jobb lenne a play call? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve

KeyG
Greengo