Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
az elit TE -ért 😊

Én szerintem luxus idén első körben TE...

Bárki bármit mond az Oline egy tragédia volt és Kelly azért mindenki tudja Omániás na akkor ugye kezdjük az alapoknál...

Fischer az egész idei class 2.-3. legjobbja miért lenne nekünk reach?

Szerintem annyira logikus és kézenfekvő,hogy a legrosszabb Oline erősítésre szorul.
Az FA mozgásunk is olyan volt,hogy főleg a D-re áldoztunk helyet és energiát az nagyjából stabil lehet a 6 új érkezővel.

Akkor lesz érdekes(nem lesz ilyen) ha kimegy top3ban a 2 OT na akkor lehet esetleg agyalni mi legyen.
bár akkor sanszos a dline(S.F.,Star?)ha senki nem akar feljönni tradelni...(kiért is akarnának?)

Nagyobb összeget tennék erre sem mint bármi másra.Janek
Korai OT picket szerintem az is előrevetíti, hogy sokáig kerülgettük Winstont. Tehát érzik, hogy kéen még oda ember. Herremans azért nem a legjobb megoldás RT-be. Guardként NFL klasszis RT-nek max átlag vagy kicsit jobb csak. Vick játéka esetén meg ugye az a vak oldal, és azért kategóriákkal jobban néz ki a Herremans G - Fisher T duó a Watkins? - Herremans duónál.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 254 — Eagles fan
CB-ért nem hiszem hogy érdemes lenne bemenni első kör végére, mert a helyünkön is lesz még hasonló tudású. Ha 1/4 re nem Dl ember jön akkor max el tudom képzelni. De Janek szerint nem olyan drága bemenni. Szerintem meg pont eléggé drága ahhoz, hogy ne akarjunk, csak ha tényleg valaki nagyon megtetszett Kellyéknek.Shawn84
Ebben mondjuk nem vagyok biztos... A Dee/Banks/Trufant/Rhodes négyes az akik szerintem instant erősítést jelenthetnének (utóbbit mondjuk sokan bírálják), és simán el tudom képzelni hogy mind kimegy az első körben.

Szerintem annyira logikus és kézenfekvő,hogy a legrosszabb Oline erősítésre szorul.
Janek
Szerintem meg nem, ebben egyetértek Denyvel 😊 (de ezt már párszor letárgyaltuk 😀 )
Nekem még mindig nem kéne OT, mert ha Peters elitként visszajön, akkor luxus egy 1/4-est RT-nek használni 2-3 évig. TE húzás mondjuk tetszene, kis Kelcét elnézném nálunk.Deny

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 096 — Apu ökölbeszorított keze
az elit TE -ért 😊

Én szerintem luxus idén első körben TE...

Bárki bármit mond az Oline egy tragédia volt és Kelly azért mindenki tudja Omániás na akkor ugye kezdjük az alapoknál...

Fischer az egész idei class 2.-3. legjobbja miért lenne nekünk reach?

Az FA mozgásunk is olyan volt,hogy főleg a D-re áldoztunk helyet és energiát az nagyjából stabil lehet a 6 új érkezővel.

Akkor lesz érdekes(nem lesz ilyen) ha kimegy top3ban a 2 OT na akkor lehet esetleg agyalni mi legyen.
bár akkor sanszos a dline(S.F.,Star?)ha senki nem akar feljönni tradelni...(kiért is akarnának?)

Nagyobb összeget tennék erre sem mint bármi másra.

több mint 13 éve
Kiért mennénk fel 1/25-re?
Egy Lotulelei/Floyd 1/4 után mondjuk ha Banks bent van még ott akkor lehet érdemes lenne, bár lehet hogy 2/3-ra is be tudnánk húzni.Rataxes
CB-ért nem hiszem hogy érdemes lenne bemenni első kör végére, mert a helyünkön is lesz még hasonló tudású. Ha 1/4 re nem Dl ember jön akkor max el tudom képzelni. De Janek szerint nem olyan drága bemenni. Szerintem meg pont eléggé drága ahhoz, hogy ne akarjunk, csak ha tényleg valaki nagyon megtetszett Kellyéknek.
több mint 13 éve
Kiért mennénk fel 1/25-re?
Egy Lotulelei/Floyd 1/4 után mondjuk ha Banks bent van még ott akkor lehet érdemes lenne, bár lehet hogy 2/3-ra is be tudnánk húzni.

több mint 13 éve
vagy fetrade a 2kör elejéről...Janek
Elég kevés pick-ünk van, szal nem hiszem, hogy nekünk fel kéne tradelni vhova is.Bébé
2/3ról nem kerül sokba egy 1/25 környéke...

szerintem az sem elképzelhetetlen,hogy a 3-4 ,4-3 hibridbe nem illő tagokat is bevonjuk a draftday trade-be

több mint 13 éve
Amúgy nálatok ki(k) azok a játékok, akiket nem szeretnétek behúzni?
Tegyük fel, hogy nincsen letrade. 1/4-es kell választani.
Nálam Geno Smith és Dee Milliner. Mind a 2 overrated. Az is kérdéses, hogy jó karriert fognak-e befutni. Közel sem elit prospectek. Szerencsére mindkettő behúzására csökkentek az esélyek az utóbbi napokban, hetekben.Bébé
Dion Jordan, Geno Smith, Lane Johnson
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 550 — rabszolga
Amúgy nálatok ki(k) azok a játékok, akiket nem szeretnétek behúzni?
Tegyük fel, hogy nincsen letrade. 1/4-es kell választani.
Nálam Geno Smith és Dee Milliner. Mind a 2 overrated. Az is kérdéses, hogy jó karriert fognak-e befutni. Közel sem elit prospectek. Szerencsére mindkettő behúzására csökkentek az esélyek az utóbbi napokban, hetekben.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Elég kevés pick-ünk van, szal nem hiszem, hogy nekünk fel kéne tradelni vhova is.Bébé
Így is nekünk van az NFC Eastben a legtöbb 😛 Az más kérdés, hogy a négy darab hetedik körös igazából pre-UDFA pickek már csak 😀
több mint 13 éve
Nekem még mindig nem kéne OT, mert ha Peters elitként visszajön, akkor luxus egy 1/4-est RT-nek használni 2-3 évig.Deny
Nekem nincs bajom az OT pick-el, mert ráfér a fiatalítás is a falra (Peters 31, Herremans is 31 lesz, Mathis a szezon felénél lesz 32, Dallas Reynolds 29 és Watkins is szezön közben tölti be a 29-et.), de én a letrade miatt nem húznám be pl Fishert, ha ott lenne. Fisher nagyon közel van az elit prospect-hez, szal ha vkinek kell egy jó kis RT (és azért van mögöttünk pár ilyen csapat), akkor aránylag még jól is kijöhetünk ebből.
Sztem nagyon kéne plusz 1-2 pick a 2. napra.
A főoldalon a szavazás, 1600+ szavazatnál a szavazók 63%a mondja azt, hogy 1/4-es vigyük el a legjobb játékost, 30% pedig a letrade mellett van.

Már csak 12 nap!

A safety posztra én az első két nap nem hoznék senkit.
Jelenleg rosteren vannak: N.Allen, Kenny Phillips, Chung, Sims, Coleman és Anderson.
Sims, Coleman és Anderson csere szint. N.Allen még lehet robbantani fog, bár benne is már kevésbé bízom. Chung és Kenny lehet kezdő szint, de Ők meg sérülékenyek. Azonban vannak sokkal nagyobb lyukak és N.Allen-Coleman páros sem az a kurvaszar, hanem csak full átlagosak. De a harmadik nap azért hoznék ide vkit, aki versenyhelyzetet teremt.

CB-poszt:
Jelenleg rosteren vannak: Cary Williams, Fletcher, Boykin, B.Hughes, Marsh, Lindley, Eddie Whitley
Ha tudunk még pick-eket szerezni, akkor a második nap hoznék ide vkit. Mert a depth elég szar. B.Hughes, Marsh, Lindley és Whitley eddig finoman szólva, nem volt faktor NFL szinten.
Fletcher slot-ban elég szar, szal ott nem jelent veszélyt Boykin-ra. Magyarul versenyhelyzet nuku. Ezt pedig Chip nem szereti, szal ide jó lenne ha érkezne még egy minőségibb corner.
több mint 13 éve
Elég kevés pick-ünk van, szal nem hiszem, hogy nekünk fel kéne tradelni vhova is.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mondjuk igazából ezerrel tippelget mindenki, most éppen a két fő draft szál nálunk, hogy 1/4-re Fisher kell, de ha elviszi a Jax, akkor letrade, még szar áron is, de letrade. A másik meg, hogy 2/3-re TE, mert 20 éve nem volt legalább ilyen jó TE-class, 6-7 TE simán kimehet első 100-ban.
Nekem még mindig nem kéne OT, mert ha Peters elitként visszajön, akkor luxus egy 1/4-est RT-nek használni 2-3 évig. TE húzás mondjuk tetszene, kis Kelcét elnézném nálunk.

De hát már nagyon draftközelben vagyunk, ilyenkor tényleg 2-3 naponta más a trend. Múlt héten nagyon Milliner napok voltak, aztán a predraft-visit törlése miatt lett belőle OT, de előtte voltak Geno hetek, míg 2/3-ra TE előtt volt EJ Manuel trend is.
több mint 13 éve
vagy fetrade a 2kör elejéről...

több mint 13 éve
Acho...Elvileg már 100%-os állapotban van, de ha ideér, átesik még egy alapos orvosi vizsgálaton.Deny
Megtörtént. 100%-os állapotban van.

Tony Pauline szerint, pár ember szerint az Eagles első számú kiszemeltje TE poszton, Ertz.
Vkik szerint Casey személyében megvan a Hernandezünk, most a Gronk-unkat kéne megszereznünk.
Úgy tartják, hogy az első kör utolsó harmadában ki fog menni. De több letrade esetén akár be is húzhatjuk. És sztem a letrade a legjobb opciónk.
több mint 13 éve
A 4 kibaszottért meg nem kár, Kelly még campbodynak sem gondolja őket, egyet is értek vele, helyettük jöhet pár UDFA, hátha valaki robbant. Ha meg nem, akkor csá nekik is.Deny
Rau-t sajnálom. Volt bennem egy félsz, hogy egyszer átveszi Casey helyét a cserepadon. 😀
Ő volt az a játékos, aki elfelejtett felállni egy punt-hoz, mert még az oldalvonalon ünnepelte a sikeresen kivédekezett 3rd downt-t és a puntot blokkolták is.
Gondolom ez volt az a pillanat amikor Kelly eldöntötte, hogy cut-olja a csávót. 😀
De tényleg legalább Casey esélye tovább él. Hiszek a csávóban. 😀
Majd megint megnézek pár Oregon meccs vidit róla youtube-on, mert már hiányzik a játéka. 😀
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Lewist el kellett cserélni, igazából marék szotyira is, mert nyilvánvaló volt, hogy kivágjuk legkésőbb draftkor, Kellynem nem kellett (anno tulaj találkozós interjún mikor RB egységről kérdezték, beszélt Shadyről, Brownról, Polkról, de Diont nem is említette). Acho meg ST-be mindenképpen elmegy, 3-4-be csere ILB-nek is Kendricks és Ryans mögé, aztán meglátjuk. Elvileg már 100%-os állapotban van, de ha ideér, átesik még egy alapos orvosi vizsgálaton.
A 4 kibaszottért meg nem kár, Kelly még campbodynak sem gondolja őket, egyet is értek vele, helyettük jöhet pár UDFA, hátha valaki robbant. Ha meg nem, akkor csá nekik is.

Közben blogra is írtam erről kicsit bővebben valamit
több mint 13 éve
Polk tavaly 222 font volt, jelenleg már csak 210 a csávó.
több mint 13 éve
A mai csere ügylet után néhány játékos elküldésére is sort kerített Chip mester és Roseman főnök úr. Négy játékos kereshet holnaptól új munkahelyet: LB Ryan Rau, LB Marcus Dowtin, WR Ron Johnson és CB Chris Hawkins már nem a Philadelphia Eagles keretének tagja.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 368 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajnálom Dion-t de azzal, hogy Brown is beválni látszik valóban kevés helye van kapja meg a lehetőséget máshol, Brownnak meg enyvezzük be a kezét 😛 Bízom benne Acho is beválik végül is sérülésből jön beleillik a képbe 😀
több mint 13 éve
Nem a tesójára gondolsz Shawn?Rataxes
Ja de lehet keverem. Most hogy belegondolok 😀
több mint 13 éve
Nem a tesójára gondolsz Shawn?

több mint 13 éve
Nem ILB lesz ő szerintem.Shawn84
A méretéből kiindulva meg, hogy az atletikusság nem az erőssége gondoltam inkább ILB a csávó.
Pontosan nem találtam meg, de sztem az egyetemen is 3 évig ILB volt.

4-3-ban pedig OLB lesz, de ez alap.

Egy meccs vidi a végzős évéből:
 www.youtube.com/watch?v=WNm8tLJDSSE
több mint 13 éve
Lewis elpasszolva:

Browns traded LB Emmanuel Acho to the Eagles in exchange for RB Dion Lewis.
A sixth-round pick last season, Acho missed his entire rookie year due to a knee injury. The brother of Cardinals OLB Sam, Emmanuel will be depth and a special teamer in Philly's new 3-4.Greengo
Nem mondom, hogy mi leszünk a trade győztesei, mert Dion Lewis sztem robbantani fog, ha megkapja a lehetőséget, de azért rosszul sem jártunk. Meg lényegében olyan játékost tradeltünk el, aki nálunk alig kapott volna szerepet. (Ha nem sérül le senki) A mi LBsorunkat ismerve Acho-nak simán van esélye a rosterre.

Emmanuel Acho ILB, 6-1, 240
Combine számai: 4,64-es 40 yard, 24x nyomta ki a súlyt.
Nagy eséllyel akkor Akeem Jordan nem jön vissza.
ILBink: Ryans, Kendricks, Chaney, Casey, Jason Phillips, Acho, Rau, Dowtin

A DC-nk Bill Davis a posztedzője volt Cleveland-ben. Valamint egyetemen is játszott már 3-4-ben.Bébé
Nem ILB lesz ő szerintem.
több mint 13 éve
Lewis elpasszolva:

A sixth-round pick last season, Acho missed his entire rookie year due to a knee injury. The brother of Cardinals OLB Sam, Emmanuel will be depth and a special teamer in Philly's new 3-4.Greengo
Nem mondom, hogy mi leszünk a trade győztesei, mert Dion Lewis sztem robbantani fog, ha megkapja a lehetőséget, de azért rosszul sem jártunk. Meg lényegében olyan játékost tradeltünk el, aki nálunk alig kapott volna szerepet. (Ha nem sérül le senki) A mi LBsorunkat ismerve Acho-nak simán van esélye a rosterre.

Emmanuel Acho ILB, 6-1, 240
Combine számai: 4,64-es 40 yard, 24x nyomta ki a súlyt.
Nagy eséllyel akkor Akeem Jordan nem jön vissza.
ILBink: Ryans, Kendricks, Chaney, Casey, Jason Phillips, Acho, Rau, Dowtin

A DC-nk Bill Davis a posztedzője volt Cleveland-ben. Valamint egyetemen is játszott már 3-4-ben.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 331 — Eagles fan
Lewis elpasszolva:

A sixth-round pick last season, Acho missed his entire rookie year due to a knee injury. The brother of Cardinals OLB Sam, Emmanuel will be depth and a special teamer in Philly's new 3-4.

E-A-G-L-E-S EAGLES !