Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez a baj, itt sokan minden posztra sztárjátékost igazolnának... Meg cserének is 😊 De sajnos(?) ez nem így működik... Remélem Fletcher beválik és odatesz egy fricskát DRC-nek meg Asonak.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ez nudli aso 15 milliohoz kepest. Meg az elvadult cb fizukhoz is
több mint 12 éve
Bradley Fletcher numbers: $1.6m RB, 2013 base $750,000 fully guar., 2014 $2.9m base. $375,000k incentives both years. 2 years, $5.25 millionEnnyit azért megért talán.
több mint 12 éve
Azért nem mindegy hogy 2/22-höz képest 1 körrel előbb, azaz 1/22-re, vagy 1/4-re írják 😊 De egyébként szerintem itt nem feltétlen az 1/4 volt a koncepció, hanem az hogy kit látnának szívesen a srácok.RataxesJó mondjuk legszívesebben azt írtam vna 1/4-re , hogy letrade, de az elég rövid lett vna 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
persze nem a négy arc közül húzunk 😊főleg mert letradelünk a billshez
több mint 12 éve
Azért nem mindegy hogy 2/22-höz képest 1 körrel előbb, azaz 1/22-re, vagy 1/4-re írják 😊 De egyébként szerintem itt nem feltétlen az 1/4 volt a koncepció, hanem az hogy kit látnának szívesen a srácok.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Most a szakik úgy vélik elérhetőek lennének második körben is, de addig sok minden változhat. (volt ilyenre példa azt hiszem minden évben) Ha megnézed a bowl.hu-s mockot ott is megemlítik, hogy Williams akár egy komplett körrel is kimehet korábban...illetve Jones is első körös kaliber lenne ha nem műtötték vna(de ez is említve van). Lehet el kellett vna olvasni a teljes cikket. 😉Összedugtuk a fejünket, és ezt hoztuk össze nektek: philly.blog.hu/2013/03/14/az_1_4_es_a_szerkesztok_valasztasaShawn84jesse williams és jones is elérhető lehet 2.körben is
1/4 óriási reachbraxa88

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ez volna itt a lényeg, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni:Összedugtuk a fejünket, és ezt hoztuk össze nektek: philly.blog.hu/2013/03/14/az_1_4_es_a_szerkesztok_valasztasaShawn84jesse williams és jones is elérhető lehet 2.körben is
1/4 óriási reachbraxa88
"Az alábbi írásunkban azt próbáljuk bemutatni, melyik szerkesztő kit választana ezzel a pickkel, ha feltételezzük, hogy még minden játékos elérhető. Természetesen, most azzal sem számolunk, hogy a csapatunk lejjebb vagy feljebb cserél, mindössze megpróbálunk egy általunk kedvelt egyetemi játékost promotálni, akár szubjektív, akár objektív módon. "
több mint 12 éve
Összedugtuk a fejünket, és ezt hoztuk össze nektek: philly.blog.hu/2013/03/14/az_1_4_es_a_szerkesztok_valasztasaShawn84jesse williams és jones is elérhető lehet 2.körben is
1/4 óriási reach
több mint 12 éve
Összedugtuk a fejünket, és ezt hoztuk össze nektek: philly.blog.hu/2013/03/14/az_1_4_es_a_szerkesztok_valasztasa
több mint 12 éve
Remélem, hogy nem az lesz, hogy Chip azokkal veteti körül magát, akiket szeret, és nem a legjobb opciókat keresi 😀EazzyEzt nem tudom elképzelni. Neki van egy elképzelése, és szerintem pontosan tudja mit akar. Azt mondták, hogy nem szándékoznak FA-nak nagy pénzeket fizetni. De biztos, hogy lesz 1-2 akit meg fognak, mert muszáj.
több mint 12 éve
Remélem, hogy nem az lesz, hogy Chip azokkal veteti körül magát, akiket szeret, és nem a legjobb opciókat keresi 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ejjjejimádnám
érdekes lenne egy Pollard behúzásaJanek
több mint 12 éve
Sean Smith-t (CB) hanyagoljuk:"Eagles are out of the running for Sean Smith, per source."
több mint 12 éve
Peyton Hillis? Egy próbát sztem olcsóért mindenképpen megérne. Lenne egy FB,RB átmenetünk. Talán tudnánk Weaveresen használni, annak ellenére, hogy már azért merőben más lesz a rendszer. De talán Chip is megtalálná a módját, hogy jól használjuk. Én nagyon örülnék ha meg tudnánk szerezni olcsóért.
több mint 12 éve
Isaac Michelangelo Sopoaga szerződése lényegében csak 1 éves. 1 szezon után cap-bünti nélkül kivághatjuk vagy eldönthetjük, hogy fizetünk-e neki 3,75 millát. James Casey a Rice egyetemre járt és innen is van a Thor beceneve. (The-Hero-Of-Rice)
Ricky Jean-Francois ugye már Indiben vizitál. A hírek szerint a pénzben nem tudtunk megegyezni. Távol vannak egymástól a két fél elképzelései. Szal kevés az esély, hogy meg tudjuk szerezni.
több mint 12 éve
jó sok hülyeséget hordtál összebraxa88abban mi a hülyeség hogy chug feszt sérült? 😊
sopoaga meg passz ellen szar, fletcher meg az elmúlt 2 évben NEm volt kezdő, ebből kikövetkeztetni hogy kezdő szint meg szerintem hülyeség na mindegy...
ez éppen elég gond, középszer játékosaink eddig is voltak, most jött még 3 hurrá
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Meg azt hiszem az se volt, hogy pár napja Dunlap-ot is leigazolta a Chargers.
több mint 12 éve
jó hát a hülyesség tulzás, csak nem egyezik a véleményünkSzerintem írj ehhez konkrét érveket, is nem azért mert egyet értek vele, hanem mert biztos kíváncsi ő is meg többen is mit tudsz gondolsz az érintettekről ha tudsz valamit.jó sok hülyeséget hordtál összebraxa88sopoaga minden volt csak jó nem, fletchernél DRC sokkal jobb, minden ő csak nem kezdő szint, drcnek legalább a sebessége van, chung meg nem nagyon szokta végignyomni a szezonokat, nem hinném hogy nálunk végig fogja. amúgy őt sem sorolnám a jobb képességű S-k közé, még ha a jelenlegi felhozatalból ki is tűnikeaglesmcnabbremélem elbasszuk az összes lóvénkat rostertöltelékekre.eaglesmcnabbSopoaga, Fletcher és Chung is kezdőkaliberbraxa88
Köszi 😀dande
Sopaga egy jókis NT. futás ellen főelg. passz ellen nem is nagyon van pályán
Fletcher kezdő szint. Ramsben azé nem volt az mert Jenkins és Finnegan is jobb nála. bumm. ettől még kezdő szintet képvisel.
Chung: ha éppen nem sérült jó S. 2-3 éve pl nagyon ment ki
több mint 12 éve
Szerintem írj ehhez konkrét érveket, is nem azért mert egyet értek vele, hanem mert biztos kíváncsi ő is meg többen is mit tudsz gondolsz az érintettekről ha tudsz valamit.jó sok hülyeséget hordtál összebraxa88sopoaga minden volt csak jó nem, fletchernél DRC sokkal jobb, minden ő csak nem kezdő szint, drcnek legalább a sebessége van, chung meg nem nagyon szokta végignyomni a szezonokat, nem hinném hogy nálunk végig fogja. amúgy őt sem sorolnám a jobb képességű S-k közé, még ha a jelenlegi felhozatalból ki is tűnikeaglesmcnabbremélem elbasszuk az összes lóvénkat rostertöltelékekre.eaglesmcnabbSopoaga, Fletcher és Chung is kezdőkaliberbraxa88
Köszi 😀
több mint 12 éve
jó sok hülyeséget hordtál összesopoaga minden volt csak jó nem, fletchernél DRC sokkal jobb, minden ő csak nem kezdő szint, drcnek legalább a sebessége van, chung meg nem nagyon szokta végignyomni a szezonokat, nem hinném hogy nálunk végig fogja. amúgy őt sem sorolnám a jobb képességű S-k közé, még ha a jelenlegi felhozatalból ki is tűnikeaglesmcnabbremélem elbasszuk az összes lóvénkat rostertöltelékekre.eaglesmcnabbSopoaga, Fletcher és Chung is kezdőkaliberbraxa88
több mint 12 éve
Hát én ezzel úgy vagyok hogy elég hamar fel tudok ugrani bármelyik bandwagonra és örülni az új arcoknak 😀 Inkább ez mint hogy most is szitkozódjak, azt elég a reg. seasonban 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Némileg úgy tűnik beragadtunk a FA tekintetében, de nem szabad elfelejteni, hogy elég új rendszer van/lesz nálunk amihez lehet számunkra ismeretlenebb embereket kell megtalálni. Kelly biztos tudja mit csinál (legalábbis remélem 😀) és jó emberekkel veszi körül magát, akik segítenek neki eligazodni az NFL világában úgyhogy amíg 0-16-l nem állunk nem aggódok (legalábbis megpróbálok nem aggódni) 😛