Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
 mobile.twitter.com/BrandonGowton/status/1240294762613297153
több mint 5 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Közben megvannak a Hargrave deal részletei, 35 milliónk van jelenleg a sapka alatt (ebben már benne van minden igazolás). Nem tudom mit akarunk ebből venni, lehet hogy 100 évre elég WC papírt és fertőtlenítőt a NovaCare-be.
Hulkeinstein
Nézd meg ezt a táblázatot.  www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap/2021/

Nem 2020-as számok ezek, hanem a 2021-es számok. Már emelkedő, 210 milliós capet feltételezve, jövő évben 39 játékosnak lesz szerződése az év indulásakor, és lesz 25 millió induló cap space. Úgy, hogy az a mostani 35 millió ebben a pillanatban mind rolloverként be van számolva, mintha mindet átvinnétek jövő évre. Ami nem lesz így, mert még draftolni is kell, onseason költségek is lesznek ..... és Rosemant ismerve túl izgága a keze ahhoz, hogy még legalább 1-2 kisebb contract alá ne kanyarítsa oda a nevét. 😊 Namost, ha úgy költ el 10 milliót a mostani 35-ből, hogy nem 1 éves contract, azt jövőre is fizetni kell, azaz kétszer 10 millió jön le. És máris negatívban van a cap. Úgy, hogy idén 25 millió látszik.

És 39 játékosnak lesz szerződése, az 53-hoz is kell minimum 15*600 ezer (+10 millió). És ki az akin spórolni fog Roseman? A 3 milliónál többet kereső 14 játékosból 10 kivághatatlan, mert több DM maradna utána, mint a cap hitje. 😀 A maradék három játékos meg Cox, Jeffery és Ertz. Ők lesznek kivágva? Az egyetlen játékos akin érdemben lehet majd valamit spórolni az Desean Jackson, 5 millióval. Ami önmagában semmire sem elég.

Szóval nem WC papírra kell ez a pénz, hanem arra, hogy a jövő év ne dőljön teljesen rá majd. (Félig - félig? annál picit jobban is - még akkor is rá fog, ha már nem költ idén semmit, just sayin'..)
peterk2005
Egy gond van a kalkulációddal - jövőre nem 210 hanem várhatóan 250 millió lesz a cap az új CBA miatt. Szóval az a 25 az inkább 65 és akkor még nem strukturáltunk át, nem lett trade, stb.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kb 6 éve megy ez ,hogy jövőre összedől a rózsi rendszer...
Janek
Tőlem ilyent nem hallottál. Pont neked nem fogom magyarázni, aki pontosan ugyanolyan jól tudod, hogy a hard cap az hard cap akkor is, ha millió módja van a cap menedzselésének. 😊 Ettől még be kell alá férni, és ha ismered a módszereket amikkel be lehet, akkor tudsz projektálni is. Mégpedig megalapozottan, nem a levegőbe. Én ez alapján mondom a véleményt. A Jaguars-al kapcsolatban is ezt tettem, a Falcons-al kapcsolatban is, a Patriots-al kapcsolatban is, és most az Eagles-el kapcsolatban is. Össze nem fog dőlni az Eagles - ahogy a többi sem dőlt -, a cap alá be kell férni, attól hard cap, és Roseman is be is fog férni. A kérdés mindig az, hogy milyen áron...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem én is inkább. Meg gondolom Hopkins fizetésével.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 46 869 — Whoops, looks like something went wrong.
Khm khm

Report: Eagles spoke to Texans about Hopkins, felt price was too high
 www.thescore.com/nfl/news/1965559
dande
Mivel a Phillytol nem kerhette el Johnsont BOB, velhetoen olyat kert, akit nem akart elengedni az Eagles. Ketlem, hogy a pickekkel volt a gond. A jatekossal.

több mint 5 éve
Khm khm

Report: Eagles spoke to Texans about Hopkins, felt price was too high
 www.thescore.com/nfl/news/1965559
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 641 — Apu ökölbeszorított keze
Kb 6 éve megy ez ,hogy jövőre összedől a rózsi rendszer...

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
Közben megvannak a Hargrave deal részletei, 35 milliónk van jelenleg a sapka alatt (ebben már benne van minden igazolás). Nem tudom mit akarunk ebből venni, lehet hogy 100 évre elég WC papírt és fertőtlenítőt a NovaCare-be.
Hulkeinstein
Nézd meg ezt a táblázatot.  www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap/2021/

Nem 2020-as számok ezek, hanem a 2021-es számok. Már emelkedő, 210 milliós capet feltételezve, jövő évben 39 játékosnak lesz szerződése az év indulásakor, és lesz 25 millió induló cap space. Úgy, hogy az a mostani 35 millió ebben a pillanatban mind rolloverként be van számolva, mintha mindet átvinnétek jövő évre. Ami nem lesz így, mert még draftolni is kell, onseason költségek is lesznek ..... és Rosemant ismerve túl izgága a keze ahhoz, hogy még legalább 1-2 kisebb contract alá ne kanyarítsa oda a nevét. 😊 Namost, ha úgy költ el 10 milliót a mostani 35-ből, hogy nem 1 éves contract, azt jövőre is fizetni kell, azaz kétszer 10 millió jön le. És máris negatívban van a cap. Úgy, hogy idén 25 millió látszik.

És 39 játékosnak lesz szerződése, az 53-hoz is kell minimum 15*600 ezer (+10 millió). És ki az akin spórolni fog Roseman? A 3 milliónál többet kereső 14 játékosból 10 kivághatatlan, mert több DM maradna utána, mint a cap hitje. 😀 A maradék három játékos meg Cox, Jeffery és Ertz. Ők lesznek kivágva? Az egyetlen játékos akin érdemben lehet majd valamit spórolni az Desean Jackson, 5 millióval. Ami önmagában semmire sem elég.

Szóval nem WC papírra kell ez a pénz, hanem arra, hogy a jövő év ne dőljön teljesen rá majd. (Félig - félig? annál picit jobban is - még akkor is rá fog, ha már nem költ idén semmit, just sayin'..)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Trufant Harris Rhodes hármasból jöhet vki.
több mint 5 éve
Ha nem sérül meg preseason meccsen, nem jön McCown, QB2 már tavaly is. Meccsnapon 46-ba nem viszünk 3 QB-t.
csipkelli
Aha, ez tök jó elméletben, de gondolj bele miért jött McCown. Ha bíztak volna Sudfeldben, akkor nem jött volna. Azóta 0 percet töltött pályán, miért változott volna meg a vélemény?

Másrészt nem 2 milliót fizetsz egy backup QB-nek, hanem valahol 5 és 10 között.
Hulkeinstein
Azt a 2 milliót én se értem, biztos lesz ott még könnyebb bónusz. De basszus, eltörte a csuklóját, McCownt kvázi visszavonulásból jött ide, onnantól a QB2 kérdés nem volt.
csipkelli
Meglátjuk szeptemberben. Szerintem a drafton fog jönni valaki, aki szép lassan beelőzi.

több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Ha nem sérül meg preseason meccsen, nem jön McCown, QB2 már tavaly is. Meccsnapon 46-ba nem viszünk 3 QB-t.
csipkelli
Aha, ez tök jó elméletben, de gondolj bele miért jött McCown. Ha bíztak volna Sudfeldben, akkor nem jött volna. Azóta 0 percet töltött pályán, miért változott volna meg a vélemény?

Hulkeinstein
Azt a 2 milliót én se értem, biztos lesz ott még könnyebb bónusz. De basszus, eltörte a csuklóját, McCown kvázi visszavonulásból jött ide, onnantól a QB2 kérdés nem volt.

Szerkesztette: csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli

több mint 5 éve
csipkelli 4 010
több mint 5 éve
[

Nem az, QB3-nak jött a szerződése alapján. Ki van zárva, hogy 0 játékkal ő lesz a backup.
Hulkeinstein
Miért is? Azért nulla játékkal erős túlzás. Ha rendben lett volna, ő játszik Wentz helyett. McCown tudott akkor beugrani, akinek élete élményét adtuk így. Simán tud backup lenni McCown inkább kvázi játékosedzőnek maradt itt.
dande
??????

Sudfeld teljesen egészséges volt a Seahawks ellen. Inaktív volt healthy scratch-ként. Egész évben 3. számú QB volt.
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Sudfeld QB2, nem is értem a felvetést. Jön még valaki 10millióért? Rosteren van 3 éve, ismerjük, nem cheerleadernek hoztuk vissza.
több mint 5 éve
 twitter.com/Eagles/status/1240015909554618370
több mint 5 éve
[

Nem az, QB3-nak jött a szerződése alapján. Ki van zárva, hogy 0 játékkal ő lesz a backup.
Hulkeinstein
Miért is? Azért nulla játékkal erős túlzás. Ha rendben lett volna, ő játszik Wentz helyett. McCown tudott akkor beugrani, akinek élete élményét adtuk így. Simán tud backup lenni McCown inkább kvázi játékosedzőnek maradt itt.
több mint 5 éve
bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek után
karmïgran
Dettó...
Ezt a zöld hajú lassú barmot megtartjuk és hagyjuk Howardot meg a hibrid LB/S-t elmenni aki a védelem kapitánya. Kész röhej lassan a qb és a d-line-on kívül mindenhol nem kis lyukak vannak... nem értem remélem van mögötte terv
zsoeo
Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊

twitter.com/BrandonGowton/status/1240006899036311558
dande
Nem csak ennyi.
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
S2 (ez már közben nem, jött vissza McLeod)
Hulkeinstein
RB?
zsoeo
Ja igen, RB2 kimaradt.
több mint 5 éve
bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek után
karmïgran
Dettó...
Ezt a zöld hajú lassú barmot megtartjuk és hagyjuk Howardot meg a hibrid LB/S-t elmenni aki a védelem kapitánya. Kész röhej lassan a qb és a d-line-on kívül mindenhol nem kis lyukak vannak... nem értem remélem van mögötte terv
zsoeo

dande
Nem csak ennyi.
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
Hulkeinstein
De QB 2 már pipa itt van Sudfeld
dande
több mint 5 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
karmïgran
Dettó...
zsoeo

dande
Nem csak ennyi.
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
Hulkeinstein
RB?
több mint 5 éve
karmïgran
Dettó...
zsoeo

dande
Nem csak ennyi.
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
Hulkeinstein
De QB 2 már pipa itt van Sudfeld
több mint 5 éve
karmïgran
Dettó...
zsoeo

dande
Nem csak ennyi.
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
több mint 5 éve
karmïgran
Dettó...
zsoeo

több mint 5 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
karmïgran
Dettó...
több mint 5 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Jenkins nagy veszteség, de tuti nem csak annyi a terv, hogy majd Mills beugrik a helyére. 😊 Remélem összejön neki a nagy pénz. Megérdemelné.
Howard elvesztése sem jó, de ott vmi megromolhatott a csapat és közte. Volt egy olyan érzésem szezon közben, hogy nem az egészsége hátráltatja a játékát. Azért kár érte, de nem hinném, hogy csak a Sanders-Scott duóval tervezzük a folytatást... szval ide is várok vkit még.
Hargrave érkezése tetszik amúgy.
Az , hogy FA-ről nem jött WR/CB az azért sztem nem akkora tragédia..még jöhet a drafton/trade. LB- nálunk nem poszt szval nem lennék meglepve ha itt sok minden nem történne..pedig elférne ide is vki.

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !