Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 5 éve
mobile.twitter.com/BrandonGowton/status/1240294762613297153
több mint 5 éve
Egy gond van a kalkulációddal - jövőre nem 210 hanem várhatóan 250 millió lesz a cap az új CBA miatt. Szóval az a 25 az inkább 65 és akkor még nem strukturáltunk át, nem lett trade, stb.Közben megvannak a Hargrave deal részletei, 35 milliónk van jelenleg a sapka alatt (ebben már benne van minden igazolás). Nem tudom mit akarunk ebből venni, lehet hogy 100 évre elég WC papírt és fertőtlenítőt a NovaCare-be.Nézd meg ezt a táblázatot. www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap/2021/
Hulkeinstein
Nem 2020-as számok ezek, hanem a 2021-es számok. Már emelkedő, 210 milliós capet feltételezve, jövő évben 39 játékosnak lesz szerződése az év indulásakor, és lesz 25 millió induló cap space. Úgy, hogy az a mostani 35 millió ebben a pillanatban mind rolloverként be van számolva, mintha mindet átvinnétek jövő évre. Ami nem lesz így, mert még draftolni is kell, onseason költségek is lesznek ..... és Rosemant ismerve túl izgága a keze ahhoz, hogy még legalább 1-2 kisebb contract alá ne kanyarítsa oda a nevét. 😊 Namost, ha úgy költ el 10 milliót a mostani 35-ből, hogy nem 1 éves contract, azt jövőre is fizetni kell, azaz kétszer 10 millió jön le. És máris negatívban van a cap. Úgy, hogy idén 25 millió látszik.
És 39 játékosnak lesz szerződése, az 53-hoz is kell minimum 15*600 ezer (+10 millió). És ki az akin spórolni fog Roseman? A 3 milliónál többet kereső 14 játékosból 10 kivághatatlan, mert több DM maradna utána, mint a cap hitje. 😀 A maradék három játékos meg Cox, Jeffery és Ertz. Ők lesznek kivágva? Az egyetlen játékos akin érdemben lehet majd valamit spórolni az Desean Jackson, 5 millióval. Ami önmagában semmire sem elég.
Szóval nem WC papírra kell ez a pénz, hanem arra, hogy a jövő év ne dőljön teljesen rá majd. (Félig - félig? annál picit jobban is - még akkor is rá fog, ha már nem költ idén semmit, just sayin'..)
peterk2005
több mint 5 éve
Kb 6 éve megy ez ,hogy jövőre összedől a rózsi rendszer...Tőlem ilyent nem hallottál. Pont neked nem fogom magyarázni, aki pontosan ugyanolyan jól tudod, hogy a hard cap az hard cap akkor is, ha millió módja van a cap menedzselésének. 😊 Ettől még be kell alá férni, és ha ismered a módszereket amikkel be lehet, akkor tudsz projektálni is. Mégpedig megalapozottan, nem a levegőbe. Én ez alapján mondom a véleményt. A Jaguars-al kapcsolatban is ezt tettem, a Falcons-al kapcsolatban is, a Patriots-al kapcsolatban is, és most az Eagles-el kapcsolatban is. Össze nem fog dőlni az Eagles - ahogy a többi sem dőlt -, a cap alá be kell férni, attól hard cap, és Roseman is be is fog férni. A kérdés mindig az, hogy milyen áron...
Janek

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Remélem én is inkább. Meg gondolom Hopkins fizetésével.
több mint 5 éve
Khm khmMivel a Phillytol nem kerhette el Johnsont BOB, velhetoen olyat kert, akit nem akart elengedni az Eagles. Ketlem, hogy a pickekkel volt a gond. A jatekossal.
Report: Eagles spoke to Texans about Hopkins, felt price was too high
www.thescore.com/nfl/news/1965559
dande
több mint 5 éve
Khm khmReport: Eagles spoke to Texans about Hopkins, felt price was too high
www.thescore.com/nfl/news/1965559
több mint 5 éve
Kb 6 éve megy ez ,hogy jövőre összedől a rózsi rendszer...
több mint 5 éve
Közben megvannak a Hargrave deal részletei, 35 milliónk van jelenleg a sapka alatt (ebben már benne van minden igazolás). Nem tudom mit akarunk ebből venni, lehet hogy 100 évre elég WC papírt és fertőtlenítőt a NovaCare-be.Nézd meg ezt a táblázatot. www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/cap/2021/
Hulkeinstein
Nem 2020-as számok ezek, hanem a 2021-es számok. Már emelkedő, 210 milliós capet feltételezve, jövő évben 39 játékosnak lesz szerződése az év indulásakor, és lesz 25 millió induló cap space. Úgy, hogy az a mostani 35 millió ebben a pillanatban mind rolloverként be van számolva, mintha mindet átvinnétek jövő évre. Ami nem lesz így, mert még draftolni is kell, onseason költségek is lesznek ..... és Rosemant ismerve túl izgága a keze ahhoz, hogy még legalább 1-2 kisebb contract alá ne kanyarítsa oda a nevét. 😊 Namost, ha úgy költ el 10 milliót a mostani 35-ből, hogy nem 1 éves contract, azt jövőre is fizetni kell, azaz kétszer 10 millió jön le. És máris negatívban van a cap. Úgy, hogy idén 25 millió látszik.
És 39 játékosnak lesz szerződése, az 53-hoz is kell minimum 15*600 ezer (+10 millió). És ki az akin spórolni fog Roseman? A 3 milliónál többet kereső 14 játékosból 10 kivághatatlan, mert több DM maradna utána, mint a cap hitje. 😀 A maradék három játékos meg Cox, Jeffery és Ertz. Ők lesznek kivágva? Az egyetlen játékos akin érdemben lehet majd valamit spórolni az Desean Jackson, 5 millióval. Ami önmagában semmire sem elég.
Szóval nem WC papírra kell ez a pénz, hanem arra, hogy a jövő év ne dőljön teljesen rá majd. (Félig - félig? annál picit jobban is - még akkor is rá fog, ha már nem költ idén semmit, just sayin'..)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Trufant Harris Rhodes hármasból jöhet vki.
több mint 5 éve
Meglátjuk szeptemberben. Szerintem a drafton fog jönni valaki, aki szép lassan beelőzi.Azt a 2 milliót én se értem, biztos lesz ott még könnyebb bónusz. De basszus, eltörte a csuklóját, McCownt kvázi visszavonulásból jött ide, onnantól a QB2 kérdés nem volt.Ha nem sérül meg preseason meccsen, nem jön McCown, QB2 már tavaly is. Meccsnapon 46-ba nem viszünk 3 QB-t.Aha, ez tök jó elméletben, de gondolj bele miért jött McCown. Ha bíztak volna Sudfeldben, akkor nem jött volna. Azóta 0 percet töltött pályán, miért változott volna meg a vélemény?
csipkelli
Másrészt nem 2 milliót fizetsz egy backup QB-nek, hanem valahol 5 és 10 között.
Hulkeinstein
csipkelli
Közben megvannak a Hargrave deal részletei, 35 milliónk van jelenleg a sapka alatt (ebben már benne van minden igazolás). Nem tudom mit akarunk ebből venni, lehet hogy 100 évre elég WC papírt és fertőtlenítőt a NovaCare-be.
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Azt a 2 milliót én se értem, biztos lesz ott még könnyebb bónusz. De basszus, eltörte a csuklóját, McCown kvázi visszavonulásból jött ide, onnantól a QB2 kérdés nem volt.Ha nem sérül meg preseason meccsen, nem jön McCown, QB2 már tavaly is. Meccsnapon 46-ba nem viszünk 3 QB-t.Aha, ez tök jó elméletben, de gondolj bele miért jött McCown. Ha bíztak volna Sudfeldben, akkor nem jött volna. Azóta 0 percet töltött pályán, miért változott volna meg a vélemény?
csipkelli
Hulkeinstein
Szerkesztette: csipkelli
több mint 5 éve
Ha nem sérül meg preseason meccsen, nem jön McCown, QB2 már tavaly is. Meccsnapon 46-ba nem viszünk 3 QB-t.Aha, ez tök jó elméletben, de gondolj bele miért jött McCown. Ha bíztak volna Sudfeldben, akkor nem jött volna. Azóta 0 percet töltött pályán, miért változott volna meg a vélemény?
csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Ha nem sérül meg preseason meccsen, nem jön McCown, QB2 már tavaly is. Meccsnapon 46-ba nem viszünk 3 QB-t.
több mint 5 éve
??????[Miért is? Azért nulla játékkal erős túlzás. Ha rendben lett volna, ő játszik Wentz helyett. McCown tudott akkor beugrani, akinek élete élményét adtuk így. Simán tud backup lenni McCown inkább kvázi játékosedzőnek maradt itt.
Nem az, QB3-nak jött a szerződése alapján. Ki van zárva, hogy 0 játékkal ő lesz a backup.
Hulkeinstein
dande
Sudfeld teljesen egészséges volt a Seahawks ellen. Inaktív volt healthy scratch-ként. Egész évben 3. számú QB volt.
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Sudfeld QB2, nem is értem a felvetést. Jön még valaki 10millióért? Rosteren van 3 éve, ismerjük, nem cheerleadernek hoztuk vissza.
több mint 5 éve
twitter.com/Eagles/status/1240015909554618370
több mint 5 éve
[Miért is? Azért nulla játékkal erős túlzás. Ha rendben lett volna, ő játszik Wentz helyett. McCown tudott akkor beugrani, akinek élete élményét adtuk így. Simán tud backup lenni McCown inkább kvázi játékosedzőnek maradt itt.
Nem az, QB3-nak jött a szerződése alapján. Ki van zárva, hogy 0 játékkal ő lesz a backup.
Hulkeinstein
több mint 5 éve
Ja igen, RB2 kimaradt.RB?Nem csak ennyi.Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
Ezt a zöld hajú lassú barmot megtartjuk és hagyjuk Howardot meg a hibrid LB/S-t elmenni aki a védelem kapitánya. Kész röhej lassan a qb és a d-line-on kívül mindenhol nem kis lyukak vannak... nem értem remélem van mögötte terv
zsoeo
twitter.com/BrandonGowton/status/1240006899036311558
dande
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
S2 (ez már közben nem, jött vissza McLeod)
Hulkeinstein
zsoeo
több mint 5 éve
Nem az, QB3-nak jött a szerződése alapján. Ki van zárva, hogy 0 játékkal ő lesz a backup.De QB 2 már pipa itt van SudfeldNem csak ennyi.Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
Ezt a zöld hajú lassú barmot megtartjuk és hagyjuk Howardot meg a hibrid LB/S-t elmenni aki a védelem kapitánya. Kész röhej lassan a qb és a d-line-on kívül mindenhol nem kis lyukak vannak... nem értem remélem van mögötte terv
zsoeo
dande
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
Hulkeinstein
dande
több mint 5 éve
RB?Nem csak ennyi.Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
zsoeo
dande
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
Hulkeinstein
több mint 5 éve
De QB 2 már pipa itt van SudfeldNem csak ennyi.Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
zsoeo
dande
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
Hulkeinstein
több mint 5 éve
Nem csak ennyi.Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
zsoeo
dande
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1
több mint 5 éve
Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
zsoeo
több mint 5 éve
bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek utánDettó...
karmïgran
több mint 5 éve
Jenkins nagy veszteség, de tuti nem csak annyi a terv, hogy majd Mills beugrik a helyére. 😊 Remélem összejön neki a nagy pénz. Megérdemelné.Howard elvesztése sem jó, de ott vmi megromolhatott a csapat és közte. Volt egy olyan érzésem szezon közben, hogy nem az egészsége hátráltatja a játékát. Azért kár érte, de nem hinném, hogy csak a Sanders-Scott duóval tervezzük a folytatást... szval ide is várok vkit még.
Hargrave érkezése tetszik amúgy.
Az , hogy FA-ről nem jött WR/CB az azért sztem nem akkora tragédia..még jöhet a drafton/trade. LB- nálunk nem poszt szval nem lennék meglepve ha itt sok minden nem történne..pedig elférne ide is vki.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !