Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Nyerunk ma?Szerintem igen.
Mert ez mindig PO meccs
több mint 9 éve
Pontosabban a Delaware folyóba 😊Peters meg so so,de hogy Agholor miert nem az már botrány!Kapott meghívót, csak elejtette és az beesett a csatornába.
Janek
empty taxi
több mint 9 éve
Peters meg so so,de hogy Agholor miert nem az már botrány!Kapott meghívót, csak elejtette és az beesett a csatornába.
Janek

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Peters meg so so,de hogy Agholor miert nem az már botrány!
több mint 9 éve
Peters ismét Porból. Sztem ha pályára sem lép akkor is besavazzák.... csatlakozik még tőlünk Felcser Koksz, oszt ennyi idénre.
több mint 9 éve
Siettünk haza, mert csütörtökön már meccs, nem akartunk túlórát. Amúgy is Peters baszta el, tol egy false startot, 7esről simán megoldjuk. Remélem ez nem kerül a pro bowljába 😕bazdmeg nemár. azthittem vasárnap lesz. óó eszem megáll. 😥 még szezon elején szó nélkül éjszakázom, de így lesz egy kis hiszti mikor csipog az ébresztő 2 kor 😕
határbíró
több mint 9 éve
A kaptunk egy gyozelmet egy kicsit eros, majdnem sikerult Jh-eknak elbukni, szerintem meg nagy a baratsag es nem akartak kirugatni JH-t. Elete legnagyobb hibajanak tartja, hogy dobtunk. Min. 3 futas min 2 perc minusz +3 pont es nincs arrol tema, hogy a 2 pontos miert volt. Tetmeccsen 99.99% hogy rugtok amugy.Ezen már tényleg nem tudok segíteni........ Sajnálom pedig egyszerű matek..de a te számaid nem azt igazolják, hogy jártas lennél a témában.nem, nem értem meg és nem is fogom. szerintem nagyobbat kockáztatsz, ha elengeded az esélyt. az időt nem igazán értem miért hoztad be. 2yardra, 1playre vagy a győzelemtől vagy jó esetben 75yardra és egy jól végigvitt drivera 6,7-10 playre. szerintem teljesen logikátlan, %-ban kifejezhetők az esélyek. hosszabítás esetén 50-50% az esély a nyerésre, két yardra a céltől meg 65-70.Mert ha 4 másodperccel a vége előtt berúgatod az xtrát akkor van még 15 perced megnyerni a meccset...így meg vagy sikerül 1 playben megnyerni a meccset vagy vesztettél. Szted melyikre van százalékosan nagyobb esélye egy csapatnak ?miért logikus neked? nem értem, sztem pont, hogy nem logikus. mit választasz? leteszik 2yarda a célterülettől a lasztit és be kell vinni vagy jó esetben 75 yardra és be kell vinni vagy ki kell védekezni és utána fieldgoalig legalább elvinni. akik a vereséget akarják elkerülni, azok az ami football-lal rosszul járnak, mert x az nagyon ritkán jön ki.Ugyan már. Ilyen helyzetekben(ráadásul idegenben) ha lett vna még esélye a PO-ra a csapatnak a normális döntés az xtra berúgása lett vna, de mivel már nem volt esély a rájátszásra így gyakorolni kellett a 2 pontos lehetőségét az éles szituációban. Ez főleg Wentzről szólt, hogy szokja az ilyen helyzeteket.szerintem úgy voltak vele, hogy a PO már úgyse jöhet össze, ha meg megnyerjük, megnyerjük, ha nem, nem..számomra is érthetetlen, ha vki ebben a szituban nem a kétpontost választja. két yardra vagy a győzelemtől, ennél közelebb nem nagyon leszel hozzá akkor sem, ha hosszabításra játszol.
nem volt az baj, hogy rámentünk a 2 pontosra, sőt..
végre jó volt a futójáték, kevés volt a flag, de volt sok más baj, de jó lesz ez jövő szezonra 😊
karmïgran
gedam
Mellékesen ha megfigyelitek egész jól mennek ezek a 2 minutes drillek a csapatnak. Még a RZ callon kell csiszolni, de sztem jó úton haladunk.
Greengo
gedam
Hidd el a logikusabb döntés ilyenkor a döntetlenre való mentés és majd megpróbálni megnyerni a hosszabbítást. 😀
Ebben az esetben már a szezon szempontjából minden mindegy szituban ez vállalható döntés volt és pont arra volt jó , hogy élesben gyakorolhasson a csapat a 2 pontosra (amit ha azért megnézel sokkal ritkábban jön be mint a sima xtra rúgás) .....
Ha ennél az esetnél a PO-nk múlt vna..hidd el mindenki megkérdőjelezte vna ezt a döntést és szanaszét szedték vna a HC-t a meccs után. Remélem megértetted. Ja és szívesen ...............
Greengo
én nem fölényeskednék így a gondolatom végén, mán öreg vagyok ehhez a stílhez.
gedam
...és semmiféle fölényeskedésről nincs szó. Kaptatok egy győzelmet amivel életben tartjátok a PO reményeket....illene megköszönni . 😀
Greengo
több mint 9 éve
fili 66.7%-el a legutóbbival együtt isA lényeg nem a százalékokban van. 😀
gedam
A te verziódban mindent felteszel 1 playre (all in) a másikban meg megelégszel egy döntetlennel majd megadod a lehetőséget annak , hogy a folytatásban (több új leosztással) behúzd a meccset. Komolyan nem értem mit nem lehet ezen megérteni. 😀
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
gedam
6 293
fili 66.7%-el a legutóbbival együtt iswww.sportingcharts.com/nfl/stats/team-two-point-conversion-statistics/2016/Ezen már tényleg nem tudok segíteni........ Sajnálom pedig egyszerű matek..de a te számaid nem azt igazolják, hogy jártas lennél a témában.nem, nem értem meg és nem is fogom. szerintem nagyobbat kockáztatsz, ha elengeded az esélyt. az időt nem igazán értem miért hoztad be. 2yardra, 1playre vagy a győzelemtől vagy jó esetben 75yardra és egy jól végigvitt drivera 6,7-10 playre. szerintem teljesen logikátlan, %-ban kifejezhetők az esélyek. hosszabítás esetén 50-50% az esély a nyerésre, két yardra a céltől meg 65-70.Mert ha 4 másodperccel a vége előtt berúgatod az xtrát akkor van még 15 perced megnyerni a meccset...így meg vagy sikerül 1 playben megnyerni a meccset vagy vesztettél. Szted melyikre van százalékosan nagyobb esélye egy csapatnak ?miért logikus neked? nem értem, sztem pont, hogy nem logikus. mit választasz? leteszik 2yarda a célterülettől a lasztit és be kell vinni vagy jó esetben 75 yardra és be kell vinni vagy ki kell védekezni és utána fieldgoalig legalább elvinni. akik a vereséget akarják elkerülni, azok az ami football-lal rosszul járnak, mert x az nagyon ritkán jön ki.Ugyan már. Ilyen helyzetekben(ráadásul idegenben) ha lett vna még esélye a PO-ra a csapatnak a normális döntés az xtra berúgása lett vna, de mivel már nem volt esély a rájátszásra így gyakorolni kellett a 2 pontos lehetőségét az éles szituációban. Ez főleg Wentzről szólt, hogy szokja az ilyen helyzeteket.szerintem úgy voltak vele, hogy a PO már úgyse jöhet össze, ha meg megnyerjük, megnyerjük, ha nem, nem..számomra is érthetetlen, ha vki ebben a szituban nem a kétpontost választja. két yardra vagy a győzelemtől, ennél közelebb nem nagyon leszel hozzá akkor sem, ha hosszabításra játszol.
végre jó volt a futójáték, kevés volt a flag, de volt sok más baj, de jó lesz ez jövő szezonra 😊
karmïgran
gedam
Mellékesen ha megfigyelitek egész jól mennek ezek a 2 minutes drillek a csapatnak. Még a RZ callon kell csiszolni, de sztem jó úton haladunk.
Greengo
gedam
Hidd el a logikusabb döntés ilyenkor a döntetlenre való mentés és majd megpróbálni megnyerni a hosszabbítást. 😀
Ebben az esetben már a szezon szempontjából minden mindegy szituban ez vállalható döntés volt és pont arra volt jó , hogy élesben gyakorolhasson a csapat a 2 pontosra (amit ha azért megnézel sokkal ritkábban jön be mint a sima xtra rúgás) .....
Ha ennél az esetnél a PO-nk múlt vna..hidd el mindenki megkérdőjelezte vna ezt a döntést és szanaszét szedték vna a HC-t a meccs után. Remélem megértetted. Ja és szívesen ...............
Greengo
gedam
...és semmiféle fölényeskedésről nincs szó. Kaptatok egy győzelmet..illene megköszönni . 😀
Greengo
Liga szinten 92 kísérletből 44 volt sikeres. 48%. ergo a hosszabbításban 2%-al több esélyed van 😊 Ha már számokat dobáltok.
Shawn84
több mint 9 éve
www.sportingcharts.com/nfl/stats/team-two-point-conversion-statistics/2016/Ezen már tényleg nem tudok segíteni........ Sajnálom pedig egyszerű matek..de a te számaid nem azt igazolják, hogy jártas lennél a témában.nem, nem értem meg és nem is fogom. szerintem nagyobbat kockáztatsz, ha elengeded az esélyt. az időt nem igazán értem miért hoztad be. 2yardra, 1playre vagy a győzelemtől vagy jó esetben 75yardra és egy jól végigvitt drivera 6,7-10 playre. szerintem teljesen logikátlan, %-ban kifejezhetők az esélyek. hosszabítás esetén 50-50% az esély a nyerésre, két yardra a céltől meg 65-70.Mert ha 4 másodperccel a vége előtt berúgatod az xtrát akkor van még 15 perced megnyerni a meccset...így meg vagy sikerül 1 playben megnyerni a meccset vagy vesztettél. Szted melyikre van százalékosan nagyobb esélye egy csapatnak ?miért logikus neked? nem értem, sztem pont, hogy nem logikus. mit választasz? leteszik 2yarda a célterülettől a lasztit és be kell vinni vagy jó esetben 75 yardra és be kell vinni vagy ki kell védekezni és utána fieldgoalig legalább elvinni. akik a vereséget akarják elkerülni, azok az ami football-lal rosszul járnak, mert x az nagyon ritkán jön ki.Ugyan már. Ilyen helyzetekben(ráadásul idegenben) ha lett vna még esélye a PO-ra a csapatnak a normális döntés az xtra berúgása lett vna, de mivel már nem volt esély a rájátszásra így gyakorolni kellett a 2 pontos lehetőségét az éles szituációban. Ez főleg Wentzről szólt, hogy szokja az ilyen helyzeteket.szerintem úgy voltak vele, hogy a PO már úgyse jöhet össze, ha meg megnyerjük, megnyerjük, ha nem, nem..számomra is érthetetlen, ha vki ebben a szituban nem a kétpontost választja. két yardra vagy a győzelemtől, ennél közelebb nem nagyon leszel hozzá akkor sem, ha hosszabításra játszol.
karmïgran
gedam
Greengo
gedam
Greengo
gedam
...és semmiféle fölényeskedésről nincs szó. Kaptatok egy győzelmet..illene megköszönni . 😀
Greengo
Liga szinten 92 kísérletből 44 volt sikeres. 48%. ergo a hosszabbításban 2%-al több esélyed van 😊 Ha már számokat dobáltok.
Szerkesztette: Shawn84
több mint 9 éve
Siettünk haza, mert csütörtökön már meccs, nem akartunk túlórát. Amúgy is Peters baszta el, tol egy false startot, 7esről simán megoldjuk. Remélem ez nem kerül a pro bowljába 😕
több mint 9 éve
Ezen már tényleg nem tudok segíteni........ Sajnálom pedig egyszerű matek..de a te számaid nem azt igazolják, hogy jártas lennél a témában.nem, nem értem meg és nem is fogom. szerintem nagyobbat kockáztatsz, ha elengeded az esélyt. az időt nem igazán értem miért hoztad be. 2yardra, 1playre vagy a győzelemtől vagy jó esetben 75yardra és egy jól végigvitt drivera 6,7-10 playre. szerintem teljesen logikátlan, %-ban kifejezhetők az esélyek. hosszabítás esetén 50-50% az esély a nyerésre, két yardra a céltől meg 65-70.Mert ha 4 másodperccel a vége előtt berúgatod az xtrát akkor van még 15 perced megnyerni a meccset...így meg vagy sikerül 1 playben megnyerni a meccset vagy vesztettél. Szted melyikre van százalékosan nagyobb esélye egy csapatnak ?miért logikus neked? nem értem, sztem pont, hogy nem logikus. mit választasz? leteszik 2yarda a célterülettől a lasztit és be kell vinni vagy jó esetben 75 yardra és be kell vinni vagy ki kell védekezni és utána fieldgoalig legalább elvinni. akik a vereséget akarják elkerülni, azok az ami football-lal rosszul járnak, mert x az nagyon ritkán jön ki.Ugyan már. Ilyen helyzetekben(ráadásul idegenben) ha lett vna még esélye a PO-ra a csapatnak a normális döntés az xtra berúgása lett vna, de mivel már nem volt esély a rájátszásra így gyakorolni kellett a 2 pontos lehetőségét az éles szituációban. Ez főleg Wentzről szólt, hogy szokja az ilyen helyzeteket.szerintem úgy voltak vele, hogy a PO már úgyse jöhet össze, ha meg megnyerjük, megnyerjük, ha nem, nem..számomra is érthetetlen, ha vki ebben a szituban nem a kétpontost választja. két yardra vagy a győzelemtől, ennél közelebb nem nagyon leszel hozzá akkor sem, ha hosszabításra játszol.
karmïgran
gedam
Greengo
gedam
Greengo
gedam
...és semmiféle fölényeskedésről nincs szó. Kaptatok egy győzelmet amivel életben tartjátok a PO reményeket....illene megköszönni . 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
gedam
6 293
nem, nem értem meg és nem is fogom. szerintem nagyobbat kockáztatsz, ha elengeded az esélyt. az időt nem igazán értem miért hoztad be. 2yardra, 1playre vagy a győzelemtől vagy jó esetben 75yardra és egy jól végigvitt drivera 6,7-10 playre. szerintem teljesen logikátlan, %-ban kifejezhetők az esélyek. hosszabítás esetén 50-50% az esély a nyerésre, két yardra a céltől meg 65-70.Mert ha 4 másodperccel a vége előtt berúgatod az xtrát akkor van még 15 perced megnyerni a meccset...így meg vagy sikerül 1 playben megnyerni a meccset vagy vesztettél. Szted melyikre van százalékosan nagyobb esélye egy csapatnak ?miért logikus neked? nem értem, sztem pont, hogy nem logikus. mit választasz? leteszik 2yarda a célterülettől a lasztit és be kell vinni vagy jó esetben 75 yardra és be kell vinni vagy ki kell védekezni és utána fieldgoalig legalább elvinni. akik a vereséget akarják elkerülni, azok az ami football-lal rosszul járnak, mert x az nagyon ritkán jön ki.Ugyan már. Ilyen helyzetekben(ráadásul idegenben) ha lett vna még esélye a PO-ra a csapatnak a normális döntés az xtra berúgása lett vna, de mivel már nem volt esély a rájátszásra így gyakorolni kellett a 2 pontos lehetőségét az éles szituációban. Ez főleg Wentzről szólt, hogy szokja az ilyen helyzeteket.szerintem úgy voltak vele, hogy a PO már úgyse jöhet össze, ha meg megnyerjük, megnyerjük, ha nem, nem..számomra is érthetetlen, ha vki ebben a szituban nem a kétpontost választja. két yardra vagy a győzelemtől, ennél közelebb nem nagyon leszel hozzá akkor sem, ha hosszabításra játszol.
karmïgran
gedam
Greengo
gedam
Greengo
több mint 9 éve
Mert ha 4 másodperccel a vége előtt berúgatod az xtrát akkor van még 15 perced megnyerni a meccset...így meg vagy sikerül 1 playben megnyerni a meccset vagy vesztettél. Szted melyikre van százalékosan nagyobb esélye egy csapatnak ?miért logikus neked? nem értem, sztem pont, hogy nem logikus. mit választasz? leteszik 2yarda a célterülettől a lasztit és be kell vinni vagy jó esetben 75 yardra és be kell vinni vagy ki kell védekezni és utána fieldgoalig legalább elvinni. akik a vereséget akarják elkerülni, azok az ami football-lal rosszul járnak, mert x az nagyon ritkán jön ki.Ugyan már. Ilyen helyzetekben(ráadásul idegenben) ha lett vna még esélye a PO-ra a csapatnak a normális döntés az xtra berúgása lett vna, de mivel már nem volt esély a rájátszásra így gyakorolni kellett a 2 pontos lehetőségét az éles szituációban. Ez főleg Wentzről szólt, hogy szokja az ilyen helyzeteket.szerintem úgy voltak vele, hogy a PO már úgyse jöhet össze, ha meg megnyerjük, megnyerjük, ha nem, nem..számomra is érthetetlen, ha vki ebben a szituban nem a kétpontost választja. két yardra vagy a győzelemtől, ennél közelebb nem nagyon leszel hozzá akkor sem, ha hosszabításra játszol.
karmïgran
gedam
Greengo
gedam
Ebben az esetben már a szezon szempontjából minden mindegy szituban ez vállalható döntés volt és pont arra volt jó , hogy élesben gyakorolhasson a csapat a 2 pontosra (amit ha azért megnézed sokkal ritkábban jön be mint a sima xtra rúgás) .....Wentznek is jó mivel rookie és kell szoknia az ilyen éles helyzeteket. (teher alatt nő a pálma).
Ha ennél az esetnél a PO-nk múlt vna ezen..hidd el mindenki megkérdőjelezte vna ezt a döntést és szanaszét szedték vna a HC-t a meccs után. Remélem megértetted. Ja és szívesen ...............

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Persze,de gondolom ok is inkabb futas ellen keszultek,azt csak remelem hogy Matyink volt fent azert nem a szerencsetlen ujoncunk...Ok ment a futas,de ki tudja hogy allt fel a ravens D,stbszemben 😊
Janek
Egesz meccsen nem igazan ment a dobas, fujt a szel, tudtuk hogy futni fogtok es megis ment (szegyen rank nezve).
no
Legszebb az lett volna ha Wentz ezt is megfutja.
több mint 9 éve
Ok ment a futas,de ki tudja hogy allt fel a ravens D,stbszemben 😊
Janek
Egesz meccsen nem igazan ment a dobas, fujt a szel, tudtuk hogy futni fogtok es megis ment (szegyen rank nezve).
több mint 9 éve
Ok ment a futas,de ki tudja hogy allt fel a ravens D,stb
több mint 9 éve
ha én vagyok a hc akkor puntoltunk volna 2 yardról
több mint 9 éve
gedam
6 293
miért logikus neked? nem értem, sztem pont, hogy nem logikus. mit választasz? leteszik 2yarda a célterülettől a lasztit és be kell vinni vagy jó esetben 75 yardra és be kell vinni vagy ki kell védekezni és utána fieldgoalig legalább elvinni. akik a vereséget akarják elkerülni, azok az ami football-lal rosszul járnak, mert x az nagyon ritkán jön ki.Ugyan már. Ilyen helyzetekben(ráadásul idegenben) ha lett vna még esélye a PO-ra a csapatnak a normális döntés az xtra berúgása lett vna, de mivel már nem volt esély a rájátszásra így gyakorolni kellett a 2 pontos lehetőségét az éles szituációban. Ez főleg Wentzről szólt, hogy szokja az ilyen helyzeteket.szerintem úgy voltak vele, hogy a PO már úgyse jöhet össze, ha meg megnyerjük, megnyerjük, ha nem, nem..számomra is érthetetlen, ha vki ebben a szituban nem a kétpontost választja. két yardra vagy a győzelemtől, ennél közelebb nem nagyon leszel hozzá akkor sem, ha hosszabításra játszol.
karmïgran
gedam
Greengo
Szerkesztette: gedam
több mint 9 éve
Nem kell ezt túlgondolni szerintem. Mint egy szoros előszezon meccsen, Doug megkímélt mindenkit a hosszabbítással járó kínoktól. 😊 Ott sem lett volna nagyobb esélyünk, így legalább egyből kiderült, ki nyeri a meccset.A play hívásokat továbbra sem tudom ésszel felérni. Egész meccsen ment a futás, de elég idővel és egy időkéréssel sem próbálunk futni, se a TD próbálkozásnál, se a kétpontosnál. Miért is tennénk, hisz ez lett volna a logikus. Ehelyett dobálunk az elkapóknak, akik vagy nem tudnak elszakadni az endzoneban, vagy elmegy a kezük között a labda. Ha Wentz nem rögtönöz egy futást (üresen akkor sem volt senki), ez sima négy sikeretlen passzkísérlet lett volna.
Most már csak az a kérdés, hogy abszolváljuk-e a divíziót 0-6-os mérleggel. Jó esély van rá, mivel a héten csak 3 napunk van, de kétszer ennyi idő alatt sem szoktunk tudni felkészülni a meccsekre. És a jövő hetinek is lesz tétje a Cowboys számára. Végül is Andynek hat év és egy SB részvétel utáni gyenge szezon kellett a 0-6-hoz, de Pederson és a csapat ezt egy év és SB nélkül is képes lehet teljesíteni 😀

több mint 9 éve
A gondolat hogy gyakoroltattak Wentz-et a 2 pontosra, mint erv egy picit furcsa, de ok. Az egesz meccsen ment a futas, a passz hatareset volt. Erre meg akartak dobni, persze bejohetett volna, es en orultem, hogy dobtok.
több mint 9 éve
Teljesen rendben volt, hogy neki mentünk lényegében tét nélkül.Én csak azért sajnáltam végül, mert először is valahol belül éreztem, hogy elbénázzuk, másrészt az illúzió élménye, hogy ha az XP-bent van, akkor a hosszabbításra lehetett volna reménykedni, hogy esetleg összejön a nagy fordítás. Bár amilyen szél fújt az XP sem lett volna egyszerű.Tényleg futhattunk volna, az igaz, de utólag, meg innen könnyű okosnak lenni.
több mint 9 éve
Mondjuk en megneznem mar a LJ big V tackle parost...
több mint 9 éve
www.bleedinggreennation.com/2016/12/19/14006118/lane-johnson-returns-from-ten-game-suspensionDoug Pederson says Lane Johnson should start at right tackle on Thursday night!
kíváncsi vagyok, visszatér-e a régi jó formánk.. már ha rögtön játszani is fog
karmïgran
több mint 9 éve
hat igen ez tokos volt es teljesen szokatlan. Viszont tul gondolkoztak, akkor es annyit futottatok amennyit akartatok. Ha mar nekimegyek en futottam volna. A gyakorlast nem ertem, minden TD utan gyakorolhattok ha akartok. Inkabb a hosszabbitas edzhette volna Wentz-et. Ez inkabb az edzok alma, hogy "de neki mennenek", de az esetek donto tobbsegeben ez elkepzelhetetlen es most kihasznaltak a ritka alkalmat.Ugyan már. Ilyen helyzetekben(ráadásul idegenben) ha lett vna még esélye a PO-ra a csapatnak a normális döntés az xtra berúgása lett vna, de mivel már nem volt esély a rájátszásra így gyakorolni kellett a 2 pontos lehetőségét az éles szituációban. Ez főleg Wentzről szólt, hogy szokja az ilyen helyzeteket.szerintem úgy voltak vele, hogy a PO már úgyse jöhet össze, ha meg megnyerjük, megnyerjük, ha nem, nem..számomra is érthetetlen, ha vki ebben a szituban nem a kétpontost választja. két yardra vagy a győzelemtől, ennél közelebb nem nagyon leszel hozzá akkor sem, ha hosszabításra játszol.
karmïgran
gedam
Greengo