Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
szerintem DS ezt az egészet magyar idő szerint vasárnap 22:30 óta leszarja.
több mint 9 éve
jajj istenem. Zárjátok már le a témát. 50-50% ban hibás mindkét játékos. Kész, Sproles nem jelzett időben, Everett meg pusztított.Kenegetitek itt a szart.
A tdmagazinról meg annyit, hogy egy visszahordó tudja felmérni a helyzetet egy újságíró meg tudjon érthetően fogalmazni.
ano92
Szabálytalan volt?
Igen
Sérülésveszélyes volt?
Igen
Sproles miben hibás?
Csak a labdát szerette volna elkapni de mielőtt megtehette volna, elpusztították.
Egy ilyen esetnél azt mérlegelni, hogy Sproles miben hibázott téves és polkorrekt megközelítés. A szabálytalanság megítélésénél miért szempont, hogy Sproles mit csinált?
Ha elkapja és elpusztítják ennyi, megette a fene, bele is halhat, szabályos volt.
De nem kapta el.
Sprolest semmilyen felelősség nem terheli és nincs semmi ami felmentené Everettet.
Nem érdekel, hogy megbüntetik, lecsukják, elítélik vagy nem kap semmit ez egy ilyen játék. De ne találjuk már ki, hogy Sproles miben hibázott amikor szabálytalanak voltak ellene tisztán...vagyis piszkosan.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
jajj istenem. Zárjátok már le a témát. 50-50% ban hibás mindkét játékos. Kész, Sproles nem jelzett időben, Everett meg pusztított.A tdmagazinról meg annyit, hogy egy visszahordó tudja felmérni a helyzetet egy újságíró meg tudjon érthetően fogalmazni.
Szerkesztette: ano92
több mint 9 éve
Nem akarok én lenni az, aki csak demagógiával hódít, de most leírtad a "nagy igazságot", ami nem más, mint egy orbitális nagy közhely. Kíváncsi vagyok, ha egy hasonló esetben OBJ feküdt volna meg, akkor most, mennyire lenne vérszomjas a fogalmazás a NYG topicban. Szvsz NAGY!Srácok, régóta nem szóltam hozzá, és nem is ilyen apropóból szerettem volna, de a TD Magazinos cikk védelmére kell kelnem. Ezt megtenném már csak azért is, mert kicsit anyázásba és fikázásba hajlott a dolog. Néhányan talán tudják itt, hogy én vagyok a TD Magazin online egyik szerkesztője, de ezt a cikket nem én írtam. Ennek ellenére 95%-ban egyet kell, hogy értsek a tartalmával, habár én az egész meccset láttam és Eagles szurkoló vagyok, és a Facebook falam mai napig őrzi a felháborodásomat az eset kapcsán (a legundorítóbb görénynek neveztem Everettet akit NFL pályán láttam).Szerintem ez egy balszerencsés eset volt, de kifejezetten ezért Everett nem hibáztatható. Ez tipikusan az a helyzet, mint ami a spike-nál is volt a Dallas - Steelers meccsen. Nyílván ha csak annyit akar az irányító, hogy földhöz vágja a labdát, akkor semmi értelme a védőknek kakaskodi, viszont mi van akkor ha a QB (esetünkben BigBen) egyszer csak csinál egy fake-spike-ot, majd dob egy TD passzt, miközbe mindenki csak ácsorog. Nyílván a védelem a ludas, mert miért nem figyeltek jobban. Viszont ha meg ugyan úgy 110%-on égve neki mennek az O-falnak akkor meg ők vannak elhordva mindennek, hogy ennek mi értelme, egy ilyen play-nél.
Ugyanis, miután kidühöngtem magam, és több cikket is elolvastam az eset kapcsán (philly.com, phillyvoice.com), plusz a kollégámmal is diskuráltam egy sort, be kellett látnom, hogy tényleg szabálytalan és veszélyes volt, ami történt, de a szabályok lehetővé teszik (nem engedik, csak lehetővé teszik) az ilyen szerencsétlen esetek előfordulását, még ha tiltják is, hogy a visszahordóhoz hozzáérjenek. Akár ilyen brutális módon is. Ha fél másodperccel később történik minden (tudom, hogy nincs ha), akkor ez sajnos egy szabályos megmozdulás, ami nem Sproles hibája, de nem is Everetté, és lássuk be Sproles állapotán nem sokat változtatna, hogy kezében volt-e a labda vagy sem, hacsak nincs benne beépített légzsák. (Nekem egyébként sokkal inkább kinyitotta a bicskát a zsebemben a Celek kiblokkolása, mert a labda a közelben sem volt, ez látszott az élő képen, és azt sem zárom ki, hogy ki volt adva, hogy ki kell ütni a csere longsnappert.)
Azt is be kell látni, hogy Sproles a maga tapasztalatával nem döntött jól, amikor ilyen közel engedte magához a gunnert. Az ütközés pillanatában persze fölfelé nézett, azért nem hibáztatható, de idén már nem egyszer láttunk reklamáló ellenfeleket, amiért Sproles az utolsó pillanatban jelzett fair catch-et. Ekkora tapasztalattal szerintem hamarabb fel kellett volna mérnie a helyzetet. Ez persze nem azt jogosítja fel az ellenfelet, hogy letarolja.
Amiért megértem a felháborodásotokat (ez az 5%), hogy a cikk szerencsétlenül lett megfogalmazva, és kicsit (az utóbbi idők nemi erőszak elleni kampányaihoz hasonlóan) áldozathibáztatósnak tűnik, pedig garantálhatom, hogy ez nem volt célja a kollégámnak. Mindössze annyi történt, hogy a cikket egy hosszú párbeszéd előzte meg, amit mi folytattunk a Facebook kiírásomat követően még előző este. Mivel ritkán ragadtatom el magam ennyire, a kollégám azt gondolta, Sprolesnak átharapták a nyaki artériáját és a sisakjába fostak. Ehhez képest ami történt, az bár szabálytalan volt és rendkívül veszélyes, sajnos "benne van a játékban". Pláne úgy, hogy Sproles alacsonyabb és még le is térdelt. Ezért nem ő a hibás, de ez is közrejátszott abban, hogy ennyire csúnyán nézett ki az eset, és Sproles ekkorát kapott.
Természetesen, mindez nem történt volna meg, ha Everett nem ekkora fasz, de ezért meg is kapta a maga 15 yardos büntetését. Hogy fair-e egy gyilkossági kísérletnek is beillő ütközést annyival "jutalmazni", mint ha csak nekiment volna a vállának a labda érkezése előtt? Nem, de nincs rá külön szabály. Ugyanakkor ma kiderült, hogy Everett nem kap eltiltást, amit a cikkben szereplő kimerevített kép alapján megértek. Ahogy Sproles nem tudta felmérni, milyen messze van a gunner, úgy Everett sem láthatta, hogy ott van-e a labda, csak annyit láthatott, hogy a returner már térdel, akkor pedig már nem lehetett megállni, jött a cheap shot. Kevesebb, mint fél másodperc híja volt, hogy neki jöjjön ki a lépés és a meccs special team játékáról beszéljünk.
Emellett azért, mert csinált egy facemaskot és kifejelte Celeket, "előéletről" beszélni, kicsit erős szerintem. Azért nem Suhról vagy Burfictről beszélünk. Maga Everett egyébként szeretett volna elnézést kérni Sprolestól, de nem engedték be a folyosóra, és mint elmondta, ha tehetné, az egész játékot visszacsinálná. Ettől még persze finoman szólva sem zártam a szívembe, de lehiggadva és utánaolvasva a történteknek, már nem mondanék olyat, amit a falamra is kiírtam. Sőt, még olyat sem, amit Ti írtatok a kollégámról és barátomról.
Písz.
somebody08
Itt ugyan ez volt a helyzet. Ha tehette volna Sproles simán elszaladt volna és ha esetleg TD lesz a dologból, akkor azért nyílván Everett-et vonták volna felelősségre, hogy miért nem lépet oda keményen és állította meg a visszahordót. A védő csak a dolgát csinálta, az már tényleg csak a szerencsétlen események sorozata volt, hogy Sproles még a lasztival bíbelődött, és hogy nem egy ezred másodpercel később ment neki a védő. Ha így történik - ahogy írtad is - ő a hét ST embere. Ez egy ilyen sport, ők sem gépek, hibáznak, ezt most Sproles szenvedte el. Az ilyen esetek elkerülése végedt vezették be az új kick-off szabályt is, hogy kvázi megszűnjenek a visszahordások. Ennek szerintem senki sem örülne, de csak így lehetne megszabadulni az ilyen esetektől.
Awesome88
Somebody: Teljesen megértem, hogy kiállsz a kollégád mellett, de ettől függetlenül egy újságíró nem ír így cikket (szerintem). Sokkal megfontoltabban kellene fogalmazni, nem ártana egy lektoráció (ha volt, akkor még értetlenebbül állok az eset előtt) mielőtt kiadásra kerül a cikk.
több mint 9 éve
Srácok, régóta nem szóltam hozzá, és nem is ilyen apropóból szerettem volna, de a TD Magazinos cikk védelmére kell kelnem. Ezt megtenném már csak azért is, mert kicsit anyázásba és fikázásba hajlott a dolog. Néhányan talán tudják itt, hogy én vagyok a TD Magazin online egyik szerkesztője, de ezt a cikket nem én írtam. Ennek ellenére 95%-ban egyet kell, hogy értsek a tartalmával, habár én az egész meccset láttam és Eagles szurkoló vagyok, és a Facebook falam mai napig őrzi a felháborodásomat az eset kapcsán (a legundorítóbb görénynek neveztem Everettet akit NFL pályán láttam).Szerintem ez egy balszerencsés eset volt, de kifejezetten ezért Everett nem hibáztatható. Ez tipikusan az a helyzet, mint ami a spike-nál is volt a Dallas - Steelers meccsen. Nyílván ha csak annyit akar az irányító, hogy földhöz vágja a labdát, akkor semmi értelme a védőknek kakaskodi, viszont mi van akkor ha a QB (esetünkben BigBen) egyszer csak csinál egy fake-spike-ot, majd dob egy TD passzt, miközbe mindenki csak ácsorog. Nyílván a védelem a ludas, mert miért nem figyeltek jobban. Viszont ha meg ugyan úgy 110%-on égve neki mennek az O-falnak akkor meg ők vannak elhordva mindennek, hogy ennek mi értelme, egy ilyen play-nél.
Ugyanis, miután kidühöngtem magam, és több cikket is elolvastam az eset kapcsán (philly.com, phillyvoice.com), plusz a kollégámmal is diskuráltam egy sort, be kellett látnom, hogy tényleg szabálytalan és veszélyes volt, ami történt, de a szabályok lehetővé teszik (nem engedik, csak lehetővé teszik) az ilyen szerencsétlen esetek előfordulását, még ha tiltják is, hogy a visszahordóhoz hozzáérjenek. Akár ilyen brutális módon is. Ha fél másodperccel később történik minden (tudom, hogy nincs ha), akkor ez sajnos egy szabályos megmozdulás, ami nem Sproles hibája, de nem is Everetté, és lássuk be Sproles állapotán nem sokat változtatna, hogy kezében volt-e a labda vagy sem, hacsak nincs benne beépített légzsák. (Nekem egyébként sokkal inkább kinyitotta a bicskát a zsebemben a Celek kiblokkolása, mert a labda a közelben sem volt, ez látszott az élő képen, és azt sem zárom ki, hogy ki volt adva, hogy ki kell ütni a csere longsnappert.)
Azt is be kell látni, hogy Sproles a maga tapasztalatával nem döntött jól, amikor ilyen közel engedte magához a gunnert. Az ütközés pillanatában persze fölfelé nézett, azért nem hibáztatható, de idén már nem egyszer láttunk reklamáló ellenfeleket, amiért Sproles az utolsó pillanatban jelzett fair catch-et. Ekkora tapasztalattal szerintem hamarabb fel kellett volna mérnie a helyzetet. Ez persze nem azt jogosítja fel az ellenfelet, hogy letarolja.
Amiért megértem a felháborodásotokat (ez az 5%), hogy a cikk szerencsétlenül lett megfogalmazva, és kicsit (az utóbbi idők nemi erőszak elleni kampányaihoz hasonlóan) áldozathibáztatósnak tűnik, pedig garantálhatom, hogy ez nem volt célja a kollégámnak. Mindössze annyi történt, hogy a cikket egy hosszú párbeszéd előzte meg, amit mi folytattunk a Facebook kiírásomat követően még előző este. Mivel ritkán ragadtatom el magam ennyire, a kollégám azt gondolta, Sprolesnak átharapták a nyaki artériáját és a sisakjába fostak. Ehhez képest ami történt, az bár szabálytalan volt és rendkívül veszélyes, sajnos "benne van a játékban". Pláne úgy, hogy Sproles alacsonyabb és még le is térdelt. Ezért nem ő a hibás, de ez is közrejátszott abban, hogy ennyire csúnyán nézett ki az eset, és Sproles ekkorát kapott.
Természetesen, mindez nem történt volna meg, ha Everett nem ekkora fasz, de ezért meg is kapta a maga 15 yardos büntetését. Hogy fair-e egy gyilkossági kísérletnek is beillő ütközést annyival "jutalmazni", mint ha csak nekiment volna a vállának a labda érkezése előtt? Nem, de nincs rá külön szabály. Ugyanakkor ma kiderült, hogy Everett nem kap eltiltást, amit a cikkben szereplő kimerevített kép alapján megértek. Ahogy Sproles nem tudta felmérni, milyen messze van a gunner, úgy Everett sem láthatta, hogy ott van-e a labda, csak annyit láthatott, hogy a returner már térdel, akkor pedig már nem lehetett megállni, jött a cheap shot. Kevesebb, mint fél másodperc híja volt, hogy neki jöjjön ki a lépés és a meccs special team játékáról beszéljünk.
Emellett azért, mert csinált egy facemaskot és kifejelte Celeket, "előéletről" beszélni, kicsit erős szerintem. Azért nem Suhról vagy Burfictről beszélünk. Maga Everett egyébként szeretett volna elnézést kérni Sprolestól, de nem engedték be a folyosóra, és mint elmondta, ha tehetné, az egész játékot visszacsinálná. Ettől még persze finoman szólva sem zártam a szívembe, de lehiggadva és utánaolvasva a történteknek, már nem mondanék olyat, amit a falamra is kiírtam. Sőt, még olyat sem, amit Ti írtatok a kollégámról és barátomról.
Písz.
somebody08
Itt ugyan ez volt a helyzet. Ha tehette volna Sproles simán elszaladt volna és ha esetleg TD lesz a dologból, akkor azért nyílván Everett-et vonták volna felelősségre, hogy miért nem lépet oda keményen és állította meg a visszahordót. A védő csak a dolgát csinálta, az már tényleg csak a szerencsétlen események sorozata volt, hogy Sproles még a lasztival bíbelődött, és hogy nem egy ezred másodpercel később ment neki a védő. Ha így történik - ahogy írtad is - ő a hét ST embere. Ez egy ilyen sport, ők sem gépek, hibáznak, ezt most Sproles szenvedte el. Az ilyen esetek elkerülése végedt vezették be az új kick-off szabályt is, hogy kvázi megszűnjenek a visszahordások. Ennek szerintem senki sem örülne, de csak így lehetne megszabadulni az ilyen esetektől.
több mint 9 éve
Everett a skins fanok szemében is egy vadbarom már rég...
több mint 9 éve
Srácok, régóta nem szóltam hozzá, és nem is ilyen apropóból szerettem volna, de a TD Magazinos cikk védelmére kell kelnem. Ezt megtenném már csak azért is, mert kicsit anyázásba és fikázásba hajlott a dolog. Néhányan talán tudják itt, hogy én vagyok a TD Magazin online egyik szerkesztője, de ezt a cikket nem én írtam. Ennek ellenére 95%-ban egyet kell, hogy értsek a tartalmával, habár én az egész meccset láttam és Eagles szurkoló vagyok, és a Facebook falam mai napig őrzi a felháborodásomat az eset kapcsán (a legundorítóbb görénynek neveztem Everettet akit NFL pályán láttam).Ugyanis, miután kidühöngtem magam, és több cikket is elolvastam az eset kapcsán (philly.com, phillyvoice.com), plusz a kollégámmal is diskuráltam egy sort, be kellett látnom, hogy tényleg szabálytalan és veszélyes volt, ami történt, de a szabályok lehetővé teszik (nem engedik, csak lehetővé teszik) az ilyen szerencsétlen esetek előfordulását, még ha tiltják is, hogy a visszahordóhoz hozzáérjenek. Akár ilyen brutális módon is. Ha fél másodperccel később történik minden (tudom, hogy nincs ha), akkor ez sajnos egy szabályos megmozdulás, ami nem Sproles hibája, de nem is Everetté, és lássuk be Sproles állapotán nem sokat változtatna, hogy kezében volt-e a labda vagy sem, hacsak nincs benne beépített légzsák. (Nekem egyébként sokkal inkább kinyitotta a bicskát a zsebemben a Celek kiblokkolása, mert a labda a közelben sem volt, ez látszott az élő képen, és azt sem zárom ki, hogy ki volt adva, hogy ki kell ütni a csere longsnappert.)
Písz.
több mint 9 éve
Azt aki a cikket írta nem tekintem újságírónak, vagy nagyon maximum ilyen Blikk szint... Nem csak, hogy Everett előéletének b.szott utánanézni, de még a szituációt sem mérte fel rendesen. Nem mellesleg nem videók alapján kell cikket írni, hanem megnézni a teljes meccset.Ajánlom tehát a tisztelt "újságírónak", hogy mielőtt ilyesmi blődségeket cikké formál komolyan végezzen kutató munkát, mert az éppen aktuális gondolataimat én is papírra (jelen esetben online felületre) tudom piszkítani és az is körülbelül ennyire lenne egy "szakmai" termék.
Szerkesztette: MirrMurr
több mint 9 éve
Nem az ütközés méretével van a probléma, hanem azzal, hogy védtelen játékost ért. A szabály szerint, amíg a visszahordó nem ér a labdához, nem lehet hozzáérni egy ujjal sem.A redskinses fickó nagyot akart ütni, esetleg muffed puntot vagy fumblet kiharcolni. Elrontotta az ütemet, mert balfasz, de védtelen játékos fejét ilyen alattomosan és ekkora erővel megütni nem gondolom, hogy túl etikus dolog.
több mint 9 éve
A legfelháborítóbb a cikkben, hogy még a visszahordót próbálják hibáztatni ebben a szituációban. Rogyasztott? És akkor mi van? Alacsony? És akkor mi a f...sz van? Ezek közül egyik sem olyan indok, ami feljogosít egy 30-al száguldó játékost arra, hogy teljes erőből leütközzön egy visszahordó játékost. Nehogymár Sproles legyen a hibás, mert olyan magas, amilyen... Megkockáztatom, hogy ha nem egy olyan erős testfelépítésű játékos van ott, mint ő, lehet, hogy nem ússza meg ennyivel... Le a kalappal, hogy utána felkelt és lesétált a pályáról... Más lehet, hogy csak az intenzíven tér magához egy bénulással... Ja, amúgy a csattanás alapján nekem az sem volt egyértelmű, hogy Everett tisztán vállal találta el Sprolest...
több mint 9 éve
Én nem azt vitatom, hogy brutális, vagy sem. Ha földön marad valaki az nem lehet más mint brutális, védtelen is az ember, ez mind tiszta sor. Teljesen jogos, és igaz. De nem tudtok egyetlen érvetekkel sem belekötni abba, amit írtam.
Ki méri fel, hogy kér-e fair catchet vagy sem? A puntot elkapó. Első mondatom rendben. Reflektálva a cikkre és @dande kommentjére.
Ha picit később jön Everett akkor is legyalulja. Ebben mi nem igaz? Rendben
Az utolsó két mondatomban pedig arra világítok rá, hogy nem tudom úgy megítélni a cselekedetet, hogy nem tudom, hogy mennyire volt szándékos Everett, és mit látott. @Greengo te csak feltételezed, hogy sérülésre ment, bizonyítékod nincs, én semmit sem feltételeztem, csak a tényeket írtam le. -> ez nem naivitás, ez objektivitás.
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Ne tévedjetek már meg!Az egész cikk (a puntról szóló rész) kőkemény faszság! A puntot elkapó játékos van a legjobban védve amerikai fociban. Az elkapásig még az útjába se állhat, hozzá se érhet ellenfél játékosa. Ez tök független attól, hogy a visszahordó integet-e előtte vagy nem.
Ez egy brutális szabálytalanság - a labdát elkapni igyekvő visszahordót gyalulta le. Hogy mennyire volt szándékos? - nem vagyok járatos Eagles-Skins történelemben.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ébresztő! Everett eleve a sérülésre ment és ez ezért is volt undorító. Ebben a playben már egy facemasket is eltolt azért, hogy legyalulhassa Sprolest. Nem egy sérülést okozott a meccsen..nem kell naivan hozzáállni a szituhoz. Egy gennyes féreg......de amúgy az egész skins mentalitásában megtalálható ez évről évre. (volt már rá példa..pl Foles esete anno) Nem az első eset volt és nem is az utolsó. Remélem majd egyszer visszanyal nekik a fagyi. Amúgy ennek már megvan a hagyománya a 2 csapat életében...elég csak a híres bodybag gamere visszaemlékezni.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Azt elfogadom, hogy Everett, nem biztos, hogy direkt csinálta ilyen brutálisra, de nyilván Sproles úgy mérte fel, hogy tudja visszavinni, Everetett pedig nem láthatta, rogyasztani az elkapás miatt rogyasztott.
több mint 9 éve
Hát a visszahordónak kell pedig felmérnie, hogy fogja tudni viszahordani, vagy inkább kér fair catchet. Ha picit később jön Everett és Sproles elkapja a labdát, akkor is belegyalulja a földbe. Én ezt pont nem láttam, mert szakadozott a stream, de így a visszajátszást látva nem vagyok meggyőzve, hogy élve el kéne Everettet temetni emiatt.
Azt nem annyira tudom felmérni, hogy Everett mennyire volt képben, azt talán látnia kellett volna, hogy nincs a labda Sproles kezében még, és ha így van, akkor genyó hogy mégse lassított.
több mint 9 éve
www.tdmagazin.hu/hirek/szabalyos-utkozes-vagy-aljas-huzas/2854kívánok ilyen ütközést annak aki ezt írta, anukája fszt már bocsánat, hogy a francba kellett volna fair catcht kérnie ha nem, is látta védőt hogy jön, marha
MrMiksa
több mint 9 éve
Én nem húznék WR/CB-t első két körben, kivéve ha mindkettőből be tudunk szerezni top talentet. Amúgy tuti BPA. Annyi poszton vérzik ez a csapat, hogy semmi értelme nem BPA-zni. Leglább a kövi két draftot BPA-zni kell. A mostani keretet tekintve csak nagyon kevés olyan embert tudok mondani, aki a jövő sikeres franchise embere. A támadó oldalon kizárólag Wentz. Skill playerek közül mindenki kuka lehet bármikor, a fal meg öreg, lecsúszott és drogos.Én meg általában a BPA híve vagyok, sokszor karakterhibás vagy sérült srácokat is bevállalva főleg a hátsó körökben. Így lesznek a csapatnak egyéniségei, playmakerek. Kelly nem tett mást, csak a nagy egokat és egyéniségeket elzavarta. Ennek az eredménye (szerintem) egy színtelen és unalmas csapat lett. (persze akkoriban reméltem, hogy ennek van értelme de utólag beláttam, hogy k***ra nincs)
Eazzy
Már draftkor örültem a Mills húzásnak, simán érdemes bevállalni, több ilyet kérnék. Max nem jön be, mint a hetedik körösök jó része.
Szerkesztette: picksix
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
Lehet LongSp-t is vadászni JonDo kivarázslóskodta magát idénre a csapatból..... DS meg agyrázkódás protokollon csoda hogy túlélteJó eséllyel követi őt Watkins, Smallwood és Tobin. Ő már sérült volt, mikor megverte Kerrigan a végén.
dande
több mint 9 éve
Lehet LongSp-t is vadászni JonDo kivarázslóskodta magát idénre a csapatból..... DS meg agyrázkódás protokollon csoda hogy túlélte
több mint 9 éve
Nekem ugy tetszene hogy a ket top wr ha bent van akkor egyik aztan bpa vegig.M Kendricks is mehetne az idei "jateka" alapjan mashova
több mint 9 éve
Amúgy a meccs emberéről is emlékezzünk meg, Trey Burton baromi jó játékos, a szívét kiteszi a csapatért. Nagy fogás volt az ő szerződtetése undraftedként, ahogy Paul Turneré is.
több mint 9 éve
Szerintem is kisebb az esély Logan megtartására, sajnos. Pénzügyileg a Cox/Curry/Ertz szerződések levét fogjuk meginni most Logan elengedése formájában. A háromból 2 csak a potenciálra kapta a nagy pénzt és nem teljesítenek (vicc, hogy Ertz csak egy hónapot hajlandó normálisan játszani a szezonban, azt is miután egy hétig rugdalják az edzők és a média). Ráadásul Allen és Vaeao is játszanak, és az utóbbiban még van is fejlődési lehetőség, Allen meg elfogadható csere. Logan helyett szerintem megpróbálhatunk a drafton szerezni egy másik run stuffert.A gyökér Johnson meg jól tenné, ha átstrukturálná a fizetését előbb-utóbb, hogy segítsen valamit a csapatnak. Az ügye miatt megszűnt a garantált pénze, így dead money nélkül bármikor elcserélhető/kirúgható. Szerencséje van, hogy egyelőre szükség van rá.
Rosemanre én nem vetek követ Alosno/Maxwell miatt, ezek a cserék kellettek, hogy felmenjünk Wentzért. Murray meg csak a pénzért volt itt, játszani nem akart, viszont folyamatosan nyavalygott.
Curry és Ertz szerződése amiért lehet szidni most, szerintem.
A drafton szerintem is abban a luxus helyzetben leszünk, hogy Qb és talán safety poszton kívül bárhova jól jön az erősítés. Már csak a megfelelő játékosokat kellene megtalálni 😀
Még nyilván fognak változni a dolgok, lesz free agency, de én azokra a posztokra húznák, ahol erős a draft. Talán kevésbé nyúlunk mellé így. Korai DL drafton sem lepődnék meg, Graham másik oldalán nincs senki és Logan is lehet elmegy. Cornerből én őszintén szólva akár kettőt is húznák ebből az erős classból, az egyik csak bejön. 😊 Futóknál is sok jó név lesz idén, majd meglátjuk, hogy mennyire fogynak az elején, mert más erős posztok is vannak a drafton. Az elkapó class viszont nem tűnik a legjobbnak, szerintem egy játékost ha húzunk, a többiek a szabadügynök piacról jönnek. Rontani nehezen tudunk a mostani brancson.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 9 éve
Láttuk már sokszor, hogy egy rendszeren mennyi minden múlik. Van azért ellenpélda is, pl Jenkins, aki egy rakás szar volt NOLAban, itt meg fénykorát éli. Engem őszintén szólva nem érdekel hogy mennyi pénz van a cap alatt, meg hogy nehéz, vagy könnyű dolog-e. Megoldja aki ennek a szakértője higgyétek el.
Én nem húznék WR/CB-t első két körben, kivéve ha mindkettőből be tudunk szerezni top talentet. Amúgy tuti BPA. Annyi poszton vérzik ez a csapat, hogy semmi értelme nem BPA-zni. Leglább a kövi két draftot BPA-zni kell. A mostani keretet tekintve csak nagyon kevés olyan embert tudok mondani, aki a jövő sikeres franchise embere. A támadó oldalon kizárólag Wentz. Skill playerek közül mindenki kuka lehet bármikor, a fal meg öreg, lecsúszott és drogos.
A védelemben Cox és Hicks. (Curry a kedvencem a személyisége miatt, de sajnos idén hulladék az elvárthoz képest)
Szóval nem tudok felidézni magamban egyetlen pozit sem ahová ne jönne jól az elérhető legjobb játékos.
több mint 9 éve
Hiába top a posztján, mindenkit akkor sem lehet megtartani, akkor sosem jönnének ki jó FA-k a piacra. Szvsz Logan bőven pótolható, és nem kéne a falra elverni a cap egyharmadát...logan toprun stopperek közt van. Nézd mé mikor nem játszik mennyivel több futott yardot engedtünk. Nem Logan 10 milliója sok hanem Curry 9-e.Ha ennyibe fog kerülni, márpedig ennyibe fog, akkor nem fogunk vele hosszabítani. Elképzelhetlen, hogy évi 30 milliót költsünk csak kettő DT-re... Cox azért kapott ekkora pénzt, hogy gyengébb játékosok is megéljenek mellette, mint pl. Allen is egész jól elkaristol ebben az évben.Kizárt hogy ilyen olcsó legyen. Liga top DT- i közt van. Nézd meg Mike Daniels fizuját vagy itt van Curry. Évi 9-10. Logan lesz 10 de nem tartom kizártnak hogy több. Sapi is emelkedik. Ez az árfolyam. Máshol kapni fog 12-t simán.Logant nem ússzuk meg évi 10-12 millió alatt, és akkor nem kér sokat.Sztem a fele lesz. ( | se | )
Shawn84
Greengo
Shawn84
balintbaba
Shawn84
Curryvel meg nem nagyon lehet csinálni semmit, akkora lét kapott, azt hiszem magas garantálttal...
Amúgy Rózsihoz csak annyit, hogy jól sikerült az idei FA tevékenység, elbasztunk egy csomó pénzt nagy igéretekre (Ertz, Johnson, Curry), és kibasztunk olyan játékosokat akik kurva jó évet futnak: Murray újra elit, Alonso kb. Pro Bowl szintet hoz, Maxwell meg egy solid corner lett Miamiban. Azért Kelly mellet Rózsi keze is bőven benne van a mostani rosterben.😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c