BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 325 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt nem nagyon értem, ez most valami elégtételt nyerés jelzése akar lenni Cole részéről vagy mi?
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
 i.imgur.com/2P1RvTw.jpg

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 691 — Apu ökölbeszorított keze
csudajó meccs lesz

de azért megnézem

több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Barbre és Matthews inaktív. Agholor villoghat.
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
BUEK
estere egy HD link nektek a meccshez
 www.youtube.com/watch?v=s6TPcLu4Ezw

Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
buék

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 325 — Így remélem megfelelek nektek.....
Áldott új esztendőt mindekinek és sok Eagles győzelmet. Kezdjük mondjuk már holnap 😉 😊
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Elmúlt 20 év első körös pickjei rangsorban:  www.thesportster.com/football/ranking-the-philadelphia-eagles-first-round-draft-picks-from-the-past-20-years/ Volt azért jó pár melléhúzás. 😀
Greengo
Lane Johnson, bele se gondoltam, amikor életbe lépett az eltiltása onnantól kezdődött a vesszőfutásunk. Aztán amikor a Giants ellen visszatért, számtalan kulcsblokkot osztott ki, többek közt a futott Td előtt is. Hiába áll fenn a veszélye, hogy ha még egyszer eltiltják akkor annyi, kulcsember, mint ahogy Peters is, lehet hogy már nem a régi de jövőre még bőven jó és akkor a falba szerintem nem kell magasan draftolnunk, az nem need.
korodiati
Persze. OL-be nem kell korai körös pick most. Viszont hátrébb tuti húzunk. Azért el kell kezdeni vadászni Peters utódját. (még ha nem is ezen a drafton találjuk meg, de ki tudja)
Greengo
Ebben a ritka fos OL classban nem szabad húzni 3. kör előtt senkit szvsz. De playmakert szerencsére tudunk majd CB, RB és Wr poszton is talán szerezni.
több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
T Watson szeretne jatszani az utolso forduloban.
PS-bol jott fel mivel matyyink ugye IR lett.
Janek
Fog is Sproles és Byron Marshall mellett.
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Elmúlt 20 év első körös pickjei rangsorban:  www.thesportster.com/football/ranking-the-philadelphia-eagles-first-round-draft-picks-from-the-past-20-years/ Volt azért jó pár melléhúzás. 😀
Greengo
Lane Johnson, bele se gondoltam, amikor életbe lépett az eltiltása onnantól kezdődött a vesszőfutásunk. Aztán amikor a Giants ellen visszatért, számtalan kulcsblokkot osztott ki, többek közt a futott Td előtt is. Hiába áll fenn a veszélye, hogy ha még egyszer eltiltják akkor annyi, kulcsember, mint ahogy Peters is, lehet hogy már nem a régi de jövőre még bőven jó és akkor a falba szerintem nem kell magasan draftolnunk, az nem need.
korodiati
Persze. OL-be nem kell korai körös pick most. Viszont hátrébb tuti húzunk. Azért el kell kezdeni vadászni Peters utódját. (még ha nem is ezen a drafton találjuk meg, de ki tudja)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
T Watson szeretne jatszani az utolso forduloban.
PS-bol jott fel mivel matyyink ugye IR lett.

több mint 9 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Greengo

Szerkesztette: korodiati
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nem hiszem hogy olyan sokat fog jatszani, hogy bánthatnák a védők. :d

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Nem csak dak pihen gondolom.
Janek
Lehet kap vagy két drive-ot, vagy mondjuk az első negyedet, aztán jön Romo meg Sankó 😊 . Romot lécci ne bántsátok 😀 😛

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Nem csak dak pihen gondolom.

több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
ESPN's Adam Schefter reports Tony Romo is expected to play Week 17 against the Eagles.
Dak Prescott is still expected to start, but both Romo and No. 3 QB Mark Sanchez will reportedly see game action behind the rookie.
több mint 9 éve
silye Dallas Cowboys 11
simán nyerünk a dallas B ellen?
Janek
Ahol a Romo a QB 😉? Valószínű játszik ellenünk, óvatosan bánjunk vele 😊
dande
Szerintem nem engedik játszani,féltik hogy lesérül.
silye
Már nyilatkozták, hogy játszik.

www.espn.com/nfl/story/_/id/18375924/dallas-cowboys-expected-play-tony-romo-sunday-regular-season-finale
[/Coach Jason Garrett pénteken azt nem mondom, hogy Romo játszana. Azt mondta, az edzők találkozik pénteken és véglegesíti a tervek szombat este és vasárnap reggel Philadelphiában.

Garrett Romo "abszolút" akar játszani.dande
több mint 9 éve
Janek
dande
silye
Már nyilatkozták, hogy játszik.

https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F1020%2Fr142819_1296x729_16-9.jpg
Sources: Romo expected to play against Eagles
Tony Romo is expected to play for the first time since Thanksgiving 2015 when the Cowboys play the Eagles on Sunday in the regular-season finale.

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
silye Dallas Cowboys 11
Janek
dande
több mint 9 éve
Janek
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.csnphilly.com/philadelphia-eagles/connor-barwin-opens-about-declining-production-future-eagles

ha belemenne egy komoly paycut-ba én nem bánom, ha marad, az elmúlt évek nagy kedvence volt
kérdés, h mi lenne az az összeg (2017-ben 8 milliót keresne, én max kb a felét tudnám elképzelni, ha maradni akar)
több mint 9 éve
 www.bleedinggreennation.com/2016/12/29/14112004/nolan-carroll-said-his-agent-has-started-contract-talks-with-the-eagles

én spec örülnék neki ..egész jó lenne,ha olcsó és egészséges tudna maradni hosszú tàvon is
zsojti
szerintem olyan 2-3 milliót kapni fog ha ez nem elég akkor tesztelheti a piacot....

több mint 9 éve
Nolan carroll egy akkora kalap szar hogy faj nezni. Barmelyik udfa tudja hozni a szintjét