Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
BREAKING: Idén még veretlenek vagyunk a playoffban!
több mint 8 éve
A történetnek úgy tűnik nincs vége:Újrajátszuk a 10 meccset Lane Johnsonnal, vagy csak simán tekintsük magunkat az idei Superbowl győztesének? Ha Steelers-Falcons meccs lesz, akkor persze duplán!
www.thescore.com/nfl/news/1201802-report-eagles-johnson-files-federal-lawsuit-against-nfl-nflpa
dande
több mint 8 éve
Graham All-Pro second team. Az egyetlen a csapatból aki felkerült a listára. Én Hickset azért hiányolom : D
több mint 8 éve
A történetnek úgy tűnik nincs vége:www.thescore.com/nfl/news/1201802-report-eagles-johnson-files-federal-lawsuit-against-nfl-nflpa
több mint 8 éve
A playcall Pederson kezében van, és ne felejtsük el hogy ő nemcsak HCként, de playcallerként is rookie.Reid engedte playeket hivni tavaly. Eloszor csak minden masodik felidoben, aztan egesz meccsen is.
mustaine

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
A WR edzőt úgy kirúgnám, hogy a lába nem éri a földet. Én Reichot nem bántanám, szerintem a szűk keresztmetszet az offenseben az elkapók játéka volt. A futójáték értelmes futó nélkül top10 (ez mondjuk megsüvegelendő), a támadófal kb 10 féle felállásban jól blokkolt futáshoz és védte Wentzet. A playcall Pederson kezében van, és ne felejtsük el hogy ő nemcsak HCként, de playcallerként is rookie. Amondó vagyok hogy +2 átlagos elkapóval sokkal jobb lett volna a támadójátékunk. Egyelőre szerintem nem adott rá okot Reich hogy ne bízzanak benne.
több mint 8 éve
Ki mit gondol a jelenlegi edzőkről?HC-nek nem hiszem,hogy elvinnék bármelyiket is,más pozicióba meg nem kell elengedni ez a szabály ha jól tudom.
A WR edző ami elsőnek beugrott,hogy lehetne eredményesebb nem tudom nála mennyit számít a múltja(Eagle volt sokáig).
Reich nem tudni mennyire lesz népszerű,itt ott már látni a nevét de első éve után csak nem viszik el annyira nem hasított itt az O....
több mint 8 éve
És közben Maclin nem is játszott 2013-ban.
több mint 8 éve
Mindent elmond a jelenlegi elkapósorunkról, hogy itt nosztalgiázunk és azon agyalunk, hogy milyen jó lenne most egy Maclin,Cooper vagy Avant a csapatnál. 😀Azért Coopert se felejtsük ki, 13-ban kurvajó volt. Lehet Agholornak is kéne nyomni vmi rasszista dolgot, egyből 1000yardos szezonja lenne,igaz ..három év alatt csak pár meghatározó O embert vesztettünk el a 2013-as csapatból: Djax, Maclin, McCoy, Mathis, Avant ....máris volt különbség 😊Ezt te sem gondolod komolyan. Pár játékos élve felkoncolná szerintem.ami baj, mert rohadt látványos volt az az offense 2013ban 😊
Attis
karmïgran
zsojti
balintbaba

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Azért Coopert se felejtsük ki, 13-ban kurvajó volt. Lehet Agholornak is kéne nyomni vmi rasszista dolgot, egyből 1000yardos szezonja lenne,igaz ..három év alatt csak pár meghatározó O embert vesztettünk el a 2013-as csapatból: Djax, Maclin, McCoy, Mathis, Avant ....máris volt különbség 😊Ezt te sem gondolod komolyan. Pár játékos élve felkoncolná szerintem.ami baj, mert rohadt látványos volt az az offense 2013ban 😊
Attis
karmïgran
zsojti
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
hát azért én Avantot mint meghatározó embert nem sorolnám ide : DJó kis 3 rd down célpont volt..de igen, ő csak eszembe jutott még a legvégén
Bár vele is előrébb tartanánk elkapó fronton.
ano92
több mint 8 éve
Ha jól értettem a hírt DeFilippot nem engedtük el a Jetshez interjúzni. Kell is a folytonosság Wentz mellé. Foles visszaeséséhez is lehetett köze mikor Lazort elengedtük. Még ha utána OCként nem is vált be.
több mint 8 éve
hát azért én Avantot mint meghatározó embert nem sorolnám ide : D Bár vele is előrébb tartanánk elkapó fronton.
több mint 8 éve
igaz ..három év alatt csak pár meghatározó O embert vesztettünk el a 2013-as csapatból: Djax, Maclin, McCoy, Mathis, Avant ....máris volt különbség 😊Ezt te sem gondolod komolyan. Pár játékos élve felkoncolná szerintem.ami baj, mert rohadt látványos volt az az offense 2013ban 😊
Attis
karmïgran
több mint 8 éve
Ezt te sem gondolod komolyan. Pár játékos élve felkoncolná szerintem.ami baj, mert rohadt látványos volt az az offense 2013ban 😊
Attis
több mint 8 éve
Jó az. Siker edző volt egyetemen. Itt valami félrecsúszott, de tapasztalatot már szerzett. Lehet tudja hol hibázott és most tanul belőle. Én elhoznám OC nak. Meghúzza magát, teszi a dolgát. Elrontani szerintem semmit nem tud. 😀 Más hogy Rózsa valszeg látni sem akarja többet 😂Ezt te sem gondolod komolyan. Pár játékos élve felkoncolná szerintem.
ano92
több mint 8 éve
Jó az. Siker edző volt egyetemen. Itt valami félrecsúszott, de tapasztalatot már szerzett. Lehet tudja hol hibázott és most tanul belőle. Én elhoznám OC nak. Meghúzza magát, teszi a dolgát. Elrontani szerintem semmit nem tud. 😀 Más hogy Rózsa valszeg látni sem akarja többet 😂
több mint 8 éve
Az a vicces, hogy azóta találtam egy ilyet : Ex-49ers and Eagles coach Chip Kelly said he wants to remain in the NFL, and would even be open to a coordinating job. 😛 Persze még viccnek is rossz, de azért beszédes, hogy Kelly is inkább megragadna az NFL-ben. 😀Ezt én nem mertem leírni 😛Semmi jóra, de mi megszabadulnánk tőle..Mire számíthatnak?Van hova fejlődni, reméljük a stáb egyben marad (esetleg Reichet nem fogom sajnálni) és akkor lehet tovább építkezni. Megtalálni a labdát jól elkapó WRk-t és a WRk-t jól őrző CBk-t 😊. S nagyobb összhangot a védelmi részek között.Csak kérned kell 😉
dande
The Buffalo News reports the Bills are expected to interview Eagles OC Frank Reich for their head-coaching vacancy.
empty taxi
Janek
Vegyük fel Kellyt helyette. 😀
Greengo
dande

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
A csoportban a miénk a leggyengébb sorsolás elméletben a győzelmi arányokat tekintve...persze ez gyorsan változikwww.phillymag.com/birds247/2017/01/03/philadelphia-eagles-carson-wentz-cornerbacks-corey-davis/CB poszton elég jó nevek lesznek FA-n. Gilmore lenne az ideális...persze őt tuti jobban meg kéne fizetni. Cooper vagy L.Ryan sem hangzik rosszul, de sztem őket megtartják....viszont Carrollt elengedném...ahogy írják is ..ő már túl is van a teljesítménye csúcsán..tehát jobb már nem lesz és ez amit mutat...kevés.
pár gondolat az offseason needekről
ha összejön egy-egy értelmes wr és cb az FA piacon akkor én már nagyon-nagyon elégedett leszek
drafton meg jöhet a wr-rb-cb 1-2-3. kör
zsojti
WR poszton mindenki DeSean lehetséges visszatéréséről ír , de azért ő sem lesz már fiatalabb. Persze imádnám ha jönne, de bosszantana is, hogy eddig nem lehetett a csapat hasznára. Amúgy a draft prospectek között már kiszemeltem magamnak 2 játékost. John Rosst aki egy új DeSean lehet sztem. Fantasztikusak a testcselei és a sebessége is nagyon jó (kezei is jók) és ami tetszik, hogy megvan nála a játékhoz szükséges intelligencia. Egy baj lesz vele, hogy kimegy majd első körben. A másik WR Corey Davis. Sztem nagyon illene a rendszerünkbe. Hasonlók a skilljei mint Rossnak azzal a különbséggel, hogy hozzá magas is. Nála benne lehet egy második körig való csúszás. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az első 2 kör valamelyikében WR-t hozzunk. CB-t nem húznék ezeken a helyeken mert nagyon ritka , hogy a korai körös CB-k azonnal beváljanak.
RB posztot még át kell nézzem, de ha minden igaz idén a poszt annyira mély, hogy lehet ráérünk harmadikban keresgélni.
Ami még nem volt. A jövőévi schedule :
Home
Dallas Cowboys (13-3)
New York Giants (11-5)
Washington Redskins (8-7-1)
Arizona Cardinals (7-8-1)
San Francisco 49ers (2-14)
Denver Broncos (9-7)
Oakland Raiders (12-4)
Chicago Bears (3-13)
Away
Dallas Cowboys (13-3)
New York Giants (11-5)
Los Angeles Rams (4-12)
Seattle Seahawks (10-5-1)
Kansas City Chiefs (12-4)
San Diego Chargers (5-11)
Carolina Panthers (6-10)
Így offseason előtt nehéz és felesleges is tippelni, de ismerve a többiek sorsolását is van egy olyan érzésem, hogy jövőre sokkal szorosabb lesz ez a csoport.
Greengo
Ha Caroll helyére érkezik vki komolyabb az FA piacról a CB poszt nem lenne ordas nagy need a Draft első köreiben (McKelvin bár üveg, de nem volt olyan rossz, Brooksért és Millsért JS nagyon odavan, plusz ott van még CJ Smith és Grymes is) de a 3-4-5 korben hoznék valakit.
Azért egy DJax-Davis-JM wr sor nem lenne semmi 😊
És akkor még bőven van mozgástér a drafton egy RB-re és DE re is
több mint 8 éve
www.phillymag.com/birds247/2017/01/03/philadelphia-eagles-carson-wentz-cornerbacks-corey-davis/CB poszton elég jó nevek lesznek FA-n. Gilmore lenne az ideális...persze őt tuti jobban meg kéne fizetni. Cooper vagy L.Ryan sem hangzik rosszul, de sztem őket megtartják....viszont Carrollt elengedném...ahogy írják is ..ő már túl is van a teljesítménye csúcsán..tehát jobb már nem lesz és az amit mutat...kevés.
pár gondolat az offseason needekről
ha összejön egy-egy értelmes wr és cb az FA piacon akkor én már nagyon-nagyon elégedett leszek
drafton meg jöhet a wr-rb-cb 1-2-3. kör
zsojti
WR poszton mindenki DeSean lehetséges visszatéréséről ír , de azért ő sem lesz már fiatalabb. Persze imádnám ha jönne, de bosszantana is, hogy eddig nem lehetett a csapat hasznára. Amúgy a draft prospectek között már kiszemeltem magamnak 2 játékost. John Rosst aki egy új DeSean lehet sztem. Fantasztikusak a testcselei és a sebessége is nagyon jó (kezei is jók) és ami tetszik, hogy megvan nála a jó játékhoz szükséges intelligencia. Egy baj lesz vele, hogy kimegy majd első körben. A másik WR Corey Davis. Sztem nagyon illene a rendszerünkbe. Hasonlók a skilljei mint Rossnak azzal a különbséggel, hogy hozzá magas is. Nála benne lehet egy második körig való csúszás. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az első 2 kör valamelyikében WR-t hozzunk. CB-t nem húznék ezeken a helyeken mert nagyon ritka , hogy a korai körös CB-k azonnal beváljanak.
RB posztot még át kell nézzem, de ha minden igaz idén a poszt annyira mély, hogy lehet ráérünk harmadikban keresgélni.
Ami még nem volt. A jövőévi schedule :
Home
Dallas Cowboys (13-3)
New York Giants (11-5)
Arizona Cardinals (7-8-1)
San Francisco 49ers (2-14)
Denver Broncos (9-7)
Oakland Raiders (12-4)
Chicago Bears (3-13)
Away
Dallas Cowboys (13-3)
New York Giants (11-5)
Los Angeles Rams (4-12)
Seattle Seahawks (10-5-1)
Kansas City Chiefs (12-4)
San Diego Chargers (5-11)
Carolina Panthers (6-10)
Így offseason előtt nehéz és felesleges is tippelni, de ismerve a többiek sorsolását is van egy olyan érzésem, hogy jövőre sokkal szorosabb lesz ez a csoport.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Láttam a listát...azért simán beférne sztem és meg is érdemelné...de ha nem most akkor a közeli jövőben ez jönni fog.Láttad a mezőnyt?Dawkins bekerülhet elsőre is a HOF-be?El se tudom képzelni, hogy nem egyből kerül be.
Ha rajtam mulna akkor siman
Janek
Eazzy
Esélye nincs kb idén
Janek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Láttad a mezőnyt?Dawkins bekerülhet elsőre is a HOF-be?El se tudom képzelni, hogy nem egyből kerül be.
Janek
Eazzy
Esélye nincs kb idén
több mint 8 éve
Dawkins bekerülhet elsőre is a HOF-be?El se tudom képzelni, hogy nem egyből kerül be.
Janek
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Ha jól látom még nem említettétek: hála a Vikes-nak, végül a 14. helyen draftolhatunk az első körben. Vagy a 15.-en - ez majd pénzfeldobással dől el, ellenfél a Colts. A második körtől már a saját helyünkön húzunk és még a Browns 5. körös pickjét kaptuk a Wentz trade keretében (ami esetleg lehet 4. kör vége - de erre kevés az esély szerintem).