NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Amúgy a támadófalat még érdemes kiemelni, Wentzet nem sackelték, a futás pedig Smallwooddal egész jól beindult. Remélem, hogy Johnson eltiltásával a stabilitás megmarad. 2013-ban is hasított az offense, egész évben minden támadófal játékos egészséges volt (Peters-Mathis-Kelce-Herremans-Johnson). Tobin egyébként egész jól fest a swing tackle szerepben.
Remélem, hogy Johnson eltiltásával Seumalo is szerepet kap. Kelce önmagához képest gyengébb játéka egy kicsit aggaszt. Nem tudom, hogy Wisniewski jobb lenne-e.

Szerkesztette: mustaine

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 740
grat srácok...jó kis csapat...Wentz különösen tetszik 😊 és lehet, hogy pályafutása során már csak egyszer játszunk ellene Philadelphia-ban, ami külön nagy öröm...szóval gratulálok
több mint 9 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Idén még nem engedtünk passzolt TD-t, ami azért nem rossz. 😉
Brownnak sok yardja lett, de TD-je nem. Ennél jobban a mi CB állományunkkal nem biztos, hogy lehetett volna limitálni őt (lehetett látni, hogy egyszerűen ragad hozzá a labda). Mills most sem volt rossz, csak megint a mezrángatás előjött nála. Ezt még az egyetemről hozta és egyelőre nehezen szokik le róla. Most is lett belőle egy DPI, pedig semmi szükség nem volt a mezhúzásra, mert jó pozícióban volt és a passz is rövid lett.
Hogy igazán nehezen sebezhető legyen a védelem, még kellene majd egy kiemelkedő CB. Jelenleg ha egydimenzióssá tudunk tenni egy támadósort, akkor tud igazán életveszélyes lenni a védelem. A Steelers hamar átváltott a passzokra, bár még nem voltak olyan nagy hátrányban, és Schwartz teljesen szabadon engedhette a fiúkat a falban.

Jó volt látni, a magabiztosságot. Pl. egyszer 3. és 14-nél a 4 falemberen kívül a többiek nyugodtan felálltak 14 yard mélyen a first down vonalra, kb. ilyen "na akkor gyertek ha tudtok" felkiáltással. Ugye korábbi években ilyen hosszú szituációkban rettegni kellett, mert számtalanszor benyeltük ezeket, sokszor rövid passzokból és elrontott szerelésekkel. Most meg kb. 7 yardnál hárman estek Brown nyakába.

Úgy érzem, hogy nagyon bizonyítani akar ez a védelem. Eddig éveken keresztül a már itt lévő játékosok olyan rendszer(ek)ben voltak, ami nem biztos, hogy a legjobban illett a képességekhez, és legtöbbször béna/hozzá nem értő koordinátorok alatt, mint Davis vagy Castillo (Jesszus..). Bár az utóbbi években általában nem voltak rosszak addig, amíg bírták szusszal.
Egyénileg eddig is jó játékosból állt, főleg a front7, de eléggé rájuk járt a rúd különböző okokból, úgyhogy nincs is köztük megelégedett játékos. Pl. Graham szerencsétlen hol ilyen, hol olyan rossz rendszerben játszott, közbe megtanult OLB lenni stb. Currynek hasonló helyzete volt, csak rövidebb ideig. Ők most úgy tűnik elszabadultak, ahogy Cox és egyre inkább Logan is. Hicks fiatal, őt nem kell motiválni, de a múltbeli sérülések miatt ő is sok mindenen átment. Jenkinsnek sem úgy alakultak a dolgai a Saintsnél, ahogy várták, de úgy tűnik itt megtalálta a helyét. McLeod tudja, hogy milyen egy jó védelemben játszani, de az ő sikerélményeinek is vége szakad ezzel. És még lehetne sorolni.
Csak tartsák ezt a formát minél tovább.

több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Érdemes volt morognom, itt már lehet is visszanézni 😊

www.nfl-replay.com/pittsburgh-steelers-vs-philadelphia-eagles-sep-25-2016/
dande
tegnap hiányoltam Kendricks-et, de az elején mondja, hogy a Browns ellen eltört az orra
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
3 meccs után a legkevesebb pontot engedtük (27 összesen).
A védelem a negyedik legkevesebb yardot engedte.
Passz ellen a 8. legjobb a védelem, futás ellen a 2.

Mindeközben a csapat a legtöbb pontot átlagolja a ligában (30.7)

Szerkesztette: mustaine

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 343 — Így remélem megfelelek nektek.....
Érdemes volt morognom, itt már lehet is visszanézni 😊

www.nfl-replay.com/pittsburgh-steelers-vs-philadelphia-eagles-sep-25-2016/
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 957 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Először is GRATULÁLOK a tegnapi sikerhez! Másodszor pedig nagyon szimpatikus amit és ahogy csináltok. Wentz pedig nagyon jól van/ lesz felépítve. Baromira élveztem volna azt amit csinál(tok), ha nem mi vagyunk a másik oldalon.

Lehet még korai ilyet mondani, de ha ezen az úton lépkedtek tovább akkor az elkövetkezendő évek meghatározó NFC csapata lehettek ( már most is jó csapatotok van ).

több mint 9 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
én hiába próbáltam magyarázni, hogy az örömkönnyek egészséges optimizmus, pozitív hangok nem a barnák legyőzésének szóltak már akkor sem.

a nap hülyéje mégis csak az a versenyző, aki egy brady rekord carson általi megdöntésére be tudta tolni, hogy jó, de bradynek 4 gyűrűje van 😀
több mint 9 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Az első mérkőzésen 29 pontot ért el a csapat, és az ellenfél kezdő írányítójának sérülést okoztak!
A második mérkőzésen 29 pontot ért el a csapat, és az ellenfél kezdő írányítójának sérülést okoztak!
Vajon mi lesz a harmadik mérkőzésen?
tûzoltó
Kivel is játszotok? Steelers? Hm.... kijózanodás 😀
Azért a Bears, Browns párost ne vegyétek túl nagy erőfelmérésnek 😊
silent7939

(evergreen után szabadon)
picksix
Azt hiszem most meg kell követnem magam. Nice Job srácok.... erre valóban nem számítottam, de szerintem senki 😊
silent7939
én sem 😀 Persze bíztam benne, de ma amikor olvastam, rögtöm néztem a statokat is, hogy nem fordítva írták-e az eredményt 😀
több mint 9 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Az első mérkőzésen 29 pontot ért el a csapat, és az ellenfél kezdő írányítójának sérülést okoztak!
A második mérkőzésen 29 pontot ért el a csapat, és az ellenfél kezdő írányítójának sérülést okoztak!
tûzoltó
silent7939

picksix
Azt hiszem most meg kell követnem magam. Nice Job srácok.... erre valóban nem számítottam, de szerintem senki 😊
több mint 9 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
tûzoltó
silent7939

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 343 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem a 11. helyen lévő srác jó vétel volt 😊

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 864 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az az első perces "tánc"... Kiégett a retinám tőle. Valaki hozzon egy fehér botot.
 www.youtube.com/watch?v=UFuUC7M4OOE

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 046 — Pats fan
Gratulálok srácok ,férfimunka volt!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Ryan Mathewessal mi volt, nem is láttam a meccsen, vagy megsérült előtte?

BTW eddig két oldalam közül egyiken sincs fent a meccs, illetve az egyiken igen, csak persze pont azt tették nem letölthetővé, újranézhetővé (minden más meccs mehet....) morci leszek, ha épp ezt nem tudom letölteni.

Amúgy szép a reggel 😊

A durva az elmúlt évek állapotaihoz képest: Úgy tűnik az NFC Eastben minden csapatnak van kompetens QB-ja. Azért így kemény lesz.

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 331 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Gratulálok! Mondtam hogy nem kell idegeskednetek, látszott hogy tegnap nektek minden, nekünk semmi nem jön.
Hozzá kell szoknotok hogy jó csapatotok van .-)

több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Worst 3-0 team?? 😀 De majd ha jó csapattal játszunk, úgyis kiderül, hogy minden rossz 😊 Várjá .. akko 'má a Steelers se jó csapat?
BleedingGreen
 twitter.com/JimmyKempski/status/780174170688806912
skizofita
csak simán tedd be a linket, megy úgyis.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Worst 3-0 team?? 😀 De majd ha jó csapattal játszunk, úgyis kiderül, hogy minden rossz 😊 Várjá .. akko 'má a Steelers se jó csapat?
BleedingGreen
 twitter.com/JimmyKempski/status/780174170688806912

Szerkesztette: skizofita

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 9 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!

A védelem teljesítményét a front7-nel az élen, majd úgyis megénekelik (Cox és Graham vezetésével szétbombázták az agyon dicsért Steelers OL-t), én ezért most inkább a két safety játékát emelném ki, Jenkins és McLeod is igen jó meccset játszott. McLeod gyorsan az egyik kedvencem lett, olyan a gyerek, mint egy hőkövető rakéta, teljes erővel ütközik és remekül takarít. Ilyen játékosunk nem volt FS-ben Dawkins óta. Remélem így is folytatja. Örültem, hogy a végén összejött az int a secondarynak, mert 2-3 jó esély bennük maradt a meccsen korábban (Carroll, Jenkins).

A támadókról én tudtam, hogy fel tudnak majd tenni pontokat. Wentz veteránokat megszégyenítő játékát már nem is kell említeni. Remekül mozog a zsebben, és tudja mi van körülötte (Sproles TD). És mi lesz, ha majd nem ejtik ki minden meccsen egy hosszú TD-passzát? Most DGB ejtett ki egyet, bár a CB ott volt a hátán, de nem lett volna szabad elejteni, mert oda volt téve a passz.
A fal is igen jól összeállt ma, az első teljes mértékben jó meccsüket hozták ma. Kár, hogy Johnson most száll ki. Hihetetlen, de Barbre a fal egyik legjobbja. Már múltkor is jó volt, de gondoltam, csak becsúszott egy jó meccs. De ma újra megtette.
Jó, hogy sikerült Smallwoodot is bevonni, Sporles-t nem erőltetném a futásokkal (a passzokkal annál inkább), helyette Smallwoodnak adnám ezeket a futásokat.

Minden csapatrész hozzátette a magát, offense, defense nyilván, de a special team is a blokkolt fg-lal, fontos volt, hogy nem tudtak vezetni.
A sok büntetéstől eltekinthettünk volna, bár egy része a garbage time-ben volt, akkor már mindenre dobtak.

Az edzőket is nagy dicséret illeti. Pederson eddig a felülmúlja minden elvárásomat, remek gameplanek, jó játékhívás. Schwartz meg egy állat eddig, de ezen nem lepődtem meg.

több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
A mai meccs dióhéjban:

Schwartz, Pederson, Wentz, Jenkins, Graham, Cox, Hicks, Carroll, Sproles, Smallwood
Carson Wentz 23/3, 301, 2 TD, 0 INT, 125.9
 twitter.com/RLiuNFL/status/780187039618793472

És a lényeg 😀
 twitter.com/JohnBarchard/status/780180091821256704

Óriási élmény volt, hatalmas köszönet az egész csapatnak és stábnak. Fly Eagles!

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 864 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vigyázat, mert ha Wentz így folytatja (és a Jags is úgy játszik, ahogy) idén jövők a Phily bandwagonra.

Egyébként nem kell meglepődni, hogy Carson ennyire profi. Ötszörös FCS bajnok, csak a győzelemhez van hozzászokva. 😊
több mint 9 éve
 twitter.com/fatpussyisyummy/status/778643122771419137?ref_src=twsrc%5Etfw
karmïgran
Biztos, hogy akarjuk???????????

Szép volt srácok, én még mindig óvatos vagyok, de már így is szép ez-az idény bármi lesz. Szép hetet!
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
érik a 16-0! nincs a játéknak olyan eleme amiben kifejezetten gyengék lennénk, ilyen nem nagyon volt! ha 3 évet szopni kellett kellyvel hogy legyen egy wentzünk, akkor azt mondom megérte.

3-0-al kezdtünk, ez statisztikailag 74% PO-t jelent.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
 twitter.com/fatpussyisyummy/status/778643122771419137?ref_src=twsrc%5Etfw