NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
47
8
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
4
4
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
3
2
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Kb a szezon múlik azon hogy bírja végig, gyanítom úgy vigyáznak rá, mint a hímestojásra.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Nem tudom, de Mathews és Mostert állítólag nagyon királyak, nincs miért aggódni 😀...mustaineMurray nem sokat edzett eddig. 2-3 napnál nem nagyon többet ha jól figyelek. Neki mi a tököm baja van?Shawn84
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Murray nem sokat edzett eddig. 2-3 napnál nem nagyon többet ha jól figyelek. Neki mi a tököm baja van?Shawn84elvileg semmi, a vele készült interjú alapján ő sem teljesen érti, hogy miért van mellőzve a gyakorlásokon, de nem vidám...
www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/08/demarco_murray.html
több mint 10 éve
Ma:Murray nem sokat edzett eddig. 2-3 napnál nem nagyon többet ha jól figyelek. Neki mi a tököm baja van?
Gardner a kezdő RG (Gardner 4 nap, Tobin 2 nap, Moffitt 2 nap, Vandervelde 2 nap a kezdőkkel eddig)
Bradford háromszor egymás után nem találta meg Agholort
Zach Ertz nem edz a tegnapi kisebb sérülése miatt
Rowe a nickel corner
Brad Jones és Acho a kezdő ILB-k (Ryans, Kendricks és Alonso sem edz)
Murray és Wolff sem edz mamustaine
több mint 10 éve
Ma:Gardner a kezdő RG (Gardner 4 nap, Tobin 2 nap, Moffitt 2 nap, Vandervelde 2 nap a kezdőkkel eddig)
Bradford háromszor egymás után nem találta meg Agholort
Zach Ertz nem edz a tegnapi kisebb sérülése miatt
Rowe a nickel corner
Brad Jones és Acho a kezdő ILB-k (Ryans, Kendricks és Alonso sem edz)
Murray és Wolff sem edz ma
több mint 10 éve
az már szar ha Smith aláz valakit.ano92Már miért lenne szar? Másodéves játékos. Az nem lehet, hogy fejlődött? Smith tavalyhoz képest jóval erősebb, technikásabb. Dennis Kelly meg épp csak egy backup. Ha jó napja, meg egy kis lendülete van egy UDFA seggre fejeli 😊
több mint 10 éve
az már szar ha Smith aláz valakit.
több mint 10 éve
Akkor centerük nincs 😕Punci ott van, ő jó guardnak is 😀ano92Mathis hamarosan aláírhat az új csapatánál, reméljük tényleg a Dolphins lesz azkristofHat en is nagyon remelem.
Kezdo Guardunk tavolrol sincsen 😀Adirotor
Amúgy a RG posztért nálunk is őrületes csata van, Andrew Gardner, Matt Tobin, John Moffitt, és Julian Vandervelde között. Bármelyik szerzi meg a kezdő helyet, javulnia kell, hogy legalább Herremans szintjét hozza.
Egyébként tegnap Marcus Smith seggre fejelte Dennis Kellyt.
több mint 10 éve
Punci ott van, ő jó guardnak is 😀Mathis hamarosan aláírhat az új csapatánál, reméljük tényleg a Dolphins lesz azkristofHat en is nagyon remelem.
Kezdo Guardunk tavolrol sincsen 😀Adirotor
több mint 10 éve
Mathis hamarosan aláírhat az új csapatánál, reméljük tényleg a Dolphins lesz azkristofHat en is nagyon remelem.
Kezdo Guardunk tavolrol sincsen 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mathis hamarosan aláírhat az új csapatánál, reméljük tényleg a Dolphins lesz az (a Jets és a 49ers került még szóba, pletyka szinten)
több mint 10 éve
A Dallasról is kiderült, hogy Kelly rasszizmusban szenvednek. Csak ők nyári Ku Klux jelmezben vannak mert Texasban melegebb van 😊vagy kimosták a sisakokat és benne maradtak a szennyes zsákban -_-
Esetleg hobbi méhésznek álltak.
Shawn84
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cody Parkey 53 és 58 yardról is bevarrta az edzés elején, egyébként minden rúgását sikeresen hajtotta végre, egyet kivéve, amelyik a kapufáról pattant ki (50 yardos próbálkozás egyébként). Ki az az Alex Henery?mustaineúgy látszik Parkey is olvassa a fórumot és elbízta magát, ma hármat rontott 50 yardon belülről
több mint 10 éve
A Dallasról is kiderült, hogy Kelly rasszizmusban szenvednek. Csak ők nyári Ku Klux jelmezben vannak mert Texasban melegebb van 😊Esetleg hobbi méhésznek álltak.
több mint 10 éve
azért mert van egy gm liga ahol átvette az oakland irányítását és most azthiszi, hogy nyerhet akármit is. DE NEEEEEM.Átálltam a sötét oldalramustainemustainemustaine semmi személyeskedés csak kiváncsiság: hogyhogy oaklandes a csapatlogód?picksix
több mint 10 éve
Tegnapi edzésről pár sor:www.bleedinggreennation.com/2015/8/11/9130553/eagles-training-camp-practice-notes-marcus-smith-sam-bradford-dennis-kelly
Marcus Smith nevét draftolása óta most olvastam pozitív szövegkörnyezetben. 1vs1 blocking drillben seggre vágta Dennis Kellyt (6-8,320). Utána ünnepelte a játékot és a körülötte levők is, Brandon Graham úgy ugrálta körbe, mint egy őrült. Ezt jó hallani, másrészt az OL miatt aggódom kissé ezek után :S
Egyéb:
-Donnie Jones puntolt egy borzalmasat, át a kerítésen és egy fát talált telibe.
-Jaylen Watkins kezdett nickelben, Agholor szélső elkapóként, Mofitt volt a kezdő jobb G.
-Bradfordot istenítik (aki mellesleg megjegyezte, hogy jó lenne a pápával találkozni), volt jó pár szép és pontos passza, már csak meccsen kell bizonyítania.
-Futók jól muzsikálnak, DeMarco főleg, de Ryan Matthews is.
-Tebow ismét kiegyensúlyozatlan volt, egyszer fent-egyszer lent, de most inkább a jobbik felét mutatta.
Többi a cikkben 😊
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Na akkor én is visszatértem read-only módból, mivel lassan indul a szezon.Milyen alapon mondod ezt? Köztudott,hogy gyűlölöm Kelly-t,és a taktikáját.Talán ismersz,annyira hogy megmond rólam,hogy kétszínű vagyok? Nyalni a seggét,nem fogom...Max ha,tényleg olyan jól teljesít majd a csapat,akkor megdícsérem,de körbeugrálni nem fogom, de megnyugodhatsz,ha tévedtem,én olyan vagyok,hogy el fogom ismerni azt. De attól függetlenül sem fogom szeretni Kellyt. 😉
Összességében az offseason alatt meglepő dolgok történtek, voltak amin felhúztam magam, aztán rájöttem, hogy innen messziről fingunk nincs arról Chip mit miért csinál, milyen az öltözői hangulat mit látnak a stábtagok stbstb...
Az biztos, hogy ez már az ő csapata, teljes kontroll alatt van a gárda, így ha bármi negatívum történik lehet őt fikázni. DE NEM MOST MÉG! Ne haragudj McFumbles, de szerintem te leszel az első aki nyalni fogod a seggét ha mondjuk a tavalyi mérleggel zárunk és az elég a PO-ra. (és ahogy olvastam az első aki szidta amikor még el sem kezdődött a szezon) El kell fogadni, ha tetszik ha nem, hogy 100% Kelly irányít, lehet itt érzelmekről meg kedvenc játékosokról beszélni, de ez kőkemény üzlet (lsd Dawkins esete). Más felfogás mint amit mi megszoktunk ebben a kis országban.
Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy fog kinézni ez az offense. Más QB, más WR-ek, más típusú futó egyszóval legalább élvezetes lesz. (sőt ha Teebow marad még + média érdeklődés is lesz)
Legyen elég a negatív kommentekből inkább csekkoljuk a training camp-et aztán pre-seasont és 5-6 forduló után már lehet kiabálni, hogy ez vagy az miért történt, de inkább gondolkodjunk pozitívan és ne rinyáljunk annyit.
Flyzsoeo
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000508631/article/geno-smith-will-miss-610-weeks-after-sucker-punchDurva!Én meg azt hittem a Ballers kicsit el van túlozva, de láthatjuk mi a valóság.Pont ezért értem meg Kellyt, hogy megtud válni "csak csajok" buli Shady-től, meg nagypofájú DJacks-től.Ezek a srácok nagyon el tudnak,szállni.Persze emberek ők is, de ennyire agyatlannak lenni...:-/
Na ezért se menjen Sancho sehová, arról nem is beszélve, hogy Bradford nem éppen vasból van.dande
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Átálltam a sötét oldalramustainemustaine semmi személyeskedés csak kiváncsiság: hogyhogy oaklandes a csapatlogód?picksix
több mint 10 éve
mustainemustaine semmi személyeskedés csak kiváncsiság: hogyhogy oaklandes a csapatlogód?
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Na ezért se menjen Sancho sehová, arról nem is beszélve, hogy Bradford nem éppen vasból van.
több mint 10 éve
Eagles sign CB Marc Anthony, reaching the team's 90-man roster limit.
több mint 10 éve
Tebow miatt ment Phillybe 😀Ferenc pápa éppen Phillybe látogat, és ha már ott jár, a kinti fanok aláírásgyűjtést indítottak, hogy áldja meg Sam Bradford térdeit 😕mustaineAhol van egy Tebow, minek a pápa? Főleg, ha esetleg Bradford nem is katolikus. 😀 Neki a dobópápát kellett volna odahozni, de sajnos ő már meghalt pár éve.iktriad
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Ferenc pápa éppen Phillybe látogat, és ha már ott jár, a kinti fanok aláírásgyűjtést indítottak, hogy áldja meg Sam Bradford térdeit 😕mustaineAhol van egy Tebow, minek a pápa? Főleg, ha esetleg Bradford nem is katolikus. 😀 Neki a dobópápát kellett volna odahozni, de sajnos ő már meghalt pár éve.