NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Kb a szezon múlik azon hogy bírja végig, gyanítom úgy vigyáznak rá, mint a hímestojásra.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
...mustaine
Murray nem sokat edzett eddig. 2-3 napnál nem nagyon többet ha jól figyelek. Neki mi a tököm baja van?Shawn84
Nem tudom, de Mathews és Mostert állítólag nagyon királyak, nincs miért aggódni 😀

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Murray nem sokat edzett eddig. 2-3 napnál nem nagyon többet ha jól figyelek. Neki mi a tököm baja van?Shawn84
elvileg semmi, a vele készült interjú alapján ő sem teljesen érti, hogy miért van mellőzve a gyakorlásokon, de nem vidám...
 www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/08/demarco_murray.html
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ma:
Gardner a kezdő RG (Gardner 4 nap, Tobin 2 nap, Moffitt 2 nap, Vandervelde 2 nap a kezdőkkel eddig)
Bradford háromszor egymás után nem találta meg Agholort
Zach Ertz nem edz a tegnapi kisebb sérülése miatt
Rowe a nickel corner
Brad Jones és Acho a kezdő ILB-k (Ryans, Kendricks és Alonso sem edz)
Murray és Wolff sem edz mamustaine
Murray nem sokat edzett eddig. 2-3 napnál nem nagyon többet ha jól figyelek. Neki mi a tököm baja van?
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Ma:
Gardner a kezdő RG (Gardner 4 nap, Tobin 2 nap, Moffitt 2 nap, Vandervelde 2 nap a kezdőkkel eddig)
Bradford háromszor egymás után nem találta meg Agholort
Zach Ertz nem edz a tegnapi kisebb sérülése miatt
Rowe a nickel corner
Brad Jones és Acho a kezdő ILB-k (Ryans, Kendricks és Alonso sem edz)
Murray és Wolff sem edz ma

több mint 10 éve
az már szar ha Smith aláz valakit.ano92
Már miért lenne szar? Másodéves játékos. Az nem lehet, hogy fejlődött? Smith tavalyhoz képest jóval erősebb, technikásabb. Dennis Kelly meg épp csak egy backup. Ha jó napja, meg egy kis lendülete van egy UDFA seggre fejeli 😊
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
az már szar ha Smith aláz valakit.

több mint 10 éve
Mathis hamarosan aláírhat az új csapatánál, reméljük tényleg a Dolphins lesz azkristof
Hat en is nagyon remelem.
Kezdo Guardunk tavolrol sincsen 😀Adirotor
Punci ott van, ő jó guardnak is 😀ano92
Akkor centerük nincs 😕

Amúgy a RG posztért nálunk is őrületes csata van, Andrew Gardner, Matt Tobin, John Moffitt, és Julian Vandervelde között. Bármelyik szerzi meg a kezdő helyet, javulnia kell, hogy legalább Herremans szintjét hozza.

Egyébként tegnap Marcus Smith seggre fejelte Dennis Kellyt.

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Mathis hamarosan aláírhat az új csapatánál, reméljük tényleg a Dolphins lesz azkristof
Kezdo Guardunk tavolrol sincsen 😀Adirotor
Punci ott van, ő jó guardnak is 😀

több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Kezdo Guardunk tavolrol sincsen 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mathis hamarosan aláírhat az új csapatánál, reméljük tényleg a Dolphins lesz az (a Jets és a 49ers került még szóba, pletyka szinten)
több mint 10 éve
rva 4 516 — Me for President!
A Dallasról is kiderült, hogy Kelly rasszizmusban szenvednek. Csak ők nyári Ku Klux jelmezben vannak mert Texasban melegebb van 😊

Esetleg hobbi méhésznek álltak.

Shawn84
vagy kimosták a sisakokat és benne maradtak a szennyes zsákban -_-
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cody Parkey 53 és 58 yardról is bevarrta az edzés elején, egyébként minden rúgását sikeresen hajtotta végre, egyet kivéve, amelyik a kapufáról pattant ki (50 yardos próbálkozás egyébként). Ki az az Alex Henery?mustaine
úgy látszik Parkey is olvassa a fórumot és elbízta magát, ma hármat rontott 50 yardon belülről
több mint 10 éve
A Dallasról is kiderült, hogy Kelly rasszizmusban szenvednek. Csak ők nyári Ku Klux jelmezben vannak mert Texasban melegebb van 😊

Esetleg hobbi méhésznek álltak.

több mint 10 éve
mustaine
mustaine semmi személyeskedés csak kiváncsiság: hogyhogy oaklandes a csapatlogód?picksix
Átálltam a sötét oldalramustaine
azért mert van egy gm liga ahol átvette az oakland irányítását és most azthiszi, hogy nyerhet akármit is. DE NEEEEEM.

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Tegnapi edzésről pár sor:
 www.bleedinggreennation.com/2015/8/11/9130553/eagles-training-camp-practice-notes-marcus-smith-sam-bradford-dennis-kelly

Marcus Smith nevét draftolása óta most olvastam pozitív szövegkörnyezetben. 1vs1 blocking drillben seggre vágta Dennis Kellyt (6-8,320). Utána ünnepelte a játékot és a körülötte levők is, Brandon Graham úgy ugrálta körbe, mint egy őrült. Ezt jó hallani, másrészt az OL miatt aggódom kissé ezek után :S

Egyéb:
-Donnie Jones puntolt egy borzalmasat, át a kerítésen és egy fát talált telibe.
-Jaylen Watkins kezdett nickelben, Agholor szélső elkapóként, Mofitt volt a kezdő jobb G.
-Bradfordot istenítik (aki mellesleg megjegyezte, hogy jó lenne a pápával találkozni), volt jó pár szép és pontos passza, már csak meccsen kell bizonyítania.
-Futók jól muzsikálnak, DeMarco főleg, de Ryan Matthews is.
-Tebow ismét kiegyensúlyozatlan volt, egyszer fent-egyszer lent, de most inkább a jobbik felét mutatta.

Többi a cikkben 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Na akkor én is visszatértem read-only módból, mivel lassan indul a szezon.
Összességében az offseason alatt meglepő dolgok történtek, voltak amin felhúztam magam, aztán rájöttem, hogy innen messziről fingunk nincs arról Chip mit miért csinál, milyen az öltözői hangulat mit látnak a stábtagok stbstb...

Az biztos, hogy ez már az ő csapata, teljes kontroll alatt van a gárda, így ha bármi negatívum történik lehet őt fikázni. DE NEM MOST MÉG! Ne haragudj McFumbles, de szerintem te leszel az első aki nyalni fogod a seggét ha mondjuk a tavalyi mérleggel zárunk és az elég a PO-ra. (és ahogy olvastam az első aki szidta amikor még el sem kezdődött a szezon) El kell fogadni, ha tetszik ha nem, hogy 100% Kelly irányít, lehet itt érzelmekről meg kedvenc játékosokról beszélni, de ez kőkemény üzlet (lsd Dawkins esete). Más felfogás mint amit mi megszoktunk ebben a kis országban.

Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy fog kinézni ez az offense. Más QB, más WR-ek, más típusú futó egyszóval legalább élvezetes lesz. (sőt ha Teebow marad még + média érdeklődés is lesz)
Legyen elég a negatív kommentekből inkább csekkoljuk a training camp-et aztán pre-seasont és 5-6 forduló után már lehet kiabálni, hogy ez vagy az miért történt, de inkább gondolkodjunk pozitívan és ne rinyáljunk annyit.

Flyzsoeo
Milyen alapon mondod ezt? Köztudott,hogy gyűlölöm Kelly-t,és a taktikáját.Talán ismersz,annyira hogy megmond rólam,hogy kétszínű vagyok? Nyalni a seggét,nem fogom...Max ha,tényleg olyan jól teljesít majd a csapat,akkor megdícsérem,de körbeugrálni nem fogom, de megnyugodhatsz,ha tévedtem,én olyan vagyok,hogy el fogom ismerni azt. De attól függetlenül sem fogom szeretni Kellyt. 😉

több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000508631/article/geno-smith-will-miss-610-weeks-after-sucker-punch

Na ezért se menjen Sancho sehová, arról nem is beszélve, hogy Bradford nem éppen vasból van.dande
Durva!Én meg azt hittem a Ballers kicsit el van túlozva, de láthatjuk mi a valóság.Pont ezért értem meg Kellyt, hogy megtud válni "csak csajok" buli Shady-től, meg nagypofájú DJacks-től.Ezek a srácok nagyon el tudnak,szállni.Persze emberek ők is, de ennyire agyatlannak lenni...:-/

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
mustaine
mustaine semmi személyeskedés csak kiváncsiság: hogyhogy oaklandes a csapatlogód?picksix
Átálltam a sötét oldalra

több mint 10 éve
mustaine
mustaine semmi személyeskedés csak kiváncsiság: hogyhogy oaklandes a csapatlogód?

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 166 — Így remélem megfelelek nektek.....
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/v5tkxivjvdkhyqinz9ca
Geno Smith out 6-10 weeks after being punched in jaw
Starting quarterback Geno Smith will miss six to 10 weeks with a broken jaw after getting punched in the locker room, New York Jets coach Todd Bowles announced Tuesday.

Na ezért se menjen Sancho sehová, arról nem is beszélve, hogy Bradford nem éppen vasból van.
több mint 10 éve
Eagles sign CB Marc Anthony, reaching the team's 90-man roster limit.
több mint 10 éve
Ferenc pápa éppen Phillybe látogat, és ha már ott jár, a kinti fanok aláírásgyűjtést indítottak, hogy áldja meg Sam Bradford térdeit 😕mustaine
Ahol van egy Tebow, minek a pápa? Főleg, ha esetleg Bradford nem is katolikus. 😀 Neki a dobópápát kellett volna odahozni, de sajnos ő már meghalt pár éve.iktriad
Tebow miatt ment Phillybe 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 516 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ferenc pápa éppen Phillybe látogat, és ha már ott jár, a kinti fanok aláírásgyűjtést indítottak, hogy áldja meg Sam Bradford térdeit 😕mustaine
Ahol van egy Tebow, minek a pápa? Főleg, ha esetleg Bradford nem is katolikus. 😀 Neki a dobópápát kellett volna odahozni, de sajnos ő már meghalt pár éve.