Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 439 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom miről beszéltek, egyértelmű, hogy ez idénykezdésünk győzelmi (8) vereség (1) mutatója ez😛
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti
Höri
Így van, magas odds és dream teamezés kifejezetten káros a szezonra nézve 😊
picksix
Ahhh , én már azt hittem másról van szó 😀
Petikievak01
És neked lesz igazad 😀
Wyatt
Mert ez a 8-1 valami speciális kombináció? Komolyan akármennyire megerőltetem az agyam csak gurulósra tudok asszociálni 8-1 a'la Egervári style.
picksix
Én sok mindent átgondoltam a 8-1el kapcsolatban , nekem is átfutott a fejemen ez a variáció , de elvontabb értelmezését is véltem felfedezni a dolognak. Ezzel a 8-1 dologgal rendesen bemásztak a fejembe.

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti
Höri
picksix
Petikievak01
És neked lesz igazad 😀
Wyatt
Mert ez a 8-1 valami speciális kombináció? Komolyan akármennyire megerőltetem az agyam csak gurulósra tudok asszociálni 8-1 a'la Egervári style.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 439 — Így remélem megfelelek nektek.....
Itt az ideje, hogy tényleg kezdődjék a szezon 😀

www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Gameday_on_Eagles_Way_Kickoff_Toast/3fefc656-2feb-4068-a05e-a5f228a895f2
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti
Höri
picksix
Petikievak01
És neked lesz igazad 😀

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 895 — no es importante
 www.rollingstone.com/sports/features/can-the-philadelphia-eagles-save-the-nfl-20150911

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti
Höri
picksix

több mint 10 éve
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti
Höri

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 862 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Erzt látom hogy limitáltan edz, játszani fog vagy előreláthatólag inkább csak Celek lesz fenn a Falcons ellen?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 660 — Grady Judd fan
Ékes példa:
 www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-East
gyeek
Most miért? Azt mondta, hogy jelenleg a legjobb. Bradford játszott akkor a legjobban NFC East QB-k kozül, márpedig ezt teljesítményhez mérik. Ha első héten Romo dob 6 TD-t Bradford meg 8 INT-t akkor majd azt fogja mondani, hogy Romo a legjobb.

Amúgy ha egészséges marad, szerintem is a legjobb QB lehet itt keleten. De remélem Romo szintet fog tudni hozni.
ano92
Nem igazán kell személyesen támadnom Eskin maszlagát vagy próbálni racionalitálni (tehén+gatya), megteszi helyettem az hogy a kevésbé acélos szakmai elvárásokkal operáló reggeli geng kiröhögi.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ékes példa:
 www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-East
gyeek
Most miért? Azt mondta, hogy jelenleg a legjobb. Bradford játszott akkor a legjobban NFC East QB-k kozül, márpedig ezt teljesítményhez mérik. Ha első héten Romo dob 6 TD-t Bradford meg 8 INT-t akkor majd azt fogja mondani, hogy Romo a legjobb.

Amúgy ha egészséges marad, szerintem is a legjobb QB lehet itt keleten. De remélem Romo szintet fog tudni hozni.

Szerkesztette: ano92

több mint 10 éve
 espn.go.com/chalk/story/_/id/13622087/las-vegas-bettors-favor-seattle-seahawks-green-bay-packers-reach-super-bowl Idei előzetes Oddsok csapatokra. nekünk 8-1 t adtak , Dallasnak 14-1. Úgy legyen.

több mint 10 éve
Egyre barátibbnak tűnik a Kendricksel de a Grahammel való hosszabbítás is. Coxxal kéne még ügyesen megegyezni.

dande
Meg lesz az szerintem. Bár ha Brad hozza élete szezonját , akkor nem tudom.

Szerkesztette: Petikievak01

több mint 10 éve
Egyre barátibbnak tűnik a Kendricksel de a Grahammel való hosszabbítás is. Coxxal kéne még ügyesen megegyezni.

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 660 — Grady Judd fan
Aki tud angolul és netán Philadelphia város más csapatai is szimpatikusak számára, azoknak ajánlok két rádió adót.

97,5 The Fanatic
 975thefanatic.com/

SportsRadio 94WIP
 player.radio.com/listen/station/sportsradio-94wip

Előbbin a BleedingGreenNation podcast fog menni ezentúl, minden vasárnap magyar idő szerint 14-16 óra között.

Utóbbin pedig Ike Reese, Howard Eskin és Reuben Franks is vezet műsort. Továbbá gyakoriak a játékos és edző interjúk is.
Shawn84
Howard Eskin egy katasztrófa! Csak annak ajánlom aki a beszűkült homer hypeot preferálja az objektív szemlélettel szemben.

Ékes példa:

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Aki tud angolul és netán Philadelphia város más csapatai is szimpatikusak számára, azoknak ajánlok két rádió adót.

97,5 The Fanatic
 975thefanatic.com/

SportsRadio 94WIP
 player.radio.com/listen/station/sportsradio-94wip

Előbbin a BleedingGreenNation podcast fog menni ezentúl, minden vasárnap magyar idő szerint 14-16 óra között.

Utóbbin pedig Ike Reese, Howard Eskin és Reuben Franks is vezet műsort. Továbbá gyakoriak a játékos és edző interjúk is.
több mint 10 éve
 pbs.twimg.com/media/COjb9ztUcAANVwx.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Sőt, nagy eséllyel a Dallas meccset is adja, jövőhéten!Itteni főműsor sávban van!
Invincible
Week 1:
09/11 2:30 New England Patriots - Pittsburgh Steelers
09/13 19:00 Chicago Bears - Green Bay Packers
22:25 Denver Broncos - Baltimore Ravens ,
09/15 1:10-Atlanta Falcons -Philadelphia Eagles
4:40 San Francisco 49ers - Minnesota Vikings
Week 2:
09/18 2:25 Kansas City Chiefs - Denver Broncos
09/20 19:00 Buffalo Bills - New England Patriots
22:25 Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
09/22 2:30 Indianapolis Colts - New York Jets

Mind sport 2
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Ha már B-Dawk..., volna rá bármi esély hogy Chacellor nálunk kössön ki, ha nem tud megegyezni a Hawks-al. Elférne ott hátul...(Lenne rá zsetonunk?)
Invincible
Szerintem nem illik a rendszerbe. De egyébként sem lehet panasz a két kezdő safetynkre, a depth más kérdés.

több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
Ha már B-Dawk..., volna rá bármi esély hogy Chacellor nálunk kössön ki, ha nem tud megegyezni a Hawks-al. Elférne ott hátul...(Lenne rá zsetonunk?)

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Íme az idei hype videó, nem más mint B-Dawk kommentálásával:

www.youtube.com/watch?v=G4bb06sxWpg

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Sőt, nagy eséllyel a Dallas meccset is adja, jövőhéten!Itteni főműsor sávban van!
Invincible
adja, már az is biztos

---
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Sikerült megszerezni telós Maddenban Bradfordot, mint Eagles irányítót, egész jó 88-s a skillje, úgyhogy felőlem, kezdődhet a szezon 😛