Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem tudom miről beszéltek, egyértelmű, hogy ez idénykezdésünk győzelmi (8) vereség (1) mutatója ez😛
több mint 10 éve
Én sok mindent átgondoltam a 8-1el kapcsolatban , nekem is átfutott a fejemen ez a variáció , de elvontabb értelmezését is véltem felfedezni a dolognak. Ezzel a 8-1 dologgal rendesen bemásztak a fejembe.Mert ez a 8-1 valami speciális kombináció? Komolyan akármennyire megerőltetem az agyam csak gurulósra tudok asszociálni 8-1 a'la Egervári style.És neked lesz igazad 😀Ahhh , én már azt hittem másról van szó 😀Így van, magas odds és dream teamezés kifejezetten káros a szezonra nézve 😊nekünk 8-1 t adtakazt nem mindenki szereti
Petikievak01
Höri
picksix
Petikievak01
Wyatt
picksix
több mint 10 éve
Mert ez a 8-1 valami speciális kombináció? Komolyan akármennyire megerőltetem az agyam csak gurulósra tudok asszociálni 8-1 a'la Egervári style.És neked lesz igazad 😀Ahhh , én már azt hittem másról van szó 😀Így van, magas odds és dream teamezés kifejezetten káros a szezonra nézve 😊nekünk 8-1 t adtakazt nem mindenki szereti
Petikievak01
Höri
picksix
Petikievak01
Wyatt
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Itt az ideje, hogy tényleg kezdődjék a szezon 😀www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Gameday_on_Eagles_Way_Kickoff_Toast/3fefc656-2feb-4068-a05e-a5f228a895f2
több mint 10 éve
És neked lesz igazad 😀Ahhh , én már azt hittem másról van szó 😀Így van, magas odds és dream teamezés kifejezetten káros a szezonra nézve 😊nekünk 8-1 t adtakazt nem mindenki szereti
Petikievak01
Höri
picksix
Petikievak01

több mint 10 éve
www.rollingstone.com/sports/features/can-the-philadelphia-eagles-save-the-nfl-20150911

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ahhh , én már azt hittem másról van szó 😀Így van, magas odds és dream teamezés kifejezetten káros a szezonra nézve 😊nekünk 8-1 t adtakazt nem mindenki szereti
Petikievak01
Höri
picksix
több mint 10 éve
Így van, magas odds és dream teamezés kifejezetten káros a szezonra nézve 😊nekünk 8-1 t adtakazt nem mindenki szereti
Petikievak01
Höri
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Erzt látom hogy limitáltan edz, játszani fog vagy előreláthatólag inkább csak Celek lesz fenn a Falcons ellen?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem igazán kell személyesen támadnom Eskin maszlagát vagy próbálni racionalitálni (tehén+gatya), megteszi helyettem az hogy a kevésbé acélos szakmai elvárásokkal operáló reggeli geng kiröhögi.Ékes példa:Most miért? Azt mondta, hogy jelenleg a legjobb. Bradford játszott akkor a legjobban NFC East QB-k kozül, márpedig ezt teljesítményhez mérik. Ha első héten Romo dob 6 TD-t Bradford meg 8 INT-t akkor majd azt fogja mondani, hogy Romo a legjobb.
www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-East
gyeek
Amúgy ha egészséges marad, szerintem is a legjobb QB lehet itt keleten. De remélem Romo szintet fog tudni hozni.
ano92
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Ékes példa:Most miért? Azt mondta, hogy jelenleg a legjobb. Bradford játszott akkor a legjobban NFC East QB-k kozül, márpedig ezt teljesítményhez mérik. Ha első héten Romo dob 6 TD-t Bradford meg 8 INT-t akkor majd azt fogja mondani, hogy Romo a legjobb.
www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-East
gyeek
Amúgy ha egészséges marad, szerintem is a legjobb QB lehet itt keleten. De remélem Romo szintet fog tudni hozni.
Szerkesztette: ano92
több mint 10 éve
espn.go.com/chalk/story/_/id/13622087/las-vegas-bettors-favor-seattle-seahawks-green-bay-packers-reach-super-bowl Idei előzetes Oddsok csapatokra. nekünk 8-1 t adtak , Dallasnak 14-1. Úgy legyen.
több mint 10 éve
Egyre barátibbnak tűnik a Kendricksel de a Grahammel való hosszabbítás is. Coxxal kéne még ügyesen megegyezni.Meg lesz az szerintem. Bár ha Brad hozza élete szezonját , akkor nem tudom.
dande
Szerkesztette: Petikievak01
több mint 10 éve
Aki tud angolul és netán Philadelphia város más csapatai is szimpatikusak számára, azoknak ajánlok két rádió adót.Howard Eskin egy katasztrófa! Csak annak ajánlom aki a beszűkült homer hypeot preferálja az objektív szemlélettel szemben.
97,5 The Fanatic
975thefanatic.com/
SportsRadio 94WIP
player.radio.com/listen/station/sportsradio-94wip
Előbbin a BleedingGreenNation podcast fog menni ezentúl, minden vasárnap magyar idő szerint 14-16 óra között.
Utóbbin pedig Ike Reese, Howard Eskin és Reuben Franks is vezet műsort. Továbbá gyakoriak a játékos és edző interjúk is.
Shawn84
Ékes példa:
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Aki tud angolul és netán Philadelphia város más csapatai is szimpatikusak számára, azoknak ajánlok két rádió adót.97,5 The Fanatic
975thefanatic.com/
SportsRadio 94WIP
player.radio.com/listen/station/sportsradio-94wip
Előbbin a BleedingGreenNation podcast fog menni ezentúl, minden vasárnap magyar idő szerint 14-16 óra között.
Utóbbin pedig Ike Reese, Howard Eskin és Reuben Franks is vezet műsort. Továbbá gyakoriak a játékos és edző interjúk is.
több mint 10 éve
pbs.twimg.com/media/COjb9ztUcAANVwx.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sőt, nagy eséllyel a Dallas meccset is adja, jövőhéten!Itteni főműsor sávban van!Week 1:
Invincible
09/11 2:30 New England Patriots - Pittsburgh Steelers
09/13 19:00 Chicago Bears - Green Bay Packers
22:25 Denver Broncos - Baltimore Ravens ,
09/15 1:10-Atlanta Falcons -Philadelphia Eagles
4:40 San Francisco 49ers - Minnesota Vikings
Week 2:
09/18 2:25 Kansas City Chiefs - Denver Broncos
09/20 19:00 Buffalo Bills - New England Patriots
22:25 Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
09/22 2:30 Indianapolis Colts - New York Jets
Mind sport 2
több mint 10 éve
Ha már B-Dawk..., volna rá bármi esély hogy Chacellor nálunk kössön ki, ha nem tud megegyezni a Hawks-al. Elférne ott hátul...(Lenne rá zsetonunk?)Szerintem nem illik a rendszerbe. De egyébként sem lehet panasz a két kezdő safetynkre, a depth más kérdés.
Invincible
több mint 10 éve
Ha már B-Dawk..., volna rá bármi esély hogy Chacellor nálunk kössön ki, ha nem tud megegyezni a Hawks-al. Elférne ott hátul...(Lenne rá zsetonunk?)
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Íme az idei hype videó, nem más mint B-Dawk kommentálásával:www.youtube.com/watch?v=G4bb06sxWpg
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Sőt, nagy eséllyel a Dallas meccset is adja, jövőhéten!Itteni főműsor sávban van!adja, már az is biztos
Invincible

---
több mint 10 éve
Sőt, nagy eséllyel a Dallas meccset is adja, jövőhéten!Itteni főműsor sávban van!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Sikerült megszerezni telós Maddenban Bradfordot, mint Eagles irányítót, egész jó 88-s a skillje, úgyhogy felőlem, kezdődhet a szezon 😛