NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Maris amúgyis csak belerázódik az NFL-be Tenesseeben. Aztán jön az apukájához 😛
Eazzy
Már, ha Kelly még Philyben lesz
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
Skip Bayless és Stephen A. Smith, ó te jóég... inkább azt nézzük, hogy Kelly mit mondott:

“Not every shotgun run is a zone-read play. We didn’t run any zone reads,” Kelly said. “We don’t run as much zone read as everybody thinks we do. . . . [Blandino] said it was a read-option play. It wasn’t a read-option play. I know our quarterbacks can be hit on a read-option play, but not every run we have is a read-option run.”

azért elég kemény, hogy ezzel nincsenek tisztában a játékvezetők... már az is durva, hogy az offense tempóját sokszor képtelenek lekövetni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Istenem de hülyén néz ki Bradford Eagles mezben..😕 Főleg hogy "ki van tűrve" a meze ujja..

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
 www.youtube.com/watch?v=M_J3a795oeA Eléggé szájbarágós , de ebben a videóban beszélnek a Suggs ütéséről Bradfordon. Bayless azt mondja a play nem volt szabálytalan , nem kellett volna miatta flaget dobni és egyetért Suggsal mindenben. Stephen A. Smith is egyet ért a szabályosságával , ám ettől függetlenül dirty playnek hívja , ugyanis bár szabályos volt , a szándéka Suggsnak mocskos volt. És preseasonban , ez egy teljesen szükségtelen dolog , szerinte ,hogyha valaki még kap is egy szabad ütési lehetőséget az irányítón azt nem a térdére kellene adni vagy a fejére és lett volna elég helye hogy a testét üsse meg Bradfordnak. Szóval az ütés szabályos volt , ám szükségtelen , etikátlan.

több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Brandan Bishopról tud valaki vmit vagy csak vészmegoldás?
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Maris amúgyis csak belerázódik az NFL-be Tenesseeben. Aztán jön az apukájához 😛

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Colts könnyen riválisra találhat a Titansben.
dande
Azért Bandi stabil top10 QB, idén sztem csatlakozik a top5höz (akár top3hoz is). Amíg ő nálunk van addig nem nagyon hinném, hogy lesz a csoportban nagy rivalizálás. WC helyre jók lehetnek pár szezon múlva, de a Texanstól jobban tartok

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Nekünk meg McNabb óta QB-nk sincs,nem hogy Fr QB-nk. Vicket imádtam,ő persze egy kivétel,de rajta kívül régóta nem lehetett senkire rábízni a csapatot.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 164 — Így remélem megfelelek nektek.....
Láttam Folest, s sajna úgy tűnik nektek lesz igazatok vele kapcsolatban hosszú távon. Bár remélem azért szezonra bemelegszik s tényleg tudja minimalizálni az eladott labdákat, de sok esély egyenlőre nincs rá.

Reméljük Bradfordot sikerül megvédeni úgy, hogy a sérülés faktort is minimalizálni tudjuk, és akkor valóban jobban jártunk vele.

Mivel a Tebow dolog némileg tőlem indul le is szeretném én zárni a dolgot annyival, hogy egy szimpatikus, magát teljesen odaszánó embernek szóló drukkolás szólalt meg belőlem, nyilván látva a korlátait. Meglátjuk hova fut ki a versenyük Barkley-val, lehet mindkettő repül.

Ugyanakkor azért bosszankodtam rendesen rajta, a csudáért nem tudtunk oda adni pénzt házat paripát stb Mariotáért.................... igen, már túl vagyunk rajta csak akkor is..na 😀
Egyértelműen nem RGIII klón, sokkal jobb nála, és szerintem fizikailag stabilabb is. Whiznek végre sikerült QB-t találnia, és Colts könnyen riválisra találhat a Titansben.

Mert igen, kényelmes helyzetben van az akinek fr QB-ja van.
több mint 10 éve
Kényelmes helyzetben az van, akinek franchise QB-ja van.

több mint 10 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 877 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Eagles kényelmes helyzetbe van hogy ilyenen is kell gondolkozni Tebow befér 3. QB-nak vagy nem.
Néhány csapatnál nem is létezne ez a kérdés, lásd pl nálunk épp a 3. QB Thad Lewis...
több mint 10 éve
El se hiszem, hogy ez most komolyan vita 😀

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
mert szerintem a ligában kezdő pozición vannak sokkal gyengébb irányítók is.
greaze
Kik?
Asbee
Geno Smith pl,de idesorolhatnám még Cam Newtont,RGIII-t, Ryan Fitzpatrick a tavalyi Texansban,
és ha nem is kezdő QB-ról van szó,akkor legalább egy backupot ver Tebow a ligában,Johhny Manziel személyében.Szerintem ezek a játékosok Tim szintjét nem ütik,se a játékukkal se a mentalitásukkal.
greaze
Manziel nagyon szépen fejlődik, szerintem ő jó lesz. Newton tud passzolni és lát a pályán, bár én sem szeretem őt annyira, de szintekkel jobb. RGIII sem jó, de nála jobb szerintem, főleg ha megvédené a fal valamennyire. Mantalitásban top QB, de sajnos azzal nem megy sokra.
winston
Tebow... még csak nem is QB! 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
greaze
Kik?
Asbee
Geno Smith pl,de idesorolhatnám még Cam Newtont,RGIII-t, Ryan Fitzpatrick a tavalyi Texansban,
és ha nem is kezdő QB-ról van szó,akkor legalább egy backupot ver Tebow a ligában,Johhny Manziel személyében.Szerintem ezek a játékosok Tim szintjét nem ütik,se a játékukkal se a mentalitásukkal.
greaze
Manziel nagyon szépen fejlődik, szerintem ő jó lesz. Newton tud passzolni és lát a pályán, bár én sem szeretem őt annyira, de szintekkel jobb. RGIII sem jó, de nála jobb szerintem, főleg ha megvédené a fal valamennyire. Mantalitásban top QB, de sajnos azzal nem megy sokra.
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Foles első play-e pick six nem úgy néz ki hogy a 2 évvel ezelőtti formáját hozza majd.Bradford se egy nagy szám de ha nem fogja úgy eladni a labdákat mint Foles tavaly már jobban jártunk.
The
5 paszból 1-et nagyon picivel túl dobott , 1 meg átment sproles kezei között , én nem sajnálnám le emiatt Bradfordot , 1 év kihagyás után először lépett pályára , érthető hogyha picit rozsdás , szerintem bőven jó lesz , tényleg csak a sérülés faktor ami agasztó nála szerintem. Szezon elött így előzetesen , eltudom képzelni ,hogy Superbowl contenderek leszünk , de legrosszabb esetben is egy playoff wildcard kiesés amit most érzek. Valószínűleg ebben közre játszik a szurkolói elvakultságom is. (Igen tudom , hogy még csak preseason van)

több mint 10 éve
Foles első drive-a pick six nem úgy néz ki hogy a 2 évvel ezelőtti formáját hozza majd.Bradford se egy nagy szám de ha nem fogja úgy eladni a labdákat mint Foles tavaly már jobban jártunk.
The
több mint 10 éve
Foles első play-e pick six nem úgy néz ki hogy a 2 évvel ezelőtti formáját hozza majd.Bradford se egy nagy szám de ha nem fogja úgy eladni a labdákat mint Foles tavaly már jobban jártunk.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 636 — Apu ökölbeszorított keze
Talan nem eli meg az 53at iden

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Gyors kérdés: mit keres Barkley még a rosteren? egy nagy nulla a gyerek, mióta draftolták.
több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Na a kis offseason álmomból felkelve rögtön egy finom kis vitába csöppenhetek, ahol kifejthetem a személyes véleményem:
- Tebow-t 3. számú qb-nak csak azért tartanám meg, mert option playeknél használható, jót tesz az öltözőnek egy ilyen személyiség mint ő, egyszer hátha beáll FB-nek is végleg
- Barkley finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Egy hátsó körös pickért elmehet felőlem, most még kapunk érte valamit, jövőre cut lenne a sorsa.
- Bradford nem volt rossz, de nem látom benne még mindig a hosszú távú megoldást. Na majd jövőre Kardél 😉

Így elsőre ennyi, lehet ekézni a szavaimat, de a véleményem ez. Azt meg tudjuk, hogy a vélemény olyan, mint a... 😀
több mint 10 éve
most nem tudom eldonteni, hogy csak trollkodsz vagy szívtál valamit? 😀

Cam Newtonnál jobb Tebow? Ez most valami félre írás?
RG 3 is jobban passzol ha megvédi a hoki skins fal.
Fitzpatrick egy szar de még ő is pontosabb mint Tebow.
Geno Smithnek is jobb labdái vannak, vagyis most nem lesznek egy ideig de attól mert tavaly agyonszórta az ellenfelet lasztival még nem reménytelen.
Manziel meg nem is nagyon játszott NFL ben eddig. De a hírek szerint nem a technikai tudása, hanem a mentális leépülése miatt.
ano92
Úgy csinálsz,mintha Luckot,Big Bent,Rodgerst,vagy Bradyt írtam volna.
Oké oké,a Newton túlzás volt.
De hogy én RG-ban,és Genoban nem látok semmi speciálisat,az is biztos,vagy csak nem sokat.Manziel meg a szakadék legalja,Őt is,az elején senki nem vette komolyan,azóta pedig bebizonyosodott,hogy nem is kell. De azért lássuk már be,nem vagyok elfogult,de a vak is látja,hogy a közeljövőnk nem az ACL hordágy GipszFordban van,de nem is egy Barkley fickóban.Ez a 1/1 neki nem igazán fekszik,azóta szerintem több játékideje volt fekve,mint játszva.

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
most nem tudom eldonteni, hogy csak trollkodsz vagy szívtál valamit? 😀

Cam Newtonnál jobb Tebow? Ez most valami félre írás?
RG 3 is jobban passzol ha megvédi a hoki skins fal.
Fitzpatrick egy szar de még ő is pontosabb mint Tebow.
Geno Smithnek is jobb labdái vannak, vagyis most nem lesznek egy ideig de attól mert tavaly agyonszórta az ellenfelet lasztival még nem reménytelen.
Manziel meg nem is nagyon játszott NFL ben eddig. De a hírek szerint nem a technikai tudása, hanem a mentális leépülése miatt.

több mint 10 éve
greaze
Kik?
Asbee

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Megvolt a második meccs is, szerencsére nagyrészt pozitívumokkal. Jó meccs volt, élmény volt nézni a csapatot, egyre jobban tetszik az összhang, és megint mindenki odatette magát.

- Továbbra is az első, és a legfontosabb, hogy nem történt komoly sérülés.

- Bradford nekem elsőre tetszett, nyilván nem egy MVP teljesítmény volt, de a 2. ACL után nem rossz ez a visszatérés, a körülményekhez képest szerintem magabiztos volt, a mozdulatai sokkal bíztatóbbak, mint Foles-éi, és pár szép dobást is láthattunk. Azt nem gondolom, hogy az első hétre nagyon formába lendülne, de a szezon közepére akár lehet egy lényegesen jobb QB-nk, mint tavaly. Bizakodok.

- Az első meccs után kicsit panaszkodtam az O-line-ra, de szerencsére most javítottak, tetszettek a blokkok, nem véletlenül ment olyan olajozottan a futás, Barbre kifejezetten jól játszott, Gardner meg szerez egy kis tapasztalatot augusztusban.

- Agholort élmény nézni, és a secondary és meglepően jól működött, ha ez a két egység tud javulni tavalyhoz képest, akkor sokat léphetünk előre.

- OLB fronton vannak még kérdőjelek, de ez nem is nagyon lesz jobb szerintem, nincs egyszerűen semmi mélység Barwin és Graham mögött, főleg Marcus Smith sérülése után...

- A következő meccsen jó lenne látni a 3 ILB-t akcióban, illetve továbbra is tartson ki az eddigi szerencsénk a sérülések terén.
több mint 10 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Nem kell Anti-Tebownak lenni. Csak látni hogy hogyan játszik. El tudom képzelni, hogy néha beugorjon mint második QB a pályán, hogy összezavarjuk a védelmet. Na meg Barkley se egy életbiztosítás, szóval ha pl Sanchize marad, akkor nem elképzelhetetlen hogy roster helyet csíp. De a kezdő közelébe sem fog férni, ehhez kétség sem férhet. Sem itt, sem sehol máshol.
Eazzy
Ő az aminek Denard Robinsont is nevezték a Jagsben. Offensive Weapoon.
Shawn84
Tesója Offensive Harpoon