Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Üdv itt!
Az a baj, hogy mióta itt van Kelly azt hiszem, hogy nem mutat meg mindent a csapat, a legfontosabb meccsekre hagyja a csattanót. Ez a jegelős story 2 év alatt nem jott be eddig, 😀 úgyhogy szerintem csak a fal volt szar szimplán, azért nem tudtunk futni. (Vagy a falcons D# ennyire jó.)

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 439 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az előző meccsen futni kellett az eredmény után ezért meg a fal bénázása miatt passzoltunk inkább. :p Reméljük ma másképp alakul főleg a végeredmény.

Amúgy üdv köztünk s amúgy Gameday! 😀
több mint 10 éve
fulopg Philadelphia Eagles 5 — FLY EAGLES!
Sziasztok!

Régóta olvasója vagyok az oldalnak és a fórumnak, de ezennel megtöröm a csendet.

Véleményem szerint többet fogunk futni, mint az előző meccsen. Nyilván a vendégek 100 %-ban tisztában vannak Murray képességeivel, de szerintem azért volt jegelve (ill a két társa is), hogy éles helyzetben derüljön ki számukra, hogy mire is képes a falunk mögött. (mondom ezt úgy, hogy még bőven van mit tanulnom a játékról)
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 870
Mivel a liga egyik legjobb, (ha nem a legjobb) backfieldje a miénk, azzal számolni kell hogy futás ellen mindig NAGYON fognak készülni ellenünk.Éppen ezért ez lehetőség Kellyéknek hogy erre alapozzanak (persze minimálisan kell hogy menjen a futás hozzá),és mégis passzjátékkal nyerjük a meccseket.A QB megvan hozzá,meg szerintem TE-WR -ek is.Aztán lesz..om hogy Murraynek meg Mathewsnak 100 össz. yardja van a meccs végén.Aztán majd ha felkészülnek a passzjátékunkból, akkor nekiállunk futni! 😊

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Valami ilyesmit kezdtunk targyalni a dallas topicban,hogy hol milyen esélyek vannak.
Hozzátenném mustaine szavaihoz,hogy RB fronton jobban allunk elvileg.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Holnap ismét pályára lép a csapat, ezúttal a Cowboys ellen. Néhány gondolat, hogyan lehetne győzni.

Első és legfontosabb, hogy a cornereknek össze kell szedniük magukat. Évek óta most vannak a legjobb esélyeik a Cowboys WR-ekkel szemben Dez sérülése miatt. Azért valljuk be, ez nem kis könnyebbség Maxwelléknek. Az első meccs alapján sajnos nem javult semmit a hátsó egység, talán Thurmond nevezhető upgradenek Allenhez képest.

A támadófalban nem szabad ennyi hibát véteni. Leginkább a két guardnak kellene javulnia passprot és runblock terén is, de Petersnek és Kelcenek is jobban oda kell figyelni (zászlók).

Valahogy azt éreztem, hogy az edzői stáb nincs mindig a helyzet magaslatán. A futójátékot muszáj lesz beröffenteni valahogy, hogy Bradfordnak ne kelljen 60-szor passzolnia. Az elszórakozott nekimenjünk vagy nemenjünkneki majd missed FG 4th & 1-ről nem is beszélve.
Billy Davisnek nem tudom mikor jut eszébe, hogy ha 1v1-ben nem sikerül tartani a lépést az ellenfél WR-ével, akkor az egyik safetyt érdemes lenne odarendelni a corner mellé.

A Cowboys támadófala ellen nehéz lesz nyomást gyakorolni Romora, szóval nagyon kíváncsi vagyok a védelemre.

Bradforddal szerintem megint nem lesz gond, de a tight endeket lehetne többet használni, ahogy Huffot és Agholort is. A futóknál jobban keverném a kártyákat, mert a 60 millió dolláros backfield a liga 2. legkevesebb futott yardját produkálta. (63 yardból 50-et Sproles)

A Falcons elleni 52 passzkísérlet és 16 futás valahogy lehetne kiegyensúlyozottabb.

Szóval nagyjából 24,5 óra múlva a Lincoln Financial Fielden fogadjuk a Cowboyst, és nagyon bízom benne, hogy sikerül feledtetni a hétfő esti produkciót.

Szerkesztette: mustaine

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 225 — Eagles fan
 philly.blog.hu/2015/09/19/tippjatek_2_het

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 439 — Így remélem megfelelek nektek.....
Maxwell felé 11-szer passzolt Ryan, ebből 10 elkapás lett és 179 yard. Az első héten ő engedte a legtöbb elkapást és a legtöbb yardot is az egész ligában. A Cowboys ellen van hova fejlődni.
#hatvanhárommilliódollár
mustaine
Viszont a KC ha ki is kapott, tökéletesen megmutatta mit kéne csinálni, hogyan kéne besegíteni egy elit elkapóval szemben a CB-nek. Nem egyszer megcsinálták, nem egy bonyolult feladat az....... az ilyenektől kapok idegbajt, hogy ezeket nem vagyunk képesek kiküszöbölni.....tudom innen marha könnyű de akkor is.
több mint 10 éve
majd érdekes lesz Julio egész éves statja....

nem volt ez annyira rossz mint a tavalyi sec... igaz messze van a jó védelemtől....

Miért nem Peterst draftoltuk? 😊

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Maxwell felé 11-szer passzolt Ryan, ebből 10 elkapás lett és 179 yard. Az első héten ő engedte a legtöbb elkapást és a legtöbb yardot is az egész ligában. A Cowboys ellen van hova fejlődni.
#hatvanhárommilliódollár

több mint 10 éve
Kocso Philadelphia Eagles 1
Havasi Balázs húzza a Sasok nótáját:  fidelio.hu/klasszikus/2015/09/17/havasira_izzitanak_a_philadelphiai_sasok/

Kocso
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
 twitter.com/nflnetwork/status/644314340322058240

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Early-Birds-Eagles-Falcons-Snap-counts.html Snap count a meccsünkre. Agholor fent volt a snappek 80%-ban , azért az 1 elkapás 5 yard nem semmi ehhez képest.Petikievak01
tavaly kb ugyanígy kezdte Matthews is, Kelly fokozatosan építi be, de a 80%-os arány már nagyon biztató, néhány héten belül biztos vagyok benne, hogy meghatározó játékos lesz az offenseben, elkapások terén is.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Vandervelde remek, szinte màr hiányzott😂
mondjuk azt nem értem, ha j andrews is tud C-t játszani (a BGN szerint ő veheti át molk aktív helyet) akkor minek kell
ott van tobin meg kelly ha kell...ha meg 3nál többen lesérülnek akkor már mindegy
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 422 — Beware the Slim Reaper!
Bair szerződését meghosszabbítottuk 2016-ig. Egyébként a meccsen Hart kapta meg Bair snapjeit a védelemben. Ez mindenképpen jó hír Hart fejlődése szempontjából, és még jól is játszott, amikor fent volt, főleg futás ellen. Ha fejlődik, akkor jövőre lehet, hogy nem marasztaljuk Thorntont, mert amit ő tud, azt(remélhetőleg) Hart is tudni fogja hozni, csak olcsóbban.

Vanderveldét igazoltuk le Molk helyett, ő már kb. huszadszor cuccolhatott ki, majd vissza az öltözőbe. 😊
A PS-ból elküldtük Mihalikot sérülés miatt, jött helyette Connor Hamlett, TE. aki UDFA-ként Jacksonvillbe írt alá, és onnan küldték el. Természetesen PAC12 játékos, az Oregon State-re járt.

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
 www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Early-Birds-Eagles-Falcons-Snap-counts.html Snap count a meccsünkre. Agholor fent volt a snappek 80%-ban , azért az 1 elkapás 5 yard nem semmi ehhez képest. Ertz 52 , Celek 27 . De vannak még itt érdekes dolgok. Kendricks egy snappet sem hagyott ki , Ryans pedig csak 26-t volt fent.

több mint 10 éve
Minden meccs sima.
Főleg nekünk szurkoloknak.

több mint 10 éve
Nem baj , holtversenyben másodikak vagyunk , nem olyan rossz az. Ja , és ha nyerünk rögtön 1. helyre ugrunk , ez sem hangzik rosszul. Amúgy meg a Dallasnál van egy csomó fontos hiányzó , ez eléggé nagy előny nekünk. Mi ok van a szomorkodásra ? 15-1 emberek . Kövi meccs sima hazai. Vissza is nézem a Dallas - NY meccset.
Petikievak01
hát persze (:
rva
time will tell 😀 teljesen érthető ha te másképp látod 😀

több mint 10 éve
rva 4 611 — Me for President!
Nem baj , holtversenyben másodikak vagyunk , nem olyan rossz az. Ja , és ha nyerünk rögtön 1. helyre ugrunk , ez sem hangzik rosszul. Amúgy meg a Dallasnál van egy csomó fontos hiányzó , ez eléggé nagy előny nekünk. Mi ok van a szomorkodásra ? 15-1 emberek . Kövi meccs sima hazai. Vissza is nézem a Dallas - NY meccset.
Petikievak01
hát persze (:
több mint 10 éve

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
Volt egy első félidő, ahol sok minden történt. A szerencsétlenségünket és a hibáinkat kihasználta a Falcons. Fejben elvesztettük. Sikerült visszajönni, majd bosszantó módon kiengedtük a lehetőséget a kezünkből ennyit. Ennél azért több kell, nagyobb összeszedettség. Mindenki követett el hibákat, így is egy hajszálon múlt. Ezek után nem érdemeltünk győzelmet, de lehet jobb is mert látni kell, hogy ennyi nem elég.

Pár gondolat:
A hullámvasutat kicsit ki kell simítani, Braford is volt meggondolatlan/pontatlan és a fal sem könnyítette meg a helyzetét. Alonsonak ott van a zseniális interceptionje, majd egy tök fölösleges Cary Williams típusú szabálytalansága, Thurmond is hol parádézott, de volt, hogy lecsúszott ez emberéről mintha angolnára próbált volna rámarkolni, vagy túl sok síkosítót használt volna.

Várjunk még a sec. ekézésével és Maxwellnek is adjunk időt. Azért Ryan Jonesnak már kiosztott 55 meccs alatt 4471 yardot és az elmúlt két évben simán meccsenként 100 yard felett átlagol ez a páros. 400 yard alatt tartottuk az Atlanta O-t, és 300 alatt Ryant. Ez nekik egy átlagos teljesítmény, yards/play számokat még nem néztem, de ott szerintem a védelem inkább a középmezőnyben végzett, mint hátul. Ha csak átlagos lesz a sec már jó dolgunk lesz. Emellett a turnoverekkel kifejezetten kényelmessé tudják tenni az O dolgát, ha úgy jönnek ahogy hétfő éjjel. De ez egy teljesen újjáépült sec, azt gondolom idővel a liga jobbik feléhez fognak tartozni, abban biztos vagyok, hogy Maxwell a videózás alatt minden inchet le fog tudni számolni.

Ami inkább érdekes, hogy 7! DB-t draftoltunk az elmúlt 3 évben és egyik sem kezdő.

Sok játékosnál a tüzet nem láttam, ez számomra aggasztóbb.

Egy dolog biztos, a 0-1.

Kiegészítés:
NFL Team Opponent Yards per Pass Attempt 26. Philadelphia 8.8 (7,2)
NFL Team Opponent Yards per Play 18. Philadelphia 5.8 (5,4)

Sajnos az első hét után kevés a viszonyítási alap,de a tavalyi teljesítményt odaírtam zárójelben.

További:
NFL Team Opponent Interceptions Thrown Percentage 5. Philadelphia 5.88% (2,03%)
NFL Team Interceptions Thrown Percentage 22 Philadelphia 3.85% (3,38%)

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
David Molkot IR-re tettük, elszakadt a bicepsze.

A PS-ből Miamiba távozó Mostert helyére Kevin Monangai (RB Villanova) érkezett. Andrew Gleichertet pedig kiraktuk a PS-ből, az ő helyét Travis Raciti veszi át.
mustaine
Szerettek nagyon sérülékeny Chargers neveléseket venni.
Sixo
Az mindegy,ha közben Parkey kihagyja! 😀😀

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 160 — LIGHTS OUT!

A PS-ből Miamiba távozó Mostert helyére Kevin Monangai (RB Villanova) érkezett. Andrew Gleichertet pedig kiraktuk a PS-ből, az ő helyét Travis Raciti veszi át.
mustaine
Szerettek nagyon sérülékeny Chargers neveléseket venni.

több mint 10 éve

Szerkesztette: mustaine

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én azért nem látom ennyire siralmasnak a dolgokat 😀 bár tegnap azért felbaszott minden rendesen, de így higgadtan legalább egy stabilan szar csapatunk van 😀 najó nem. Nem volt ez vészes, majd belerázódnak a srácok. 2. félidőre szépen feljottunk.

Tavaly is ez volt első meccsen. Csak ott a Jags volt az ellenfél, kicsit konyebb volt a comeback 2. félidőre.