Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
greaze
Látszik, hogy elkezdődött a szezon, már jönnek a baromságok, mondjuk ezt nehéz lesz túlszárnyalni.

Nem akarok nagyon belemenni a témába, mert az egész hülyeség, de azért pár dolgot hadd emeljek ki:
Hulkeinstein
Téged honnan szalajtottak, hogy ilyen hangot engedsz meg magadnak??!!

Attól nem lesz elfogadhatóbb a véleményed, nem fogsz okosabbnak tűnni, hogy a másikat lebarmozod és/vagy lehülyézed. (Külön gratulálok, hogy neked egyszerre sikerült a kettőt lehoznod.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 160 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gríz (ne haragudj az átírásért 😉), nyilván szerintem a legtöbben értjük mire gondolsz. De sajnos ez itt elég kivételes dolog. S nagyon nem is lehet várni sem a játékosoktól sem a csapatoktól, hogy érzelgősködjenek. A játékosoknak viszonylag rövid a karrierje komoly kockázati tényezőkkel a későbbi életükre nézve is, muszáj megkeresniük a pénzt (persze ésszerű határok között de amennyit lehet) a csapatoknak viszont gondolni kell a fenntarthatóságra is, ami az anyagiakat illeti.

Lám Dawk is, aki aztán igazi Eagle még elment a Denverbe, és le is nyomott ott két jó évet, és senki nem haragudott meg rá érte. S őt pl nem Chip engedte el. Azóta is keressük az utódját.

Nehéz megszokni de ez egy ilyen liga lassan 10x év alatt megtanulom én is elfogadni. Ezért is nem nagyon akarok a McCoy mez után beruházni másik mezre mert a következő szezontól már nem lesz itt az a játékos és kevés az esély, hogy innen vonul vissza

Még a Steelersnél ahol aztán igazán kultúrája van az összetartásnak sem egyszerű ez a kérdés. Big Dick is lám elment még a Titansbe edzősködni.

Ez van így kell szeretni azokat akik éppen itt vannak és drukkolni, hogy a legjobbat nyújtsák.

Egyébként most sokkal inkább kezd egy arculata kirajzolódni a csapatnak, mint Reid utolsó éveiben, ami valahol természetes is .
.

szerk: nem is kell túl messzire menni az aktuális példáért: a Colts ikon Reggie, aki a Patsbe ment, de szerintem túl fogja élni mindenki. Ilyen ez a popszakma.

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
greaze
Látszik, hogy elkezdődött a szezon, már jönnek a baromságok, mondjuk ezt nehéz lesz túlszárnyalni.

Nem akarok nagyon belemenni a témába, mert az egész hülyeség, de azért pár dolgot hadd emeljek ki:

1. Azt mondod, hogy elmentek a nem zsoldos játékosok. Az a baj ezzel, hogy pont azok mentek el, akik több pénzt akartak, mint amennyit a szerződésük garantált nekik. Shadynél évek óta ez volt a gond, D-Jax-nél is folyamatosan, Mathisnél pedig végképp. Mindannyian szerethető játékosok voltak, ebben igazad van, de előbbi 2 azért messze van a példaképtől, ha a pályán kívüli dolgokat is nézzük.

2. Mi az, hogy nincs szerethető, példakép játékos? Kelly épp csak ilyen karaktereket hajlandó elfogadni a csapatnál, ebből volt több konfliktus is, ahol megállapítottuk, hogy legalább a csapatösszhang pozitívum lesz emiatt, végre nem lesznek balhés játékosok az öltözőben.

3. Nehogy már egy Cox, Jenkins, Logan, Barwin, Peters zsoldos legyen, ennyi erővel mindenki az.

4. Bradford és Alonso trade útján kerültek ide, szó sem volt pénzről. Mathews tiszta lapot akart kezdeni, nem keres sokat. Murray nem a pénz miatt jött képbe alapvetően, hanem amiatt, mert Bradford, az egyetemi csapattársa is idekerült.

Szóval semmi gond nincs a csapat szerethetőségével, neked a változással van gondod, amihez jobb ha hozzászoksz, mert ebben a sportban évente megújul minden csapat, főleg egy nagy átalakítás után.

Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Komolyan? Azthittem soccerről van szó.! Nálam hiányoznak azok az emberek akik Eagle-é nőtt ki magukat. De bele köthetsz még 30 féle szögből is, nekem nem mindegy kik játszanak a kedvenc csapatomban,de szerintem ez senkinek nem az.
greaze
az emberek jönnek-mennek, ez a csapatsport velejárója.. felesleges ezen kiakadni szerintem

a Kendricks deal-ért pedig jár a pacsi
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
dehogy kötök én bele. csak nem éreztem logikusnak az érvelést. hogy egy mostert szerethető, de a felsoroltakból legalább 3 meg nem. de amúgy nekem tényleg tök mindegy, mindenki azt szeret, akit akar 😊
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Komolyan? Azthittem soccerről van szó.! Nálam hiányoznak azok az emberek akik Eagle-é nőtt ki magukat. De bele köthetsz még 30 féle szögből is, nekem nem mindegy kik játszanak a kedvenc csapatomban,de szerintem ez senkinek nem az.

több mint 10 éve
ez nem az athletic bilbao.. ebben a ligában nagy a fluktuáció, nálunk most még nagyobb, mert chip kever ezerrel. ...egy mathis... mennyivel volt nagyobb eagle, amikor idejött a bengalsból négy éve?
több mint 10 éve
Már ne haragudj, de egy profi ligában mindenki zsoldos, maximum az nem az, akit annak gondolsz. Ennyi erővel meggyőzhetnéd magadat arról, hogy az összes jelenlegi játékos él-hal az Eagles mezért, nézegesd pl. a Philadelphia media guide-ot, olyan szépen fest benne mindenki.

media.philadelphiaeagles.com/player-bios.aspx
baggio
Hát nekem az aki 50 milliókért ide van csábítva,igenis zsoldos.És szerethető az,aki hosszabb ideje a klubnál van,megrendíthetetlen a helye. Na ilyen Kelce. Valószinüleg ha nem kap ekkora fizetést Murray,a büdös életbe nem akarna Eagles mezben játszani. Nálam Kelce-nek megvan ez a varázsa,hogy tényleg elhiszem róla,hogy ő szeret,és örül annak hogy itt játszhat. Maxvell,Murray,RMatthews,és mindenki aki idén jött,pont ezek hiányában nem lesznek maradandóak Phillyben. Maximum mint játékos,ha SB-t nyerünk. Semmi bajom a csapattal,csak hiányolom az egyéniségeket mint pl Kelce. Illetve,az olyan embereket akik tényleg példaképek lehetnek,mint eddig McCoy,vagy Jackson. Nincsenek kiemelkedő emberek sajnos akikről tényleg az Eagles jutna eszembe.És nekem sajnos egy csapat akkor szerethető,ha szerethető emberek játszanak benne,ehhez képest alig ülöm végig a meccset,ha épp Bradfordot látom dobálni,akinek valószinüleg a büdös életbe köze nem lesz több az Eagleshez,ha kap még egy két Low hitet a lábára,vagy ha például M.Austinnal állunk fel egy playhez. Lehet azért van ez bennem,mert nekem az Eagles tényleg olyannak tűnik mint egy család, és szerintem aki nem Eagle,abból nem lehet azt csinálni,nálam ez a varázs,hogy mindenki vérbeli Eagle,elveszett McCoy,Cole,Jackson,Mathis elmenetele óta. És igen egyébként
ertz, celek, peters, curry, cox, logan, barwin, graham, j matthews, jenkins, ryans..
jorge
velük sincsen semmi problémám,sőt ha jobban belegondolok ,őket kihagytam,bár nálam jenkins sem tartozik ide,akármennyire is szeretem,mert tényleg eléggé elit.
Na m1,ez az én véleményem,szerintem eléggé "túl" elzsoldosult az Eagles,és ezt csak az fogja megérteni aki hasonlóan érez ezzel kapcsolatban, és a személyiségek hiányával kapcsolatban a csapaton belül.

több mint 10 éve
mindig, amikor kelly kivágott egy nagy nevet, szóba került ez a szerethető játékos téma. mondjuk, hogy 3 ilyen ember legyen a csapatban, és ebből kettő még meccset sem játszott, az nekem vad. de amúgy sem teljesen értem, hogy mi a gond mondjuk az alábbi játékosokkal ilyen szempontból: ertz, celek, peters, curry, cox, logan, barwin, graham, j matthews, jenkins, ryans.. hosszabb-rövidebb ideje itt vannak, egyik sem tett még olyat sem a pályán, sem azon kívül, ami miatt utálni kéne. vagy bennfentes / szakértő dolog, ha leírom, hogy a 90 főből jelenleg csak freddie martino, akiért igazán lelkesedni tudok?
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
Már ne haragudj, de egy profi ligában mindenki zsoldos, maximum az nem az, akit annak gondolsz. Ennyi erővel meggyőzhetnéd magadat arról, hogy az összes jelenlegi játékos él-hal az Eagles mezért, nézegesd pl. a Philadelphia media guide-ot, olyan szépen fest benne mindenki.

media.philadelphiaeagles.com/player-bios.aspx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Igen yees

www.nfl.com/news/story/0ap3000000515688/article/eagles-mychal-kendricks-reach-fouryear-extension

ennyit az elcserélésről. Nagyon brutál LB sorunk épült. Valószínű Smith nem igazán beválásával is összefüggésben van ez. Az offseason egyik legjobb moveja. Szuper!!!! 😀

pbs.twimg.com/media/CNNjIrmWIAAXOM-.png

Csak összehasonlításképpen:

Bobby Wagner signed a 4 year, $43,000,000 contract with the Seattle Seahawks, including a $8,000,000 signing bonus, $21,977,427 guaranteed, and an average annual salary of $10,750,000. In 2015, Wagner will earn a base salary of $977,427 and a signing bonus of $8,000,000. Wagner has a cap hit of $2,970,663 while his dead money value is $20,370,663.
dande
Oké,mostmár én sem elégedetlenkedek..ez így tetszetős! De sajnos az egyetlen "szerethető játékos" a csapatunkban még mindig Kelce.Meg talán még Agholor és Mostert. A többiek eléggé zsoldos látszatot keltenek,és ez nagyon nem tetszik😊.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Kiko legyen regi formajaban

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Woohoooo!

A szezon egyik legjobb híre, nagyon szeretem Kendeickset, és szerintem tökéletesen kiegészítik egymást Kikoval, fantasztikus ILB-duónk lesz a következő években. Mindkettejüknek most jön még életük legjobb időszaka, van egy remek mentoruk, és mostmár betonbiztos stabilitásuk is van, alakul a defense! 😊
több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Rég ébredtem ilyen jó hírre és végre nem azt olvasom hogy az egyik kedvenc játékosom elment!
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Volt egy játékos változás is a keretben. Wade Keliikipi DT ment, miután megsérült tegnap, waiverről pedig érkezett szintén DT posztra a Billstől elküldött Jeremy Towns.
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
4év / 28 millió, 16 millió garantált. Én azt mondom ez nem volt drága egyáltalán. Na és ugye szezon végén lép majd életbe.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Kemeny penz remelem megszolgalja mindet es meg utana is!
Örulunk Vincent!

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 160 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igen yees

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/idlsbkyktdyfyrdk2i0n
Eagles, Mychal Kendricks reach four-year extension
The Eagles signed linebacker Mychal Kendricks to a four-year extension on Monday. What does that mean for the future of defensive leader DeMeco Ryans?

ennyit az elcserélésről. Nagyon brutál LB sorunk épült. Valószínű Smith nem igazán beválásával is összefüggésben van ez. Az offseason egyik legjobb moveja. Szuper!!!! 😀

Csak összehasonlításképpen:

Bobby Wagner signed a 4 year, $43,000,000 contract with the Seattle Seahawks, including a $8,000,000 signing bonus, $21,977,427 guaranteed, and an average annual salary of $10,750,000. In 2015, Wagner will earn a base salary of $977,427 and a signing bonus of $8,000,000. Wagner has a cap hit of $2,970,663 while his dead money value is $20,370,663.

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Jay Glazer szerint Kendricks hosszabbított 2019-ig, 29 millióért.

több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Már, ha Kelly még Philyben lesz
Amadeus91
Mert hova menne?
Kevés esélyt látok rá, hogy ő elmenjen innen. Elkezdett valamit, ami hosszú út lehet. Jobbat keresve sem lehetne jelenleg találni. Ő saját akaratából nem hiszem, hogy elmegy.
Annyira szar szezonunk meg úgysem lesz, hogy kirúgják.
ano92
megint azt hitte, hogy a Viccek topikba ír (:
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Eléggé szájbarágósPetikievak01
Ettől a két arctól idézni, említeni őket kb azzal egy szintű, hogy valaki a Heti Hetesre hivatkozik politikai témában. Foci témában azt hiszem nem is lehet alacsonyabbra tenni a lécet national tv terén mint a First Take. Suggs pedig teljesen nyilvánvalóan Bradford térdére ment, aljas egy köcsög volt.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Amadeus91
Mert hova menne?
Kevés esélyt látok rá, hogy ő elmenjen innen. Elkezdett valamit, ami hosszú út lehet. Jobbat keresve sem lehetne jelenleg találni. Ő saját akaratából nem hiszem, hogy elmegy.
Annyira szar szezonunk meg úgysem lesz, hogy kirúgják.

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Fú de gyűlöletes két fasz ez a két ember. Röhögve tapsoltam amikor könnyedén alázta a porig ezt a szerencsétlent Sherman. Amilyen hangsúllyal és bizonyossággal tudnak hülyeségeket beszélni, és még büszkék is rá....

Btw bármilyen meglepő, ez a hit térdre nem annyira vészes, mert nem elkaszálta, hanem szépen leforogta vele. Nem azt mondom, hogy nem lehet belőle sérülés, főleg ha leragad a lába. De lehet ennél súlyosabban is térdre menni. Előszezonban azért ez kurvára nem volt kedves akárhogy is nézem, és ezt jól tudja Suggs is. Kis köcsög és kész.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Maris amúgyis csak belerázódik az NFL-be Tenesseeben. Aztán jön az apukájához 😛
Eazzy
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
Skip Bayless és Stephen A. Smith, ó te jóég... inkább azt nézzük, hogy Kelly mit mondott:

“Not every shotgun run is a zone-read play. We didn’t run any zone reads,” Kelly said. “We don’t run as much zone read as everybody thinks we do. . . . [Blandino] said it was a read-option play. It wasn’t a read-option play. I know our quarterbacks can be hit on a read-option play, but not every run we have is a read-option run.”

azért elég kemény, hogy ezzel nincsenek tisztában a játékvezetők... már az is durva, hogy az offense tempóját sokszor képtelenek lekövetni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal