Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
PS-be mehet(elvileg)

Quarterbacks: Matt Barkley, GJ Kinne

Running Backs: Kenjon Barner, Raheem Mostert

Wide Receivers: Quron Pratt, Nelson Agholor, Rasheed Bailey, John Harris, Michael Johnson

Tight Ends: Justin Tukes, Eric Tomlinson, Andrew Gleichert

Offensive Line: Jared Wheeler, Brett Boyko, Malcolm Bunche, Kevin Graf, Mike Coccia

Defensive Line: Frank Mays, Brian Mihalik, Wade Keliikipi, BJ McBryde, Travis Raciti, Taylor Hart

Linebackers: Jordan DeWalt-Ondijo, Brandon Hepburn, Jordan Hicks

Cornerbacks: Eric Rowe, Denzel Rice, JaCory Shepherd, Jaylin Watkins, Randall Evans

Safeties: Jerome Couplin, Ed Reynolds

Special Teams: Kip Smith

Szerkesztette: tûzoltó
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Cuts: CB Marc Anthony, S Brandan Bishop, OL Mike Coccia, OL Kevin Graf, DE Alfy Hill, WR Mike Johnson, WR G.J. Kinne, LB Dasman McCullum, WR Josh Reese, DE Jeremy Towns, TE Justin Tukes, OL Jared Wheeler

Semmi meglepő.

Másik téma:
Miért ne várna a szezon előtt egy szurkoló SB-t?
Mást nem is lehet remélni....
Janek
Jared Wheeler tesója nem Philipp Wheeler LB?
több mint 10 éve
PS-be nem mehet?
Janek
Mehetni mehet..., de nagy az esély, hogy onnan "ingyen" elviszik!
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
PS-be nem mehet?

több mint 10 éve
Vajon Kelly hogyan gondolkozik? Raheem Mostert RB-t átengedi egy/ Patriots/ másik csapatnak(valamiért cserébe...), vagy csak két irányítót tart meg, és ötödik futóként Ő is marad?
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Érdekes olvasnivaló azoknak aki szeretik a nyilakat meg a színes .gifeket a green bay elleni meccsünkről és Bradford játékáról. (a Celeknek dobott TD passzt külön kiemelném).

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-Inside-Bradfords-Perfect-Night/55aaaabf-9f46-4c01-9dda-9f8f62e4dc09

Linkel nem linkel miért nem kék?
Jó itt már kék sorry
picksix
az M1 időjárás-jelentés mellett a Kellystrator sorozat a kedvencem
nagyon jó cikk, köszi (:
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Érdekes olvasnivaló azoknak aki szeretik a nyilakat meg a színes .gifeket a green bay elleni meccsünkről és Bradford játékáról. (a Celeknek dobott TD passzt külön kiemelném).

www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagle-Eye-Inside-Bradfords-Perfect-Night/55aaaabf-9f46-4c01-9dda-9f8f62e4dc09

Linkel nem linkel miért nem kék?
Jó itt már kék sorry

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
sziasztok!
Agholorral kezdőként számol majd Chip?
peyton4president
Fantasy? 😀

Ő kapta a legtöbb snapet az összes WR közül, bár sokat nem ért el most vele. Matthews biztosan kezdő, de nagyon nagy lesz a rotáció, Cooper jól blokkol, szóval őt is fogjuk látni sokat, főleg ha run heavy lesz az O. Nem áldoznék korai pickeket egyik WR-rünkre sem, de én Matthewsnak jósolok jobb szezont.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
peyton4president Indianapolis Colts 22
sziasztok!
Agholorral kezdőként számol majd Chip?
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
szarok én a PO-ra csak a cowgirlst oda vissza...

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Amúgy meg a SB-k kb. felét olyan csapatok nyerik az elmúlt években amelyek játszanak a wild card hétvégén, ezért is SB contendert kiáltani nincs sok értelme, inkább az egyértelmű playoff esélyes kifejezést használnám, ami egy egészséges Eagles-re 100%-osan igaz, de ez csak a személyes véleményem, majd az éles meccseken meglátjuk. Természetesen 2x játszunk a Boys-szal, de lesz Lions, Patriots, Saints ezeken majd beáraztatik Kelly és csapata.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Cuts: CB Marc Anthony, S Brandan Bishop, OL Mike Coccia, OL Kevin Graf, DE Alfy Hill, WR Mike Johnson, WR G.J. Kinne, LB Dasman McCullum, WR Josh Reese, DE Jeremy Towns, TE Justin Tukes, OL Jared Wheeler

Semmi meglepő.

Másik téma:
Miért ne várna a szezon előtt egy szurkoló SB-t?
Mást nem is lehet remélni....

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
 www.youtube.com/watch?v=FFGgf8ivdmU

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
És te miből kiindulva mondod, hogy pl. a Cards jobb? Mert "#Arians4president"? Mivel senki nem játszott még tétmeccset idén, így nyilván a kevésbé fontos dolgokból hajlamos levonni az ember messzemenőbb következtetéseket, na de ez mégis inkább megalapozottnak tűnik, mint pusztán feltételezéseket, egyéni várakozásokat vitaalapnak tekinteni (a "Lions összeállhat, xy robbanthat", stb).

Utóbbi ugyanolyan fanfikció, minthogy az Eagles Super Bowlt nyer, csak ezt egyelőre legalább meccsfelvétellel is alá lehet támasztani... A szuperpontos Bradford után pl. az is eléggé reménytkeltő, ahogy Bennie Logan megeszi reggelire a Packers kezdő centerét

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
OFF:
Ne támadjatok le (bár ha akartok ,nyugodtan), de azért pre season meccsből kiindulva SB-be jutást várni picit merész.
Én a Cardsot, a Lionst és a Cowboyst is jobbnak tartom ,mint titeket (sőt sztem a Cards lehet az első kiemelt #Arians4president). Sadfordnak meg szurkolok, hogy nehogy megsérüljön. Egy okos hosszabbítás, ami kizárja a sérülést jó lehet, de ésszel kell ezt megoldani.
NFC-ben top 5 nálam sorrendben: GB, Cardinals, Hox, Cowboys, Lions (és a 6. helyen jöttök ti)
AFC top 5 sorrendben: Ravens, Chargers, Pats, Broncos, Colts (és a 6. PO helyet sztem megcsípi a Phins)

Azt meg végképp nem mondanám, hogy az AFC-ben erősebb csapatok lennének. A Lions idénre eléggé összeállhat, Staffordtól várok robbantást (ahogy Tannehilltől Miamiban), a Cards tavaly is egy átlagos csere QB-ra volt a first seedtől, idén Palmer ha végigbírja sztem nagyon simán jutnak PO-ba. A GB-Hox duót most kb nem is ecsetelném bővebben, mindenki ismeri őket. A Vikes is elég jó lehet, Teddy a 3. QB akitől idén nagyon nagy fejlődést (és top 10 közeli számokat) várok.
AFC-ben meg a Chargers sztem átveszi PM-ék helyét a West-ben, a KC is PO esélyes lehetne egy könnyebb csoportban. A North-ban van 3 konstans PO contender csapat, a Pats amíg BB ott van mindig jó lesz, a Colts meg amíg Bandi ott van 😀
De szvsz én inkább mennék új csapatként (nyilván ilyen nincs) az AFC-be, mint az NFC-be.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem most szerződjünk újra Bradforddal miellőtt túl sokat kéne neki adni 😛

Reméljük legalább Breeshez hasonló pályát futunk be vele.
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
thing of beauty

vine.co/v/eI5q5A6r0UJ
baggio
Az összefoglalót néztem reggelizés közben... majdnem a torkomon akadt a szendvics ennél a dobásnál. Ilyen pontos wheel-route ritmus-passzt nagyon ritkán látni.
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Észrevételek a hajnali meccshez a blogon:
 philly.blog.hu/2015/08/30/eloszezon_eagles_packers#more7746168
BleedingGreen
Én úgy tudtam hogy 3. előszezon meccsnél szoktak készülni az ellenfélből , sok helyen olvastam és hallottam , amúgy jó cikk.
Petikievak01
Jó a cikk, mint mindig! 😊 Még ha szabadna annyit hozzátenni, hogy nagy pozitívum volt még a meccsen, a Special Team munkája,ami megint parádés volt!A Packers-nek szinte minden drive-ját, saját 20-on belülről kellett kezdenie!+ megint volt nagy visszahordás is.

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
BleedingGreen
Én úgy tudtam hogy 3. előszezon meccsnél szoktak készülni az ellenfélből , sok helyen olvastam és hallottam , amúgy jó cikk.

több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Az elküldések már el is kezdődtek:  www.bleedinggreennation.com/2015/8/30/9227621/eagles-mike-coccia-roster-cuts-2015-center-new-hampshire-bethlehem-pennsylvania?_ga=1.77710804.1523330522.1409528280
több mint 10 éve
köszi Srácok
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Super bowlban még én sem gondolkoznék,és akár mennyire is szeretem Tebow-t siralmasan játszott a GB ellen.(Azthittétek tényleg így gondolom mi? Kurva jól játszott 😀😀) na jó,tekerjünk vissza a reális felfogáshoz, Tebow 0 volt,Barkley eleve 0, én Sancheznek adom a szezont............

hol tudnám megnézni a meccset? sajnos (?) kocsmáztam reggelig, nem értem haza időben
karmïgran
 www.sport-video.org.ua/americanfootball.html itt legkésöbb az aktuális meccseket másnap már felrakják,és elég szépen seedelnek is. Én ezt használom ,ha épp nem tudom megnézni streamen.

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
hol tudnám megnézni a meccset? sajnos (?) kocsmáztam reggelig, nem értem haza időben
karmïgran
Megy PM.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve