Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
A Kaepernick & Gabbert duó valóban több bizakodásra ad okot (:
karmïgran
Kaepernick bal nagylábujja több bizakodásra ad okot mint egy fizikumában, és egy tehetségében nem NFL-szintű QB
Thrasher
nem Tebow-ról volt szó éppen, gondolom te rá céloztál
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Harmadik számú QB-t keresünk, gondolom waiverről jön majd valaki. Röhögnék ha begyűjtenénk pl Vicket 😀
mustaine
Nehéz lesz mert a vasasban van.
Janek
Tudom, hogy még ott van, de ha kirakják, waiverről éppen be is gyűjthetjük.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Harmadik számú QB-t keresünk, gondolom waiverről jön majd valaki. Röhögnék ha begyűjtenénk pl Vicket 😀
mustaine
Nehéz lesz mert a vasasban van.

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
karmïgran
Kaepernick bal nagylábujja több bizakodásra ad okot mint egy fizikumában, és egy tehetségében nem NFL-szintű QB
Thrasher
Valamelyikünk szövegértési problémákkal küzd 😊 A Bradford/Sancho páros volt összevetve a niners QB-kal, nem Tebow.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
karmïgran
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

Szerkesztette: mustaine

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
P*csába 😀😀😀DDDD. Szerintem akkor jön RGIII....😀
greaze
Azon nagyobbat röhögnék mint Tebow-n.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
P*csába 😀😀😀DDDD. Szerintem akkor jön RGIII....😀

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Jobban bízok bennük😉 A padon simán elfért volna, annak is örült volna Tebow mert legalább csapatban van és kapja a fizetést.
Coolearie
Ilyen indokokkal én is elférnék a padon 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Akkor a rosteren maradt 2 QB..A ropi térdes srác meg a másik fagyiárús. Gratulálok Chippelt.
Coolearie
Semmivel nem lennénk előrébb Tebow-val és Barkley-val, teljesen irrelevánsak voltak
karmïgran
Jobban bízok bennük😉 A padon simán elfért volna, annak is örült volna Tebow mert legalább csapatban van és kapja a fizetést.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Booooooooooooooooooooooooooo 😕 Reméljük a fal olyan elit lesz, hogy Bradford közelébe se érnek és akkor nem lesz baj. Nyilván inkább emberileg sajnálom, mint szakmailag, bár úgy is lett volna talán benne lehetőség, de hát Chip tudja.
több mint 10 éve
Akkor a rosteren maradt 2 QB..A ropi térdes srác meg a másik fagyiárús. Gratulálok Chippelt.
Coolearie
Semmivel nem lennénk előrébb Tebow-val és Barkley-val, teljesen irrelevánsak voltak
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 431 — Panthers fan
Szóval elég egyértelmű,hogy Tebow rosteren marad. (Ha nem jön RGIII),hol vannak azok akik lehurrogtak,mert azt mondtam,szerintem lesz esélye beleférni a keretbe?
greaze
LOL

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Tebow távozott.
 twitter.com/AdamSchefter/status/640197255849316352
mustaine
Kár
több mint 10 éve
Tebow távozott.
 twitter.com/AdamSchefter/status/640197255849316352

több mint 10 éve
Szóval elég egyértelmű,hogy Tebow rosteren marad. (Ha nem jön RGIII),hol vannak azok akik lehurrogtak,mert azt mondtam,szerintem lesz esélye beleférni a keretbe?
greaze
Szerintem te rosszul emlékszel , akkor te arról beszéltél , hogy vannak nála gyengébb kezdő irányítók az Nflben. Nagy különbség van a 2 állítás között.
Petikievak01
Azért fejtegettem,hogy vannak nala gynegebbek is,mert lelettem hurrogva elötte,hogy Tebow a közelébe se léphet az 53 fős keretnek. Úgyhogy nem emlékszek rosszul.😊

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
 @howardeskin

I'm getting many indications Tim Tebow is among the cuts by #eagles. Chip Kelly looking for QB and possible OL help.
zsojti
Ez mondjuk.elég érdekes. Nem.mimdegy, ki a harmadik qb? (Arizonat leszamitva). Viszont a scouting csapatot vezethette volna, elvégre van legalább három mobilis qb aki poba kerülhet...

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
S Ed Reynolds

DB Jaylen Watkins

Ilyen mély a sec ?
Janek
Mint a kút, olyan mély... 😀

Majd a gyakorló csapatba visszajönnek.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
S Ed Reynolds

DB Jaylen Watkins

Ilyen mély a sec ?

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 @howardeskin

I'm getting many indications Tim Tebow is among the cuts by #eagles. Chip Kelly looking for QB and possible OL help.
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
greaze
Szerintem te rosszul emlékszel , akkor te arról beszéltél , hogy vannak nála gyengébb kezdő irányítók az Nflben. Nagy különbség van a 2 állítás között.

több mint 10 éve
greaze
kellemesen töltik a hétvégéjüket
több mint 10 éve

több mint 10 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000521865/article/super-bowl-50-predictions-packers-colts-among-picks Ketten is azt mondják hogy az Eagles Superbowlt játszik idén (azt jósolják) és mind ketten azt mondják meg is nyerjük . Szóval nem értem én miért ne lehetnék optimista 😀
Petikievak01
Maxwell már 2 hónapja megmondta (:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wr0lktss6diipw44b91q
Byron Maxwell guarantees Eagles make Super Bowl 50
New Eagles cornerback Byron Maxwell is confident he'll make a third straight Super Bowl, saying, "You can take that as a guarantee." Then again, what's he supposed to say?