NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti
Höri
Így van, magas odds és dream teamezés kifejezetten káros a szezonra nézve 😊
picksix
Ahhh , én már azt hittem másról van szó 😀

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti
Höri
Így van, magas odds és dream teamezés kifejezetten káros a szezonra nézve 😊

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Erzt látom hogy limitáltan edz, játszani fog vagy előreláthatólag inkább csak Celek lesz fenn a Falcons ellen?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Ékes példa:
 www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-East
gyeek
Most miért? Azt mondta, hogy jelenleg a legjobb. Bradford játszott akkor a legjobban NFC East QB-k kozül, márpedig ezt teljesítményhez mérik. Ha első héten Romo dob 6 TD-t Bradford meg 8 INT-t akkor majd azt fogja mondani, hogy Romo a legjobb.

Amúgy ha egészséges marad, szerintem is a legjobb QB lehet itt keleten. De remélem Romo szintet fog tudni hozni.
ano92
Nem igazán kell személyesen támadnom Eskin maszlagát vagy próbálni racionalitálni (tehén+gatya), megteszi helyettem az hogy a kevésbé acélos szakmai elvárásokkal operáló reggeli geng kiröhögi.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ékes példa:
 www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-East
gyeek
Most miért? Azt mondta, hogy jelenleg a legjobb. Bradford játszott akkor a legjobban NFC East QB-k kozül, márpedig ezt teljesítményhez mérik. Ha első héten Romo dob 6 TD-t Bradford meg 8 INT-t akkor majd azt fogja mondani, hogy Romo a legjobb.

Amúgy ha egészséges marad, szerintem is a legjobb QB lehet itt keleten. De remélem Romo szintet fog tudni hozni.

Szerkesztette: ano92

több mint 10 éve
 espn.go.com/chalk/story/_/id/13622087/las-vegas-bettors-favor-seattle-seahawks-green-bay-packers-reach-super-bowl Idei előzetes Oddsok csapatokra. nekünk 8-1 t adtak , Dallasnak 14-1. Úgy legyen.

több mint 10 éve
Egyre barátibbnak tűnik a Kendricksel de a Grahammel való hosszabbítás is. Coxxal kéne még ügyesen megegyezni.

dande
Meg lesz az szerintem. Bár ha Brad hozza élete szezonját , akkor nem tudom.

Szerkesztette: Petikievak01

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyre barátibbnak tűnik a Kendricksel de a Grahammel való hosszabbítás is. Coxxal kéne még ügyesen megegyezni.

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Aki tud angolul és netán Philadelphia város más csapatai is szimpatikusak számára, azoknak ajánlok két rádió adót.

97,5 The Fanatic
 975thefanatic.com/

SportsRadio 94WIP
 player.radio.com/listen/station/sportsradio-94wip

Előbbin a BleedingGreenNation podcast fog menni ezentúl, minden vasárnap magyar idő szerint 14-16 óra között.

Utóbbin pedig Ike Reese, Howard Eskin és Reuben Franks is vezet műsort. Továbbá gyakoriak a játékos és edző interjúk is.
Shawn84
Howard Eskin egy katasztrófa! Csak annak ajánlom aki a beszűkült homer hypeot preferálja az objektív szemlélettel szemben.

Ékes példa:

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Aki tud angolul és netán Philadelphia város más csapatai is szimpatikusak számára, azoknak ajánlok két rádió adót.

97,5 The Fanatic
 975thefanatic.com/

SportsRadio 94WIP
 player.radio.com/listen/station/sportsradio-94wip

Előbbin a BleedingGreenNation podcast fog menni ezentúl, minden vasárnap magyar idő szerint 14-16 óra között.

Utóbbin pedig Ike Reese, Howard Eskin és Reuben Franks is vezet műsort. Továbbá gyakoriak a játékos és edző interjúk is.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
 pbs.twimg.com/media/COjb9ztUcAANVwx.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Sőt, nagy eséllyel a Dallas meccset is adja, jövőhéten!Itteni főműsor sávban van!
Invincible
Week 1:
09/11 2:30 New England Patriots - Pittsburgh Steelers
09/13 19:00 Chicago Bears - Green Bay Packers
22:25 Denver Broncos - Baltimore Ravens ,
09/15 1:10-Atlanta Falcons -Philadelphia Eagles
4:40 San Francisco 49ers - Minnesota Vikings
Week 2:
09/18 2:25 Kansas City Chiefs - Denver Broncos
09/20 19:00 Buffalo Bills - New England Patriots
22:25 Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
09/22 2:30 Indianapolis Colts - New York Jets

Mind sport 2
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Ha már B-Dawk..., volna rá bármi esély hogy Chacellor nálunk kössön ki, ha nem tud megegyezni a Hawks-al. Elférne ott hátul...(Lenne rá zsetonunk?)
Invincible
Szerintem nem illik a rendszerbe. De egyébként sem lehet panasz a két kezdő safetynkre, a depth más kérdés.

több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Ha már B-Dawk..., volna rá bármi esély hogy Chacellor nálunk kössön ki, ha nem tud megegyezni a Hawks-al. Elférne ott hátul...(Lenne rá zsetonunk?)

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Íme az idei hype videó, nem más mint B-Dawk kommentálásával:

www.youtube.com/watch?v=G4bb06sxWpg

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
Sőt, nagy eséllyel a Dallas meccset is adja, jövőhéten!Itteni főműsor sávban van!
Invincible
adja, már az is biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sikerült megszerezni telós Maddenban Bradfordot, mint Eagles irányítót, egész jó 88-s a skillje, úgyhogy felőlem, kezdődhet a szezon 😛
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Nemtudom, ez is a kérdőjelek közé tartozik, hogy a run D milyen lesz. A tavalyi az botrány volt, az az előtti még rosszabb. Idén a preben mikor első csapat volt fent konkrétan nem tudtak futni ellenünk, több 3&out volt mint tavaly összesen. Bevallom idén követtem először az előszezont, szal, hogy ez in real mit fog érni gőzöm sincs... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Előszezon alapján! bőven fejlődött a D, rendszeresen oda tudtunk érni az irányítóhoz. A sec.ben van true mint sd corner, felé nem nagyon kell nézni, a kérdés ott, hogy alford a rookie vagy a tavalyi formáját hozza. Sztem a nolan féle védelwmhez hasonlóan sok turnovert fogunk csinálni. Nagyon kiváncsi vagyok én is a Dre, hogy nolanék mit kotyvasztottak. Sztem azon fog múlni, hogy elsimáztok vagy szoros lesz, hogy az OL mivel rukkol elő ott sajnos totál káosz van úgy néz ki... Juliot senkinek nem sikerült tavaly sem megállítani, maxwellnek sem fog ha ryannek lesz ideje 😊 am sztem nyertek, mert mindig nyertek ellenünk. A megszokás meg nagy úr 😀
peach
Én is becsülöm Quinn munkásságát, és szerintem remek úton haladtok, jó lesz ez a Falcons már idén is.A sec jó, és sok a playmaker, így ha Bradfordnak passzolnia kellene, akkor félnék a meccstől, de mivel a run D-tek nem túl jó, ezért folyamatosan futni fogunk, és ezzel nyerjük majd meg a meccset, ha nem történik valami nagy Quinn-varázslat. Ezt az uptempo run heavy dolgot nem fogja bírni a front7, főleg mivel mi rotálni is remekül tudunk mostmár RB poszton.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Előszezon alapján! bőven fejlődött a D, rendszeresen oda tudtunk érni az irányítóhoz. A sec.ben van true mint sd corner, felé nem nagyon kell nézni, a kérdés ott, hogy alford a rookie vagy a tavalyi formáját hozza. Sztem a nolan féle védelwmhez hasonlóan sok turnovert fogunk csinálni. Nagyon kiváncsi vagyok én is a Dre, hogy nolanék mit kotyvasztottak. Sztem azon fog múlni, hogy elsimáztok vagy szoros lesz, hogy az OL mivel rukkol elő ott sajnos totál káosz van úgy néz ki... Juliot senkinek nem sikerült tavaly sem megállítani, maxwellnek sem fog ha ryannek lesz ideje 😊 am sztem nyertek, mert mindig nyertek ellenünk. A megszokás meg nagy úr 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Haha tudom , hogy ez csak Nfl.com de ezt bemásolom 😀😀
Seven teams stand out in Around the NFL's Power Poll as legitimate title contenders. The seven teams include the four Hall of Fame quarterbacks, another young MVP favorite at quarterback, and one of the greatest defenses of the last 40 years. That's six teams. The other one has Chip Kelly

több mint 10 éve
Ha a DL tud olyan domináns lenni, mint tavaly (és nem úgy, mint az előszezonban látszott...) és a Sec kicsit (nagyon) jobban koncentrál, akkor van esélyünk, különben ha nem érünk oda Mattyhez bajban leszünk, és nem tudom, hogy egy esetleges pontháborúból hogyan jönnénk ki.

Izgi lesz, remélem adja a Sport tv.

Fly Eagles!!!
dande
Mi volt a baj a DL-lel az előszezonban? Az első sor szerintem parédésan játszott, nem nagyon engedtek 5 yardnál hosszabb futást, és Logan meg Thornton is egyre jobb lesz szerintem, Cox-ról nem is beszélve.

Ha Quinn még nem tudta összerakni a Falcons védelmet, és olyanok lesznek, mint tavaly, illetve Maxwell megfogja Juliot, akkor elég sima is lehet a győzelem.

Futásból nem látom hogyan szereznének yardokat, Julion kívül pedig nincs nagyon más elkapó aki igazán komoly veszélyt jelentene. Ellenben a mi futójátékunkat nem fogják tudni megállítani, és a sec sem volt elit. Quinn személye lesz itt a zsákbamacska, ha ő nem hozott valami nagy pluszt, akkor a játékerőt nézve kb 2 TD-s win, mondjuk 31-17
Hulkeinstein
Főleg a Packers ellen nem tetszettek ,de inkább érzésre állítom most ezt, és lehet én láttam rosszul. Meg valójában előszezon révén nem is volt muszáj annyira odatenni magukat.

Legyen ahogy mondod 😀
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Ha a DL tud olyan domináns lenni, mint tavaly (és nem úgy, mint az előszezonban látszott...) és a Sec kicsit (nagyon) jobban koncentrál, akkor van esélyünk, különben ha nem érünk oda Mattyhez bajban leszünk, és nem tudom, hogy egy esetleges pontháborúból hogyan jönnénk ki.

Izgi lesz, remélem adja a Sport tv.

Fly Eagles!!!
dande
Mi volt a baj a DL-lel az előszezonban? Az első sor szerintem parédésan játszott, nem nagyon engedtek 5 yardnál hosszabb futást, és Logan meg Thornton is egyre jobb lesz szerintem, Cox-ról nem is beszélve.

Ha Quinn még nem tudta összerakni a Falcons védelmet, és olyanok lesznek, mint tavaly, illetve Maxwell megfogja Juliot, akkor elég sima is lehet a győzelem.

Futásból nem látom hogyan szereznének yardokat, Julion kívül pedig nincs nagyon más elkapó aki igazán komoly veszélyt jelentene. Ellenben a mi futójátékunkat nem fogják tudni megállítani, és a sec sem volt elit. Quinn személye lesz itt a zsákbamacska, ha ő nem hozott valami nagy pluszt, akkor a játékerőt nézve kb 2 TD-s win, mondjuk 31-17