NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
221
26
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ahhh , én már azt hittem másról van szó 😀Így van, magas odds és dream teamezés kifejezetten káros a szezonra nézve 😊nekünk 8-1 t adtakazt nem mindenki szereti
Petikievak01
Höri
picksix
több mint 10 éve
Így van, magas odds és dream teamezés kifejezetten káros a szezonra nézve 😊nekünk 8-1 t adtakazt nem mindenki szereti
Petikievak01
Höri
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Erzt látom hogy limitáltan edz, játszani fog vagy előreláthatólag inkább csak Celek lesz fenn a Falcons ellen?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem igazán kell személyesen támadnom Eskin maszlagát vagy próbálni racionalitálni (tehén+gatya), megteszi helyettem az hogy a kevésbé acélos szakmai elvárásokkal operáló reggeli geng kiröhögi.Ékes példa:Most miért? Azt mondta, hogy jelenleg a legjobb. Bradford játszott akkor a legjobban NFC East QB-k kozül, márpedig ezt teljesítményhez mérik. Ha első héten Romo dob 6 TD-t Bradford meg 8 INT-t akkor majd azt fogja mondani, hogy Romo a legjobb.
www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-East
gyeek
Amúgy ha egészséges marad, szerintem is a legjobb QB lehet itt keleten. De remélem Romo szintet fog tudni hozni.
ano92
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Ékes példa:Most miért? Azt mondta, hogy jelenleg a legjobb. Bradford játszott akkor a legjobban NFC East QB-k kozül, márpedig ezt teljesítményhez mérik. Ha első héten Romo dob 6 TD-t Bradford meg 8 INT-t akkor majd azt fogja mondani, hogy Romo a legjobb.
www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-East
gyeek
Amúgy ha egészséges marad, szerintem is a legjobb QB lehet itt keleten. De remélem Romo szintet fog tudni hozni.
Szerkesztette: ano92
több mint 10 éve
espn.go.com/chalk/story/_/id/13622087/las-vegas-bettors-favor-seattle-seahawks-green-bay-packers-reach-super-bowl Idei előzetes Oddsok csapatokra. nekünk 8-1 t adtak , Dallasnak 14-1. Úgy legyen.
több mint 10 éve
Egyre barátibbnak tűnik a Kendricksel de a Grahammel való hosszabbítás is. Coxxal kéne még ügyesen megegyezni.Meg lesz az szerintem. Bár ha Brad hozza élete szezonját , akkor nem tudom.
dande
Szerkesztette: Petikievak01
több mint 10 éve
Aki tud angolul és netán Philadelphia város más csapatai is szimpatikusak számára, azoknak ajánlok két rádió adót.Howard Eskin egy katasztrófa! Csak annak ajánlom aki a beszűkült homer hypeot preferálja az objektív szemlélettel szemben.
97,5 The Fanatic
975thefanatic.com/
SportsRadio 94WIP
player.radio.com/listen/station/sportsradio-94wip
Előbbin a BleedingGreenNation podcast fog menni ezentúl, minden vasárnap magyar idő szerint 14-16 óra között.
Utóbbin pedig Ike Reese, Howard Eskin és Reuben Franks is vezet műsort. Továbbá gyakoriak a játékos és edző interjúk is.
Shawn84
Ékes példa:
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Aki tud angolul és netán Philadelphia város más csapatai is szimpatikusak számára, azoknak ajánlok két rádió adót.97,5 The Fanatic
975thefanatic.com/
SportsRadio 94WIP
player.radio.com/listen/station/sportsradio-94wip
Előbbin a BleedingGreenNation podcast fog menni ezentúl, minden vasárnap magyar idő szerint 14-16 óra között.
Utóbbin pedig Ike Reese, Howard Eskin és Reuben Franks is vezet műsort. Továbbá gyakoriak a játékos és edző interjúk is.
több mint 10 éve
pbs.twimg.com/media/COjb9ztUcAANVwx.jpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sőt, nagy eséllyel a Dallas meccset is adja, jövőhéten!Itteni főműsor sávban van!Week 1:
Invincible
09/11 2:30 New England Patriots - Pittsburgh Steelers
09/13 19:00 Chicago Bears - Green Bay Packers
22:25 Denver Broncos - Baltimore Ravens ,
09/15 1:10-Atlanta Falcons -Philadelphia Eagles
4:40 San Francisco 49ers - Minnesota Vikings
Week 2:
09/18 2:25 Kansas City Chiefs - Denver Broncos
09/20 19:00 Buffalo Bills - New England Patriots
22:25 Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
09/22 2:30 Indianapolis Colts - New York Jets
Mind sport 2
több mint 10 éve
Ha már B-Dawk..., volna rá bármi esély hogy Chacellor nálunk kössön ki, ha nem tud megegyezni a Hawks-al. Elférne ott hátul...(Lenne rá zsetonunk?)Szerintem nem illik a rendszerbe. De egyébként sem lehet panasz a két kezdő safetynkre, a depth más kérdés.
Invincible
több mint 10 éve
Ha már B-Dawk..., volna rá bármi esély hogy Chacellor nálunk kössön ki, ha nem tud megegyezni a Hawks-al. Elférne ott hátul...(Lenne rá zsetonunk?)
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Íme az idei hype videó, nem más mint B-Dawk kommentálásával:www.youtube.com/watch?v=G4bb06sxWpg
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Sőt, nagy eséllyel a Dallas meccset is adja, jövőhéten!Itteni főműsor sávban van!adja, már az is biztos
Invincible

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sőt, nagy eséllyel a Dallas meccset is adja, jövőhéten!Itteni főműsor sávban van!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Sikerült megszerezni telós Maddenban Bradfordot, mint Eagles irányítót, egész jó 88-s a skillje, úgyhogy felőlem, kezdődhet a szezon 😛
több mint 10 éve
Nemtudom, ez is a kérdőjelek közé tartozik, hogy a run D milyen lesz. A tavalyi az botrány volt, az az előtti még rosszabb. Idén a preben mikor első csapat volt fent konkrétan nem tudtak futni ellenünk, több 3&out volt mint tavaly összesen. Bevallom idén követtem először az előszezont, szal, hogy ez in real mit fog érni gőzöm sincs... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Előszezon alapján! bőven fejlődött a D, rendszeresen oda tudtunk érni az irányítóhoz. A sec.ben van true mint sd corner, felé nem nagyon kell nézni, a kérdés ott, hogy alford a rookie vagy a tavalyi formáját hozza. Sztem a nolan féle védelwmhez hasonlóan sok turnovert fogunk csinálni. Nagyon kiváncsi vagyok én is a Dre, hogy nolanék mit kotyvasztottak. Sztem azon fog múlni, hogy elsimáztok vagy szoros lesz, hogy az OL mivel rukkol elő ott sajnos totál káosz van úgy néz ki... Juliot senkinek nem sikerült tavaly sem megállítani, maxwellnek sem fog ha ryannek lesz ideje 😊 am sztem nyertek, mert mindig nyertek ellenünk. A megszokás meg nagy úr 😀Én is becsülöm Quinn munkásságát, és szerintem remek úton haladtok, jó lesz ez a Falcons már idén is.A sec jó, és sok a playmaker, így ha Bradfordnak passzolnia kellene, akkor félnék a meccstől, de mivel a run D-tek nem túl jó, ezért folyamatosan futni fogunk, és ezzel nyerjük majd meg a meccset, ha nem történik valami nagy Quinn-varázslat. Ezt az uptempo run heavy dolgot nem fogja bírni a front7, főleg mivel mi rotálni is remekül tudunk mostmár RB poszton.
peach
több mint 10 éve
Előszezon alapján! bőven fejlődött a D, rendszeresen oda tudtunk érni az irányítóhoz. A sec.ben van true mint sd corner, felé nem nagyon kell nézni, a kérdés ott, hogy alford a rookie vagy a tavalyi formáját hozza. Sztem a nolan féle védelwmhez hasonlóan sok turnovert fogunk csinálni. Nagyon kiváncsi vagyok én is a Dre, hogy nolanék mit kotyvasztottak. Sztem azon fog múlni, hogy elsimáztok vagy szoros lesz, hogy az OL mivel rukkol elő ott sajnos totál káosz van úgy néz ki... Juliot senkinek nem sikerült tavaly sem megállítani, maxwellnek sem fog ha ryannek lesz ideje 😊 am sztem nyertek, mert mindig nyertek ellenünk. A megszokás meg nagy úr 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Haha tudom , hogy ez csak Nfl.com de ezt bemásolom 😀😀 Seven teams stand out in Around the NFL's Power Poll as legitimate title contenders. The seven teams include the four Hall of Fame quarterbacks, another young MVP favorite at quarterback, and one of the greatest defenses of the last 40 years. That's six teams. The other one has Chip Kelly
több mint 10 éve
Főleg a Packers ellen nem tetszettek ,de inkább érzésre állítom most ezt, és lehet én láttam rosszul. Meg valójában előszezon révén nem is volt muszáj annyira odatenni magukat.Ha a DL tud olyan domináns lenni, mint tavaly (és nem úgy, mint az előszezonban látszott...) és a Sec kicsit (nagyon) jobban koncentrál, akkor van esélyünk, különben ha nem érünk oda Mattyhez bajban leszünk, és nem tudom, hogy egy esetleges pontháborúból hogyan jönnénk ki.Mi volt a baj a DL-lel az előszezonban? Az első sor szerintem parédésan játszott, nem nagyon engedtek 5 yardnál hosszabb futást, és Logan meg Thornton is egyre jobb lesz szerintem, Cox-ról nem is beszélve.
Izgi lesz, remélem adja a Sport tv.
Fly Eagles!!!
dande
Ha Quinn még nem tudta összerakni a Falcons védelmet, és olyanok lesznek, mint tavaly, illetve Maxwell megfogja Juliot, akkor elég sima is lehet a győzelem.
Futásból nem látom hogyan szereznének yardokat, Julion kívül pedig nincs nagyon más elkapó aki igazán komoly veszélyt jelentene. Ellenben a mi futójátékunkat nem fogják tudni megállítani, és a sec sem volt elit. Quinn személye lesz itt a zsákbamacska, ha ő nem hozott valami nagy pluszt, akkor a játékerőt nézve kb 2 TD-s win, mondjuk 31-17
Hulkeinstein
Legyen ahogy mondod 😀
több mint 10 éve
Ha a DL tud olyan domináns lenni, mint tavaly (és nem úgy, mint az előszezonban látszott...) és a Sec kicsit (nagyon) jobban koncentrál, akkor van esélyünk, különben ha nem érünk oda Mattyhez bajban leszünk, és nem tudom, hogy egy esetleges pontháborúból hogyan jönnénk ki.Mi volt a baj a DL-lel az előszezonban? Az első sor szerintem parédésan játszott, nem nagyon engedtek 5 yardnál hosszabb futást, és Logan meg Thornton is egyre jobb lesz szerintem, Cox-ról nem is beszélve.
Izgi lesz, remélem adja a Sport tv.
Fly Eagles!!!
dande
Ha Quinn még nem tudta összerakni a Falcons védelmet, és olyanok lesznek, mint tavaly, illetve Maxwell megfogja Juliot, akkor elég sima is lehet a győzelem.
Futásból nem látom hogyan szereznének yardokat, Julion kívül pedig nincs nagyon más elkapó aki igazán komoly veszélyt jelentene. Ellenben a mi futójátékunkat nem fogják tudni megállítani, és a sec sem volt elit. Quinn személye lesz itt a zsákbamacska, ha ő nem hozott valami nagy pluszt, akkor a játékerőt nézve kb 2 TD-s win, mondjuk 31-17