Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Ha a DL tud olyan domináns lenni, mint tavaly (és nem úgy, mint az előszezonban látszott...) és a Sec kicsit (nagyon) jobban koncentrál, akkor van esélyünk, különben ha nem érünk oda Mattyhez bajban leszünk, és nem tudom, hogy egy esetleges pontháborúból hogyan jönnénk ki.

Izgi lesz, remélem adja a Sport tv.

Fly Eagles!!!
dande
Mi volt a baj a DL-lel az előszezonban? Az első sor szerintem parédésan játszott, nem nagyon engedtek 5 yardnál hosszabb futást, és Logan meg Thornton is egyre jobb lesz szerintem, Cox-ról nem is beszélve.

Ha Quinn még nem tudta összerakni a Falcons védelmet, és olyanok lesznek, mint tavaly, illetve Maxwell megfogja Juliot, akkor elég sima is lehet a győzelem.

Futásból nem látom hogyan szereznének yardokat, Julion kívül pedig nincs nagyon más elkapó aki igazán komoly veszélyt jelentene. Ellenben a mi futójátékunkat nem fogják tudni megállítani, és a sec sem volt elit. Quinn személye lesz itt a zsákbamacska, ha ő nem hozott valami nagy pluszt, akkor a játékerőt nézve kb 2 TD-s win, mondjuk 31-17
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
adja
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
TV-műsor | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Adja
Nyugi 38-35 re nyerunk

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha a DL tud olyan domináns lenni, mint tavaly (és nem úgy, mint az előszezonban látszott...) és a Sec kicsit (nagyon) jobban koncentrál, akkor van esélyünk, különben ha nem érünk oda Mattyhez bajban leszünk, és nem tudom, hogy egy esetleges pontháborúból hogyan jönnénk ki.

Izgi lesz, remélem adja a Sport tv.

Fly Eagles!!!

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Ha van valakinek kedve kedd hajnalban élőben nézni a meccset valahol Budapesten, szóljon, mert mennék én is 😀

több mint 10 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 806 — Fly Eagles
Vihar előtti csend van nem vagyok ehhez hozzászokva 😊
több mint 10 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Felőlem sbt is nyerhetünk CM t akkor sem fogom megbocsátani neki 😥
ano92
Hogy az Oregonban ELIT játékost nevelt belőle?!? 😛

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Felőlem sbt is nyerhetünk CM t akkor sem fogom megbocsátani neki 😥

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
"Brandon Boykin is expected to open the season as the Steelers' No. 4 cornerback."

hányadik gólt is írhatjuk be Chipnek? 😊

Andrew Gardner 2018-ig hosszabbított közben
baggio
Ez mi ez a gól dolog nálad? Már többször is láttam, kérlek magyarázd meg, lehet lemaradtam valami korábbi dologról?
Shawn84
Szerintem azt, hogy Chipnek lett igaza a kétkedőkkel szemben. Mondjuk ezzel én még óvatos vagyok, várjuk meg az idény végét, de egyenlőre igazolódni látszanak a dolgok. Maradjon is így, amelett, hogy mondjuk pont Boykinnak, vagy Todd-nak és Cole-nak (ez utóbbiak remélem majd azért innen vonulnak vissza) sok sikert kívánok!!!!
több mint 10 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Gól=Kellynek volt igaza. 😀

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
"Brandon Boykin is expected to open the season as the Steelers' No. 4 cornerback."

baggio
Ez mi ez a gól dolog nálad? Már többször is láttam, kérlek magyarázd meg, lehet lemaradtam valami korábbi dologról?
több mint 10 éve

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
AHHHHH én nem bírom ezt a várakozást , még soha nem szenvedtem mentálisan ennyire. Folyton csak erre tudok gondolni.

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet. Tegyük fel, hogy elindultok 2 QB-val a szezonnak. Braford kezd, játszik 3 meccset, majd a negyedik meccs közepén 3&6-nál sackelik Bradfordot akinek sajnos a földre érkezés nem sikerült olyan jól, és lentmarad a földön miközben a lábát fogja. Bradford nem tud viszajönni, kiderült hogy a szezonra is kidőlt mivel szalagszakadása lett, vagy a térde bánta a dolgot. Sanchezen a sor, maradt 1 aktív QB. Ilyenkor mi a gameplan? 1 Qbval végig toljátok a szozont vagy hogy? Nagyon kicsi az esély arra, 0.0001 % mondjuk ha Sanchez is lesérül, akkor nem marad QB. Ezután? Erre még nem gondoltak a a coach részlegben? Mondjuk sok esélyt nem látok 2 QB lesérülésének, csak felvázoltam nagyjából, ha még is megtörténne..😊
Coolearie
Pedig nem is oly rég volt erre példa 😉
silent7939
Amúgy mindegy, mert ha valakinek a kezdő meg a backup QB-ja is kidől*, akkor a szezon úgyis kuka.

*a 16. forduló előtt 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet. Tegyük fel, hogy elindultok 2 QB-val a szezonnak. Braford kezd, játszik 3 meccset, majd a negyedik meccs közepén 3&6-nál sackelik Bradfordot akinek sajnos a földre érkezés nem sikerült olyan jól, és lentmarad a földön miközben a lábát fogja. Bradford nem tud viszajönni, kiderült hogy a szezonra is kidőlt mivel szalagszakadása lett, vagy a térde bánta a dolgot. Sanchezen a sor, maradt 1 aktív QB. Ilyenkor mi a gameplan? 1 Qbval végig toljátok a szozont vagy hogy? Nagyon kicsi az esély arra, 0.0001 % mondjuk ha Sanchez is lesérül, akkor nem marad QB. Ezután? Erre még nem gondoltak a a coach részlegben? Mondjuk sok esélyt nem látok 2 QB lesérülésének, csak felvázoltam nagyjából, ha még is megtörténne..😊
Coolearie
Pedig nem is oly rég volt erre példa 😉
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Hmm nincs Bailey.. 😕
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
RB Raheem Mostert
LB Deontae Skinner
G/T Brett Boyko
CB Randall Evans
G Malcolm Bunche
WR Quron Pratt
S Ed Reynolds
WR Freddie Martino
DE Brian Mihalik
TE Chris Pantalek

Elvileg ez lenne a 10 PS tagunk.

több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Telik a gyakorló csapat is. Mostertet nem vitték waiveren, így ő is visszajöhet. A hírek szerint a következő játékosok kerültek eddig a PS-ba:
RB Raheem Mostert
LB Deontae Skinner
OL Brett Boyko
OLB Diaheem Watkins
CB Randall Evans
OL Malcolm Bunche
WR Quron Pratt
S Ed Reynolds

Jaylen Watkins a Bills PS-ba ment, a tesó majd megvigasztalja. 😛

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.sbnation.com/2015/9/6/9269307/tim-tebow-shares-message-for-eagles-on-twitter-after-being-cut !
több mint 10 éve
The Answer#3 Philadelphia Eagles 68
Sajnos ha oda kerülnénk hogy 3. Számú qb lenne a kezdő tökmindegy hogy ki lenne az Barkley Tebow vagy akárki már rég rossz.Lassan kezdem megszokni Kelly fura húzásait,de eddig jobban bejött mint gondoltam.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
őt Jedd Fisch vitte hozzátok (az OC-je volt a Miamin), aki ugye a Michiganhez távozott, ezért nem volt maradása
pedig van benne potenciál, a play-actionok mestere emlékeim szerint
baggio
Dehogynem lett volna. Idén is ő lett volna a practice squad QBnk, mint tavaly. Semmi köze ehhez Fisch távozásának.
több mint 10 éve
OFFICIAL: #Eagles add Stephen Morris to the #Eagles53, claiming the former Jacksonvile QB off waivers. pic.twitter.com/TKRgzxDRJg

Vki róla vmi?!
zsojti
Tipikus 3. számú practice squad QB. Nem tudom Chip mit akar tőle. de az hogy ő jobb opció Chip szemében, mint Timmy, kurvára vicces, nekem legalábbis 😀
iktriad
őt Jedd Fisch vitte hozzátok (az OC-je volt a Miamin), aki ugye a Michiganhez távozott, ezért nem volt maradása
pedig van benne potenciál, a play-actionok mestere emlékeim szerint

---
több mint 10 éve
OFFICIAL: #Eagles add Stephen Morris to the #Eagles53, claiming the former Jacksonvile QB off waivers. pic.twitter.com/TKRgzxDRJg

Vki róla vmi?!
zsojti
Tipikus 3. számú practice squad QB. Nem tudom Chip mit akar tőle. de az hogy ő jobb opció Chip szemében, mint Timmy, kurvára vicces. nekem legalábbis 😀
iktriad
Miami prospect ha csak az nem számíthatott...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Vki róla vmi?!
zsojti
Tipikus 3. számú practice squad QB. Nem tudom Chip mit akar tőle. de az hogy ő jobb opció Chip szemében, mint Timmy, kurvára vicces, nekem legalábbis 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve

Vki róla vmi?!