Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha a DL tud olyan domináns lenni, mint tavaly (és nem úgy, mint az előszezonban látszott...) és a Sec kicsit (nagyon) jobban koncentrál, akkor van esélyünk, különben ha nem érünk oda Mattyhez bajban leszünk, és nem tudom, hogy egy esetleges pontháborúból hogyan jönnénk ki.Mi volt a baj a DL-lel az előszezonban? Az első sor szerintem parédésan játszott, nem nagyon engedtek 5 yardnál hosszabb futást, és Logan meg Thornton is egyre jobb lesz szerintem, Cox-ról nem is beszélve.
Izgi lesz, remélem adja a Sport tv.
Fly Eagles!!!
dande
Ha Quinn még nem tudta összerakni a Falcons védelmet, és olyanok lesznek, mint tavaly, illetve Maxwell megfogja Juliot, akkor elég sima is lehet a győzelem.
Futásból nem látom hogyan szereznének yardokat, Julion kívül pedig nincs nagyon más elkapó aki igazán komoly veszélyt jelentene. Ellenben a mi futójátékunkat nem fogják tudni megállítani, és a sec sem volt elit. Quinn személye lesz itt a zsákbamacska, ha ő nem hozott valami nagy pluszt, akkor a játékerőt nézve kb 2 TD-s win, mondjuk 31-17
több mint 10 éve
adja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ha a DL tud olyan domináns lenni, mint tavaly (és nem úgy, mint az előszezonban látszott...) és a Sec kicsit (nagyon) jobban koncentrál, akkor van esélyünk, különben ha nem érünk oda Mattyhez bajban leszünk, és nem tudom, hogy egy esetleges pontháborúból hogyan jönnénk ki.Izgi lesz, remélem adja a Sport tv.
Fly Eagles!!!
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Ha van valakinek kedve kedd hajnalban élőben nézni a meccset valahol Budapesten, szóljon, mert mennék én is 😀
több mint 10 éve
Vihar előtti csend van nem vagyok ehhez hozzászokva 😊
több mint 10 éve
Felőlem sbt is nyerhetünk CM t akkor sem fogom megbocsátani neki 😥Hogy az Oregonban ELIT játékost nevelt belőle?!? 😛
ano92
több mint 10 éve
Felőlem sbt is nyerhetünk CM t akkor sem fogom megbocsátani neki 😥
több mint 10 éve
Szerintem azt, hogy Chipnek lett igaza a kétkedőkkel szemben. Mondjuk ezzel én még óvatos vagyok, várjuk meg az idény végét, de egyenlőre igazolódni látszanak a dolgok. Maradjon is így, amelett, hogy mondjuk pont Boykinnak, vagy Todd-nak és Cole-nak (ez utóbbiak remélem majd azért innen vonulnak vissza) sok sikert kívánok!!!!"Brandon Boykin is expected to open the season as the Steelers' No. 4 cornerback."Ez mi ez a gól dolog nálad? Már többször is láttam, kérlek magyarázd meg, lehet lemaradtam valami korábbi dologról?
hányadik gólt is írhatjuk be Chipnek? 😊
Andrew Gardner 2018-ig hosszabbított közben
baggio
Shawn84
több mint 10 éve
Gól=Kellynek volt igaza. 😀
több mint 10 éve
"Brandon Boykin is expected to open the season as the Steelers' No. 4 cornerback."Ez mi ez a gól dolog nálad? Már többször is láttam, kérlek magyarázd meg, lehet lemaradtam valami korábbi dologról?
hányadik gólt is írhatjuk be Chipnek? 😊
baggio
több mint 10 éve
"Brandon Boykin is expected to open the season as the Steelers' No. 4 cornerback."hányadik gólt is írhatjuk be Chipnek? 😊
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
AHHHHH én nem bírom ezt a várakozást , még soha nem szenvedtem mentálisan ennyire. Folyton csak erre tudok gondolni.
több mint 10 éve
Amúgy mindegy, mert ha valakinek a kezdő meg a backup QB-ja is kidől*, akkor a szezon úgyis kuka.Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet. Tegyük fel, hogy elindultok 2 QB-val a szezonnak. Braford kezd, játszik 3 meccset, majd a negyedik meccs közepén 3&6-nál sackelik Bradfordot akinek sajnos a földre érkezés nem sikerült olyan jól, és lentmarad a földön miközben a lábát fogja. Bradford nem tud viszajönni, kiderült hogy a szezonra is kidőlt mivel szalagszakadása lett, vagy a térde bánta a dolgot. Sanchezen a sor, maradt 1 aktív QB. Ilyenkor mi a gameplan? 1 Qbval végig toljátok a szozont vagy hogy? Nagyon kicsi az esély arra, 0.0001 % mondjuk ha Sanchez is lesérül, akkor nem marad QB. Ezután? Erre még nem gondoltak a a coach részlegben? Mondjuk sok esélyt nem látok 2 QB lesérülésének, csak felvázoltam nagyjából, ha még is megtörténne..😊Pedig nem is oly rég volt erre példa 😉
Coolearie
silent7939
*a 16. forduló előtt 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet. Tegyük fel, hogy elindultok 2 QB-val a szezonnak. Braford kezd, játszik 3 meccset, majd a negyedik meccs közepén 3&6-nál sackelik Bradfordot akinek sajnos a földre érkezés nem sikerült olyan jól, és lentmarad a földön miközben a lábát fogja. Bradford nem tud viszajönni, kiderült hogy a szezonra is kidőlt mivel szalagszakadása lett, vagy a térde bánta a dolgot. Sanchezen a sor, maradt 1 aktív QB. Ilyenkor mi a gameplan? 1 Qbval végig toljátok a szozont vagy hogy? Nagyon kicsi az esély arra, 0.0001 % mondjuk ha Sanchez is lesérül, akkor nem marad QB. Ezután? Erre még nem gondoltak a a coach részlegben? Mondjuk sok esélyt nem látok 2 QB lesérülésének, csak felvázoltam nagyjából, ha még is megtörténne..😊Pedig nem is oly rég volt erre példa 😉
Coolearie
több mint 10 éve
Hmm nincs Bailey.. 😕
több mint 10 éve
RB Raheem MostertLB Deontae Skinner
G/T Brett Boyko
CB Randall Evans
G Malcolm Bunche
WR Quron Pratt
S Ed Reynolds
WR Freddie Martino
DE Brian Mihalik
TE Chris Pantalek
Elvileg ez lenne a 10 PS tagunk.
több mint 10 éve
Telik a gyakorló csapat is. Mostertet nem vitték waiveren, így ő is visszajöhet. A hírek szerint a következő játékosok kerültek eddig a PS-ba:RB Raheem Mostert
LB Deontae Skinner
OL Brett Boyko
OLB Diaheem Watkins
CB Randall Evans
OL Malcolm Bunche
WR Quron Pratt
S Ed Reynolds
Jaylen Watkins a Bills PS-ba ment, a tesó majd megvigasztalja. 😛

több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/2015/9/6/9269307/tim-tebow-shares-message-for-eagles-on-twitter-after-being-cut !
több mint 10 éve
Sajnos ha oda kerülnénk hogy 3. Számú qb lenne a kezdő tökmindegy hogy ki lenne az Barkley Tebow vagy akárki már rég rossz.Lassan kezdem megszokni Kelly fura húzásait,de eddig jobban bejött mint gondoltam.
több mint 10 éve
őt Jedd Fisch vitte hozzátok (az OC-je volt a Miamin), aki ugye a Michiganhez távozott, ezért nem volt maradásaDehogynem lett volna. Idén is ő lett volna a practice squad QBnk, mint tavaly. Semmi köze ehhez Fisch távozásának.
pedig van benne potenciál, a play-actionok mestere emlékeim szerint
baggio
több mint 10 éve
őt Jedd Fisch vitte hozzátok (az OC-je volt a Miamin), aki ugye a Michiganhez távozott, ezért nem volt maradásaOFFICIAL: #Eagles add Stephen Morris to the #Eagles53, claiming the former Jacksonvile QB off waivers. pic.twitter.com/TKRgzxDRJgTipikus 3. számú practice squad QB. Nem tudom Chip mit akar tőle. de az hogy ő jobb opció Chip szemében, mint Timmy, kurvára vicces, nekem legalábbis 😀
Vki róla vmi?!
zsojti
iktriad
pedig van benne potenciál, a play-actionok mestere emlékeim szerint

---
több mint 10 éve
Miami prospect ha csak az nem számíthatott...OFFICIAL: #Eagles add Stephen Morris to the #Eagles53, claiming the former Jacksonvile QB off waivers. pic.twitter.com/TKRgzxDRJgTipikus 3. számú practice squad QB. Nem tudom Chip mit akar tőle. de az hogy ő jobb opció Chip szemében, mint Timmy, kurvára vicces. nekem legalábbis 😀
Vki róla vmi?!
zsojti
iktriad
több mint 10 éve
OFFICIAL: #Eagles add Stephen Morris to the #Eagles53, claiming the former Jacksonvile QB off waivers. pic.twitter.com/TKRgzxDRJgTipikus 3. számú practice squad QB. Nem tudom Chip mit akar tőle. de az hogy ő jobb opció Chip szemében, mint Timmy, kurvára vicces, nekem legalábbis 😀
Vki róla vmi?!
zsojti
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
OFFICIAL: #Eagles add Stephen Morris to the #Eagles53, claiming the former Jacksonvile QB off waivers. pic.twitter.com/TKRgzxDRJgVki róla vmi?!