Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Nem tudom mennyire értesz angolul ,  www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/0ap3000000523166/Chip-Kelly-has-creative-responses-to-reporters De Kelly talán eltudja magyarázni neked , hogy müködik a Practice Squad/3rd string QB dolog.
Petikievak01
Zach Eartz lesz a kicker és a 3rd QB is, úgyhogy no para : D: D: D

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/mxpqcrve0eyfl3zghzuv
Giants among teams interested in Kam Chancellor
It appears the Seattle Seahawks are prepared to start the 2015 season without Kam Chancellor, and the New York Giants are among the teams possibly interested in trading for the star safety.

Chancellor-ra mi nem megyünk rá? Cap spaceünk meg van nem?
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Semmi meglepő nem történt, ment pár néhányaknak szimpatikus srác, akik ha maradnak, akkor van esélyük pályára lépni, ha lesérül a csere cseréje is.

Mostert szerintem Josey 2.0, szimpatikus, de valszeg Chip rendszere csinált belőle ilyen jó játékost. Watkins meg Reynolds semmi olyat nem csinált amitől ott kéne lenniük a kereten, Tebow meg akkor sem lett volna aktív, ha a kereten marad, nem is értem min megy a vita. Inkább azért szurkoljunk, hogy a roster csatát nyert hátsó része ne lásson pályát a szezonban, mert akkor kevés a sérülés. Onnantól hogy lesérül mondjuk Jenkins, és Thurmond is, teljesen mindegy, hogy Couplin, Reynolds, vagy Watkins játszik safetyt, így is-úgy is nagy bajban vagyunk.

Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Nem.

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet. Tegyük fel, hogy elindultok 2 QB-val a szezonnak. Braford kezd, játszik 3 meccset, majd a negyedik meccs közepén 3&6-nál sackelik Bradfordot akinek sajnos a földre érkezés nem sikerült olyan jól, és lentmarad a földön miközben a lábát fogja. Bradford nem tud viszajönni, kiderült hogy a szezonra is kidőlt mivel szalagszakadása lett, vagy a térde bánta a dolgot. Sanchezen a sor, maradt 1 aktív QB. Ilyenkor mi a gameplan? 1 Qbval végig toljátok a szozont vagy hogy? Nagyon kicsi az esély arra, 0.0001 % mondjuk ha Sanchez is lesérül, akkor nem marad QB. Ezután? Erre még nem gondoltak a a coach részlegben? Mondjuk sok esélyt nem látok 2 QB lesérülésének, csak felvázoltam nagyjából, ha még is megtörténne..😊
Coolearie
Nem tudom mennyire értesz angolul ,  www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/0ap3000000523166/Chip-Kelly-has-creative-responses-to-reporters De Kelly talán eltudja magyarázni neked , hogy müködik a Practice Squad/3rd string QB dolog.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem kell görcsölni rá dande és menni fog,nekem is sikerült pedig én alig írok.

Akkor SB is lehet meg,hogy QB nelkul játszunk az is ezek szerint.
Janek
Off
Remélem nem gondolod hogy komolyan írtam 😀

On

Sok sikert Tebownaknak akár már a civil életben!!!
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Tebownak egyedül a hypja nfl szintű 😀 FB az lehetne valahol, de max ennyi.
ano92
Vagy felszed egy pár kilót még, és elmehetne LB-nak is. Bár rohadt sok idő lenne míg kitanulná, de idő mint a tenger..😊
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Tebownak egyedül a hypja nfl szintű 😀 FB az lehetne valahol, de max ennyi.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Nem kell görcsölni rá dande és menni fog,nekem is sikerült pedig én alig írok.

Akkor SB is lehet meg,hogy QB nelkul játszunk az is ezek szerint.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet. Tegyük fel, hogy elindultok 2 QB-val a szezonnak. Braford kezd, játszik 3 meccset, majd a negyedik meccs közepén 3&6-nál sackelik Bradfordot akinek sajnos a földre érkezés nem sikerült olyan jól, és lentmarad a földön miközben a lábát fogja. Bradford nem tud viszajönni, kiderült hogy a szezonra is kidőlt mivel szalagszakadása lett, vagy a térde bánta a dolgot. Sanchezen a sor, maradt 1 aktív QB. Ilyenkor mi a gameplan? 1 Qbval végig toljátok a szozont vagy hogy? Nagyon kicsi az esély arra, 0.0001 % mondjuk ha Sanchez is lesérül, akkor nem marad QB. Ezután? Erre még nem gondoltak a a coach részlegben? Mondjuk sok esélyt nem látok 2 QB lesérülésének, csak felvázoltam nagyjából, ha még is megtörténne..😊
Coolearie
Kérlek írd be ezt a kommentet mindenhova az adott csapat első és második számú irányítójára kicserélve a neveket, a legjobb reakciókat egy külön cikkbe összegyűjtöm
baggio
Nem tehetem. Így is fogyatékosnak néz mindenki, mert nem értek hozzá. Nem akarom mégjobban lejáratni magam.
Coolearie
Nyugi az Aranyköpések rovatba szerintem tuti bekerülsz nekem még soha sem sikerült bárhogy próbálkoztam 😉
több mint 10 éve
Coolearie
Kérlek írd be ezt a kommentet mindenhova az adott csapat első és második számú irányítójára kicserélve a neveket, a legjobb reakciókat egy külön cikkbe összegyűjtöm
baggio
Nem tehetem. Így is fogyatékosnak néz mindenki, mert nem értek hozzá. Nem akarom mégjobban lejáratni magam.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Coolearie

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Kellen Moore lesz az új qb, én érzem
baggio
Ha minden erejét beleadja akkor talán sikerül egy 15 yardos döglött kacsát dobnia.

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet.
Coolearie
Na ez pont nem sikerült.
Bármikor lehet játékost igazolni, annyi az FA irányító mint tengerben a víz.

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Kellen Moore lesz az új qb, én érzem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Szóval elég egyértelmű,hogy Tebow rosteren marad. (Ha nem jön RGIII),hol vannak azok akik lehurrogtak,mert azt mondtam,szerintem lesz esélye beleférni a keretbe?
greaze
Khm, Khm...
Ha Barkley nem lett volna a szarnál is szarabb, akkor még csak esélye sem lett volna Tebownak. Így egy kicsi sansza volt, de ki is kukáztuk, akármilyen jó ember is, sajnos nem alkalmas QB-nak.

Valakit tuti hozunk waiverről, engem inkább lepett meg Watkins és Reynolds kidobása. Ennyire azért nem jók a többiek, hogy ne lett volna elég a teljesítményük.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
P*csába 😀😀😀DDDD. Szerintem akkor jön RGIII....😀
greaze
Azon nagyobbat röhögnék mint Tebow-n.
gyeek
Most miért? a backup backupjának a backupjaként pont jólenne.😊
greaze
Ezt úgy mondod mintha ingyen lenne 😀 Szerintem egyetlen Nfl csapat se fizetne 3,5 milliót a backup QB backupjának . Nem kell ő nekünk 😀

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Jeff McLane ‏
Undrafted rookie CB Denzel Rice, OL Josh Andrews, S Jerome Couplin made the #Eagles roster.
több mint 10 éve
Jeff Maehl is cut
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Óriási szükségünk van rá, inkább maradt volna Mostert.

több mint 10 éve
Eagles interested in QB Christian Ponder
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
P*csába 😀😀😀DDDD. Szerintem akkor jön RGIII....😀
greaze
Azon nagyobbat röhögnék mint Tebow-n.
gyeek
Most miért? a backup backupjának a backupjaként pont jólenne.😊

több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
A Kaepernick & Gabbert duó valóban több bizakodásra ad okot (:
karmïgran
Kaepernick bal nagylábujja több bizakodásra ad okot mint egy fizikumában, és egy tehetségében nem NFL-szintű QB
Thrasher
nem Tebow-ról volt szó éppen, gondolom te rá céloztál
karmïgran
Ne idegesítsetek már fel.
több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
Valamelyikünk szövegértési problémákkal küzd 😊
Rataxes
Te.
Egy fizikumában (Bradford), és egy tehetségében (Sanchez) nem NFL-szintű QB.