Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem tudom mennyire értesz angolul , www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/0ap3000000523166/Chip-Kelly-has-creative-responses-to-reporters De Kelly talán eltudja magyarázni neked , hogy müködik a Practice Squad/3rd string QB dolog.Zach Eartz lesz a kicker és a 3rd QB is, úgyhogy no para : D: D: D
Petikievak01
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Chancellor-ra mi nem megyünk rá? Cap spaceünk meg van nem?
több mint 10 éve
Semmi meglepő nem történt, ment pár néhányaknak szimpatikus srác, akik ha maradnak, akkor van esélyük pályára lépni, ha lesérül a csere cseréje is. Mostert szerintem Josey 2.0, szimpatikus, de valszeg Chip rendszere csinált belőle ilyen jó játékost. Watkins meg Reynolds semmi olyat nem csinált amitől ott kéne lenniük a kereten, Tebow meg akkor sem lett volna aktív, ha a kereten marad, nem is értem min megy a vita. Inkább azért szurkoljunk, hogy a roster csatát nyert hátsó része ne lásson pályát a szezonban, mert akkor kevés a sérülés. Onnantól hogy lesérül mondjuk Jenkins, és Thurmond is, teljesen mindegy, hogy Couplin, Reynolds, vagy Watkins játszik safetyt, így is-úgy is nagy bajban vagyunk.
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 10 éve
Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet. Tegyük fel, hogy elindultok 2 QB-val a szezonnak. Braford kezd, játszik 3 meccset, majd a negyedik meccs közepén 3&6-nál sackelik Bradfordot akinek sajnos a földre érkezés nem sikerült olyan jól, és lentmarad a földön miközben a lábát fogja. Bradford nem tud viszajönni, kiderült hogy a szezonra is kidőlt mivel szalagszakadása lett, vagy a térde bánta a dolgot. Sanchezen a sor, maradt 1 aktív QB. Ilyenkor mi a gameplan? 1 Qbval végig toljátok a szozont vagy hogy? Nagyon kicsi az esély arra, 0.0001 % mondjuk ha Sanchez is lesérül, akkor nem marad QB. Ezután? Erre még nem gondoltak a a coach részlegben? Mondjuk sok esélyt nem látok 2 QB lesérülésének, csak felvázoltam nagyjából, ha még is megtörténne..😊Nem tudom mennyire értesz angolul , www.nfl.com/videos/philadelphia-eagles/0ap3000000523166/Chip-Kelly-has-creative-responses-to-reporters De Kelly talán eltudja magyarázni neked , hogy müködik a Practice Squad/3rd string QB dolog.
Coolearie
több mint 10 éve
Nem kell görcsölni rá dande és menni fog,nekem is sikerült pedig én alig írok.Off
Akkor SB is lehet meg,hogy QB nelkul játszunk az is ezek szerint.
Janek
Remélem nem gondolod hogy komolyan írtam 😀
On
Sok sikert Tebownaknak akár már a civil életben!!!
több mint 10 éve
Tebownak egyedül a hypja nfl szintű 😀 FB az lehetne valahol, de max ennyi.Vagy felszed egy pár kilót még, és elmehetne LB-nak is. Bár rohadt sok idő lenne míg kitanulná, de idő mint a tenger..😊
ano92
több mint 10 éve
Tebownak egyedül a hypja nfl szintű 😀 FB az lehetne valahol, de max ennyi.
több mint 10 éve
Nem kell görcsölni rá dande és menni fog,nekem is sikerült pedig én alig írok.Akkor SB is lehet meg,hogy QB nelkul játszunk az is ezek szerint.
több mint 10 éve
Nyugi az Aranyköpések rovatba szerintem tuti bekerülsz nekem még soha sem sikerült bárhogy próbálkoztam 😉Nem tehetem. Így is fogyatékosnak néz mindenki, mert nem értek hozzá. Nem akarom mégjobban lejáratni magam.Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet. Tegyük fel, hogy elindultok 2 QB-val a szezonnak. Braford kezd, játszik 3 meccset, majd a negyedik meccs közepén 3&6-nál sackelik Bradfordot akinek sajnos a földre érkezés nem sikerült olyan jól, és lentmarad a földön miközben a lábát fogja. Bradford nem tud viszajönni, kiderült hogy a szezonra is kidőlt mivel szalagszakadása lett, vagy a térde bánta a dolgot. Sanchezen a sor, maradt 1 aktív QB. Ilyenkor mi a gameplan? 1 Qbval végig toljátok a szozont vagy hogy? Nagyon kicsi az esély arra, 0.0001 % mondjuk ha Sanchez is lesérül, akkor nem marad QB. Ezután? Erre még nem gondoltak a a coach részlegben? Mondjuk sok esélyt nem látok 2 QB lesérülésének, csak felvázoltam nagyjából, ha még is megtörténne..😊Kérlek írd be ezt a kommentet mindenhova az adott csapat első és második számú irányítójára kicserélve a neveket, a legjobb reakciókat egy külön cikkbe összegyűjtöm
Coolearie
baggio
Coolearie
több mint 10 éve
Nem tehetem. Így is fogyatékosnak néz mindenki, mert nem értek hozzá. Nem akarom mégjobban lejáratni magam.Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet. Tegyük fel, hogy elindultok 2 QB-val a szezonnak. Braford kezd, játszik 3 meccset, majd a negyedik meccs közepén 3&6-nál sackelik Bradfordot akinek sajnos a földre érkezés nem sikerült olyan jól, és lentmarad a földön miközben a lábát fogja. Bradford nem tud viszajönni, kiderült hogy a szezonra is kidőlt mivel szalagszakadása lett, vagy a térde bánta a dolgot. Sanchezen a sor, maradt 1 aktív QB. Ilyenkor mi a gameplan? 1 Qbval végig toljátok a szozont vagy hogy? Nagyon kicsi az esély arra, 0.0001 % mondjuk ha Sanchez is lesérül, akkor nem marad QB. Ezután? Erre még nem gondoltak a a coach részlegben? Mondjuk sok esélyt nem látok 2 QB lesérülésének, csak felvázoltam nagyjából, ha még is megtörténne..😊Kérlek írd be ezt a kommentet mindenhova az adott csapat első és második számú irányítójára kicserélve a neveket, a legjobb reakciókat egy külön cikkbe összegyűjtöm
Coolearie
baggio
több mint 10 éve
Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet. Tegyük fel, hogy elindultok 2 QB-val a szezonnak. Braford kezd, játszik 3 meccset, majd a negyedik meccs közepén 3&6-nál sackelik Bradfordot akinek sajnos a földre érkezés nem sikerült olyan jól, és lentmarad a földön miközben a lábát fogja. Bradford nem tud viszajönni, kiderült hogy a szezonra is kidőlt mivel szalagszakadása lett, vagy a térde bánta a dolgot. Sanchezen a sor, maradt 1 aktív QB. Ilyenkor mi a gameplan? 1 Qbval végig toljátok a szozont vagy hogy? Nagyon kicsi az esély arra, 0.0001 % mondjuk ha Sanchez is lesérül, akkor nem marad QB. Ezután? Erre még nem gondoltak a a coach részlegben? Mondjuk sok esélyt nem látok 2 QB lesérülésének, csak felvázoltam nagyjából, ha még is megtörténne..😊Kérlek írd be ezt a kommentet mindenhova az adott csapat első és második számú irányítójára kicserélve a neveket, a legjobb reakciókat egy külön cikkbe összegyűjtöm
Coolearie

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kellen Moore lesz az új qb, én érzemHa minden erejét beleadja akkor talán sikerül egy 15 yardos döglött kacsát dobnia.
baggio
több mint 10 éve
Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet.Na ez pont nem sikerült.
Coolearie
Bármikor lehet játékost igazolni, annyi az FA irányító mint tengerben a víz.
több mint 10 éve
Kellen Moore lesz az új qb, én érzem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kicsit komolyabbra fordítom ezt a QB ügyet. Tegyük fel, hogy elindultok 2 QB-val a szezonnak. Braford kezd, játszik 3 meccset, majd a negyedik meccs közepén 3&6-nál sackelik Bradfordot akinek sajnos a földre érkezés nem sikerült olyan jól, és lentmarad a földön miközben a lábát fogja. Bradford nem tud viszajönni, kiderült hogy a szezonra is kidőlt mivel szalagszakadása lett, vagy a térde bánta a dolgot. Sanchezen a sor, maradt 1 aktív QB. Ilyenkor mi a gameplan? 1 Qbval végig toljátok a szozont vagy hogy? Nagyon kicsi az esély arra, 0.0001 % mondjuk ha Sanchez is lesérül, akkor nem marad QB. Ezután? Erre még nem gondoltak a a coach részlegben? Mondjuk sok esélyt nem látok 2 QB lesérülésének, csak felvázoltam nagyjából, ha még is megtörténne..😊
több mint 10 éve
Szóval elég egyértelmű,hogy Tebow rosteren marad. (Ha nem jön RGIII),hol vannak azok akik lehurrogtak,mert azt mondtam,szerintem lesz esélye beleférni a keretbe?Khm, Khm...
greaze
Ha Barkley nem lett volna a szarnál is szarabb, akkor még csak esélye sem lett volna Tebownak. Így egy kicsi sansza volt, de ki is kukáztuk, akármilyen jó ember is, sajnos nem alkalmas QB-nak.
Valakit tuti hozunk waiverről, engem inkább lepett meg Watkins és Reynolds kidobása. Ennyire azért nem jók a többiek, hogy ne lett volna elég a teljesítményük.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Ezt úgy mondod mintha ingyen lenne 😀 Szerintem egyetlen Nfl csapat se fizetne 3,5 milliót a backup QB backupjának . Nem kell ő nekünk 😀Most miért? a backup backupjának a backupjaként pont jólenne.😊P*csába 😀😀😀DDDD. Szerintem akkor jön RGIII....😀Azon nagyobbat röhögnék mint Tebow-n.
greaze
gyeek
greaze
több mint 10 éve
Jeff McLane Undrafted rookie CB Denzel Rice, OL Josh Andrews, S Jerome Couplin made the #Eagles roster.
több mint 10 éve
Jeff Maehl is cut
több mint 10 éve
Óriási szükségünk van rá, inkább maradt volna Mostert.
több mint 10 éve
Eagles interested in QB Christian Ponder
több mint 10 éve
Most miért? a backup backupjának a backupjaként pont jólenne.😊P*csába 😀😀😀DDDD. Szerintem akkor jön RGIII....😀Azon nagyobbat röhögnék mint Tebow-n.
greaze
gyeek
több mint 10 éve
Ne idegesítsetek már fel.nem Tebow-ról volt szó éppen, gondolom te rá céloztálA Kaepernick & Gabbert duó valóban több bizakodásra ad okot (:Kaepernick bal nagylábujja több bizakodásra ad okot mint egy fizikumában, és egy tehetségében nem NFL-szintű QB
karmïgran
Thrasher
karmïgran
több mint 10 éve
Valamelyikünk szövegértési problémákkal küzd 😊Te.
Rataxes
Egy fizikumában (Bradford), és egy tehetségében (Sanchez) nem NFL-szintű QB.