NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Na, nyugi srácok! Nézzétek a dolog jó oldalát: a liga 4. legjoban fizetett QBjának nem volt annyi esze, hogy lefeküdjön amikor látta, hogy nem tud kinek passzolni. Mondjuk erre ti inkább egy idős bácsit szidtok... D:

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Terrell Suggs Injury: Ravens linebacker out for the season with Achilles tear

karma..
több mint 10 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...
MrMiksa
Na meg 1:15 volt hátra,Dallas 0 timeout, Dallas 4yardosán a labda,3. és goal, Coughlin hívás: PASSZ! ???? Persze elb...ták!

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 879
Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így van Foles jó volt s remélem jó is lesz nem vélétlen adta nehezen Bradfordért Kelly. Viszont a lenti hármasnak nem volt jó mecccse Shady "nélkül" nyert simán a Bills.

Ma pedig hajrá fiúk induljon az idény!!!!!

Fly Eagles!
több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Dez Bryant nem játszik ellenünk, törött láb, pár meccset kihagy, fantasy tulajok örülhetnek.
Izgalmas volt ez a vasárnap, Foles jól tolta, szurkoltam neki.

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
 twitter.com/BleacherReport/status/643224631785181184

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
 philly.blog.hu/2015/09/13/tippjatek_1_het
Rataxes
Sajnos a tippelő beazonosítására szolgáló szövegmező lemaradt, így azt nem tudom hogy melyik tippsor kihez tartozik 😀
Aki már tippelt legyen szíves repetázni 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
idén is lesz tippjáték ? 😀

több mint 10 éve
Nálam jobban nem sokan utálják Eli-t,(röhej hogy több gyűrűje van mint Peytonnak) de azért le írni nem szabad őket. Szeretni? talán ha vasárnap tesznek nekünk egy szívességet és nyernek, akkor egy picit .

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Én is tudok jó lenni ha kijon a lépés mégsem kapok sztárgázsit 😀 Jólvan, fontos egy jó qb. Ritka is. Nyilván meg kell tartaniuk. Kevesebbért nem bírták volna, máshol is megkapta volna ezt a pénzt. De ettől még sem őt, sem a Giantset nem fogom szeretni 😀

több mint 10 éve
Vezetéknév, két gyűrűvel!Ha kijön neki a lépés, azért tud jó lenni.Egyébként esély latolgatásoknál csak Eagles-Dallas párharc jön szóba, mindenhol

több mint 10 éve
Zach Ertz Questionable
Marcus Smith Questionable

Ennyi lenne az injury reportunk.

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Giants-nél túl nagy a csend (mióta nem robbannak petárdák 😊 ) Senki nem foglalkozik velük.Ilyenkor szoktak SB-t nyerni?!Meg remélem Dallas-t verni!
Invincible
Mit értesz a nem foglalkoznak velük alatt? Most adtak egy hatalmas contractot egy vezetéknévnek. Foglalkoznak azokkal eleget 😀

több mint 10 éve
Giants-nél túl nagy a csend (mióta nem robbannak petárdák 😊 ) Senki nem foglalkozik velük.Ilyenkor szoktak SB-t nyerni?!Meg remélem Dallas-t verni!

több mint 10 éve
Ennyire verjük a Peccet a döntőben.

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
mondjuk ki őszintén. Szopatni fogunk.
ano92
Mármint lenyócegyeztettek mindenkit... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
mondjuk ki őszintén. Szopatni fogunk.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom miről beszéltek, egyértelmű, hogy ez idénykezdésünk győzelmi (8) vereség (1) mutatója ez😛
több mint 10 éve
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti
Höri
Így van, magas odds és dream teamezés kifejezetten káros a szezonra nézve 😊
picksix
Ahhh , én már azt hittem másról van szó 😀
Petikievak01
És neked lesz igazad 😀
Wyatt
Mert ez a 8-1 valami speciális kombináció? Komolyan akármennyire megerőltetem az agyam csak gurulósra tudok asszociálni 8-1 a'la Egervári style.
picksix
Én sok mindent átgondoltam a 8-1el kapcsolatban , nekem is átfutott a fejemen ez a variáció , de elvontabb értelmezését is véltem felfedezni a dolognak. Ezzel a 8-1 dologgal rendesen bemásztak a fejembe.

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti
Höri
picksix
Petikievak01
És neked lesz igazad 😀
Wyatt
Mert ez a 8-1 valami speciális kombináció? Komolyan akármennyire megerőltetem az agyam csak gurulósra tudok asszociálni 8-1 a'la Egervári style.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Itt az ideje, hogy tényleg kezdődjék a szezon 😀

www.philadelphiaeagles.com/videos/videos/Gameday_on_Eagles_Way_Kickoff_Toast/3fefc656-2feb-4068-a05e-a5f228a895f2
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
nekünk 8-1 t adtak
Petikievak01
azt nem mindenki szereti
Höri
picksix
Petikievak01
És neked lesz igazad 😀

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 331 — no es importante
 www.rollingstone.com/sports/features/can-the-philadelphia-eagles-save-the-nfl-20150911

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal