NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
221
26
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Mostert-et elvitte a Dolphins a PS-ből 😡 Legalább nem rivális NFC csapathoz ment. Büntetésből meg kell hányni majd őket novemberben 😃

több mint 10 éve
Úgy látszik idénre nagyon megzabbantak a rivális szurkolók egymásra a topicokban. Majd mindenhol megy az adok meg kapok, de nem ám csak finoman szúrka meg piszka, hanem mintha életünk múlna rajta. Tavaly vhogy sokkal nyugodtabb volt a légkör.ez oké, de ahogy én emlékszem 3-4 éve volt az igazi durvulás, azóta csak laza tress megy 😀
dande
Mariota meg elveri a liga bottom csapatot és megy hype, arról senki nem beszél hogy Tyrod szétalázta az egyik bajnokaspiránst?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Én Bradford kőkemény pontosságát várom éles szituban, ha befutna egy Brees-féle mókát annak nagyon örülnék.Én abszolút hiszek benne, hogy nem hiába vontak párhuzamot Bradford és Brees között, amikor idekerült. Amit az előszezonban mutatott, nagyon biztató volt, bár 15 passzkísérletből nem sok következtetést lehet levonni. Szerintem pont az van meg Samuban, ami Folesből és Sanchezből hiányzott, azaz a jó döntéshozatal, és az üres célpontok sikeres megjátszása. Az offenseben egyelőre Murrayvel és Austinnal nehezen tudok azonosulni, de ha jól játszanak ez természetesen megváltozhat. Szerintem Huff idénre felnő a feladathoz, és levetkőzi a hibáit, nagy szükség van rá, mert az offense talán legkiszámíthatatlanabb playmakerévé válhat.
Eazzy
A védelemben nekem a corner poszt tetszik legkevésbé, Maxwellről nem sok pozitívat gondolok, remélem rámcáfol. Továbbra is tartom, hogy a Hawks jobban járt Williamsszel, mint mi Maxwellel. A héten olyan hírek jöttek, hogy Carroll lesz a nickel corner, Maxwell túloldalán pedig Rowe vagy Biggers kezdhet, és úgy gondolom, ez nem sok bizakodásra ad okot. Összességében a megújult secondaryre borzasztóan kíváncsi vagyok, ideje lenne felnőniük a front 7-hez. Thurmond eddig egyetlen szezont sem játszott végig, ráadásul új poszton kell helytállnia. Remélem, maradt valami abból, amit eddig hozott, mert azok alapján elképesztő playmaker adottságai vannak.
Összehasonlításképp a tavalyi kezdő az ideihez képest:
QB: Nick Foles / Sam Bradford
RB: LeSean McCoy / DeMarco Murray
TE: Brent Celek / Brent Celek
TE: Zach Ertz / Zach Ertz (Nem vagyok benne biztos, hogy játszik ma)
WR: Riley Cooper / Riley Cooper
WR: Jeremy Maclin / Jordan Matthews
LT: Jason Peters / Jason Peters
LG: Evan Mathis / Allen Barbre
C: Jason Kelce / Jason Kelce
RG: Todd Herremans / Andrew Gardner
RT: Allen Barbre (ugye Johnson eltiltása miatt ő kezdett tavaly az első meccsen) / Lane Johnson
LDE: Cedric Thornton / Cedric Thornton
NT: Bennie Logan / Bennie Logan
RDE: Fletcher Cox / Fletcher Cox
LOLB: Connor Barwin / Connor Barwin
LILB: DeMeco Ryans / Kiko Alonso
RILB: Mychal Kendricks / Mychal Kendricks
ROLB: Trent Cole / Brandon Graham
CB: Cary Williams / Byron Maxwell
CB: Bradley Fletcher / Nolan Carroll vagy Eric Rowe vagy EJ Biggers
S: Malcolm Jenkins / Malcolm Jenkins
S: Nate Allen / Walter Thurmond
Végezetül néhány bold prediction:
10 ponttal nyerünk
Bradford az utóbbi 5 év legjobb irányítójátékát produkálja Eagles mezben (Vick 2010-es Redskins elleni idegenbeli meccs óta)
Az offense végre úgy fog működni, ahogy eddig is kellett volna neki
Huff néhány nagy játékkal villan
Cooper csendes meccset hoz, de lesz TD elkapása
Tevin Colemant (sajnos) nem hagyjuk futni
Matt Ryan 300 yard felett zár
www.youtube.com/watch?v=G4bb06sxWpg
Fly!
Szerkesztette: mustaine
több mint 10 éve
Továbbra is jelzem, hogy vitaindítónak szántam, ugyanis az irányító akiről álmodoztak páran vagy akinek a megszerzésének lehetősége megosztott minket, a nyitómeccsen 4TD-t passzolt és megismételte minden idők legsikeresebb rookie bemutatkozását úgy, hogy végig sem játszatták vele a meccset. Én az "in Chip we trust" elvet vallottam az offseason folyamán és vallom most is, nem kívántam állást foglalni. De hát mindenki a tetőt félti, Maris nem téma 😊Hát ezek pont mind el is mondják mennyit is lehet erről az egészről vitázni.
De akkor pár érdekesség a témához:
"Mariota had a perfect passer rating of 158.3. The only other rookie to complete more than 10 passes in a game and finish with such a mark was Robert Griffin III, who did it three years ago."
"Last year, the Titans won their Week 1 game 26-10. They finished the year 1-14."
"In the game Fran Tarkenton threw those four touchdowns in a season opener, his team won 37-13. They’d finish 3-11 on the year. Robert Griffin III led the Redskins to the playoffs in the year he accomplished that perfect single-game rating. Three years later, he’s playing scout-team defense."
Forrás: ftw.usatoday.com/2015/09/marcus-mariota-four-touchdowns-titans-facts-stats-nfl-debut-record-rookie-quarterback-jameis-winston
picksix
Én komolyan kívánom neki, hogy sikeres legyen, mert látványos volt Oregonban. Aztán lehet belőle RGIII, lehet Vince Young, meg lehet Wilson is. Who knows. De mindenesetre a savanyú sós semmiből most a Titans nagyon örülhet.
Én Bradford kőkemény pontosságát várom éles szituban, ha befutna egy Brees-féle mókát annak nagyon örülnék.
Amit ma este várok:
- Julio Jones két TD, de egy minimum, azt is nagy playből.
- Nem túl kockázatos passzhívás, hogy Bradford önbizalmat nyerjen.
- Erős futás, és meglepetésre jobb meccs Mathewstól, mint Murraytől.
- TE TD elkapás a redzone-ban nálunk.
- Minimum 30 pont nálunk, és minimum 21 Atlantának. Hogy a végeredményben kinek lesz több, azt csak remélem hogy nekünk.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Továbbra is jelzem, hogy vitaindítónak szántam, ugyanis az irányító akiről álmodoztak páran vagy akinek a megszerzésének lehetősége megosztott minket, a nyitómeccsen 4TD-t passzolt és megismételte minden idők legsikeresebb rookie bemutatkozását úgy, hogy végig sem játszatták vele a meccset. Én az "in Chip we trust" elvet vallottam az offseason folyamán és vallom most is, nem kívántam állást foglalni. De hát mindenki a tetőt félti, Maris nem téma 😊De akkor pár érdekesség a témához:
"Mariota had a perfect passer rating of 158.3. The only other rookie to complete more than 10 passes in a game and finish with such a mark was Robert Griffin III, who did it three years ago."
"Last year, the Titans won their Week 1 game 26-10. They finished the year 1-14."
"In the game Fran Tarkenton threw those four touchdowns in a season opener, his team won 37-13. They’d finish 3-11 on the year. Robert Griffin III led the Redskins to the playoffs in the year he accomplished that perfect single-game rating. Three years later, he’s playing scout-team defense."
Forrás: ftw.usatoday.com/2015/09/marcus-mariota-four-touchdowns-titans-facts-stats-nfl-debut-record-rookie-quarterback-jameis-winston
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Mariota teljesítményéről beszéltünk? Persze ez csak 1 meccs, de kezd érthető lenni miért akarta Kelly a tetőt is eladni a fejünk fölül érte.Az 1 meccsre lehet tenni a hangsúlyt rendesen . A bucs olyan fos volt , hogy én szégyelltem magam , Mariota semmi figyelemre méltót nem mutatott , 5-10 yardos passzokat dobálgatott végig , csak a Bucs hagyta még az elkapókat futni minden alkalommal még 10-15 yardokat. Winston / Mariota elbírálását ez alapján még nem kezdeném el. Szóval ez a tető eladásos dolog , picit korai még.
picksix
Szerkesztette: Petikievak01
több mint 10 éve
Én egy philly cheessteak-et ettem és a legjobb baratom pedig már készülödik élete első nfl meccsére amit ma fog megnézni Atlantában...Csak egy dedikalt labdat rendeltem
több mint 10 éve
Amerikában már ma van 😊GAMEDAY!!Majd csak holnap ... 😛 😉
mustaine
Utálom amikor a nyitó fordulóban nem vasárnap játsznuk, '13-ban is majd megette az embert a fene, mire sorra kerültünk a MNF-on.
BleedingGreen
több mint 10 éve
GAMEDAY!!Majd csak holnap ... 😛 😉
mustaine
Utálom amikor a nyitó fordulóban nem vasárnap játsznuk, '13-ban is majd megette az embert a fene, mire sorra kerültünk a MNF-on.

több mint 10 éve
Mariota teljesítményéről beszéltünk? Persze ez csak 1 meccs, de kezd érthető lenni miért akarta Kelly a tetőt is eladni a fejünk fölül érte.Pont ezen agyaltam a meccs után, hogy ha tudja tartani ezt a magas szintű teljesítményt, akkor kis túlzással még mi húztuk volna le a Titans-t ha bankot robbantunk érte. Persze ez még csak a Bucs volt, még ne kiabáljuk el, de nagyon meggyőző volt ez az első meccs. Mondjuk ha Bradford beválik akkor nagyon nem panaszkodhatunk, de azért lesz némi hiányérzetem így is, ha Mariota állat lesz. 😀 Nem nagyon nézek Tampa meccseket, szóval nem ismerem a játékrendszerüket, de kb érthetetlen számomra, hogy miért nem húzták be gondolkodás nélkül Mariotát 1/1-re.
picksix
|
(Közérdekű közlemény: Highlander néven futottam korábban ha esetleg ráismerne vki az avataromra meg sig-emre, de valahogy sikerült elbarmolnom az accomat) |

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Ne haragudj ha megsértettem a lelked, de ha valótlant írsz, akkor ki kell javítsalak. Hatásvadászat vagy sem, ez nem bizonyítható.Nem vagyok olyan sértődékeny.
A tetőt eladni a fejünk fölül, meg ésszerű csere az nincs közel sem egymáshoz, szóval nem tudom miért csodálkozol, hogy nem értettem
Eazzy
Rugalmatlan sem
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Ne haragudj ha megsértettem a lelked, de ha valótlant írsz, akkor ki kell javítsalak. Hatásvadászat vagy sem, ez nem bizonyítható. A tetőt eladni a fejünk fölül, meg ésszerű csere az nincs közel sem egymáshoz, szóval nem tudom miért csodálkozol, hogy nem értettem
több mint 10 éve
Hol volt ez, hogy el akarta a tetőt is adni érte? Mármint én tőle semmi hasonlót se hallottam, csak spekulációk voltak. Egyetlen dolgot mondott, hogy nem éri meg addig felmenni érte.Hatásvadász nyomatékosításnak szántam, de köss bele.
Eazzy
Meggyőződésem, hogy odaadta volna érte azt ami még józan ésszel értelmezhető (értsd ahogy akarod), ha partner benne a Titans.
De amúgy az offseasonunkkal teljesen elégedett vagyok, csak gondoltam beszéljünk Mariota-ról azért dobtam be.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Hol volt ez, hogy el akarta a tetőt is adni érte? Mármint én tőle semmi hasonlót se hallottam, csak spekulációk voltak. Egyetlen dolgot mondott, hogy nem éri meg addig felmenni érte.
több mint 10 éve
Mariota teljesítményéről beszéltünk? Persze ez csak 1 meccs, de kezd érthető lenni miért akarta Kelly a tetőt is eladni a fejünk fölül érte.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
nem történt semmi, gondoltam, inkább tisztázom (:semennyi káröröm nem volt a hozzászólásomban (talán meg is érteném, ha valamelyiken Ravens szurkolók lennétek)Én sem éreztem azt, nem is azért írtam, bocs ha félreérthető volt.
karmïgran
picksix
több mint 10 éve
ez a normális szurkolói hangulat. Nem az, hogy átmegyek megdicsérni Romo-t mert képes volt egy ligaelit wr-t megtalálni 5 yardról. pffff ugyan már 😀 ma meg vissza kell rázódni a meccsekbe. Jó kis korán kelés, aztán meló.
több mint 10 éve
semennyi káröröm nem volt a hozzászólásomban (talán meg is érteném, ha valamelyiken Ravens szurkolók lennétek)Én sem éreztem azt, nem is azért írtam, bocs ha félreérthető volt.
karmïgran
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
semennyi káröröm nem volt a hozzászólásomban (talán meg is érteném, ha valamelyiken Ravens szurkolók lennétek)
több mint 10 éve
Ez az idegeskedés...mintha tartanánk a boystól 😊 ne járassuk már le magunkat.Sosem örülök egy játékos sérülésének, most sem örülök Suggsénak. | Csak azt kapta amit megérdemelt. |
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Úgy látszik idénre nagyon megzabbantak a rivális szurkolók egymásra a topicokban. Majd mindenhol megy az adok meg kapok, de nem ám csak finoman szúrka meg piszka, hanem mintha életünk múlna rajta. Tavaly vhogy sokkal nyugodtabb volt a légkör. Mi ez a feszkó, nyugi srácok, mi úgyis csak messziről nézzük 😀 bár jobb mintha asszonyon vezetnétek le a feszültséget (esetleg az urakon 😉) de akkor is.Bradford ugyan úgy nálunk is megsérülhet mint Suggs odaát, stb stb..
Egyenlőre eddig szerencsések vagyunk, maradjon is így és örvendjünk annak 😀
több mint 10 éve
Idióta Giants, szegények ennek az észmesternek adtak egy szerződést. Eli pont annyi ésszel van megáldva mint amennyi látszik a nyálcsorgató fején.Igazad van , a mi 16-0-s szezonunkon ez nem változtat semmit. 😀 GAMEDAY !! lesz holnap ..😥
Na persze azt nem tudom, hogy ezért mi miért sírunk? Nem mindegy? Régen rossz ha a Giantsnek kell megnyernie helyettünk a csoportot nekünk....
Eazzy
több mint 10 éve
Idióta Giants, szegények ennek az észmesternek adtak egy szerződést. Eli pont annyi ésszel van megáldva mint amennyi látszik a nyálcsorgató fején. Na persze azt nem tudom, hogy ezért mi miért sírunk? Nem mindegy? Régen rossz ha a Giantsnek kell megnyernie helyettünk a csoportot nekünk....
több mint 10 éve
Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...vedd le a szemellenzőt.
MrMiksa
amit szerinted "ajándékként" megkapott a Dallas, azzal az első negyedben simán meglopták őket. itt négy pontot nyertünk, ott négy pontot vesztettünk. csak Dez ellen többet megengednek a bírók, mert a DB-k többségét amúgy úgy el tudja nyomni, mint a cigicsikket.