NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
49
12
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 560
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Azzal várjál!Viszont kezdjél el inni! 😊
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
lehetne nekem akármit mondani, hogy kell idő egy elsőkoros játékosnak is beilleszkedni. De ha 1 év után sem tudja konstans aktív rostrerre küzdeni magát hétről hétre akkor mégis mikor mondhatom rá, hogy bust? Várjak még 1 évet?
több mint 10 éve
Remélem nem Gyula lesz a vendégkommentátor...
több mint 10 éve
Eagles inactives: QB Morris, WR Ajirotutu, CB Rice, OL Vandervelde, OL Kelly, LB Marcus Smith, DE Bair. Smith was probable. Barner active.Marcus Smith inactive for Eagles vs. Cowboys game, despite being healthy

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Maxi sosem volt shutdown corner, ráadásul a fentebb említett szabályváltoztatásokkal ma már nincs olyan, hogy shutdown cb. Revistől is láttam mostanában olyan meccset ahol oda-vissza szívatták, Patrick Petersonról nem is beszélve ( 😛 ), és Sherm ellen is csinálnak elkapást. Maxi egy korrekt CB, agresszívan támadja a labdát, csinál playeket a labdán és az emberen is, de vele kapcsolatban sosem lesz "Island", ahogyan a liga többi CB-jével kapcsolatban se igen lesz ez emlegetve már. Szvsz ma egy jó cb nem attól jó, hogy nem csinálnak rajta elkapást, mivel az ma már lehetetlen, hanem abban, hogy nem enged nagy playeket, nem engedi, hogy fölé kerüljön az elkapó a routja során, és a nagy játékokat, TD-ket megakadályozza.Tavaly kiválóan hozta mindazt, amit leírtál, gondolom akkor nem engedett 150-es passer ratinget egyetlen QB-nak sem.
undisputedly
twitter.com/Jeff_McLane/status/643822710020292608
Ezt bármelyik NFL CB megcsinálná.
Remélem, ma jobban játszik, kellene egy jó secondary a Cowboys ellen is.
több mint 10 éve
Mondjuk erdekes volt ez mert Julio mozgasat nem figyeltem,hogy mindig Maxi fogta vagy esetleg cserelt oldald stb...www.phillymag.com/birds247/2015/09/17/all-22-inside-eagles-secondary-struggles/
Janek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Két észrevételem lenne, mivel Maxi minden Hawksos snapjét láttam kb:A kettes pont szerinti alap playeket se tudta azért megcsinálni. Legalább két lépéssel volt lemaradva, na és nem csak Juliotól, hanem Roddy-tól is.
1.Julio a liga Cb-jeinek 90%-ban problémát jelentene. Egyszerűen van 5-6 olyan elkapó a ligában, akiket a mostani passz orientált (szalonképesen fejezem ki magam, de jobb szeretnék itt egy élesebb kifejezést használni) rendszerben, főleg a tavalyi változtatások után, nem lehet levédekezni. JJ is ilyen, aki kb a liga legjobb elkapója (Top5 az biztos).
2. Maxi sosem volt shutdown corner, ráadásul a fentebb említett szabályváltoztatásokkal ma már nincs olyan, hogy shutdown cb. Revistől is láttam mostanában olyan meccset ahol oda-vissza szívatták, Patrick Petersonról nem is beszélve ( 😛 ), és Sherm ellen is csinálnak elkapást. Maxi egy korrekt CB, agresszívan támadja a labdát, csinál playeket a labdán és az emberen is, de vele kapcsolatban sosem lesz "Island", ahogyan a liga többi CB-jével kapcsolatban se igen lesz ez emlegetve már. Szvsz ma egy jó cb nem attól jó, hogy nem csinálnak rajta elkapást, mivel az ma már lehetetlen, hanem abban, hogy nem enged nagy playeket, nem engedi, hogy fölé kerüljön az elkapó a routja során, és a nagy játékokat, TD-ket megakadályozza.
undisputedly
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Mondjuk erdekes volt ez mert Julio mozgasat nem figyeltem,hogy mindig Maxi fogta vagy esetleg cserelt oldald stb...
több mint 10 éve
Két észrevételem lenne, mivel Maxi minden Hawksos snapjét láttam kb:1.Julio a liga Cb-jeinek 90%-ban problémát jelentene. Egyszerűen van 5-6 olyan elkapó a ligában, akiket a mostani passz orientált (szalonképesen fejezem ki magam, de jobb szeretnék itt egy élesebb kifejezést használni) rendszerben, főleg a tavalyi változtatások után, nem lehet levédekezni. JJ is ilyen, aki kb a liga legjobb elkapója (Top5 az biztos).
2. Maxi sosem volt shutdown corner, ráadásul a fentebb említett szabályváltoztatásokkal ma már nincs olyan, hogy shutdown cb. Revistől is láttam mostanában olyan meccset ahol oda-vissza szívatták, Patrick Petersonról nem is beszélve ( 😛 ), és Sherm ellen is csinálnak elkapást. Maxi egy korrekt CB, agresszívan támadja a labdát, csinál playeket a labdán és az emberen is, de vele kapcsolatban sosem lesz "Island", ahogyan a liga többi CB-jével kapcsolatban se igen lesz ez emlegetve már. Szvsz ma egy jó cb nem attól jó, hogy nem csinálnak rajta elkapást, mivel az ma már lehetetlen, hanem abban, hogy nem enged nagy playeket, nem engedi, hogy fölé kerüljön az elkapó a routja során, és a nagy játékokat, TD-ket megakadályozza.
több mint 10 éve
Nem akarok megint buta fejet vágó Eagles cornert látni. Annak fényében végképp nem, hogy Terrance Williams az ellenfél legjobb WR-e.Ha őt sem veszi Maxwell akkor a sok picsogásod végre megalapozott lesz.
mustaine
Oké oké rossz volt, de minden kommented ezen alapul hogy árasztod felé a gyűlöleted. Tudtuk amikor idehoztuk is, hogy szegény ember első számú CB-je lesz maximum. A pénzügyi részén meg izguljon aki akar.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Egy ilyen sok lóvét kereső CB-nek egy "2." számú WR-t nem, hogy illene leszedni, de kotelező is.
több mint 10 éve
Nem akarok megint buta fejet vágó Eagles cornert látni. Annak fényében végképp nem, hogy Terrance Williams az ellenfél legjobb WR-e.www.youtube.com/watch?v=vd1tApAxqQE
mustaine
Nem egy Dez, de No2 WR-nek tökéletes. Meglátjuk mit tud no1-ként. Maxwellnek már csap a repu miatt is illene leszednie a pályáról
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Nem akarok megint buta fejet vágó Eagles cornert látni. Annak fényében végképp nem, hogy Terrance Williams az ellenfél legjobb WR-e.
több mint 10 éve
Alapból jó lenne elpicsázni őket, mert azért ugye csak a cowboysról van szó 😀
több mint 10 éve
nem lenézve az ellenfelet, de szezon eleji forma ide vagy oda, ha nem tudunk otthon elpicsázni egy Dez nélküli cowboyst akkor semmi keresnivalónk idén.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Üdv itt!Az a baj, hogy mióta itt van Kelly azt hiszem, hogy nem mutat meg mindent a csapat, a legfontosabb meccsekre hagyja a csattanót. Ez a jegelős story 2 év alatt nem jott be eddig, 😀 úgyhogy szerintem csak a fal volt szar szimplán, azért nem tudtunk futni. (Vagy a falcons D# ennyire jó.)
több mint 10 éve
Az előző meccsen futni kellett az eredmény után ezért meg a fal bénázása miatt passzoltunk inkább. :p Reméljük ma másképp alakul főleg a végeredmény.Amúgy üdv köztünk s amúgy Gameday! 😀
több mint 10 éve
Sziasztok!Régóta olvasója vagyok az oldalnak és a fórumnak, de ezennel megtöröm a csendet.
Véleményem szerint többet fogunk futni, mint az előző meccsen. Nyilván a vendégek 100 %-ban tisztában vannak Murray képességeivel, de szerintem azért volt jegelve (ill a két társa is), hogy éles helyzetben derüljön ki számukra, hogy mire is képes a falunk mögött. (mondom ezt úgy, hogy még bőven van mit tanulnom a játékról)
több mint 10 éve
Mivel a liga egyik legjobb, (ha nem a legjobb) backfieldje a miénk, azzal számolni kell hogy futás ellen mindig NAGYON fognak készülni ellenünk.Éppen ezért ez lehetőség Kellyéknek hogy erre alapozzanak (persze minimálisan kell hogy menjen a futás hozzá),és mégis passzjátékkal nyerjük a meccseket.A QB megvan hozzá,meg szerintem TE-WR -ek is.Aztán lesz..om hogy Murraynek meg Mathewsnak 100 össz. yardja van a meccs végén.Aztán majd ha felkészülnek a passzjátékunkból, akkor nekiállunk futni! 😊
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 10 éve
Valami ilyesmit kezdtunk targyalni a dallas topicban,hogy hol milyen esélyek vannak.Hozzátenném mustaine szavaihoz,hogy RB fronton jobban allunk elvileg.
több mint 10 éve
Holnap ismét pályára lép a csapat, ezúttal a Cowboys ellen. Néhány gondolat, hogyan lehetne győzni.Első és legfontosabb, hogy a cornereknek össze kell szedniük magukat. Évek óta most vannak a legjobb esélyeik a Cowboys WR-ekkel szemben Dez sérülése miatt. Azért valljuk be, ez nem kis könnyebbség Maxwelléknek. Az első meccs alapján sajnos nem javult semmit a hátsó egység, talán Thurmond nevezhető upgradenek Allenhez képest.
A támadófalban nem szabad ennyi hibát véteni. Leginkább a két guardnak kellene javulnia passprot és runblock terén is, de Petersnek és Kelcenek is jobban oda kell figyelni (zászlók).
Valahogy azt éreztem, hogy az edzői stáb nincs mindig a helyzet magaslatán. A futójátékot muszáj lesz beröffenteni valahogy, hogy Bradfordnak ne kelljen 60-szor passzolnia. Az elszórakozott nekimenjünk vagy nemenjünkneki majd missed FG 4th & 1-ről nem is beszélve.
Billy Davisnek nem tudom mikor jut eszébe, hogy ha 1v1-ben nem sikerül tartani a lépést az ellenfél WR-ével, akkor az egyik safetyt érdemes lenne odarendelni a corner mellé.
A Cowboys támadófala ellen nehéz lesz nyomást gyakorolni Romora, szóval nagyon kíváncsi vagyok a védelemre.
Bradforddal szerintem megint nem lesz gond, de a tight endeket lehetne többet használni, ahogy Huffot és Agholort is. A futóknál jobban keverném a kártyákat, mert a 60 millió dolláros backfield a liga 2. legkevesebb futott yardját produkálta. (63 yardból 50-et Sproles)
A Falcons elleni 52 passzkísérlet és 16 futás valahogy lehetne kiegyensúlyozottabb.
Szóval nagyjából 24,5 óra múlva a Lincoln Financial Fielden fogadjuk a Cowboyst, és nagyon bízom benne, hogy sikerül feledtetni a hétfő esti produkciót.
Szerkesztette: mustaine
több mint 10 éve
philly.blog.hu/2015/09/19/tippjatek_2_het
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Maxwell felé 11-szer passzolt Ryan, ebből 10 elkapás lett és 179 yard. Az első héten ő engedte a legtöbb elkapást és a legtöbb yardot is az egész ligában. A Cowboys ellen van hova fejlődni.Viszont a KC ha ki is kapott, tökéletesen megmutatta mit kéne csinálni, hogyan kéne besegíteni egy elit elkapóval szemben a CB-nek. Nem egyszer megcsinálták, nem egy bonyolult feladat az....... az ilyenektől kapok idegbajt, hogy ezeket nem vagyunk képesek kiküszöbölni.....tudom innen marha könnyű de akkor is.
#hatvanhárommilliódollár
mustaine
több mint 10 éve
majd érdekes lesz Julio egész éves statja....nem volt ez annyira rossz mint a tavalyi sec... igaz messze van a jó védelemtől....
Miért nem Peterst draftoltuk? 😊