NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
49
12
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 560
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Undorító szar Giants! Látta valaki a meccset? 2 TD-t kapott ajándékba a Dallas.Egyet a bíróktól egyet meg a végén a Giants-től bő 1 perccel a vége előt egy 80 yardos drive-al... Nevetséges... Kb 3 play után már RZ-ban voltak és persze behuzták a szinte már elbukott meccset.Az ideg szétb@szott komolyan...Nembaj, Ti majd megmutatjátok,ja nem 😊
MrMiksa
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
néha azt érzem az uptempo már tul sok.pl utolsó előtti driveban, mikor FG lett ugye. ha ott szépen egy átlag NFL csapat tempojával mennek akkor nem lett volna ideje a Falconsnak egy sikeres FG után visszajönni. de nem. Kelly erőlteti az önmegvalósítást, és nem enged semmiből. végülis nem ezen múlott, mert ugye kimaradt a FG.
több mint 10 éve
Szerintem tök jól játszott a D, pontosabban én ennyit vártam tőlük, és ez bőven elég is lenne, playmakerek vannak bőven, tudjuk a TO-kat generálni. Azt senki se várja, hogy majd limitáljuk az ellenfelet kevés yardra. Itt a O volt a fő bűnös. Első félidőben nullák voltak, nagyobb nullák mint a D. Így nem lehet. Az már hogy a végén nem volt sok szerencsénk, meg néhány rossz döntés, hát az benne van idény első meccsén.
Persze belegondolni se merek, hogy a Pats hogyan kapna darabokra minket....
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Sziasztok,Nekem azért az Alonso-ra befújt bünti is bántotta a szemem (mikor Cox sack-elt FF-al), szerintem az is erősen elnagyolt bírói ítélet volt, pont olyan mint amit Kelce kapott... Viszont előtte nem sokkal Agholornak a rácsára tapadt a Falcons DB-jének a mancsa, és arra nem dobtak semmit. Akkor vagy 1-ik se vagy mind2.
A Parkey féle utolsó FG próbálkozást meg ne verjük már rá 1 az 1-ben Kellyékre, ha kevés az idő akkor miért nem várnak amíg lepörög az óra, vagy esetleg beugratni nem lehet ilyenkor, hátha offside és akkor 1st&10, max. kapnak egy delay of game-et, -5 yard és elrúgja nyugodtabb körülmények között! (vagy FG-nál nincs ilyen?) Különben sem volt olyan messzire! 25-30 y között, fedett stadionban, sima ügynek kéne lennie! (Szerintem)
Cox-Logan-Thornton jó volt nagyon, nekem tetszettek az ILB-k is, de a CB-k nagyon nem győztek meg...
több mint 10 éve
Körvonalazódik a Colts-Eagles super bowl 😊Azért tudtuk, hogy az atlantai passzjáték hagyományosan erős. Szereztek 2 TD-t, meg 4 field goalt. Ennyi elégnek kellett volna lenni a védelemtől.
Nálunk meg dropok, kihagyott field goal és egyéb butaságok.
Folytatom: Azért ebből lehet tanulni és ki lehet ezt javítani. Abban bízom, hogy maradt puskapor a jövő hétre, ha nyerünk az kettőt fog érni. Tipikus idénynyitó, ha ez a játék a 10. hét körül van azt mondom esélyünk sincs a playoffban. Legalább a hype elül egy kicsit, mert már túl sok volt a csapat körül.
Szerkesztette: picksix
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Azert J Jones minden atlagos cornert oktatni fog...
több mint 10 éve
Illetve menjünk mindig 2 pontra. : D De amúgy tényleg....mostantól félre fog hordania a lába vagy Henery átplasztikáztatta magát ? : DPros:Ja még Parkeyt elfelejtettem. Az előszezonban is bizonytalan volt, 40+ yardról nem is rúgatnám ezek után.
Cox, Logan
Bradford
Malcolm Jenkins
Cons:
BYRON MAXWELL
Murray
bírók
mustaine
mustaine
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ez van, tanulni kéne belőle, csak az nekünk nehezen szokott sikerülni. Bővebben ha gép előtt leszek. Szép napot!
több mint 10 éve
Ezen a képen szakadok. : DPros:A meccsen kevésbé. Persze nem is szomorkodok. Rendesen bennragadtunk az öltözőben az első félidőben.....az órát még mindig nem tudjuk kontrollálni ....szval kicsit ilyen deja vu hatás ez a meccs. Az már viszont most látszik, hogy az O#-nek rendesen kell majd termelnie minden meccsen mert a D# egyelőre ugyanazokkal a problémákkal küzd mint tavaly. Sec sehol. Persze van pozitívum Thurmond személyében, de a cornereink a kanyarban sincsenek eddig. Egész meccsen meg nem lehet eszetlenül tolni a passrusht...ezért marad az , hogy az O# termel és néha beugrik pár baki. : D
Cox, Logan
Bradford
Malcolm Jenkins
Cons:
BYRON MAXWELL
Murray
bírók
mustaine
Szval minden a régiben(mint tavaly) csak a nevek cserélődtek ki.
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Nem sok változás van tavaly óta, főleg a védelemben. Még a nyitómeccs is hasonló volt, csak tavaly egy gyengébb csapat ellen meg tudtuk fordítani. Billy Davis semmit sem okult a tavalyiból, továbbra is hagyjuk 1-1-ezni a cornereket segítség nélkül a Julio féle elkapók ellen, remek eredménnyel. A végén Kelly is balfaszkodott, nem tudták eldönteni, hogy Fg legyen vagy neki menjenek-e, végül már idő is alig volt a rúgásra, ki is hagyta Parkey.

több mint 10 éve
Akkor meg minek 😊Pros:Ja még Parkeyt elfelejtettem. Az előszezonban is bizonytalan volt, 40+ yardról nem is rúgatnám ezek után.
Cox, Logan
Bradford
Malcolm Jenkins
Cons:
BYRON MAXWELL
Murray
bírók
mustaine
mustaine
több mint 10 éve
Pros:Ja még Parkeyt elfelejtettem. Az előszezonban is bizonytalan volt, 40+ yardról nem is rúgatnám ezek után.
Cox, Logan
Bradford
Malcolm Jenkins
Cons:
BYRON MAXWELL
Murray
bírók
mustaine
több mint 10 éve
Kelce utolso holdingja vicc ott kb a 10esről jottünk volna..3&1... siman bízni kellett volna az Oban ...érthetetlen
parkey....szintén
+OLB nélkül nehéz lesz ez ma is kijött
több mint 10 éve
Nem azt mondtam, hogy a bírók miatt kaptunk ki, de valami botrányos volt ahogy fújtak.Szar Callok mindig vannak sajnos , mi ma többet kaptunk belőle , Kelcet sajnálom , nagyon durva kamu holdingokat kapott. Most eléggé csalódott vagyok ...
mustaine
több mint 10 éve
Ha ez PO meccs lett volna, nagyon le lennék törve és azt is megérteném, ha mindenki szíve szerint elzavarná Kelly-t, így remélhetően csak egy tanulságos vereségként lesz majd ez elkönyvelhetőMaxwellnek is adjunk legalább egy második esélyt, de egyelőre a hátvédsor ugyanott tart, ahol tavaly, és az nem valami magas szint

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pros:Ne bírózzunk szerintem . Amúgy egyetértek. Peterst hozzá csapnám a Conshoz még.
Cox, Logan
Bradford
Malcolm Jenkins
Cons:
BYRON MAXWELL
Murray
bírók
mustaine
több mint 10 éve
Ez eddig siralmas a secondary megint 0 futás nagyon nem megy!Ez nagyon kevés.
több mint 10 éve
Ezt megkaphatod verség nélkül is (nagy nevetős smilek), pláne. hogy Kelly sem volt feltétlenül boldog attól, hogy ez volt az ára a cserének. 😀Szép, hogy kezdődik az idény, na de hova tűnt Bébé 😀TROLL ON
Próbálok teljes elengedéssel neki állni a szezonnak, lesz ahogy lesz, aztán úgyis felmérgelem magam amin nem kéne. De hát ez van az a szurkolói lét szépsége.
dande
Elvárok tőled a szezon első veresége után egy rendes, odabaszós, mi a francért cseréltük el Folest erre a Bradford gyerekre kommentet , persze ha nem túl nagy kérés 😀
Petikievak01
Majd reméljük mondjuk az NFC döntőben sikerül eldönteni ki járt jobban.
több mint 10 éve
Szép, hogy kezdődik az idény, na de hova tűnt Bébé 😀TROLL ON
Próbálok teljes elengedéssel neki állni a szezonnak, lesz ahogy lesz, aztán úgyis felmérgelem magam amin nem kéne. De hát ez van az a szurkolói lét szépsége.
dande
Elvárok tőled a szezon első veresége után egy rendes, odabaszós, mi a francért cseréltük el Folest erre a Bradford gyerekre kommentet , persze ha nem túl nagy kérés 😀
Szerkesztette: Petikievak01
több mint 10 éve
Szép, hogy kezdődik az idény, na de hova tűnt Bébé 😀Próbálok teljes elengedéssel neki állni a szezonnak, lesz ahogy lesz, aztán úgyis felmérgelem magam amin nem kéne. De hát ez van az a szurkolói lét szépsége.
több mint 10 éve
Mostert-et elvitte a Dolphins a PS-ből 😡 Legalább nem rivális NFC csapathoz ment. Büntetésből meg kell hányni majd őket novemberben 😃

több mint 10 éve
Úgy látszik idénre nagyon megzabbantak a rivális szurkolók egymásra a topicokban. Majd mindenhol megy az adok meg kapok, de nem ám csak finoman szúrka meg piszka, hanem mintha életünk múlna rajta. Tavaly vhogy sokkal nyugodtabb volt a légkör.ez oké, de ahogy én emlékszem 3-4 éve volt az igazi durvulás, azóta csak laza tress megy 😀
dande
Mariota meg elveri a liga bottom csapatot és megy hype, arról senki nem beszél hogy Tyrod szétalázta az egyik bajnokaspiránst?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Én Bradford kőkemény pontosságát várom éles szituban, ha befutna egy Brees-féle mókát annak nagyon örülnék.Én abszolút hiszek benne, hogy nem hiába vontak párhuzamot Bradford és Brees között, amikor idekerült. Amit az előszezonban mutatott, nagyon biztató volt, bár 15 passzkísérletből nem sok következtetést lehet levonni. Szerintem pont az van meg Samuban, ami Folesből és Sanchezből hiányzott, azaz a jó döntéshozatal, és az üres célpontok sikeres megjátszása. Az offenseben egyelőre Murrayvel és Austinnal nehezen tudok azonosulni, de ha jól játszanak ez természetesen megváltozhat. Szerintem Huff idénre felnő a feladathoz, és levetkőzi a hibáit, nagy szükség van rá, mert az offense talán legkiszámíthatatlanabb playmakerévé válhat.
Eazzy
A védelemben nekem a corner poszt tetszik legkevésbé, Maxwellről nem sok pozitívat gondolok, remélem rámcáfol. Továbbra is tartom, hogy a Hawks jobban járt Williamsszel, mint mi Maxwellel. A héten olyan hírek jöttek, hogy Carroll lesz a nickel corner, Maxwell túloldalán pedig Rowe vagy Biggers kezdhet, és úgy gondolom, ez nem sok bizakodásra ad okot. Összességében a megújult secondaryre borzasztóan kíváncsi vagyok, ideje lenne felnőniük a front 7-hez. Thurmond eddig egyetlen szezont sem játszott végig, ráadásul új poszton kell helytállnia. Remélem, maradt valami abból, amit eddig hozott, mert azok alapján elképesztő playmaker adottságai vannak.
Összehasonlításképp a tavalyi kezdő az ideihez képest:
QB: Nick Foles / Sam Bradford
RB: LeSean McCoy / DeMarco Murray
TE: Brent Celek / Brent Celek
TE: Zach Ertz / Zach Ertz (Nem vagyok benne biztos, hogy játszik ma)
WR: Riley Cooper / Riley Cooper
WR: Jeremy Maclin / Jordan Matthews
LT: Jason Peters / Jason Peters
LG: Evan Mathis / Allen Barbre
C: Jason Kelce / Jason Kelce
RG: Todd Herremans / Andrew Gardner
RT: Allen Barbre (ugye Johnson eltiltása miatt ő kezdett tavaly az első meccsen) / Lane Johnson
LDE: Cedric Thornton / Cedric Thornton
NT: Bennie Logan / Bennie Logan
RDE: Fletcher Cox / Fletcher Cox
LOLB: Connor Barwin / Connor Barwin
LILB: DeMeco Ryans / Kiko Alonso
RILB: Mychal Kendricks / Mychal Kendricks
ROLB: Trent Cole / Brandon Graham
CB: Cary Williams / Byron Maxwell
CB: Bradley Fletcher / Nolan Carroll vagy Eric Rowe vagy EJ Biggers
S: Malcolm Jenkins / Malcolm Jenkins
S: Nate Allen / Walter Thurmond
Végezetül néhány bold prediction:
10 ponttal nyerünk
Bradford az utóbbi 5 év legjobb irányítójátékát produkálja Eagles mezben (Vick 2010-es Redskins elleni idegenbeli meccs óta)
Az offense végre úgy fog működni, ahogy eddig is kellett volna neki
Huff néhány nagy játékkal villan
Cooper csendes meccset hoz, de lesz TD elkapása
Tevin Colemant (sajnos) nem hagyjuk futni
Matt Ryan 300 yard felett zár
www.youtube.com/watch?v=G4bb06sxWpg
Fly!
Szerkesztette: mustaine