NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Maxwell felé 11-szer passzolt Ryan, ebből 10 elkapás lett és 179 yard. Az első héten ő engedte a legtöbb elkapást és a legtöbb yardot is az egész ligában. A Cowboys ellen van hova fejlődni.
#hatvanhárommilliódollár

több mint 10 éve
Kocso Philadelphia Eagles 1
Havasi Balázs húzza a Sasok nótáját:  fidelio.hu/klasszikus/2015/09/17/havasira_izzitanak_a_philadelphiai_sasok/

Kocso
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
 twitter.com/nflnetwork/status/644314340322058240

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Early-Birds-Eagles-Falcons-Snap-counts.html Snap count a meccsünkre. Agholor fent volt a snappek 80%-ban , azért az 1 elkapás 5 yard nem semmi ehhez képest.Petikievak01
tavaly kb ugyanígy kezdte Matthews is, Kelly fokozatosan építi be, de a 80%-os arány már nagyon biztató, néhány héten belül biztos vagyok benne, hogy meghatározó játékos lesz az offenseben, elkapások terén is.
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Vandervelde remek, szinte màr hiányzott😂
mondjuk azt nem értem, ha j andrews is tud C-t játszani (a BGN szerint ő veheti át molk aktív helyet) akkor minek kell
ott van tobin meg kelly ha kell...ha meg 3nál többen lesérülnek akkor már mindegy
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 403 — Beware the Slim Reaper!
Bair szerződését meghosszabbítottuk 2016-ig. Egyébként a meccsen Hart kapta meg Bair snapjeit a védelemben. Ez mindenképpen jó hír Hart fejlődése szempontjából, és még jól is játszott, amikor fent volt, főleg futás ellen. Ha fejlődik, akkor jövőre lehet, hogy nem marasztaljuk Thorntont, mert amit ő tud, azt(remélhetőleg) Hart is tudni fogja hozni, csak olcsóbban.

Vanderveldét igazoltuk le Molk helyett, ő már kb. huszadszor cuccolhatott ki, majd vissza az öltözőbe. 😊
A PS-ból elküldtük Mihalikot sérülés miatt, jött helyette Connor Hamlett, TE. aki UDFA-ként Jacksonvillbe írt alá, és onnan küldték el. Természetesen PAC12 játékos, az Oregon State-re járt.

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
 www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Early-Birds-Eagles-Falcons-Snap-counts.html Snap count a meccsünkre. Agholor fent volt a snappek 80%-ban , azért az 1 elkapás 5 yard nem semmi ehhez képest. Ertz 52 , Celek 27 . De vannak még itt érdekes dolgok. Kendricks egy snappet sem hagyott ki , Ryans pedig csak 26-t volt fent.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Minden meccs sima.
Főleg nekünk szurkoloknak.

több mint 10 éve
Nem baj , holtversenyben másodikak vagyunk , nem olyan rossz az. Ja , és ha nyerünk rögtön 1. helyre ugrunk , ez sem hangzik rosszul. Amúgy meg a Dallasnál van egy csomó fontos hiányzó , ez eléggé nagy előny nekünk. Mi ok van a szomorkodásra ? 15-1 emberek . Kövi meccs sima hazai. Vissza is nézem a Dallas - NY meccset.
Petikievak01
hát persze (:
rva
time will tell 😀 teljesen érthető ha te másképp látod 😀

több mint 10 éve
rva 4 514 — Me for President!
Nem baj , holtversenyben másodikak vagyunk , nem olyan rossz az. Ja , és ha nyerünk rögtön 1. helyre ugrunk , ez sem hangzik rosszul. Amúgy meg a Dallasnál van egy csomó fontos hiányzó , ez eléggé nagy előny nekünk. Mi ok van a szomorkodásra ? 15-1 emberek . Kövi meccs sima hazai. Vissza is nézem a Dallas - NY meccset.
Petikievak01
hát persze (:
több mint 10 éve

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Volt egy első félidő, ahol sok minden történt. A szerencsétlenségünket és a hibáinkat kihasználta a Falcons. Fejben elvesztettük. Sikerült visszajönni, majd bosszantó módon kiengedtük a lehetőséget a kezünkből ennyit. Ennél azért több kell, nagyobb összeszedettség. Mindenki követett el hibákat, így is egy hajszálon múlt. Ezek után nem érdemeltünk győzelmet, de lehet jobb is mert látni kell, hogy ennyi nem elég.

Pár gondolat:
A hullámvasutat kicsit ki kell simítani, Braford is volt meggondolatlan/pontatlan és a fal sem könnyítette meg a helyzetét. Alonsonak ott van a zseniális interceptionje, majd egy tök fölösleges Cary Williams típusú szabálytalansága, Thurmond is hol parádézott, de volt, hogy lecsúszott ez emberéről mintha angolnára próbált volna rámarkolni, vagy túl sok síkosítót használt volna.

Várjunk még a sec. ekézésével és Maxwellnek is adjunk időt. Azért Ryan Jonesnak már kiosztott 55 meccs alatt 4471 yardot és az elmúlt két évben simán meccsenként 100 yard felett átlagol ez a páros. 400 yard alatt tartottuk az Atlanta O-t, és 300 alatt Ryant. Ez nekik egy átlagos teljesítmény, yards/play számokat még nem néztem, de ott szerintem a védelem inkább a középmezőnyben végzett, mint hátul. Ha csak átlagos lesz a sec már jó dolgunk lesz. Emellett a turnoverekkel kifejezetten kényelmessé tudják tenni az O dolgát, ha úgy jönnek ahogy hétfő éjjel. De ez egy teljesen újjáépült sec, azt gondolom idővel a liga jobbik feléhez fognak tartozni, abban biztos vagyok, hogy Maxwell a videózás alatt minden inchet le fog tudni számolni.

Ami inkább érdekes, hogy 7! DB-t draftoltunk az elmúlt 3 évben és egyik sem kezdő.

Sok játékosnál a tüzet nem láttam, ez számomra aggasztóbb.

Egy dolog biztos, a 0-1.

Kiegészítés:
NFL Team Opponent Yards per Pass Attempt 26. Philadelphia 8.8 (7,2)
NFL Team Opponent Yards per Play 18. Philadelphia 5.8 (5,4)

Sajnos az első hét után kevés a viszonyítási alap,de a tavalyi teljesítményt odaírtam zárójelben.

További:
NFL Team Opponent Interceptions Thrown Percentage 5. Philadelphia 5.88% (2,03%)
NFL Team Interceptions Thrown Percentage 22 Philadelphia 3.85% (3,38%)

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
David Molkot IR-re tettük, elszakadt a bicepsze.

A PS-ből Miamiba távozó Mostert helyére Kevin Monangai (RB Villanova) érkezett. Andrew Gleichertet pedig kiraktuk a PS-ből, az ő helyét Travis Raciti veszi át.
mustaine
Szerettek nagyon sérülékeny Chargers neveléseket venni.
Sixo
Az mindegy,ha közben Parkey kihagyja! 😀😀

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!

A PS-ből Miamiba távozó Mostert helyére Kevin Monangai (RB Villanova) érkezett. Andrew Gleichertet pedig kiraktuk a PS-ből, az ő helyét Travis Raciti veszi át.
mustaine
Szerettek nagyon sérülékeny Chargers neveléseket venni.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan

Szerkesztette: mustaine

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én azért nem látom ennyire siralmasnak a dolgokat 😀 bár tegnap azért felbaszott minden rendesen, de így higgadtan legalább egy stabilan szar csapatunk van 😀 najó nem. Nem volt ez vészes, majd belerázódnak a srácok. 2. félidőre szépen feljottunk.

Tavaly is ez volt első meccsen. Csak ott a Jags volt az ellenfél, kicsit konyebb volt a comeback 2. félidőre.

több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
A D összességében hozta magát, de barwin és graham nem elég,curry meg nem lesz attól olb h kap ott néhány playt, smith meg smith..én semmit nem várok tőle (legalább nem csalódok)...nálam ez óriási hiba a rostert illetően.
A másik a cb és s posztok mélysége, az h maragos a S, amikor thurmond a wr-rel megy...szintén elcseszett dolog.

Kár h ezek látható jelek voltak...
Kelly meg jobban tenné, ha a csapattal együtt ő is fejlődne kicsit ,mert -17ről jöttünk vissza ...kis bizalom nem ártana a csapat iránt, ha már ő rakta össze...
ja és a 3&1et meg kéne tudni csinálni ...mondjuk nekem ilyenkor hiányzik egy FB vagy J Casey tavalyról
aaaaa még most se hiszem el...

Szerkesztette: zsojti
több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
parkit ki kell vágni. kell szerezni egy kickert, az jó lesz, nyáron az is elszaródna, úgyhogy majd azt is ki kell vágni később.

minden benne volt chip bizonytalankodásában annál a bizonyos szitunál. nem bízik benne a csapat, már ő sem magában, nem hiszem, hogy ez rövid időn belül megfordítható folyamat.
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Csalódás, hogy rögtön az első meccsen vereséget szenvedünk, de főleg magunknak köszönhetjük. Tavaly is jó párszor eljátszottuk ezt a kritikán aluli első félidőt, most sem történt másképp (picit érthetetlen számomra, biztos azért, mert nem vagyok szakértő), el is ment rajta a meccs, pedig simán hozható lett volna a második félidő rendkívül tetszetős játéka alapján. Aki nekem nagy csalódás az Parkey. Egyszerűen nem találok magyarázatot rá, hogy miért ilyen gyenge a kiemelkedő rookie éve után, de ez nem lesz így jó. Maxwellt is ott gyalázta Jones ahol lehet, de én még nem temetném az embert egy meccs alapján, majd ha konstans ezt hozza, el lehet gondolkodni (na meg nem is mindig top1 elkapó ellen fog felállni). Egyébként meg szerintem a többséget megtévesztette a parádés preseason játék, jobb lett volna ha a maihoz hasonló képet kapunk, így eléggé váratlanul ért minket a gyengélkedés, főleg a támadófal részéről, de ahogy többen is írták, passrush nélkül ne várjunk kiemelkedő sec teljesítményt, azt viszont hozzátenném, hogy múlt szezonban is 4-5 fordulót kellett várni mire feltámadt nyomásgyakorlás. Kelly megint eljátszotta azt amit tavaly az Arizona ellen: simán neki kellett volna ezzel az egységgel menni 4&1-re, főleg tudva azt, hogy Parkey milyen formában van. Mondjuk ha nem lehet egy 40+ rúgást idegbaj nélkül rábízni, akkor sajnos az azt jelenti, hogy nem NFL szint, de ezzel még várnék. A Safety-k játéka abszolút megnyugtató volt, bár Jenkins megtanulhatná elkapni a labdát, mert ma is kiejtett két tiszta INT-et (tavaly is láthattunk már ilyet tőle a Hawks ellen), ez nem fér bele egy ilyen kiélezett meccsen. Szerencsére a csoportriválisok sem rukkoltak elő meggyőző játékkal, szóval semmi nincs veszve, de miért is lenne, van még 15 meccs az alapszakaszból, csak most ez egy picit váratlanul ért minket.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Ja tényleg Sproles mikor akar már lassulni? Mint a villám basszus.
Eazzy
Nem véletlenül az egyik legjobb Returner.😀

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
néha azt érzem az uptempo már tul sok.
pl utolsó előtti driveban, mikor FG lett ugye. ha ott szépen egy átlag NFL csapat tempojával mennek akkor nem lett volna ideje a Falconsnak egy sikeres FG után visszajönni. de nem. Kelly erőlteti az önmegvalósítást, és nem enged semmiből. végülis nem ezen múlott, mert ugye kimaradt a FG.
braxa88
Az a drive pont lassú volt...
Hulkeinstein
hát lassú biztos nem volt. ugyanugy nem pörgették le a 40sec-t playenként..

1-10-PHI 20 (6:27) (Shotgun) 7-S.Bradford pass short right to 81-J.Matthews to PHI 24 for 4 yards (55-P.Worrilow; 44-V.Beasley).
2-6-PHI 24 (6:01) (No Huddle, Shotgun) 7-S.Bradford pass short middle to 81-J.Matthews to PHI 31 for 7 yards (55-P.Worrilow; 52-J.Durant).
1-10-PHI 31 (5:34) (No Huddle, Shotgun) 7-S.Bradford pass short right to 81-J.Matthews to PHI 35 for 4 yards (52-J.Durant).
2-6-PHI 35 (5:01) (No Huddle, Shotgun) 7-S.Bradford pass short right to 17-N.Agholor to PHI 40 for 5 yards (55-P.Worrilow).
3-1-PHI 40 (4:37) (No Huddle, Shotgun) 43-D.Sproles right guard to ATL 49 for 11 yards (37-R.Allen). Penalty on ATL-44-V.Beasley, Defensive Offside, declined.
1-10-ATL 49 (4:32) (No Huddle, Shotgun) 7-S.Bradford pass short left to 43-D.Sproles to ATL 35 for 14 yards (52-J.Durant).
1-10-ATL 35 (4:15) (No Huddle, Shotgun) 7-S.Bradford pass short left to 24-R.Mathews to ATL 10 for 25 yards (37-R.Allen). PENALTY on PHI-62-J.Kelce, Offensive Holding, 10 yards, enforced at ATL 31.
1-16-ATL 41 (4:02) (No Huddle, Shotgun) 7-S.Bradford pass short left to 14-R.Cooper to ATL 29 for 12 yards (37-R.Allen; 23-R.Alford).
2-4-ATL 29 (3:38) (No Huddle, Shotgun) 24-R.Mathews left guard to ATL 26 for 3 yards (25-W.Moore).
3-1-ATL 26 (3:14) (No Huddle, Shotgun) 24-R.Mathews right guard to ATL 26 for no gain (55-P.Worrilow).

Szerkesztette: braxa88
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 123 — Így remélem megfelelek nektek.....
No szóval:

Utólag könnyű okosnak lenni, de valahol a meccs előtt azt mondtam magamnak ebben a meccsben benne van az L. Nagyjából pontosan azért is ami történt, annyi különbséggel, hogy az OL-t nem gondoltam ennyire rossznak, mint amennyire az elején volt.. Aztán lényegében összeálltak, de ekkora előnyt nem lehet adni egy ilyen komoly ellenfélnek. Mert az Atlanta Qiunnel egyre inkább az lesz mindenkinek, főleg ha D felzárkózik az amúgy is elit potenciállal rendelkező O mellé. Ezért lett volna komoly értéke ennek a győzelemnek most.

A DL-t miatt pedig nem véletlen reklamáltam pár napja. Ennyi futást mikor engedtünk és ennyire sok időt az irányítónak mikor adtunk utoljára...

Nekem Murrayl nem volt bajom mert azután, ahogy kezdtünk, nem nagyon volt más lehetőség, arra miként használjuk, ahhoz képest egész jó dolgokat mutatott.

Inkább ami zavar, hogy újra és újra és újra ugyan azokat a dolgokat szívjuk be. Nyilván egyik napról a másikra nem lehet rendbe rakni a Sec-t, bízzunk benne a Dallas ellen lesz fejlődés. Nagy segítség, hogy Dez nem játszik (amellett, hogy gyógyulást neki), de Wittent vagy Beasley-t sem lesz könnyű tartani.

Sajnos az ST már-már megszokott villanása is hiányzott, amire nem lehet építeni, és lám mennyire hiányzik ha nincs. Köv. meccsen ők is beindulhatnak.

Fly Eagles!!!!!!

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Ja tényleg Sproles mikor akar már lassulni? Mint a villám basszus.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
néha azt érzem az uptempo már tul sok.
pl utolsó előtti driveban, mikor FG lett ugye. ha ott szépen egy átlag NFL csapat tempojával mennek akkor nem lett volna ideje a Falconsnak egy sikeres FG után visszajönni. de nem. Kelly erőlteti az önmegvalósítást, és nem enged semmiből. végülis nem ezen múlott, mert ugye kimaradt a FG.
braxa88
Az a drive pont lassú volt...
több mint 10 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Szerintem is király volt a D leszámítva a passrusht. A D-line hibátlan, az ILB-k is (csak Ryans játsszon kevesebbet), és a secondary is javult, sokkal vállalhatóbb volt szerintem a védekezésük, mint tavaly. Voltak leütött passzok, és INT-ek is, ami kezdésnek jó.

Maxwellről szerintem sokaknak téves elképzeléseik vannak, mert vagy shutdown cornernek, vagy homálynak tartják, pedig az igazság a kettő között van. Nem ér 60 milliót, de jobb opció nem volt, ha ő sem lenne akkor még rosszabb lenne az egység. Julio Jones-t nem lehet 1v1-ben leszedni, Maxwell pedig végképp nem képes rá, ha nincs is nyomás Ryanen. Egy jó közepes CB1 lesz, akin hoznak majd yardokat, de elfogadható mennyiségben.

Ami itt a problémákat generálta az a nem létező passrush. Barwin még csak-csak elment, de Graham teljes homály volt, ami nagy csalódás. Nem tudom volt-e egyáltalán szerelése, nem fogadnék rá. Amíg nem lesz passrush addig ne várjunk ennél jobb védelmet.

Az O nem tudom mit csinált az első félidőben, teljes homály volt érthetetlen módon. Bradford jó lesz, és láttuk hogy mire képes az uptempo és a futójátékunk a Falcons védelemmel, könnyen 40 pont felett lehettünk volna, ha nrm skippeljük az első félidőt.

A különbséget a 2 csapat között a bírók és a nyomás viselése jelentette. Normális játékvezetéssel nyertünk volna, ennek ellenére megérdemelte a Falcons, mert kulcsszitukban ott voltak fejben, míg mi nem. Az a 4&1-es rövidzárlat nagyon csúnya volt Kellytől, látszott higy neki akar menni, de lebeszélte magát róla. Onnan meg törvényszerű volt a hiba Parkeytól, 44 yard sok a mostani formájának, sajnos nem lepődtem meg.

Csúnya kezdés, ami sokba kerülhet, de megmutattuk azt az arcunkat is, amitől mindenki tarthat. Sproles még mindig egy állat, és az üres területek is mindig megvannak, akár futásról, akár passzról van szó.