NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
49
12
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 560
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Offseasonben párszor le lett már ez a kör futva és Kelly is lenyilatkozta, hogy draftokból akar csapatot építeni, szóval Shawn kérdésére a válasz, szerintem nem fogják egyből elküldeni, ha esetleg balul sülne el a szezon, már ha egyáltalán tényleg katasztrófa lesz. Én arra gondolok, hogy legalább 1 évet még kapna ebben az estben ha nem kettőt. Azért Lurie is tisztában van azzal gondolom, hogy ez nem soccer, ahol 1, max 2 éves projektekkel már komoly eredményeket lehet elérni. Szerintem azzal, hogy Kelly több hatalmat kapott egy képzeletbeli vonalat húztak ahonnan a rebuild kezdődhet, ez meg is látszódott a játékosmozgásokon. Szerintem meg fogja kapni az idejét, hogy a fennmaradó hiányposztokra draftoljon mert ha most küldenék el, akkor kb úgy nézne ki a dolog, mintha egy félbehagyott tervnél váltanánk.A végeredmény kísértetiesen kezd hasonlítani a Dream T... tudjátok szezonra.Shawn84Engem az lepett meg, hogy erre senki nem gondolt korábban vagy nem hangoztatta. Kevesen vésték be az NFL azon aranyszabályát, hogy szabadügynökökkel a cap-korban nem lehet bajnokságot nyerni, azt a drafton kell felépíteni, Kelly valószínűleg a napokban fogja ezt megtanulni.
gyeek

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Vagy Roseman keze miatt, vagy egyszerűen csak a tehetséges keretet ki akarta próbálni, hátha tud vele nyerni, aztán látta, hogy nem, és elkezdte újjáépíteni.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Az utóbbi kérdésedre gondolom Roseman defacto félreállítása a válasz.Kövezzetek meg, de én tartom magam ahhoz, hogy ez nagy hiba volt. Nem biztos, hogy igazam van, ezt csak az idő döntheti el, meg persze az eredmények, de igazi koncepciót én nem tudtam felfedezni az offseasonban. Bárki akit igazoltunk kb. minden játékosra rányomták, hogy igen ő illeszkedhet Kelly rendszerébe. De nem azért mert olyan a játéka, hanem inkább azokat a tulajdonságokat próbálta mindenki kiemelni, amik miatt illeszkedhetnek. De sokan nem értették azért a koncepciót. Külön ugye Bradford trade kiemelhető. Ez a tököm tudja mi történik, de próbáljuk úgy csavarni a dolgokat, mintha lenne értelmük szitu. Aztán majd gondolom mindjárt valaki más megint új szemszögből fogja meg ezt a dolgot, de egyelőre én így vagyok ezzel a témával. A jó hír: 14-2 még simán lehet a mérlegünk 😊 A rossz hír: rég volt olyan, hogy nem néztem végig eagles meccset. Az éjjel ez is megtörtént.
mustaine
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
A végeredmény kísértetiesen kezd hasonlítani a Dream T... tudjátok szezonra.Shawn84Engem az lepett meg, hogy erre senki nem gondolt korábban vagy nem hangoztatta. Kevesen vésték be az NFL azon aranyszabályát, hogy szabadügynökökkel a cap-korban nem lehet bajnokságot nyerni, azt a drafton kell felépíteni, Kelly valószínűleg a napokban fogja ezt megtanulni.
Ezt pedig nem a ti arcotokba akarom dörgölni, de tudja csak meg ország-világ Howard Eskin milyen ostoba egy barom:
www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-East
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Az utóbbi kérdésedre gondolom Roseman defacto félreállítása a válasz.
több mint 10 éve
Na kb erre számítottam mikor minden rutios vezért Kelly kitett. Az rendben van, hogy hisz a rendszerében, mert a rendszer mindennek az alapja, de középszerű játékosokra cserélni a már bizonyított játékosokat nem feltétlenül kifizetődő. Persze meg lehet érteni, hogy a pénz miatt kellett sok dolgot meghúzni, de az szépen látszik, hogy az a pár milliócska elég szarul lett befektetve. Egyébként vicces, de én fogom most azt mondani, hogy nem kell temetni a bandát, mert ez jobb is lesz még. Igaz 8-8-nál jobb mérleget nem várok. A dolog jó része, hogy Bradfordot hamar le lehet ültetni a padra, és akkor egy plusz draft picket még meg lehet menteni 😊 A jelenlegi helyzetben egyébként feltenném a kérdést, hogy szerintetek, ha ez a szezon szarul végződik és mondjuk negatív lesz a mérleg, akkor Kelly mennyi türelmet fog még kapni? 1 vagy 2 év? esetleg rögtön szezon után elküldenék? A másik kérdésem, hogy vajon miért nem lehetett fokozatosan az elmúlt 2 évben átalakítani a keretet, és miért idén kellett felforgatni mindent? A végeredmény kísértetiesen kezd hasonlítani a Dream T... tudjátok szezonra.
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
nagyon rossz irányba indult el alapból Kelly a csapatépítéssel és a game plannel, ami számomra egyrészről érthetetlen, másrészről igencsak érthető (mert akart egy újabb csavart vinni az elképzelésekbe), de hogy ez így nem fog működni, az biztosEzt kifejtenéd kérlek bővebben?
baggio
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
www.profootballfocus.com/blog/2015/09/21/dal-phi-grades-offenses-struggle-romo-exits-in-dallas-win/Érdekes hogy Barbe teljesítményét Top performerek között látni. Kéne valami All22 videó hogy melyik falemberek mit csináltak a minuszos futások alatt, meg úgy általában.
mustaine
több mint 10 éve
Én továbbra sem ítélem el azt, hogy elküldtük Mathist és Toddot. Mathis hülye volt, rá is baszott Ő is, meg mi is. Todd meg már lefelé volt, noha a jelenleginél még így is fényévekkel jobb. Ami miatt el kell ítélni, hogy nem lettek pótolva a távozók. Nem is értem, hogy a saját maga rendszerét nyilván kurva jól ismerő Kelly hogyan bízhatta rá a szezont két ilyen guardra? Neki kellett volna leginkább azt sarkallni, hogy erős legyen az O-line, hiszen ez a futójátékának az alapja. Ha meg elhitte, hogy ez a két guard jó lesz, akkor vagy szakmailag hibázott baromi nagyot, vagy a betli nem a képességeknek tulajdonítható, hanem a teljes összhang és koncentráció hiányának. Itt már a faledző felelőssége is bekerül a képbe, hogy mi a jó lófaszért fizetjük?
több mint 10 éve
Ha nem tudnám, hogy ez az Eagles topik akkor azt hihetném, hogy magunkról olvasok.
több mint 10 éve
Cole elengedése ennyi pénzért rendben van. Shadyre is a pénz miatt azt mondom ok. De egyértelműnek tűnik hogy Toddot s Mathist meg kellett volna tartani.Bradforddal kapcsolatban sajnos nem a sérülékenysége a fő probléma s ezt sajnos Kelly is úgy tűnik benézte.
Hiába a tehetség mentálisan emberileg akár Foles akár Tebow előrébb van s ez egy ilyén helyzetben sokat jelentene.
Kérdés Kelly tudja e azt mondani bocs srácok hibáztam s maga mellé állítani a gárdát, vagy elindul a "Jimboi úton".
több mint 10 éve
Az nem kérdés, hogy a támadófal hibája a terített betli. Ehhez hozzájön még a hangulatember Bradford is persze, de amíg a falemberek csak keresik a helyüket a pályán, addig a teljes offense halálra van ítélve. A húzások a guardoktól kb. olyan szinten mentek, mint most hétvégén a magyar válogatott összetartáson, és ezzel nem utóbbiakat akarom kritizálni, BleedingGreen amúgy is kifejtette már bővebben.ezt a cikket olvassátok el: grantland.com/the-triangle/2015-nfl-college-football-power-running-counter-running/
majd gondoljatok a Dallas elleni mérkőzésre... nagyon rossz irányba indult el alapból Kelly a csapatépítéssel és a game plannel, ami számomra egyrészről érthetetlen, másrészről igencsak érthető (mert akart egy újabb csavart vinni az elképzelésekbe), de hogy ez így nem fog működni, az biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azert ha belegondolunk,az Atlanta elleni 2.felidő es a masik 3 felidő eleg nagy fejtörésre ad okot,melyik is a valós tudasa a csapatnak.Nem csak Samu es Kelly a hibas itt valahogy nem all ossze a dolog,es utana olyan tanacstalan a dolog mint mikor elgondolsz egy tervet amirol azt gondolod 100% os es nincs vészterved.
Azert Kelly az elmult idők egyik legjobb szamait hozta nem elit QB val ne gondoljuk,hogy ket het alatt meghülyült.
Azt latni,hogy nem az van amit elgondolt,hogy ez az oline vagy mas hibaja azt neki kell megoldani ezen a heten.
több mint 10 éve
Az offense töketlenkedése mellett a védelem helytállt. A legjobb o-line ellen öltük a futást, rengeteg szabálytalanságot erőszakoltunk ki, volt nyomás Romon is. Ha kevesebb időt kellene a pályán tölteni...Jó lenne a Jets ellen megindulni felfele, játékban és eredményben is. 2 éve mélyebben voltunk, például a Raiders meccs előtt.
több mint 10 éve
Es kb utana jott a Raiders elleni 7td-s meccs??Igen, az első nyolc meccsen 3-5 voltunk (volt ott még 1-2 ronda meccs (Broncos, Chiefs). Aztán 7-1, az első volt a Raiders.
Janek
Ilyen fal teljesítménnyel jelenleg nem is gondolhatunk effélére. A következő a Jets védelem ellen ismét "érdekesnek" ígérkezik.
Amúgy a Lionsnál és nálunk is a Qb volt a legeredményesebb futó. 😀 Még velük is játszunk majd.

több mint 10 éve
amúgy a spanyol autóversenyzővel mi van, skipeli a szezont? nem találtam róla semmit.twitter.com/JasonColeBR/status/645801616080269312
jorge

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
a meccs elején, a minusz 7, 8 10 yardos futásoknál azon morfondíroztam, hogy vajon miért nem tudtuk elhozni 7. körben collinst a drafton. tudom, ment a fenyegetőzés, hogy nem ír alá, de az mint kiderült, blöff volt, a bust tengerben meg az sem tűnt volna fel ha odakakál a novacare küszöbére, és sosem látjuk többet. aztán a meccs végére kiderült, hogy tökmindegy, ez az egész rohad, ahogy van. csak kisebb lenne a gombóc, ha szűk egy hét alatt nem váltunk volna sb contenderből 1/1 várományossá.amúgy a spanyol autóversenyzővel mi van, skipeli a szezont? nem találtam róla semmit.
több mint 10 éve
Kösz hogy emlékeztetsz, már majdnem elfelejtettem, mennyire röhejes volt Bradford, amikor bukdácsolt a handoff pillanatában. 😀😀3 és fél negyed alatt 1 Punt Block Ret Td volt egész meccsen és a 18 penatlys borzalmasan játszó Dallas így elvert minket. Na de nem baj, 14-2 !Petikievak01továbbra is azt mondom, Escobar elkapása inkább TD, mint nem. viszont 14-2-t vizionálni egy olyan irányítóval, aki konkrétan a handoffot nem tudja normálisan megcsinálni... hát az több, mint optimista.
slowmotion
több mint 10 éve
nem lenézve az ellenfelet, de szezon eleji forma ide vagy oda, ha nem tudunk otthon elpicsázni egy Dez nélküli cowboyst akkor semmi keresnivalónk idén.eaglesmcnabba próféta szóljon... és ha hozzátesszük, hogy részben Romo nélküli is, akkor jövőre se legyen keresnivalótok? : P
3 és fél negyed alatt 1 Punt Block Ret Td volt egész meccsen és a 18 penatlys borzalmasan játszó Dallas így elvert minket. Na de nem baj, 14-2 !Petikievak01továbbra is azt mondom, Escobar elkapása inkább TD, mint nem. viszont 14-2-t vizionálni egy olyan irányítóval, aki konkrétan a handoffot nem tudja normálisan megcsinálni... hát az több, mint optimista.
több mint 10 éve
Moldi74
4
Az már nem is mondom, hogy akik miatt Eagles rajongó lettem már máshol cipelik a labdát, de vezér QB nélkül sehol sem leszünk, mikor lesz egy olyan kiállású irányitónk aki, amikor kiszalad a pályára megjelenésével már meghatározza a csapatot pl( Brady, Big Ben, Rogers, Wilson.....stb). Nem pedig olyan akinek fogalma sincs, hogy hol van, mert ennek a Sam gyerek tegnap csap pislogni tudott. Sajnálom, hogy Folst kitették mert benne meg volt, hogy vezére legyen a csapatnak. Kelly bácsiról annyit, hogy huzzon vissza az egyetemi focihoz, mert annál szarabb edző nincs aki szenvdtelen arccal végig tud nézni egy mérközést, arról nem beszélve ahogy szétcseszte a csapatot, de a phily szúrkolókat ismerve még 3 hasonló bukott mérkőzés és Chip bácsi is szabadügynök lesz.
Pedig nagyon könnyed sorsolásunk van erre a szezonra.
több mint 10 éve
Es kb utana jott a Raiders elleni 7td-s meccs??
több mint 10 éve
A meccs magáért beszél, aki nem látta nem kell megnéznie az egészet, elég valamelyik negyedet, abban is minden benne van. Nyilván az OL csődje a legnagyobb rákfenéje az egésznek, élen a futás blokkolással. Elvileg ugye futásra építő csapat lennénk, így ez hatalmas probléma. Egyelőre az a kérdés, hogy az év végén sikerül-e pozítív futott yardokkal végezni. Nem bíznuk a belső hármasban, ezért többször hívjuk az outside zone futásokat a tackle-ek irányába, csak ez kevésbé Murray játéka, őt nem ezért hoztuk, plusz ezeket a futásokat is gyengén blokkolják. Sajnos nem csak a guradokkal van gond, Peters, Kelce, és Johnson is néha egészen nevetséges dolgokat művelnek futásblokkolás címén (ha hinnék az összeesküvés elméletekben azt mondanám, hogy mintha szándékosan nem tennék oda magukat). A passz blokkolás elfogadható, csak Bradford is eléggé be volt tojva, nyilván hatással van rá az is, hogy futásnál átjáróház a fal. Az ipari mennyiségű elejtett, ellenfélhez ütött labda sem segít az elkapók részéről (2012-es emlékek sejlenek fel).
A védelem most dícséretet érdemel, szinte végig fent voltak a pályán. Az ILB-k megint hullottak, mint a legyek, így nem is tűnik olyan rossz ötletnek Hicks draftolása 😀 Persze egy guard jobban kéne most is.
Amúgy volt már egy hasonló időszak Kelly alatt, 2013-ban. Egymás utáni hetekben: Cowboys@Eagles 17:3, Giants@Eagles 15:7, támadó TD nélkül. Szóval, ha az offense leáll, akkor nagyon leáll. Akkor mentette a helyzetet az, hogy Barkley játszott a meccsek nagy részében. Most annyiban hasonló a helyzet, hogy lényegében ez is egy új offense. Csak 2 év után az ember nem szívesen megy vissza a start mezőbe. Egyébként a speciális csapat is a 2013-asra emlékeztet, nem a tavalyira.
Rosszabb nehezen lehet (az offense), max marad ugyanilyen, de akkor igen jó eséllyel új HC-vel indulunk jövőre. Azért még nincs minden veszve, de nagyon össze kell kapni magát mindenkinek offense oldalon.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 10 éve
A tegnapról inkább semmit...viszont ha ebben a szezonban még akarunk valamit, jó lenne elgondolkodni egy azonnali G erősítésben
sajnos a nem a jó T-k húzzák őket, hanem fordítva...
bár volt némi pass rush, de graham eddig nem igazán lépett előre..ott sincs semmi mélység ...így képtelenség elérni bármit is...ezen smith sem fog egíteni
na de ami a legjobban felb.sz, a S nélküli védelmünk (Maxwell mögött pl. senki nem volt az utolsó TD-nél, még akkor is, ha a Cb rontotta a játékot)
értem én, hogy nálunk a S játszik Cb-t de akkor kéne valaki helyette ne maragos-szal baromkodjunk már..
jah, az meg hogy rövid és goal-nál nem futunk, a szar fal mellett felveti a kérdést, hogy esetleg hiányzik egy J Casey szerű ember is az O-ból
több mint 10 éve
Az a szomorú, hogy márpedig itt csak és kizárólag a fejben van a hiba.Fejben már az Atlanta ellen megfogalmaztam, nem emlékszem leírtam-e. Teljesen egyetértek.
Eazzy
Egyrészt nem láttam a tüzet már akkor sem, pár kivételtől eltekintve. Másrészt ha szétesik fejben az O ahogy az megtörtént párszor, az uptempo miatt nem tudnak kicsit megnyugodni. Kell nekik néha az a +10 másodperc. Harmadrészt pedig várok már végre egy olyan Philly irányítóra, aki a 3&outok és interceptionök után lejön és szét akarja rúgni a kispadot, ahogy azt mondjuk tudja Brady. Bradford ezzel a meglepett arccal még Vick bűnbánó bamba fejét is übereli, hogy verném be a TV-t, kijelzőt ilyenkor.
easy easy
kill kill
Lane Lane