NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 329 — no es importante
Thad Lewis in da house! Stephen Morris helyett
baggio
kinek a kérésére érkezett? na kinek? PAT SHURMUR! (együtt dolgoztak Clevelandben)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Lehet szapulni Bradfordot, de Foles-szal vagy Sanchezzel szerintem ugyanitt lennénk. Látom, többen emlékeztek még erre a meccsre, ahol hasonlóan kilátástalan volt az offense, Foles meg végképp.

Én sem látom jelenleg túl fényesen a jövőt, de szerintem hiba mindent Bradford nyakába varrni. Foles hányszor kapott új esélyt a szurkolóktól, miután szarul játszott? Hányszor volt olyan, hogy "nembaj, ma szar volt Foles, de majd kijavítja jövő héten"?

Bradfordot 2 meccsel a háta mögött már az arénaligába kívánjátok, ami szerintem hiba. Hiszem, hogy van olyan meccs, amikor semmi nem jön össze, szarul működik az O fal blokkolása, a futójáték, egyebek. Matthews hány pontos labdát ejtett el, 3-4-et? Austinnak és Coopernek is volt dropja, nem? Miért mindent Bradford nyakába varrtok? Tény, hogy voltak homály labdái, de az is, hogy az egész offense úgy, ahogy van egy nagy rakás szar volt.

Én aszondom, Kelly elbaszta a Cowboys ellen, a playhívás botrányosan egyoldalú volt, valahogy nem állt össze az egész offense, de még simán lehet javulni, nincs minden veszve. A preseasonben láttuk, mire képesek a támadók, ha rend van a fejekben, vasárnap pedig megmutatják, mit is tudnak valójában.

FLY!

Szerkesztette: mustaine

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 667 — je suis poloska
Murry nekem annyira rendszeridegen, hogy az fáj.
MirrMurr
mondjuk abban a rendszerben ahol playenként legalább 2 embert enged át a fal érintés nélkül peterson és charles is idegen lenne : D

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 329 — no es importante
Thad Lewis in da house! Stephen Morris helyett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Na jönnek az én előre megmondtam nagyokosok : D
Eazzy
Ha már lehurrogni letudtátok az embert.😊

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Na jönnek az én előre megmondtam nagyokosok : D

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.sbnation.com/2015/9/20/9362547/chip-kelly-eagles-offseason-decisions ! Irányító lista az durva !
több mint 10 éve
Ne szórakozzatok már. Már az előszezon elött megmondtam ezt. Zsoldosokkal,szív nélkül játszó bábukkal,amiket Kelly,és az OC össze vissza tologat,egy semmitérő Bradforddal,aki olyan "halálpontosan" telibedobja a defense két szép kezét,hogy a szemet gyönyörködtető,semmire sem megyünk. Semmitérő produkció amit az oline művel, itt nem elfogultnak kell lenni,hanem reálisan kell nézni a dolgokat,és az pedig az,hogy Kelly rendszere marhára nem fekszik az Eaglesnek,akárhogy formálja. A 2 éves mutatók pedig a megszokott,bevált, ÖSSZERAKOTT csapattal lettek elérve. Ez azóta sajnos csak egy értelmetlenül elvesztegetett 3 év lesz,szétrobbantott csapattal. Kelly elmehet a búsba,viheti magával Bradfordot is,akinek eléggé megkérdőjelezem épelméjűségét, mert sokszor amikor közelről mutatták ,az embernek életveszélyesen fogalma nem volt róla,hogy hol van,mit csinál,fiú e vagy lány,kétségbeesett fejek,bamba ,üres tekintetek,tanácstalanság,konkrétan mint valami nyúlarcú értelmi szakadék. Az ilyen nem való se vezérnek,se irányítónak.Irritáló,és marhára nem szivesen nézem.

4x15percet nézni,ezeket a tekinteteket...

Szerkesztette: nesto28

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 921 — Cowboys fan
Ezt pedig nem a ti arcotokba akarom dörgölni, de tudja csak meg ország-világ Howard Eskin milyen ostoba egy barom:
 www.nfl.com/videos/nfl-training-camps/0ap3000000518594/Howard-Eskin-Bradford-best-QB-in-the-NFC-Eastgyeek
nem ostoba, csak túl erős volt az anyag, amit tolt. én valahova a PCP-n túlra helyezném el.
slowmotion
az még benne van hogy több győzelme lesz idén mint Romonak
sapka
persze, de ez csak és kizárólag Romo kulcscsontja miatt lesz így, ha így is lesz esetleg
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Bár valószínűleg mindenki lefogja szarni , azért én is kifejtem a véleményem ...
... a PFF Gradekre meg most már baromira kíváncsi lennék hogy működnek.
Petikievak01
Én elolvastam, köszi, hogy kifejtetted.

PFF gradekről, ha eddig ezt még nem láttad volna:
 www.profootballfocus.com/about/how-we-grade/
picksix
Ha már itt tartunk

www.bleedinggreennation.com/2015/9/21/9365193/eagles-vs-cowboys-pff-grades-philadelphia-guard-andrew-gardner-allen-barbre-blocking-jason-kelce

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Bár valószínűleg mindenki lefogja szarni , azért én is kifejtem a véleményem ...
... a PFF Gradekre meg most már baromira kíváncsi lennék hogy működnek.
Petikievak01
Én elolvastam, köszi, hogy kifejtetted.

PFF gradekről, ha eddig ezt még nem láttad volna:
 www.profootballfocus.com/about/how-we-grade/

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Bár valószínűleg mindenki lefogja szarni , azért én is kifejtem a véleményem . Szerintem ez a Bradford utálat 2 meccs után eléggé meredek , voltak hibái , de mégis 67%-ban sikeresek a passzai ez alatt a 2 undorító ocsmány meccs alatt , nem számoltam össze de kb 8-9 szinte halálpontos labdát droppoltak a szerencsétlen recievereink , Matthews csak egyedül 3-t (amennyire tisztán emlékszem ) és a 4 Int-jéből 2 a droppokból született. Persze csinált baromságokat , remek példa a Sean Lee int , de nagyon eltúlozzátok szerintem. Szerintem jobb mint Foles vagy Sanchez , lehet fújjogni.

Az OL nyilván rossz volt , a PFF Gradekre meg most már baromira kíváncsi lennék hogy működnek , esküszöm visszanézem a meccset és külön megfogom nézni hogy a futó playeinknél mikor ki váltotta el magát , kit toltak vissza az öltözőig meg stb., meg fogom számolni és kifogom ide rakni mi jött ki végeredménynek.

Ami engem nagyon durván idegesített még tegnap . Számtalanszor előfordult , hogy a Dallas futójátékainál valaki tőlünk konkrétan berontott a backfieldre és a futó valahogy mindig kicsúszott a karjai közül a játékosainknak , bezzeg a Dallasnál ott rögtön az első ember megcsinálta azt a nyomorult szerelést. Mi meg örültünk ha a -2 yardos playből csak 4 yardos lesz.

Amúgy olvasom a Fórumot és a közhangulat olyan mintha legalább 0-9re állnánk (sajnos azon a szinten játszunk most) . Még van 14 meccs eddig Chip Kellyvel 2 szezon alatt 2x 10-6os mérleget sikerült összeraknunk . Korai még a a get the fck out of Phillyzés szerintem.

Tudom senki se tud most pozitívumokra gondolni , de Jordan Hicks egész jó volt. Front 7 is oké volt , Cox még mindig király.

több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Hát gyerekek, ez szomorú volt...nagyon szomorú. Azt hiszem Kelly minden öngólja betalált, így a második meccsre. Murry nekem annyira rendszeridegen, hogy az fáj. Samu inkonzisztenciájára nem találok szavakat (komolyan bennem felmerült a játékinteligenciájának megkérdőjelezése). Lehet velem egyetérteni vagy ellene szólni, de az a helyzet, hogy rendszerbe "illő" zsoldosok nem fogják megadni a több éve a csapatnál, a csapatért güriző (a draftról ide érkező) játékosok küzdeni akarását. (mondom ezt úgy, hogy elhittem a Kelly féle illik a rendszerbe, nem illik a rendszerbe dolgot) Hiányoznak a karakterek, a vezérek, azok akik a csapatért küzdenek.
Én így látom, ettől szomorú vagyok, azt hiszem Kellynek át kell értékelnie az eddigieket és változtatnia kell, de kőkeményen.
több mint 10 éve
Byron Maxwell vadállat módjára dolgozik a nyári hatéves, 64 milliós szerződés meghálálásáért: eddig a szezonban 19-szer dobtak a corner felé, ebből 15 elkapást, 240 yardot és két TD-t engedett, az ellenfél QB-inak pedig tökéletes, 158,3-as a ratingje ellene.120yard
Azért Cary ennyire szar sosem volt, nekem inkább Asomugha ugrott be.

Amúgy gondolom észrevettétek, hogy a Falcons ellen is, meg most a Cowboys ellen is a támadójátékok fele az volt, hogy a RB kiszaladt a snap előtt oldalra, majd kapott egy rövid passzt. Alig kiszámítható Kelly bácsi.

több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 272 — Eagles fan
Amúgy lehet ezeket a hibákat orvosolni amik most vannak.(runblock-passprot..cb-k munkája) Nem is nehéz ügy, de Bradford akkor is egy rakás fos. Egyszerűen olyan passzai vannak, hogy nem hiszek a szememnek. olyan döntéseket hoz amik kiverik a biztosítékot és ráadásul ha meg is védik ott toporog ahelyett, hogy értelmes döntést hozna..Nem vezér...stb .Stez leírt mindent korábban róla.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Szerintem meg kár összehasonlítani Bradford 2 meccsét Foles 2 évével. Előbbi nagyon hosszú idő után kerül megint játékba és ráadásul a fal sem védi meg, Foles meg sokszor a Gyűrűk Ura rendezői verziót is megnézhette volna, annyi ideje volt kiválasztani a célpontot.

Akik esetleg visszasírják Folest, azoknak jusson eszébe a millió észre nem vett üres célpont.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 667 — je suis poloska
én nem samut hibáztatom, és szerintem jobb opció mint fles volt, de sanchezt kipróbálnám. Tavaly sem volt olyan szar.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 125 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért annyit Samuval kapcsolatban hadd jegyezzek meg hogy amikor volt ideje, mert azért passzjátéknál volt néhányszor akkor még Folesnál is tovább tartogatta.akkor is mikor volt üres ember. Kicsi paszokkal sokat lehetett volna haladni. Az RZ intnél is ha jól emlékszem ez volt a helyzet. Ott még tán meg is futhatta volna a TD-t. Persze nem lehet a nyakába varrni de még a sz.rból is inkább lefele lóg ki. Legalábbis tegnap.
több mint 10 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Szerintem korai meg a pánikhangulat. Romo visszatérésèig (ha visszatér) tiétek az East, ha tudtok vele elni...
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 272 — Eagles fan
Én továbbra sem ítélem el azt, hogy elküldtük Mathist és Toddot. Mathis hülye volt, rá is baszott Ő is, meg mi is. Todd meg már lefelé volt, noha a jelenleginél még így is fényévekkel jobb. Ami miatt el kell ítélni, hogy nem lettek pótolva a távozók. Nem is értem, hogy a saját maga rendszerét nyilván kurva jól ismerő Kelly hogyan bízhatta rá a szezont két ilyen guardra? Neki kellett volna leginkább azt sarkallni, hogy erős legyen az O-line, hiszen ez a futójátékának az alapja. Ha meg elhitte, hogy ez a két guard jó lesz, akkor vagy szakmailag hibázott baromi nagyot, vagy a betli nem a képességeknek tulajdonítható, hanem a teljes összhang és koncentráció hiányának. Itt már a faledző felelőssége is bekerül a képbe, hogy mi a jó lófaszért fizetjük?
Eazzy
Mathisról jut eszembe :
 video.twimg.com/ext_tw_video/644711665989083136/pu/vid/640x360/StufM3D0JUQh2Tll.webm
A nagyobb probléma amúgy Barbre posztján van. Egyszerűen ez nem az ő helye és mi elhittük, hogy jó lehet. Nem találja a helyét így Petersel sincs meg az összhang ebből adódóan Peters teljesítménye is visszaesik.

Ami viszont bosszantó az a playcall és Kelly tanácstalansága. Azért nem ezt várnám tőle. Az egy dolog, hogy szar a fal és nincs futásblokkolás se passzprotection, de erre nem annak kéne lennie a válaszunknak, hogy hívunk 2 futást majd harmadikra egy screent. (Viccfaktor, hogy Kelly lapjai amit szorongat egyre kisebbek ....jövőre mér csak pár kártyát fog az orra alá dörgölni.) Másfelől Bradford teljesen alkalmatlan kezdőnek ahogy azt Stez is korábban kifejtette. Nem is vártam mást..kb . az ideszerződtetése óta rettegek, hogy mi lesz vele, de abban bíztam, hogy ugyanúgy ahogy Folesból belőle is kihozza a maximumot Kelly.....de már látni, hogy ebből nem lesz semmi..így marad az a lehetőség, hogy új QB kell a csapathoz és szinte biztos vagyok abban ,hogy ha nem lesz nála változás (márpedig nem lesz) akkor jövőre mehet ahova akar. Emellett ugye öregszik a falunk(Peters) is illetve kell Barbre helyére guard. Ami szintén idegesítő, hogy a WR-ek droppolnak....és ez nem technikai hiányosság hanem látszik, hogy fejben nincsenek ott...na ez Kelly sara..nem kicsit. Az, hogy Huff a legmegbízhatóbb elkapónk az magáért beszél.
A védelemnél a front7 nagyon ütős lett. Liga elit lehetne ez az egység, de ha folyamatosan ők vannak fent akkor bizony elfáradnak és ebből jönnek majd a yardok is az ellenfeleknek. A secondaryban is van előrelépés ha a safetyket nézzük. A két kezdővel simán el lehetne lavírozni csak ugye a 2 CB megint csak homály . Ahogy kint megfogalmazták Maxwell az új CW. : D

Ezúton csatlakozom a kinti táborhoz aminek a jelszava #FREEROSEMAN ! Lássuk be Kelly túlzott hatalma nem jön be.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Szerintem elvakult aki mist az egészet Samu nyakaba varja.
Az nem az ő hibája,hogy Kelce feladja a snappet mikor meg jelet sem adott.

Bőven benne van itt mindenki az O egysegből
Janek
Pontosan, mindenki kivétel nélkül volt szar. Ne emeljünk ki külön senkit.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
3 és fél negyed alatt 1 Punt Block Ret Td volt egész meccsen és a 18 penatlys borzalmasan játszó Dallas így elvert minket. Na de nem baj, 14-2 !Petikievak01
továbbra is azt mondom, Escobar elkapása inkább TD, mint nem. viszont 14-2-t vizionálni egy olyan irányítóval, aki konkrétan a handoffot nem tudja normálisan megcsinálni... hát az több, mint optimista.
slowmotion
Szerinted mennyire gondolom én komolyan a 14-2t ? 'mosolygós fej' Semennyire !

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 814
Azért próbáljunk meg már egy szellemi színvonalat tartani itt a fórumon. Nem mondom, hogy nem csalódást keltő a szereplésünk, de ennyire ne ragadtassuk el magunkat. Bár az elmúlt két meccsen egy rakás szar volt a csapat, főleg az O, de sok van még hátra a szezonból...

ja igen azt kifelejtettem: természetesen akinek nem inge ne vegye magára

Szerkesztette: picksix

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem elvakult aki mist az egészet Samu nyakaba varja.
Az nem az ő hibája,hogy Kelce feladja a snappet mikor meg jelet sem adott.

Bőven benne van itt mindenki az O egysegből

több mint 10 éve
Bradford kritikán aluli volt. Ahogy Kelce is,és kb az egész offense fal. Ehelyett az ACL hero helyett egy Tebow nem fért volna el? Ugyan már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nevetséges...😀😀😀D
És ő volt 1/1....az ilyet sajnálom. Chip Kelly Get The fuck out from Philly. (Y)