NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
228
26
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Isten hozott😊 Általában optimista vagyok, de ennyire még én sem tudok az lenni...a helyzet az, hogy Kelly offseasonbeli mozgásai után mindenki robbantást várt, de semmiképpen ezt a sz*rt az offense oldalán. Már a 3. évét kezdi és lehet, hogy alulmúlja az első kettőt, ahol nem volt korlátlan hatalma.hahahha..csak nem egy amatőr jinx kísérletet látok? 😛
+infó, nem tudom már beszéltünk-e róla: Romo visszatérős IR-re került, így legkorábban a 10. héten térhet vissza, tehát a visszavágón ellenünk nem játszik, hanem majd csak a playoffban. 😉
picksix
több mint 10 éve
Isten hozott😊 Általában optimista vagyok, de ennyire még én sem tudok az lenni...a helyzet az, hogy Kelly offseasonbeli mozgásai után mindenki robbantást várt, de semmiképpen ezt a sz*rt az offense oldalán. Már a 3. évét kezdi és lehet, hogy alulmúlja az első kettőt, ahol nem volt korlátlan hatalma.+infó, nem tudom már beszéltünk-e róla: Romo visszatérős IR-re került, így legkorábban a 10. héten térhet vissza, tehát a visszavágón ellenünk nem játszik, hanem majd csak a playoffban. 😉
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Új tagként,nem tudom mennyire értékelitek hozzászólásomat,de egy dolog biztos ha a tabella végén végzünk is én bízom benne,hogy ez egy hosszú folyamat egyik lépése.Kelly-t lehet szidni,sőt Samet is de én látom a fényt az alagút végén,lehet hogy most k......t rossz sőt nagyon az de nézzük csak a miérteket,ami eléggé zavaros de bízom benne,hogy minden döntés egy kődarab a győztesek útján.
több mint 10 éve
Tessék itt van, igazi kincset találtatok 😊Nem mindenkinek. (: Veletek megosztom a titkot, Weedennek elég szarul kell játszania pár meccsen keresztül, hogy Cassel kezdjen helyette. De valami megmagyarázhatatlan érzés azt sugallja nekem, hogy olyan szar nem lesz, hogy lecseréljék. Idén megpróbálták off-season alatt Weedent leváltani, de egyrészt nem volt rá alkalmas ember, másrészt ő is a maga mértékével jobb lett mint tavaly volt.Nem gond. Azért nekem elsőre is lejött, hogy nem kezdőnek szánják.Matt Casselt megszerezte a Boys. Adtak egy 5. körös picket (2017) kapták Casselt és egy 7. körös picket (2017).Nagy hír lett a csere cseréje. Szálltak is a szemfülesek, okosak Cowboys topikra mint hűtőmágnes a vasorrú bába fejére. Imádom az ilyen pillanatokat: ki tud gyorsabban beágyazni, kié az első ctrl+c/v nyúz brék, ki, ki , KI NEM SZARJA LE?!
picksix
Bocs nem nektek szólt, ide jöttem duzzogni mert felb*tak a fórum bevándorlók. :p
gyeek
picksix
gyeek
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Nem mindenkinek. (: Veletek megosztom a titkot, Weedennek elég szarul kell játszania pár meccsen keresztül, hogy Cassel kezdjen helyette. De valami megmagyarázhatatlan érzés azt sugallja nekem, hogy olyan szar nem lesz, hogy lecseréljék. Idén megpróbálták off-season alatt Weedent leváltani, de egyrészt nem volt rá alkalmas ember, másrészt ő is a maga mértékével jobb lett mint tavaly volt.Nem gond. Azért nekem elsőre is lejött, hogy nem kezdőnek szánják.Matt Casselt megszerezte a Boys. Adtak egy 5. körös picket (2017) kapták Casselt és egy 7. körös picket (2017).Nagy hír lett a csere cseréje. Szálltak is a szemfülesek, okosak Cowboys topikra mint hűtőmágnes a vasorrú bába fejére. Imádom az ilyen pillanatokat: ki tud gyorsabban beágyazni, kié az első ctrl+c/v nyúz brék, ki, ki , KI NEM SZARJA LE?!
picksix
Bocs nem nektek szólt, ide jöttem duzzogni mert felb*tak a fórum bevándorlók. :p
gyeek
picksix
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Nem gond. Azért nekem elsőre is lejött, hogy nem kezdőnek szánják.Matt Casselt megszerezte a Boys. Adtak egy 5. körös picket (2017) kapták Casselt és egy 7. körös picket (2017).Nagy hír lett a csere cseréje. Szálltak is a szemfülesek, okosak Cowboys topikra mint hűtőmágnes a vasorrú bába fejére. Imádom az ilyen pillanatokat: ki tud gyorsabban beágyazni, kié az első ctrl+c/v nyúz brék, ki, ki , KI NEM SZARJA LE?!
picksix
gyeek
Bár most, hogy így jobban belegondolok egyszer minket már nagyon csúnyán elkalapált a Kelly érában a Vikes-szal, szóval igazi sasverőt igazoltatok 😀
Szerkesztette: picksix
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Matt Casselt megszerezte a Boys. Adtak egy 5. körös picket (2017) kapták Casselt és egy 7. körös picket (2017).Nagy hír lett a csere cseréje. Szálltak is a szemfülesek, okosak Cowboys topikra mint hűtőmágnes a vasorrú bába fejére. Imádom az ilyen pillanatokat: ki tud gyorsabban beágyazni, kié az első ctrl+c/v nyúz brék, ki, ki , KI NEM SZARJA LE?!
picksix
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Matt Casselt megszerezte a Boys. Adtak egy 5. körös picket (2017) kapták Casselt és egy 7. körös picket (2017).
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
Ezt több száz társam nevében kikérem magamnak! Ne általánosítsunk ha lehet.mi csak rajtad mosolygunk. 😊de nagy vagy basszus most 😊 szerintem én nem fórum tagot,hanem játékost kritizáltam,amihez jogom van. Ahhoz képest,megy megint a kötekedés. Nem kell személyeskedni,meg betámadni az embert,azért mert valami nem tetszik,lehet kussban is mosolyogni ám😊 ennyit érnek az Eagles szurkolói magyarországon,egymást bántják,egy olyan komment miatt,amivel az ég adta világon senkit nem bántottam meg. Legalább azonos csapaton belüli szurkolók között lenne meg az a bizonyos "tisztelet",legalább annyira,hogy nem oltjuk be a másikat pl. ,szép első komment a topicban!!!!!! Üdv a fórumon.!
BalintBaba
greaze
több mint 10 éve
Szerintem a D simán közepmezőny eleje lenne ha nem 40 percet lenne a pályán.
több mint 10 éve
Nyugi mar öreg! En is elküldtem a picsaba csippet, de amig el a po remeny addig megadom neki az esélyt. Szerintem bradford is megérdemli, mert nem ő a foludas abban hogy itt tartunk.Nem ő a főludas ez igaz,ezért is vagyok mérges az egész offense-re. Sajnos úgy van.Nem az ellenség a jó,hanem mi adjuk meg a lehetőséget,óriási playekre nekik.De ez meg már a D probléma...
eaglesmcnabb
Szerkesztette: nesto28
több mint 10 éve
Nyugi mar öreg! En is elküldtem a picsaba csippet, de amig el a po remeny addig megadom neki az esélyt. Szerintem bradford is megérdemli, mert nem ő a foludas abban hogy itt tartunk.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
mi csak rajtad mosolygunk. 😊de nagy vagy basszus most 😊 szerintem én nem fórum tagot,hanem játékost kritizáltam,amihez jogom van. Ahhoz képest,megy megint a kötekedés. Nem kell személyeskedni,meg betámadni az embert,azért mert valami nem tetszik,lehet kussban is mosolyogni ám😊 ennyit érnek az Eagles szurkolói magyarországon,egymást bántják,egy olyan komment miatt,amivel az ég adta világon senkit nem bántottam meg. Legalább azonos csapaton belüli szurkolók között lenne meg az a bizonyos "tisztelet",legalább annyira,hogy nem oltjuk be a másikat pl. ,szép első komment a topicban!!!!!! Üdv a fórumon.!
BalintBaba
több mint 10 éve
Volt itt szó a napokban a kiszámítható playcallingról:Ha én is kitaláltam laikusként hogy mit játszunk, akkor a Dallas szakembereinek nem okozhatott túl nagy problémát
twitter.com/Tim_McManus/status/646380606427910144
evergreen
Szerkesztette: mustaine
több mint 10 éve
Nem lenne jobb ha Thurmond cbt játszana és Rowe lenne a helyén?Maxwellt meg átrakni a másik oldalra!Nem mindtha a D miatt állnánk 0-2vel.Rowe szerintem csak ST ben játszik, esetleg dime felállásoknál.
The
Alapvetően Maxwell és Carroll a két kezdő, nickel csomagoknál pedig Jenkins a belső CB és Maragos megy safetynek Jenkins helyére.
több mint 10 éve
Volt itt szó a napokban a kiszámítható playcallingról:twitter.com/Tim_McManus/status/646380606427910144

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Nem lenne jobb ha Thurmond cbt játszana és Rowe lenne a helyén?Maxwellt meg átrakni a másik oldalra!Nem mindtha a D miatt állnánk 0-2vel.
több mint 10 éve
mi csak rajtad mosolygunk. 😊
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 10 éve
sajnos ez az igazság,én nem tudok rajta elmosolyodni 😊Nem a képen borultam hanem az előtte írt kis szösszeneten 😀Nem értem mit vagy úgy oda. Ez a fizimiska eltörpül Elisha képéhez képest, őt meg még mindig franchise qb-ként tartják számon, pedig az utóbbi három évben inkább már egy Jags QBra hasonlított. Példának mindenesetre kiváló, hogy bamba pofával is lehet SB-t nyerni! Ha igazán kegyetlen akarnék lenni, akkor azt kívánnám, bárcsak Tebow kezdene a visszavágón, ő kedvesen mosolygós... persze nem vagyok igazán kegyetlen.Kelly elmehet a búsba,viheti magával Bradfordot is,akinek eléggé megkérdőjelezem épelméjűségét, mert sokszor amikor közelről mutatták ,az embernek életveszélyesen fogalma nem volt róla,hogy hol van,mit csinál,fiú e vagy lány,kétségbeesett fejek,bamba ,üres tekintetek,tanácstalanság,konkrétan mint valami nyúlarcú értelmi szakadék. Az ilyen nem való se vezérnek,se irányítónak.Irritáló,és marhára nem szivesen nézem.5 perce visítok, k.jó! 😀
4x15percet nézni,ezeket a tekinteteket...
greaze
peach
gyeek
peach
több mint 10 éve
Nem a képen borultam hanem az előtte írt kis szösszeneten 😀Én meg az OPnak írtam. (:
peach
több mint 10 éve
I don't expect him to play this week.Az igen! Eléggé optimista. 😊 Nyilván olyan döntést hoznak az egészségügyi stábbal ami hosszú távon a legjobb Alonsonak. Ha Kendricks ép marad akkor még mélynek is mondható az ILB poszt.
Shawn84
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
már várom, milyen lesz itt a hangulat a jövő heti meccsünk utána Colts-ot idegenben 7 ponton tartotta a Jets, 5 turnover-rel
i.ytimg.com/vi/FSwM0-JAw5w/hqdefault.jpg
Szerkesztette: karmïgran
több mint 10 éve
Nem a képen borultam hanem az előtte írt kis szösszeneten 😀Nem értem mit vagy úgy oda. Ez a fizimiska eltörpül Elisha képéhez képest, őt meg még mindig franchise qb-ként tartják számon, pedig az utóbbi három évben inkább már egy Jags QBra hasonlított. Példának mindenesetre kiváló, hogy bamba pofával is lehet SB-t nyerni! Ha igazán kegyetlen akarnék lenni, akkor azt kívánnám, bárcsak Tebow kezdene a visszavágón, ő kedvesen mosolygós... persze nem vagyok igazán kegyetlen.Kelly elmehet a búsba,viheti magával Bradfordot is,akinek eléggé megkérdőjelezem épelméjűségét, mert sokszor amikor közelről mutatták ,az embernek életveszélyesen fogalma nem volt róla,hogy hol van,mit csinál,fiú e vagy lány,kétségbeesett fejek,bamba ,üres tekintetek,tanácstalanság,konkrétan mint valami nyúlarcú értelmi szakadék. Az ilyen nem való se vezérnek,se irányítónak.Irritáló,és marhára nem szivesen nézem.5 perce visítok, k.jó! 😀
4x15percet nézni,ezeket a tekinteteket...
greaze
peach
gyeek
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mert ugye tudni lehet egy ilyet előre.Nem, Sean Leet tavaly bukta a Cowboys egész szezonra, most láthattátok mi hiányzott. Neki éppenséggel egy egyetem alatt szerzett részleges szakadása volt ami egy OTA edzésen felmondta a szolgálatot, kb az ami most Alonsonak van. Ha nem akarják derékba törni a karrierjét, megműtik.
Szerencsere csak itt történik ilyen
Janek
több mint 10 éve
Az volt igen. Most aztán jól megmondtad a magadét! Na húzzál innen.LB Kiko Alonso suffers partially torn ACLkiváló trade volt!
még nem tudni, mennyit hagy ki..
karmïgran
Amadeus91
Don't talk the walk, Walk the talk!