NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
235
26
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 568
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
nemtudom, elnéznék egy fasza elemzést a dalals d# ről. Nem buták a védők sem, ha az o tud ilyeneket, akkor valami univerzálisat a d# is ki tud találni. Nézik a guardot és ha az visszalép blokkolni a futást másik irányba, akkor egy d# játékos lekoveti? Mint pl amikor kitalálták a QB spyt? Ha jól tudom ezt az ilyen Vick elsővirágzásában vezették be? (Ezt nem tudom, lehet hallottam sport tvben, vagy csak az én fantáziám kreálta.)
Ez az egyetlen indok, így hirtelen a fejemben, hogy miért ilyen szar a támadóegység "saját" játékosokkal.
Lehet elcsépelt, de ha kiismerték és nem tud újítani akkor süllyesztő lesz Kelly. (ez mondjuk szerintem nyilvánvaló)
több mint 10 éve
az alábbi videó megtekintése a Dallas-Philly tudatában csak nyugtatóval ajánlottyoutu.be/6L1x5u1mNH0?t=1m3s
mi a fene történhetett, nem tudom...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
www.bleedinggreennation.com/2015/9/23/9387821/demarco-murray-doesnt-look-so-thrilled-with-sam-bradford

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Az milyen lenne ha Sanchoval vernénk a Jetst 😀 Alonso meg csak pihenjen.én azt sem bánom ha a szertáros dobál ha nyerünk...
dande
De igen az olyan hálivúdi lenne 😊
több mint 10 éve
Az milyen lenne ha Sanchoval vernénk a Jetst 😀 Alonso meg csak pihenjen.
több mint 10 éve
Én meg azt hallottam,hogy Murray lesérült edzésen.
több mint 10 éve
Főleg, hogy már 2 órája megírtuk...úgy látszik más topicokban nincsenek hozzászokva ehhez a pörgéshez 😊RB DeMarco Murray left practice today with a hamstring injury.olvassunk már néha vissza az ég szerelmére, tiszteljük meg ennyire a másikat...
Coolearie
baggio
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
RB DeMarco Murray left practice today with a hamstring injury.olvassunk már néha vissza az ég szerelmére, tiszteljük meg ennyire a másikat...
Coolearie

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
RB DeMarco Murray left practice today with a hamstring injury.
több mint 10 éve
a keresztszalag szakadás nem gyógyul szuper gyorsan. sőt.max. az lehet, hogy nem szakadt el neki teljesen, "csak" megnyúlott, vagy részlegesen szakadt és van olyan orvos, aki hagyja játszani.
több mint 10 éve
Elvileg azt mondják , hogy Kiko lehet játszik a Jets ellen , nem tudom , mennyire lehet ennek így hinni , de amit így egy hét alatt hallottam , az rendesen megkevert. Pár napja még lehetséges szezon végéről volt szó aztán 2-4 hét, ma meg ez. Ennyit számít gondolom a Sport Science , biztos keresztezték Kikot egy gyíkkal és most szuper gyorsan gyógyul.
több mint 10 éve
www.sbnation.com/lookit/2015/9/23/9383667/chip-kelly-sam-bradford-mark-sanchez-agent !!király, de csak kettőt kellett volna legörgetni
Béczkó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/lookit/2015/9/23/9383667/chip-kelly-sam-bradford-mark-sanchez-agent !!
több mint 10 éve
Murray elhagyta az edzést hamstring sérüléssel.
több mint 10 éve
persze. de az aljáig se kellett görgetni, csak megnézni a szerzőt."*Sean Lee in no way participated in this article." De tenyleg vicces. (:hahmuhaha
www.phillyvoice.com/exclusive-sean-lee-breaks-down-eagles-playbook/
baggio
jó vicc volt, de Lee soha nem állna szóba a seggszájúval
slowmotion
gyeek
több mint 10 éve
pbs.twimg.com/media/CPmQsaHUAAAy3kn.png

---
több mint 10 éve
"*Sean Lee in no way participated in this article." De tenyleg vicces. (:hahmuhaha
baggio
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
hahmuhaha
baggio
több mint 10 éve
pedig még amikor nem is voltak tizenhárom mínuszban, akkor is mutatta a kamera, oszt' ott mondogatta Bradfordnak, hogy "nyugodj má' le a f***ba, vazze"hova hoztál, b.zmeg? 😊Ezen picit beszartam.
pbs.twimg.com/tweet_video/CPhjAV_XAAEE0LH.mp4
jorge
gyeek
több mint 10 éve
hahwww.phillyvoice.com/exclusive-sean-lee-breaks-down-eagles-playbook/

---
több mint 10 éve
hova hoztál, b.zmeg? 😊Ezen picit beszartam.
pbs.twimg.com/tweet_video/CPhjAV_XAAEE0LH.mp4
jorge
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Semmi gond, ha valahogy verjük a Jetset, tuti minden király lesz, és biztosak leszünk benne, hogy mi nyerjük a SB-t, Kelly pedig HoF HC lesz. 😀 😀 Csak realistán elvtársak 😛
több mint 10 éve
ez alapján nem egy besz*ri gyerekTessék itt van, igazi kincset találtatok 😊Nem mindenkinek. (: Veletek megosztom a titkot, Weedennek elég szarul kell játszania pár meccsen keresztül, hogy Cassel kezdjen helyette. De valami megmagyarázhatatlan érzés azt sugallja nekem, hogy olyan szar nem lesz, hogy lecseréljék. Idén megpróbálták off-season alatt Weedent leváltani, de egyrészt nem volt rá alkalmas ember, másrészt ő is a maga mértékével jobb lett mint tavaly volt.Nem gond. Azért nekem elsőre is lejött, hogy nem kezdőnek szánják.Matt Casselt megszerezte a Boys. Adtak egy 5. körös picket (2017) kapták Casselt és egy 7. körös picket (2017).Nagy hír lett a csere cseréje. Szálltak is a szemfülesek, okosak Cowboys topikra mint hűtőmágnes a vasorrú bába fejére. Imádom az ilyen pillanatokat: ki tud gyorsabban beágyazni, kié az első ctrl+c/v nyúz brék, ki, ki , KI NEM SZARJA LE?!
picksix
Bocs nem nektek szólt, ide jöttem duzzogni mert felb*tak a fórum bevándorlók. :p
gyeek
picksix
gyeek
www.nfl.com/gamecenter/2013121505/2013/REG15/eagles@vikings#menu=gamepass|contentId%3A0ap2000000299018&tab=videos
picksix
(már bocs, de nem olyan, mint ellenünk Bradford volt)
több mint 10 éve
Hát ezzel a jinx kísérlettel csak a Giants vagy a Skins jár jól 😊Isten hozott😊 Általában optimista vagyok, de ennyire még én sem tudok az lenni...a helyzet az, hogy Kelly offseasonbeli mozgásai után mindenki robbantást várt, de semmiképpen ezt a sz*rt az offense oldalán. Már a 3. évét kezdi és lehet, hogy alulmúlja az első kettőt, ahol nem volt korlátlan hatalma.hahahha..csak nem egy amatőr jinx kísérletet látok? 😛
+infó, nem tudom már beszéltünk-e róla: Romo visszatérős IR-re került, így legkorábban a 10. héten térhet vissza, tehát a visszavágón ellenünk nem játszik, hanem majd csak a playoffban. 😉
picksix
Tehenész
easy easy
kill kill
Lane Lane